God yule til både snille (folk flest) og de med svartere sjel (for eksempel Märtha Louise)

Vi feirer nå en høytid med solid førkristen forankring i de fleste land i Europa.

Yule

Det er om dagen både yuletide og yulefest, og det er trist at alt, i likhet med alt annet, er stjålet av oppfinnerne av de abrahamittiske religionene. Høytiden har ikke mer å gjøre med en jøde født i en stall for å bli spikra fast til en planke, enn demokrati og Gro Harlem Brundtland.

Etymology

Yule is the modern English representation of the Old English words ġéol or ġéohol and ġéola or ġéoli, with the former indicating the 12-day festival of «Yule» (later: «Christmastide«) and the latter indicating the month of «Yule», whereby ǽrra ġéola referred to the period before the Yule festival (December) and æftera ġéola referred to the period after Yule (January). Both words are thought to be derived from Common Germanic *jeχʷla-, and are cognate with Gothic (fruma) jiuleis and Old Norse (Icelandic and Faroese) jól(Danish, Swedish and Norwegian jul) as well as ýlir,[1] Estonian jõul(ud) and Finnish joulu. The etymological pedigree of the word, however, remains uncertain, though numerous speculative attempts have been made to find Indo-European cognates outside the Germanic group, too.[2]

The noun Yuletide is first attested from around 1475.[3]

The word is attested in an explicitly pre-Christian context primarily in Old Norse. Among many others (see List of names of Odin), the long-bearded god Odin bears the namesjólfaðr (Old Norse ‘Yule father’) and jólnir (Old Norse ‘the Yule one’). In plural (Old Norse jólnar; ‘the Yule ones’) may refer to the Norse gods in general. In Old Norse poetry, the word is often employed as a synonym for ‘feast’, such as in the kenning hugins jól (Old Norse ‘Huginn‘s Yule’ > ‘a raven’s feast’).

Om å gjøre mot andre som en vil at de skal gjøre mot en selv

Dette er vel kanskje det eneste budskapet fra 1001 Natt Bibelen vi trenger bry oss om for å ha det bra? Slik sett er yulefesten en god tradisjon i dagens “kristne” forkledning. Ikke noe vår engle-prinsesse setter pris på for seg og sine, men for flertallet av befolkningen er ondskap noe en forsøker skyve ut av syne, ut av sinn i disse dager.

Liberal konge og dronning

Så liberale har de blitt i vårt kongehus, at de offentlig støtter sin satanistdatter. Kabbalisme/frimureri og satanisme er midt i blinken for dem å ha representert i familien mens de selv går i kirken for å overvære julegudstjenesten.

Satanistprinsessen

Dronning Sonja kommenterte datterens engleskole.

(Dagbladet): Det er i NRKs juleintervju med kongeparet, sendt i kveld i programmet «Året med kongefamilien», at dronning Sonja og kong Harald velger å kommentere kritikken som har vært rettet mot både kronprins Haakon og prinsesse Märtha i det siste.

Märthas engleskole og øvrige virksomhet i alternativbransjen støtter kongeparet fullt ut, selv om vedgår at kritikken går inn på dem.

– Vi vet at hun har denne evnen, at hun oppriktig mener det hun holder på med, og det er viktig for henne, da støtter vi henne fullt ut, selvfølgelig, sier dronningen.

Med tanke på alle overgrepsryktene og satanistisk ofring av småunger som har heftet ved slekten deres i England de siste tiårene, er det en heftig uttalelse dette her. De støtter en ond sjel som “snakker” med “engler”, slike som Satan (Belsebub, eller Fanden som vi kaller ham historisk her i landet) og hans ektefelle, i dette tilfellet Astarte. Hun har jeg skrevet om i innlegget Hore og madonna og en okkult kongelig blodsprut med mer.

Så kan man jo undres om ikke Den sorte prinsessen ligger nærmere det gamle norrønne enn vi kanskje liker tenke på? Okke som, vår prinsesse sammenligner seg selv med Astarte, og da er den “jødiske” ondskapen ved demonen Lillith så nærliggende som noe kan være. Vi snakker ren, skjær, pur babylonsk (“jødisk”) svartemagi og ondskap. Når man er av khazar-slekt, er det kanskje nærliggende? Hun fant seg også en tilsvarende venninne, som ikke har hett Nordeng hele sitt liv. Følg hintet og en av linkene under. Det hele henger vel også på greip med at hun giftet seg med den hebraiske storløven.

God yule, og gratulerer med å leve i et land der kongeparet synes det er greit å ha en datter som er satanist

http://en.wikipedia.org/wiki/Yule
http://www.kjendis.no/2014/12/25/kjendis/martha/engleskolen/kongefamilien/kongehuset/36899558/

http://no.wikipedia.org/wiki/Astarte
http://no.wikipedia.org/wiki/Fanden
http://sailormoon.wikia.com/wiki/Astarte
http://no.wikipedia.org/wiki/Elisabeth_Nordeng
http://no.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4rtha_Louise
http://en.wikipedia.org/wiki/Lilith
http://data.jewishgen.org/wconnect/wc.dll?jg~jgsys~allcountry2
http://www.nrk.no/verden/navngir-britiske-samfunnstopper-som-barneovergripere-1.12114485

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ove Onkli
Ove Onkli
19. mars 2019 05:05

Alle jetfly er satt på bakken nu, flere SAS fly harfått ENGLER i propellen….!