Mer om den enestående politimannen i Stockholm

Vi må ta en nærmere titt på politimannen som var så voldsomt i farta i Stockholm terrordagen den 7. april 2017. Han er først observert med tjenestevåpenet trukket sammen med flokken som bar «offeret». Dette skjedde i krysset Klarabergsgatan/Klara Norra kyrkogata (1). Dernest ser vi ham hjelpe til med å frakte «offeret» nordover Klara Norra kyrkogata (2), og videre over den kryssende Bryggergatan, som også er det siste stedet jeg har funnet foto/video av det bisarre opptoget som fraktet «offeret» (3). Endelig klarte jeg å finne stedet der han startet sin terroristjakt, og det var i krysset Kungsgatan/Klara Norra kyrkotata (4), og stedet de pågrep «terroristen», i krysset Apelberggatan/Klara Norra kyrkogata (5), der han sammen med kolleger fikk bastet og bundet en eller annen stakkar, eventuelt skuespiller. Så vet vi jo allerede hvorfor de havnet i det krysset takket være Svenska Dagbladet som hadde dette å fortelle om det snåle opptoget på vei nordover Klara Norra kyrkogata:

Två poliser och de som tröstat och gett henne vård bar bort henne genom de gamla Klara kvarteren mot Hötorget och Olof Palmes gata mot en ambulans.

Det er enestående hvordan tilfeldighetene spiller inn. De hadde av absolutt uforståelige årsaker funnet ut at de skulle bære «offeret» en halv kilometer, og at en smart destinasjon var Olof Palmes gata. Så skjer det utrolige underveis, politimannen får en terrorist han kan jage, legge i bakken og sette håndjern på rett før de kom fram.

 

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

11 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Admin
Pål
27. april 2017 12:58

Ja, er det ikke rett og slett fantastisk hvordan «tilfeldighetene» spiller på lag? «Høyere makter» må antakelig også være involvert når de kan serveres «terroristen» på sølvføt og at samme «politimann» får dokumentert sine heltedåder som perler på en snor gjennom over hele teaterscenen.

Folk må våkne opp og hjelpe å dele Jostemikk’s artikler på sosiale medier. Får vi ikke vekket folk til falsk flagg svineriet som foregår, så vil vi bare få mer av det samme – flere falsk flagg operasjoner, av myndigheter og etterretningstjenesters ARRANGERTE terroraksjoner, både med og uten reelle ofre, og med kriseskuespillere og annet babylonsk illusjonsmakeri. Alt for å skremme menneskeheten til å underkaste seg maktelitenes ulike folkefiendlige og samfunnsfiendlige agendaer. FYSJ FOR EN GJENG!

Knut Berg
Knut Berg
27. april 2017 20:14
Tove
Tove
28. april 2017 09:02

Jostemikk!
Takk for at du graver i denne saken.
Det jeg raskt reagerte på ved «lastbilsdådet» var to ting:
– At ikke flere ble drept. (Jeg kjenner Drottninggatan. Dette var dessuten fredag eftermiddag=Mye folk.)
– Sveriges statsminister var veldig kjapp med å konstatere at dette var terror. (Han hadde vel fått info selvsagt, men jeg synes bare terrorbekreftelsen kom så fort.)

Vet du om det finnes videoer på nettet av lastbilen der den kommer kjørende på Drottninggatan?
Video der man klart og tydelig ser lastebilen.
Jeg har bare sett denne:
http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/881390-sekunder-fran-att-bli-pakorda-av-lastbilen-rusade-in-i-affar-stockholm-attack
Her ser man jo ikke lastebilen.

Mvh
Tove

Anki
Anki
3. mai 2017 14:47

Det er ganske interessant hvor mange ganger de kan benytte samme konsept uten noen stusser. Vi lider av kollektiv kognitiv dissonans.
Lurer på om ikke den polisen er en reinkarnert Klang, btw 🙂

Tor Opdahl
Tor Opdahl
20. oktober 2017 02:06

Ser denne https://www.nrk.no/urix/marie-kide-_66_-ble-stockholm-terrorens-femte-dodsoffer-1.13493397.

Ser ut til å være en gul bil foran den hvite.

Alle koder til konspirasjonen går via reklame. Bil som har gulnet litt i vask. Gul var en vanlig kode. Vet ikke om dette, de hvite bilene alle steder under terror, har med saken å gjøre.

Men terroristen var Akilov – A Key Law. Det endte i Åhlens – All Lens. … Rob-insonallionsen hadde blant annet problemer med kodene sine. … Tror Stockholdm hadde en August 15 – kode noe senere å dagen – bilskiltene. Mener det var 17de det var terror i Spania. Nymotens Ad-el – Rob-inson tror jeg reiser rundt.

TV2 filmet også T-bane-stasjonen i Belgia, noe som så ut til å henvise til Russland. Men jeg husker ikke hvor det skjedde neste gang. Det var iallefall noe med Togstatsjoner undergrunnen i … Leningrad?