Skutt av en gal muslimsk fundamentalist med AK-47?

En advarsel er på sin plass. Innholdet i filmsnutten under viser tilsynelatende henrettelsen av et menneske. Ikke at det ikke har blitt dagligdags i dagens syke nyhetsverden. Innholdet er hentet fra en film som viser en påstått henrettelse av en politimann i forbindelse med det som skjer i Paris nå om dagen. Filmen er blant de raskest slettede på Youtube:

Youtubes slettede film fra Paris

Avisene er fulle av stoff om hendelsene, og de ansatte i nyhetsredaksjonene på riksfjernsynskanalene her i Norge har knapt rukket trekke pusten det siste døgnet.

De kan fortelle at terroristene benyttet den russiske lillebroren til AG3-kalibret 7,62x51mm, en russisk Kalashnikov, eller AK-47, kaliber 7,62x39mm.

Jeg forstår godt at filmen er slettet, men med en helt annen begrunnelse for den forståelsen.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

9 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Amatør1
11. januar 2015 00:53

Prøv å skru av antivirus i 5minutter. Ingen grunn til at du ikke skal kunne lese oversettelsen. Men poenget er altså at denne nå påstått døde Coulibaly hadde en forbindelse til bl.a. Sarkozy, om enn temporær.

Forøvrig vil jeg anbefale denne artikkelen som analyse av situasjonen

«The Paris shootings and the farce of Western free speech»
http://www.sott.net/article/291195-The-Paris-shootings-and-the-farce-of-Western-free-speech

Ingrid
Admin
Ingrid
11. januar 2015 23:50

Det verste landet på anti-semittisme som jeg vet om, må være Israel, tatt i betraktning at palestinerne er semitter. Det finnes vel ikke mange semittiske jøder tilbake. Flertallet av jøder, rundt 80 % (75 % iflg. jødene selv) er askenasier, en folkerase som i beste fall har ekstremt lite semittisk blod i årene, om noe (det er imidlertid ikke noe uvanlig i at folk får barn på kryss av rase og kultur). Det rare er at de israelske askenasiene synes å se på de palestinske (semittiske) jødene som mindreverdige, og mange av dem lever i fattigdom. En merkelig verden vi lever i!

Men bortsett fra det, er jeg fullstendig uenig i at det skal være politisk korrekt at det er helt i orden å nedverdige og krenke spesielle folk på grunnlag av deres tro. Jeg er en sterkt motstander av at folk skal krangle seg i mellom, når vi har langt farligere krefter å slåss mot. Det vi ser nå, er at det gamle begrepet «splitt og hersk» enda en gang blir brukt på verdens befolkning. Hvor lenge skal folk danse etter elitens piper? Rene slangedansen 😉