Litt om global temperatur slik satellittene viser den

Dette innlegget handler om de nye temperaturdataene fra UAH-satellitten, og det handler om den globale temperaturpausen.

Version 6.0 av temperaturdatasettet til UAH

Spencer, Christy og Braswell har revidert datasettene for global temperatur og foretatt justeringer for årlige avvik i blant annet satellittdrift. Dette har gjort at klimahypokonderne får en enda større grunn til å ta blodtrykksenkende medisiner. Så det stygt ut for dem før, har det blitt helt håpløst nå. Deres siste halmstrå, UAH-dataene, har blitt rykket ut mellom fingrene på dem, og de befinner seg nå i fritt fall uten oppgitt bestemmelsessted. Det eneste vi vet er at landingen før eller senere blir dødelig hard. Håper de ikke faller på noen jeg er glad i.

Pausen, pausen, og atter pausen

Det er nemlig den som plager dem som pesten. Hvilken pause? Temperaturpausen. Verden har ikke blitt varmere mens de som er akkurat gamle nok til å ta lappen på bil har levd. 18 år med et helvete for varmageddon-folket som verden aldri har sett maken til tidligere. I mange år har de forsøkt å fornekte denne pausen. Seg imellom har de uttrykt desperasjon, men utad har de forsøkt avfeie den som både uvirkelig og ubetydelig. Det blir mer om dette senere. Først tar vi en titt på klimahypokondernes verste mareritt.

Temperaturutviklingen i troposfæren

Troposfæren er den laveste delen av atmosfæren vår, der vi alle lever og dør. Den går fra bakken og oppover til tropospausen, det ørlite dårlige beskrevne skillet mellom neste atmosfærelag, stratosfæren.

Atmosfæren Wikipedia
Kilde: Wikipedia

Pausen – temperaturdata fra 1997 til og med mars 2015

18 år og tre måneder uten global oppvarming. Den lineære trendlinjen får ikke blitt flatere.

Global temperaturpause 1

Det neste diagrammet viser det samme, men med høyere oppløsning på den loddrette aksen for å vise detaljene litt bedre.

Global temperaturpause 2

Dette til tross hører vi stadig fra klimahypokonderne at det haster. Aldri har det blitt så raskt varmere som nå. Vi står på randen av utryddelse. Skolebarn og –ungdom tror det også. Det er verdt å tenke på at mens dagens elever på barneskolen, ungdomsskolen og gymnaset har levd, har det ikke vært noen global oppvarming. Allikevel er de hjernevasket av De presstituerte, politikerne og de politisk motiverte aktivistforskerne til å tro at livet på jorda står på randen av utryddelse hvis vi fortsetter å kjøre bil med forbrenningsmotor.

Hele serien fra 1979- 2014

Først justeringene som ble foretatt nå. De er ikke så store, men synes godt de siste 15 årene av serien.

Global temperatur 1979-2014 UAH 1

Til slutt tar vi en titt på temperaturutviklingen i det årtusenet vi lever i nå.

Global temperatur vårt årtusen

En svak negativ temperaturutvikling. Det blir kjøligere. Merkelig at De presstituerte ikke forteller sine lesere om dette…

Alle de nye dataene finnes og kan lastes ned fra denne linken:

http://www.drroyspencer.com/2015/04/version-6-0-of-the-uah-temperature-dataset-released-new-lt-trend-0-11-cdecade/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
29. april 2015 15:56

Takk for opplysningen! Ja, dette er nok et resultat klimahypokonderne neppe vil offentliggjøre. Siden de er så sterk i sin tro, kan det hende at de klarer seg med placebomedisin når blodtrykket blir for høyt 😉