– Bestefaren min døde under Holocaust!

Nei, ikke bestefaren min. Dette er et eksempel på en påstand fra en nålevende askenasikhazar som meget godt kan være sann hvis vi legger perioden det såkalte Holocaust varte til grunn. Vi skal ta en titt på hvorfor.

Gjennomsnittlige dødstall blant hele befolkningen i Norge 1936-1940

Jeg valgte de fem årene fra 1936-1940 slik at vi kan studere tallene for dødsfall pr. 100.000 innbyggere i Norge under normalår, altså ikke under en krigstilstand. Statistikken lagt til grunn i dette innlegget er fra offentlige statistikker, og når det gjelder norske tall, er alle fra Statistisk sentralbyrå. Jeg går verken god eller ikke god for disse tallene, jeg bare bruker dem som de er presentert av byrået, presentert ved hjelp av Excel.

Tall fra Statistisk sentralbyrå

Døde Norge pr. 100.000 begge kjønn

Dette er et tall som er enkelt å gå videre med, og jeg gjør det enda enklere ved å runde det ned til 1000 dødsfall pr. 100.000 innbyggere pr. år.

Hvor mange jøder var det i Europa før 2. verdenskrig?

Dette er litt kilent fordi det ikke holder å se på Europas totale jødiske befolkning. Sett opp mot Holocaust vil det være mest riktig å se på antallet jødiske innbyggere i de områdene Tyskland hadde kontroll over, enten i egen nasjon, eller i de okkuperte landene. Dette er vanskelig tilgjengelige tall hvis man er ute etter nøyaktighet, noe man jo bør etterstrebe. For å gjøre dette så enkelt som mulig, ser vi på den estimerte totalbefolkningen av jøder i Europa i årene før 2. verdenskrig, der Wikipedia nevner ca. 9 millioner rundt år 1900, noe som også nevnes for 1933 i denne statistikken:

Legger vi samme dødelighetsrate pr. innbyggere til grunn som SSB gjør for Norges befolkning, lå antall dødsfall blant jødene i Europa på ca. 90.000 pr. år. Regner vi 2. verdenskrig å ha vart i 5 år, skulle det bli et naturlig frafall på 450.000 de årene krigen varte. Dette er tall uavhengig av krigen. Det er lett å forstå at alle kjente noen som døde under krigen, men dette tallet har ikke noe å gjøre med industrialisert drap. Folk dør.

Dessverre er det mengder av påstander som vanskeliggjør noe fornuftig estimat når det gjelder krigsofre, samme hvilken måte de døde på. Her er et eksempel.

Dr. Heller var leder for sionistene i USA – hans påstander til FBI i 1943 er interessante

Heller kom med en del opplysninger om hvor mange jøder det var plass til i Palestina. Dette henspeiler på Balfour-erklæringen og oppbyggingen av Israel. Han nevner spesielt at det ville være plass til alle de 1,3 millioner polske jøder som hadde flyktet til Russland.

Mer tallkluss i historiebøkene

Dette er oppsiktsvekkende, og jeg legger tallene fra Wikipedia til grunn når det gjelder den totale jødiske befolkningen i Polen i 1900.

During World War II there was a nearly complete genocidal destruction of the Polish Jewish community by Nazi Germany, during the 1939–1945 German occupation of Poland and the ensuing Holocaust.

Number of jews in Poland in 1900 – 1,316,776.

Nå forstår alle hvor vanskelig dette er. Sionistlederen Heller forteller FBI at alle de 1,3 millioner jøder som bodde i Polen hadde flyktet til Russland, mens ettertidens historikere forteller at de ikke gjorde det, men ble drept under Holocaust i tyske utrydningsleire. Videre estimerte Heller den totale jødiske befolkningen i de tyskokkuperte områdene i Europa til 2 millioner. Påstanden kom på trykk i FBI-dokumentet i 1943, og i hele den perioden krigen hadde vart fram til da, var det kjent at mengder av jøder hadde flyktet fra blant annet Tyskland. Hvor mange millioner hadde forsvunnet før tyskerne i det hele tatt begynte å samle dem inn for transport til arbeidsleirene? Jeg nevner alt dette fordi det viser at det er umulig å kunne gi noen tall som med sikkerhet kan si noe om hvor mye forhøyet dødsraten pr. innbyggere blant den jødiske befolkningen i Europa var under krigen.

For ikke-jøder var det en eksplosiv økning i dødsfall pr. 100,000 innbyggere, men også her er tallene svært usikre.

La oss se på tallene over ikke-jødiske omkomne fra Europa

I 1933 fantes ca. 455 millioner “kristne” europeere. I 1948 var tallet redusert til 398 millioner. Befolkningen var redusert med 57 millioner.

Tallene for jøder i Europa i samme periode

I 1933 fantes ca. 9,5 millioner jøder i Europa. I 1948 var tallet ca. 9,4 millioner. Tar vi i betraktning den jødiske utvandringen fra Europa til USA, Canada og Palestina fra 1945-1948, må vi når vi legger disse tallene til grunn kunne anta at den jødiske befolkning i Europa økte i perioden 1933-1945.

Verdens befolkning i 1933:

Verdens befolkning i 1948:

Konklusjon

Ta alle tall med ei stor klype salt. Se det som sannsynlig at jeg har gjort feil, og at det finnes bedre tall å forholde seg til. På generell basis er det en stor mulighet for at statistikk er noe herk, så også her.

Jeg leter hele tiden etter opplysninger som peker i annen retning enn de tallene jeg selv mistenker å være de noenlunde korrekte. Det er ingen grunn til å tvile på at de jødene i Europa som ikke klarte flykte fra de tyskkontrollerte områdene, eller gjemme seg blant resten av befolkningen, ble arrestert, fratatt gods og eiendom, samlet inn, og deretter sendt til forskjellige leire på kontinentet. Alt dette gjør at vi kan konkludere med at det var et større helvete å være Kari og Ola Askenasi-khazar under 2. verdenskrig, enn det var å være Kari og Ola Kristen, eller “kristen”. Det er imidlertid et ordtak som sier at det er av sine egne man skal ha det, og med det mener jeg at årsaken til de forbrytelsene som ble begått mot askenasiene, er en helt annen enn folk flest tror. Det dreier seg om oppbyggingen av Det tredje og en halv-riket, kjent som Israel, og elendigheten startet med sionismen på slutten av 1800-tallet, og gjorde et byks i forbindelse med 1. verdenskrig og Balfour-erklæringen. Alt dette har jeg skrevet mye om tidligere, og det vil komme mer.

Håper de tallene jeg har lagt til grunn og kommentert i dette innlegget kan inspirere andre til å studere stoffet grundigere og mer nøyaktig enn jeg har gjort. Håper tross alle usikkerheter og mulige feil at dette har gitt en enklere forståelse av at hvis en person, for eksempel undertegnede, sier at 14 slektninger av meg døde under 2. verdenskrig, så betyr ikke det at de ble drept i forbindelse med krigshandlinger eller andre forbrytelser forbundet med krigen. De to første verdenskrigene førte til så mye død og elendighet at det ikke finnes noen legitm grunn til å skulle måtte overdrive om noe som helst. Virkeligheten er jævlig nok som den er.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] – Bestefaren min døde under Holocaust! […]