De presstituertes spredning av falske nyheter om Dachau

Noe av det mest patetisk elendige som har kommet fra våre samfunnsledere og De presstituerte, er den varslede kampen mot såkalte alternative nettsiders spredning av like såkalte falske nyheter. Ser vi historisk på dette med falske nyheter, så har knapt rikspressen i Norge vært benyttet til annet enn å spre falske nyheter. Her er kun noen eksempler om Dachau i forbindelse med den vanvittige propagandaen de forsøkte hjernevaske befolkningen med umiddelbart etter 2. verdenskrig.

Om fangeleiren Dachau står det i dag blant annet dette på Wikipedia:

Dachau konsentrasjonsleir ved byen Dachau nord for München var den første konsentrasjonsleiren i Tyskland. Den ble påbegynt 21. mars 1933 og var i gjennomgående drift i tolv år, mer enn dobbelt så lenge som noe annen leir. Den var prototype og dannet mønster for alle senere opprettede konsentrasjonsleirer. Selv om Dachau ikke var noen utryddelsesleir, ble minst 30 000 av fangene skutt eller omkom som følge av forholdene i leiren.

Den engelske utgaven nevner blant annet:

In late 1944, a typhus epidemic occurred in the camp caused by poor sanitation and overcrowding, which caused more than 15,000 deaths.

Det var ingen dødsleir, og sannsynligvis døde mesteparten av de minst 30.000 tusen fangene som omkom der av sykdommer, i første rekke tyfusepidemier. Den engelske Wiki-versjonen nevner mer enn 15.000 døde på grunn av epidemien på slutten av 1944. Mon tro om det ikke var vesentlig flere som døde av tyfus, for senere i den samme artikkelen står nevnt:

Between January and April 1945 11,560 detainees died at KZ Dachau according to a US army report of 1945, though the Dachau administration registered 12,596 death from typhus at the camp over the same period.

Som det står i den norske artikkelen, var Dachau ingen dødsleir. Problemet er at dette kan dere bare glemme å forsøke overbevise eldre nordmenn om, for de som levde og ble manipulert etter 2. verdenskrig fikk hele det falske nyhetsbildet til De presstituerte midt i fleisen. Her er kort fra Sarpsborg Arbeiderblad, 24. august 1945:

Kun ei uke senere, den 31. august 1945, kom også avisen Hardanger med sin versjon av denne falske nyheten.

Sarpsborg Arbeiderblad var rene propagandasentralen for sionist-bolsjevikene, og den 6. september 1945, kunne avisens lesere skremmes med følgende:

Historien slik den er påtvunget oss, har ikke noe med fakta å gjøre. Alt har vært falske nyheter. Det var det for hundre år siden, det var det før, under og etter 2. verdenskrig, og det har vært det hele tiden fram til nå i 2017. Det er om mulig enda verre nå enn noen gang tidligere. Det er i det minste vesentlig styggere nå, for de har begynt sitt bokbrenningsprosjekt for alvor, og de oppfører seg nærmest manisk. Det er farlige mennesker som står bak, og at de er redde for fakta, bør ikke forundre noen.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

9 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Berg
Knut Berg
3. januar 2017 01:14

(…) Jeg minnes i denne forbindelse en hel masse røverhistorier vi i sin tid kunne lese om de tyske konsentrasjonsleire, forfattet av disse jødiske emigranter, hvor man bl.a. kalte tyskerne for barbarer. Fra disse eventyrlige historier satt der nok et lite inntrykk igjen selv i vår underbevissthet. Vi visste jo at det tyske folk er et ærlig og rettskaffent folk og i grunnen behandler sine fiender eller motstandere bedre enn de fortjener. Det visste vi jo av egen erfaring her heime i Norge. Likevel sitter det alltid litt smuss og skitt igjen etter de jødiske løgner om det tredje riket. Men da vi kom til Dachau og beså en konsentrasjonsleir, så var det ikke fritt for at vi holdt på å miste pusten av overraskelse. Jeg tror mang en fisker, skogsarbeider og småbruker her heime i vårt tidligere demokratiske Norge ville være strålende fornøyd om de hadde hatt en slik levestandard, som den disse fanger i en konsentrasjonsleir hadde. Og jeg kan berolige mine lesere med, at det ikke var noen utstillingsleir man hadde laget for eventuelle turister. Russland er alene om å ha utstillingsfengsler, -fabrikker, bruk etc. etc. Det var nemlig et altfor stort anlegg til at man kunne ha laget det i utstillingsøyemed. Her arbeidet de på jorden, i gartnerier og i forskjellige fabrikker. De lå i pene, rene og hyggelige brakker, hvor de hadde 1. klasses sykehus, tannlegebehandling og stell i det hele tatt. Kjøkkenet var et strålende anlegg og virket selvfølgelig imponerende, og kosten smakte oss bortskjemte nordmenn fortreffelig. Tyskland vet nemlig at det lønner seg å ha friske, sunne og sterke arbeidere, selv i et fengsel eller en konsentrasjonsleir. Jeg måtte uvegerlig tenke på den himmelvide forskjell det er mellom den tyske og den engelske åndsretning. Jeg minnes i den anledning emigrant-kommandør Riiser-Larsens trusler om å sende oss norske nazister til Bjørnøya, samt den siste forordning av emigrantregjeringen om at dødsstraff skulle gjelde i Norge etter at krigen var slutt.

Side 39-44 http://www.nb.no/nbsok/nb/7cab7efe1a2c9f56906381527edbc18b?index=1#43

Ironisk nok så bor vi alle i en gigantisk pk-konsentrasjonsleir idag, blant annet pga av denne slugga:
comment image

Nils Nilsen
Nils Nilsen
3. januar 2017 02:02

Å ta opp dette temaet innen falske nyheter er så og si det samme som å røre rundt nede i ett vepsebol 🙂 . Dog er dette det beste eksemplet på falske nyheter (og opplæring i bla skole) man kan finne, så fortsett å røre i dette. Faktum er jo at den reelle historien rundt disse såkalte «dødsleirene» har endret seg ganske kraftig de siste 10-årene, dog blir man fortsatt foret med den gamle propgandaen, altså «eliten» forer oss fortsatt med falsk info kun for å holde live i verdens mest gedigne løgn. «Alle» tror jo fortsatt at konsentrasjonsleire = dødsleire, faktum er at alle leire som er beliggende i vest-europa er alle bevist ikke var det. Og med så mye rart man finner på leirene i øst-europa (gjennoppbygde «gasskamre», gjennoppbygde piper som ikke er koblet til noe osv osv) er det meget tvilsomt at de var dødsleiere også. Det er jo kjent at kommunistene etter WW2 brukte jo dette aktivt i propaganda. Dog, det døde mennesker i disse leirene, særlig i stor grad på slutten av krigen, da det meste av forsyningslinjer til disse leirene var bombet vekk, med det resultat at folk bla sultet i hjel. Vi har jo alle sett syltynne lik i propagandaen, vel, i motsetning til hva «ekte nyheter» sier så blir man ikke syltynn av å bli «gasset ihjel».

Over til nåtid, «eliten», myndigheter og makten bak makten er på vei til å bli desperate. Sannheten om ting kommer ut, enten de vil eller ei. Ja de er så desperate at de kaller «alle» som er kritiske mot systemet for falske nyheter. Problemet for de nå er at de er for seint ute, de har undervurdert befolkningen, de har undervurdert internet og hvor fort folk har lært seg benytte dette. Snøballen har begynt å rulle, den blir bare større og større, «eliten» er sjanseløse. Så «falske nyheter» har kommet for å bli, og personlig tror jeg ikke det tar lang tid før vi ser den positive effekten av dette. Og når sannheten kommer frem i dagens lys, da vil jeg tro det er mye i vår historie som må omskrives, og jeg vil tro det vil være ganske så stor fare for lynsjestemning (fortjent) mot «eliten».

Sebastian
Sebastian
4. januar 2017 21:07

Jostemikk har du sett dokumentaren The greatest lie ever told? https://www.youtube.com/watch?v=mmrHBT5h-BA

Og kan en gå god for det som blir fortalt i den?

123
123
2. april 2019 19:18

http://www.zchor.org/treblink/wiernik.htm#chapter10

Enda en kilde som er mye brukt. Virker dette som en kilde som snakker sant?

The Hauptsturmfuhrer and the two commandants ordered me to build a laundry, a laboratory and accommodations for 15 women. All of these structures were to be built from old materials. Jewish-owned buildings in the vicinity were being dismantled at the time. I could tell them by their house numbers. I selected my crew and began to work. I brought in some of the new lumber from the woods myself. Time flew fast on the job.

123
123
2. april 2019 19:24

The Germans were full of pride over what they had accomplished and thought that they deserved some modest entertainment as a reward for their troubles. They began by celebrating the «retirement» of the excavator which had been exhuming our dead brethren. It was pointed skyward, its shovel high in the air. The Germans fired salvos: then came a regular banquet with much drinking and merrymaking.

Forøvrig mistenker jeg at dette er kilden til media..