Anders Behring Breiviks prøvesprengning

Det er skrevet en del i Lamestream Media om den prøvesprengningen ABB påstår å ha gjennomført på Åsta Øst. Han forteller om denne i sitt manifest, og jeg gjengir dette.

Monday June 13 – Day 43: I prepared a test device today and drove off to a very isolated site.
The test bomb was composed of a 3g DDNP primary and a 30g PA secondary. If this test would fail,
I would abandon operation A and move forward with the non-spectacular operation B.

I lit the fuse, went out of range and waited. It was probably the longest 10 seconds I have ever
endured…

BOOM! The detonation was successful!!!:-) I quickly drove away to avoid any potential unwanted
attention, from people in the vicinity. I would have to come back a few hours later to investigate
the blast hole, to see if both compounds had detonated.

A few hours later, after returning from a restaurant in the southern town to celebrate this success,
I went back to the blast site to evaluate the detonation. The DDNP primary detonated successfully
but the dry picric acid booster did not detonate at all. So I confirmed that the PA was not inert, just
of a very low purity grade. This could be sorted as I would now move forward with purification after
completion of the last PA batches. Today was a very good day as I really needed this success.

Her må vi merke oss hvordan ABB beskriver lyden av eksplosjonen. BOOM! Jeg legger til at en kinaputt sier Pang!, og at en boom-beskrivelse virker å passe best for en større detonasjon. Det er umulig for meg å se hvordan denne beskrivelsen kan passe med de 35 gram sprengstoff brukte, der deler av dette ikke virket.

Denne saken blir nærmest uforståelig når De presstituerte på forskjellige måter beskriver denne prøvesprengningen, og at naboer ikke hørte noe, for de var så vant til eksplosjoner fra Regionfelt Østlandet. Jeg bodde der oppe i flere år, og de drønnene vi hørte (og merket) derfra, kunne være voldsomme. Jeg tar med noen eksempler av De presstituertes beskrivelser av prøvesprengningen, fra politiets søk etter stedet, til deres «funn».

http://www.aftenposten.no/norge/Naboer-sliter-med-a-forsta-575440b.html

11.AUG.2011 20:51

Leter etter prøvesprengningsområde
Politiet har gjort en stor mengde beslag på gården, opplyser Hjort Kraby, men han kan ikke si noe mer om hva slags beslag.

Han bekrefter at politiet leter etter stedet der Behring Breivik gjennomførte sin prøvesprengning, og stedet der han kan ha gravlagt utstyret sitt,

— Vi undersøker hele området for å finne ut hvor han kan ha foretatt disse. Vi har fått noen tilbakemeldinger på steder hvor det kan tyde på at han har hatt prøvesprengninger, men foreløpig har vi ingen sikker konklusjon, sier Hjort Kraby.

https://www.nrk.no/norge/_-breivik-ville-lage-oklahoma-bombe-1.7760271

Oppdatert 23.08.2011, kl. 17:09

Prøvesprengning
Anders Behring Breivik gjennomførte en prøvesprengning før terroraksjonen, om lag 2,5 kilometer sør for gården han leide. Han har i avhørt forklart hvor dette skjedde, og politiet har undersøkt stedet og gjort en rekke beslag.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli-etterforskningen/her-testet-breivik-bombeplanen/a/10089488/

19.08.2011

(VG Nett) Bare 2,5 kilometer fra gården på Åsta i Hedmark, detonerte Anders Behring Breivik (32) en liten ladning for å sjekke om terrorplanen ville fungere.

VG fant torsdag området hvor testbomben ble detonert. Kriminalteknikere fra Oslo politidistrikt har tidligere vært på stedet, målt opp hullet og sikret billedbevis.

Skadene på stedet er minimale og hullet etter eksplosjonen er ikke større enn en knyttneve. Det er en del sand som har sprutet utover plassen, som følge av testbomben.

– Han har selv påvist hvor prøvesprengningen ble gjennomført. Opplysningene viste seg å stemme, og vi har vært der for å gjøre undersøkelser og analyser, sier informasjonsmedarbeider Roar Hanssen i Oslo politidistrikt til VG Nett.

«BOOOM»

Dette skal være den eneste testsprengningen politiet har konkrete opplysninger om. Etterforskerne har ikke klart å få bekreftet når Breivik gjennomførte testen, men ifølge massedrapsmannens dagbok i det såkalte manifestet, skjedde det 13. juni – på 2. pinsedag i år.

«Jeg klargjorde en testanordning i dag og reiste til et veldig isolert sted», skriver han.

I virkeligheten ligger området bare 200 meter fra hovedveien på østsiden av elven Glåma på Åsta ved Rena i Hedmark.

Ifølge beskrivelsen i manifestet ble det brukt en detonator på noen få gram og en kjemisk forbindelse på 30 gram for å sjekke om planen ville fungere i praksis.

«Hvis testen mislyktes ville jeg droppe plan A og gå videre med ikke-spektakulære plan B», skriver Breivik.

Reagerte ikke på smell

Han beskriver videre hvordan han tente lunten, løp i sikkerheten og ventet.

«Det var trolig de lengste ti sekundene jeg noen gang har opplevd… BOOOM! Detonasjonen var vellykket. Jeg kjørte raskt fra stedet for å unngå uønsket oppmerksomhet fra mennesker i nærheten».

Ingen av naboene i området, som VG har snakket med, kan huske at de reagerte på noen eksplosjon i dette tidsrommet. Flere påpeker imidlertid at det er veldig vanlig å høre smell siden Forsvarets Rena leir ligger i nærheten.

Se nøye på fotografiet i VG-artikkelen over. De har lagt en kulepenn ved siden av «krateret». Der har det ikke skjedd noe som helst, og det har garantert ikke skjedd noe der som kan beskrives slik ABB selv gjorde i sitt manifest, en BOOM! Som vanlig blir vi servert påstander, og verken De presstituerte eller andre legger ved dokumentasjon på det de antyder eller påstår. Jeg kastet bort mange dager da jeg lette etter stedet for prøvesprengningen. Jeg fant selvfølgelig ikke spor etter noe som helst, og det er ikke så rart, for det har ikke politiet eller journalistene gjort heller.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments