Perlemorskyer som vakker inngang til jula

Sannelig var det vakkert på himmelen i går ettermiddag. Ikke så ofte en får oppleve dette fenomenet såpass kraftig og vakkert. Tror det må være 8-10 år siden forrige gang jeg så det. Her er et bilde jeg tok, som dessverre ikke klarer gjenskape det øynene så:

Perlemorsskyer

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
23. desember 2014 19:10

Dersom en maler hadde malt dette bildet av himmelen i går, ville muligens folk tro at han var under påvirkning av psykedeliske midler. Flott at vi har godt fotoutstyr i våre dager. Det var utrolig vakkert å se på, og jeg tror folk så det på begge sider av Oslofjorden.
Takk for en flott innsats på bloggen! Ønsker deg og dine lesere en riktig god jul, og et godt nytt år der jeg håper på større åpenhet og mer sannhet, et år der det også verdens «vanlige» befolkning får betydning for eliten. Ja, jeg vet det er en urealistisk drøm, men så lenge det er liv er det håp 🙂

Amatør1
23. desember 2014 20:19
Reply to  Ingrid

Jada, jeg så samme skyene og jeg la spesielt merke til den intense blåfargen enkelte steder. Jeg har sett perlemorskyer mange ganger, men denne var spesielt fargekraftig.

Det var jo en maler som malte dette motivet omtrent 1893, og han ble vel kalt både det ene og det andre. Kanskje var hans «ekspressionisme» i realiteten nærmere naturfaglig realisme?

Riktig God Jul til dere! Jeg stemmer i ønsket om mer åpenhet og mer sannhet i 2015, men ser at vi enda kan oppleve enda mere nå når petrodollaren igjen står under seriøst press.

Spiren
Spiren
23. desember 2014 23:23
Reply to  Jostemikk

Også jeg vil takke deg Jostemikk for din innsats.

Kanskje gårsdagens vakre perlemorskyer var et varsel om tiltykning i Mordor?

Kanskje er jeg vel optimistisk; men jeg håper og ønsker varslet var.
Det er alltid lys i enden av tunnelen. Ønsker har man vel lov å ha?

Hermed ønsker jeg deg og dine lesere en riktig god jul, samt et godt nytt år.