Ingen bombebilsjåfør gikk Grubbegata nordover langs østenden av Y-blokka

Hadde sjåføren av bombebilen gått videre nordover Grubbegata langs enden av Y-blokka, ville vaktførstebetjent Tor Inge Kristoffersen enkelt ha sett ham på flere kameraer.

Når jeg i tidligere saker har påstått at sjåføren av bombebilen gikk med et ark eller flere i hånda da han gikk nordover etter å ha parkert bombebilen, er det ikke noe jeg har tatt ut av løse lufta. Det samme gjelder når det gjelder transformasjonen av sjåføren fra å være kledd i vekteruniform til å gå med beskyttelsesutstyr og politiuniform, med pistol i hånda i stedet for et ark. Det samme gjelder også dette med at han i det hele tatt gikk langs nordøst-enden av Y-blokka. Han gjorde ikke det. Ikke ifølge vaktlederen som forsøkte følge ham ved hjelp av alle overvåkingskameraene.

Det er beklagelig hvis jeg ikke har gjort dette klinkende klart tidligere, og håper å oppklare denne misforståelsen her og nå. Det dreier seg ikke om mine påstander, det dreier seg om vaktførstebetjent Tor-Inge Kristoffersens forklaringer om hva som skjedde da han studerte sjåføren ved hjelp av videoer fra overvåkingskameraene. Dette med arket og bekledningen er hans forklaring, og jeg antar at han hadde høyoppløselige kvalitetsvideoer å benytte. For se bare her på to eksempler fra NRK Brennpunkts 22.07. Det viser hvor sylskarp kvalitet det dreide seg om.

Se på kvaliteten på bildene av bombebilen, og sammenlign disse med de bildene politiet har «lekket» (vaktførstebetjentens påstand) for å vise oss via De presstituerte. Det er snakk om bilder som er manipulert dårlige. Eller rettere sagt, elendige. Da snakker jeg om flere av de bildene som ikke viser de der politiet påstår at den bevæpnede «ABB» går oppover Grubbegata.

Det gikk med mye tid på å diskutere det påståtte bildet av «ABB», eller rettere, bildene av «ham», da han gikk nordover Grubbegata langs nordøstenden av Y-blokka. Saken er imidlertid den at vaktførstebetjenten har forklart at han sjekket flere kameraer for å se hvor sjåføren hadde forsvunnet, men uten resultat. Det betyr i klartekst at det ikke hadde gått noen bombemann/sjåfør der politiet og 22. juli-kommisjonen påstår at han gikk.

https://www.nrk.no/norge/sa-bombebilen-da-det-smalt-1.7925625

Kristoffersen forteller til NRK hvordan han forsøkte å følge sjåføren på kameraene for å spore ham opp.

– For meg så det da ut som han gikk mellom Høyblokka og Y-blokka mot Akersgata, sier Kristoffersen.

Derfor sjekket vaktene i overvåkingssentralen først kameraene i retning av Akersgata, før de så sjekket andre kameraer. Det klarte ikke finne spor etter sjåføren.

Dette er enkelt. Enten gikk sjåføren inn mellom Høyblokka og Y-blokka slik Kristoffersen trodde, eller så gikk han videre nordover Grubbegata. Så forbasket enkelt er dette. Kameraene under overhenget på Y-blokka fanget ikke opp sjåføren, for da hadde det vært en svært enkel jobb for Kristoffersen å finne igjen sjåføren da han spolte tilbake opptakene fra kameraene. Det fantes også flere andre kameraer som dekket den delen av området.

Hadde sjåføren av bombebilen gått videre nordover Grubbegata langs enden av Y-blokka, ville vaktførstebetjent Tor Inge Kristoffersen enkelt ha sett ham på flere kameraer.

Les forøvrig mer om Kristoffersens varsel til Politiet om mannen i vekteruniform og et ark i hånden her. Og kan vi være enige om at en mann som har vært utstasjonert soldat i utlandet er i stand til å se forskjell på et hvitt ark og en mørk pistol, og at han kan såpass om uniformer at han ser forskjell på ei uniformskjorte med logo (nevnt av ham) og en politiuniform med verneutstyr inkludert hjelm med visir? Se på bildene av bombebilen over. De er tatt av et av overvåkingskameraene. Hvor klart tror dere dette kameraet viste sjåføren, både da han satt i bilen når han kom kjørende og da han gikk ut av den? Kan vi ikke bare konkludere med at det er på tide at politiet legger ut alle disse overvåkingsvideoene i sin helhet og opprinnelige kvalitet?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

11 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Kim
Kim
17. mai 2018 06:41

Glimrende! Hvem fant på at «gjerningsmannen» skulle avbildes med hjelm og våpen på vei oppover Grubbegata? Det er ikke bare de uskarpe bildene, men plottet i seg selv som er amatørmessig. Den eneste mulige forklaringen på hjelmen ABB skal ha hatt på seg, hvis vi skal tro på denne historien, er at han brukte hjelm med visir for å skjule identiteten på vei bort fra Regjeringsbygget. Men hvor sannsynlig er dette? ABB hadde ikke på seg hjelm da han ankom Utvika. Hadde han ombestemt seg da, med hensyn til å skjule sin identitet? Enten hadde gjerningsmannen fokus på å unngå å vekke oppsikt, eller så var poenget å skjule ansiktet bak et visir. En mann i politiuniform og hjelm vekker mer oppsikt enn en mann i vekteruniform uten hjelm. Men gjerningsmannen må jo ha visst at det var overvåkingskameraer over alt. Hvis det var viktigere å skjule ansiktet enn å unngå å vekke oppsikt, hvorfor tok han ikke på seg hjelmen FØR han forlot varebilen? Kort sagt, hva var hensikten med hjelmen, hvis gjerningsmannen tok den på seg ETTER at han hadde forlatt bilen? Ansiktet hans var jo allerede fanget på høyoppløselig video i det øyeblikket han åpnet bildøren. Eller kanskje den kaldblodige ABB ble nervøs, og glemte hva han hadde planlagt? Hva har ABB sagt om dette i avhør? Hadde han planlagt å forlate bilen med hjelm på hodet, eller var det meningen å forlate bilen uten hjelm, og ta den på seg litt oppe i gata? Og ikke minst, hvorfor serverer Brennpunkts «22. juli-dokumentar» bare utvalgte klipp fra den høyoppløselige filmen fra overvåkningskameraene? Var ikke resten av filmen interessant for filmskaperne? Ble filmselskapet nektet å vise film av ABB på vei ut av bilen, og i så fall, hva var årsaken til dette? Er det mulig at resten av filmen er unntatt offentligheten? Og hvis den er unntatt offentligheten, med hvilken hjemmel? Rikets sikkerhet?

Fjellberg
Fjellberg
18. mai 2018 01:48

Det er svært mistenkelig at *de* ikke viser skarpe bilder av vedkommende som gikk ut av bombebilen.
Legg også merke til at de tilsynelatende har manipulert vekk klokkeslettene på bildene av monitorene med de sylskarpe bildene som Jostemikk her har lagt ut.

At *de* har mye å skjule er imidlertid klinkende klart: Rett før og i det bomben gikk av, pågikk det en terrorøvelse i regimekvartalet hvor det inngikk at det ble plassert en ‘bombe’ ved høyblokken. Dette overrasker ingen som har studert omstendighetene rundt alle store terrorhendelser i utlandet de siste 20 – 30 årene. At en slik terrorøvelse pågikk bevises utover enhver tvil i denne videoen:
MP-soldatene i Grubbegata 22. juli 2011 rett efter bombeeksplosjonen.
https://www.youtube.com/watch?v=R8DT_kjmRWo

Mannen med hjelm og visir tror jeg er vedkommende som kom ut av bombebilen. Et hvitt papir kan man kvitte seg med i løpet av et tiendedels sekund, for eksempel i forbindelse med at man trekker fram en pistol.

Hviket bevis har dere for øvrig for at vedkommende som kom ut av bombebilen ikke har på seg hjelm med visir?
Hvis vaktmannen kun har sett de uskarpe bildene tatt av et kamera langt borte på andre siden av plassen og gaten som vi har sett, er det umulig å se det. Sannsynligvis har vaktmannen vært for sent ute til å se vedkommende komme ut av bilden på de skarpe bildene.

En annen begrunnelsene dere har for at dette ikke er ABB, holder ikke mål:
At man er maskert VEKK FRA et gjerningsted, men ikke FØR et nytt gjerningsted, er helt fornuftig dersom man ikke har tenkt å prøve å unnslippe forbrytelsene, men ønsker sterkt å klare å gjennomføre begge.

Gorm Nordman
Gorm Nordman
3. juli 2018 02:29

dere er skvatte gale, og jeg tror ingen av dere har verken hatt tilgangen til «Manifestet» eller fulgt med i retsaken… der han gjennom over 2000 sider forteller at han opererte alene… case closed

Øistein Østgaard
Øistein Østgaard
5. juli 2018 00:07

Tenk så beleilig at etterkrigshistoriens viktigste avhør ble stjålet fra et kontor på politihuset i Oslo…
http://www.p4.no/nyheter/breivik-avhor-pa-avveie/artikkel/567960/

Knut Berg
Knut Berg
10. juli 2018 00:43

@Gorm Nordman

Det er meget mulig at han trodde at han opererte alene. De fleste solo patsyer er nok av den oppfatning. Quo bono?

Nomad
Nomad
12. juli 2018 11:58

22 juli var en zionistisk falsk flagg operasjon hvor det var flere involverte, akkurat som 9/11. Mossad og zionister var også involvert i Orderud-saken. Det betyr at sannheten vil aldri komme frem offentlig om disse sakene uansett hvilke beviser som fremlegges, men deler av befolkningen vil være klar over det. Akkurat som de ulovlige og falske krigene deres i midtøsten. Nå skal vi slite med frykt av økonomisk kollaps, invasjon fra den tredje verden, en ny falsk kald krig 2.0 som vil bli varm innimellom gjennom stedfortrederkrig som skal liksom bli til 3 verdenskrig, en atomkrig. Alt dette henger sammen og er nøye planlagt hvor de fleste er lurt trill rundt.

Dette med Nord Korea, Kina, Iran, Trump, Putin, Orban, Soros, Russland, Russiagate, Israelleaks osv er intet mindre enn et show, et spill for galleriet, Psykologisk krigføring gjennomført av zionister. Det er bare å vente på at Stor-Israel blir en supermakt hvor rivingen av Al-Aqsa-moskeen vil sette fart på revolusjonene «deres» gjennom jihadister i Europa, som igjen er egentlig insolvent, gjelden kan aldri betales tilbake og kan kun øke, hvor «vi» også har sendt alle jobbene som kan til lavkostland mm.

Dette vil resultere til sosial uro og opprør. På den andre siden av bordet sitter det også zionister hvor noen av redskapene deres heter Document, Resett, Breibart, Israeleaks (wiki), Alex Jones og en haug med andre propagandister og organisasjoner som ysme defence league og andre motstandsgrupper. Man kan bruke Ukraina som et eksempel hvor jødene samarbeider med nazister og har tatt dem inn i det offisielle forsvaret. Det morsomste er at dette har skjedd før. Det handler til syvende og sist om sentralisering av makt, verdier, og gjeld over flere 100 år.. Det beste av alt, vi betaler alt dette selv. De fleste av oss gjennom div skatter, donasjoner og andre med blod, svette og tårer. De superrike øker bare sine formuer og det har gått så langt at 66 mennesker eier mer enn resten av oss til sammen. Det viktigste av alt, hvem eier gjelden som aldri kan betales tilbake og kan kun øke eksponentielt?! Tikk, takk..

hetda
hetda
13. juli 2018 18:39

Men har de ikke noen svake punkter?