Hvem er du?

Idag får vi høre av NWOs regjeringens “kunnskapsminister” at våre barn skal lære betydelig mindre i framtiden, det hele er jo bare overfladisk ifølge ham: Kunnskapsminister kutter i pensum

kutt_i_alle_fag

Betegnelsen “kunnskapsminister” er i sannhet Orwellsk.

Er det et folkekrav at våre barn skal ha et vesentlig svekket pensum, et pensum som forlengst er barbert og svekket?  Hvem er det egentlig Isaksen representerer med dette? Hvem er du egentlig, Isaksen?

Yes I know the secret
That’s within your mind
You think all the people
Who worship you are blind
You’re just like Big Brother
Giving us your trust
And when you have played enough
You’ll just cast our souls
Into the dust
Into the dust

You thought that it would be easy
from the very start
Now I’ve found you out
I don’t think you’re so smart
I only have one more question
Before my time is through
Please I beg you tell me
In the name of hell
Who are you?
Who are you?

16
Leave a Reply

avatar
11 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
VapausStargazerRisingKnut BergAmatoer1 Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Jostemikk
Admin

Den neste generasjonen nordmenn trenger ikke kunnskap. De trenger bare å lystre. Du har selvfølgelig rett i din orwellske sammenligning. Kunnskapsminister er ukunnskapsminister, og det passer perfekt inn med at forsvaret sender styrker til utlandet for å krige, og at disse kalles fredsbevarende styrker selv om det eneste de gjør er å starte kriger. Olje- og energidepartementet (heter det det nå?) ønsker å legge ned oljeproduksjonen og satse på “grønn” energireduksjon. Lista er egentlig uendelig.

hetda
Guest
hetda

“Isaksen innfører samtidig tre nye tverrfaglige tema som skal bakes
inn i alle skolefag: Demokrati og medborgerskap, bærekraftig
utvikling og folkehelse og livsmestring.”

http://www.dagbladet.no/2016/04/11/nyheter/utdanning/politikk/skoler/innenriks/43833313/

Har han alt vært hos Bilderbergerne eller håper han å skaffe seg en
invitasjon?

Er forresten ikke sikker på om han er viktig nok for dem, men de tar
nok imot all den hjelp de kan få til prosjektet sitt.

Jostemikk
Admin

Dette kan jo blant annet skyldes den enkle årsak at de forstår nødvendigheten av å ha mange timer matematikkundervisning hver dag? Den “pedagogisk rette” måten å lære bort matematikk på tar mange ganger så lang tid å forstå og utføre for elevene, og den kommer sikkert hit også.

https://twitter.com/England811/status/461250696692506625/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Erik Strand
Guest

Hvis “demokrati og medborgerskap” skal bakes inn i alle fag, som hetda nevner i sin kommentar, får man en gyllen mulighet til å belære kommende generasjoner om hvilket fantastisk demokrati vi har. Gjerne med sammenligning med “land vi ikke liker å sammenligne oss med”.

For øvrig har jeg de siste årene samlet en del dokumentasjon om hvordan mainstream-media ikke bare unnlater å skrive om visse temaer, men også i økende grad sensurerer leserinnlegg og innlegg på avisenes nettsider. En oversikt finner man her: http://www.fampo.info/media.html. I det seneste tilfelle ville ikke engang de to aktuelle avisene engang svare på en e-post med spørsmål om de ville publisere et innlegg på sine nettsider: https://kystpartietakershus.net/2016/03/17/et-innlegg-akershus-aviser-ikke-vil-publisere/

Knut Berg
Guest
Knut Berg

De høyreekstreme fascistene Anders Ravik Jupskås og Tor Bjørgo skal forske på seg selv i tiden fremover:
http://forskning.no/samfunn/2016/04/hoyreekstremismen-rett-under-overflaten (…på seg selv kjenner man andre, som det heter.)

– Mer orwelliansk kan det vel knapt bli. Lol!

Rising
Guest
Rising

Det er påfallende hvor mange som har stilt det samme spørsmålet opp gjennom tidene. Takk for at du fortsatt våger å spørre Jostemikk.

Her er Rolling Stones sin retoriske versjon:
https://www.youtube.com/watch?v=RuJDJRB6x1g

Siden vi først er i musikkavdelingen kan vi også spre litt håp med Motörhead:

Vapaus
Guest
Vapaus

Hvem er det egentlig Isaksen representerer med dette?

Bra artikkel og fokus Amatør_1, det er så en kan begynne å gråte her en sitter i natta, med tanke på de overgrep som begås mot den oppvoksende generasjon. Heldigvis tok jeg min mors råd og lagde aldri egne unger, de blir så likevel bare kanonføde sa hun, ikke gjør det… og jaggu visste hun hva hun snakket om, hun som ble buret inne for obsternasighet mot axemaktene.

Uansett dette er noe jeg brenner for, det at den oppvoksende generasjon til de grader robbes for de verktøy de burde ha blitt utstyrt med for å klare seg på egen hånd i samfunnet.

Stargazer
Guest
Stargazer

Jeg kikket litt på “Common core” matematikk og det virker ikke å være så dumt som jeg trodde ved første øyekast. I eksempelet over så er det jo sånn noen teller opp vekslepenger. Eksempelet er jo håpløst når det gjelder å sammenligne de to metodene da den første metoden så klart er enklest, men de fleste voksne hadde vel greid det uten papir også. Og i the “new” way metoden så ville nok de fleste av oss rundet opp til 20 med en gang i stedet for å gå om 5 først. For oss som har lært gamlemåten så ser den nye idiotisk og unødvendig komplisert ut, men ikke for barn som ikke har lært en metode fra før. Jeg tror at begge metodene har sin plass og at dette ikke er for å gjøre skolehverdagen verre for våre søte små.

hetda
Guest
hetda

Vet ikke om jeg så den gode pedagogikke i regnestykket på den nye måten – tungvint virket det hvertfall. Forøvrig, når kalkulatoren gjør sin innmarsj i mattetimene forsvinner mye av den elementære tallforståelsen som dugg for sol.

Vapaus
Guest
Vapaus

Forøvrig, når kalkulatoren gjør sin innmarsj i mattetimene forsvinner mye av den elementære tallforståelsen som dugg for sol.

Det spørs om ikke det er målet, dvs. robbe den oppvoksende generasjon for alt av brukbare verktøy i verktøykassa og gjøre de fullstendig avhengig av tekniske hjelpemidler. Mulig jeg er altfor mistenksom og konspiratorisk i tankegangen på mine eldre dager, men jeg ser absolutt ingen annen grunn til å gjøre helt enkle ting så komplisert.

Jostemikk
Admin

Håper jeg slipper å spille Yatzy med de som enten benytter den idiotiske metoden, eller enda verre, vil være avhengig av kalkulator. Det er kanskje en mening bak at jeg ble født da jeg ble født?

Jostemikk
Admin

Du har selvsagt helt rett. De er livredde for mennesker med mye verktøy i verktøykassa. De ser på dem som en trussel.