Forbrytelsen og noen av forbryterne i Stockholm

Ikke en bloddråpe på fortauet, eller synlig blødning fra den livsfarlige skaden, eller "skaden".

Det var min intensjon å kun oppdatere Westminster- og Stockholm-terroren. Det var planen fordi jeg ikke var helt på det rene med hva jeg orket av arbeide, og fordi jeg tenkte at det ville være greiest å få samlet alt i én sak. Da jeg begynte på den saken skrev jeg at jeg hadde samlet mye om Westminster-«terroren», men ikke så mye om Stockholm-hendelsene. Mesteparten til nå har handlet om Stockholm. Det er forferdelig det de har gjort der. Det er ikke bedre med London/Westminster, den er om mulig enda enklere å avsløre, men jeg har bestemt meg for å bruke tid og krefter på det som skjedde i Sverige. Denne oppdateringen skal jeg gjøre så enkel som mulig, men det er umulig å komme bort fra en mengde fotografier/bilder, hvorav mange er klippet ut fra videoer som folk har lastet opp på Internett.

Den lille brannbomba i lastebilen

Når og hvordan lastebilen ble plassert delvis inn i Åhlens-butikken vet jeg ikke. Derimot er det rimelig greit å finne ut av hva som skjedde i forbindelse med «terroren» da lastebilen begynte å brenne. En mengde vakter jaget tilfeldig passerende unna området fra der lastebilen sto. Noen blant menneskene i området ble litt oppskjørtet av hylingen og de voldsomme faktene fra disse «vaktene», men svært mange blant publikum gikk bare rundt og flirte. De hadde gjennomskuet det hele som en ikke-ekte aksjon. Da vaktene hadde gjort området rimelig tomt for mennesker, smalt de av ei lita brannbombe, sannsynligvis i lastebilens førerhus. Her er en videosnutt jeg har laget der den lille eksplosjonen gjentas tre ganger. Den originale filmen finner dere her. Se for all del hele filmen, og vær vennlige å si fra hvis den blir slettet fra Youtube, for den er lagret flere steder. Det er altså ikke tre eksplosjoner, det er en, men med to repriser for å få det så enkelt gjenkjennelig for hva det dreier seg som overhodet mulig.

Dette er svært problematisk med hensyn til påstanden fra etterforskende myndighet i Sverige, og ikke minst De presstituertes forbrytelser med å ikke gi sine lesere/seere et snev av sann dekning av denne forbrytelsen. Det eneste de har nevnt det jeg har klart å finne, er at politiet fant mulig sprengstoff i førerhytta på lastebilen etter at brannen var slukket, og at eventuelle smell/eksplosjoner som folk hørte fra området, skyldtes at lastebilens dekk eksploderte. På videoen over, den jeg har laget lenke til, ser vi vakter rydde området for mennesker, hvorpå mange snur seg og ser mot lastebilen like før den lille brannbomba eksploderer. Det er mulig å identifisere noen av disse «vaktene» på den originale videoen, og den har svært høy oppløsning/god kvalitet. Her er tre bilder fra hendelsen. Like før det smeller, fra selve eksplosjonen, og rett etter.

Ca. et sekund før eksplosjonen.
Selve eksplosjonen frosset fra videoen.
Ca. et sekund etter eksplosjonen.

 

Kvinnen med avslitt fot og hennes medhjelpere

En av «ofrene» var en engelskspråklig kvinne som hylte – My leg! My leg! De presstituertes beste beskrivelse av skaden var at den ene foten hennes kun hang fast til resten av beinet i ei skinnfille. Kvinnen og hennes nevnte hyl minnet meg på tilsvarende hendelser andre steder. Kvinner med rødblondt hår som hyler i smerte. Under terror-øvelser. Saken minnet også om den drittsekken som «mistet» beina under den såkalte Boston Marathon-saken. En gedigen bløff som De presstituerte fortsatt suger blod ut av for å sementere den forbrytelsen mot menneskeheten som de er delaktige i, men dessverre har klart å presentere som virkelighet for folk flest. Jeg velger å minne litt om et par av drittsekkene som spilte ofre i Boston, for det er svært viktig at flest mulig begynner å se at for eksempel Stockholm-saken kun er en ørliten variasjon i et velbrukt opplegg som har fungert for disse sosiopatene tidligere. Bildene er fra Potetmel og skuespill under Boston Marathon.

Hele kjøttstykket med bein og slintrer løsnet fra denne beinamputerte skuespillerens grep og falt delvis i bakken under denne fesjå-transporten ment for å synes best og mest mulig. Denne og andre videoer er forlengst slettet fra Youtube, men er det nødvendig, kan videoen legges fram på oppfordring.
Denne tullingen ravet og gikk fram og tilbake og i sirkler for å synes mest mulig slik at det ble dannet en illusjon av mengder av skadde etter kinaputten i målområdet for Boston Marathon. De eneste gangene han stoppet var for å ødelegge klærne enda litt mer. Dette finnes det også videodokumentasjon på. Det hjelper ikke bokbrennerne å slette alt som finnes på Youtube.

Så tilbake til den hylende kvinnen i Stockholm. Her er fra Svenska Dagbladet, en stolt representant for De presstituerte i en av verdens mest ødelagte nasjoner, vårt såkalte broderland Sverige:

https://www.svd.se/forst-skrek-hon-inte-sedan-skrek-hon-mina-ben-mina-ben

Legg spesielt merke til tre ting. Den blonde kvinnen med oppsatt år og lang mørk frakk/jakke, mangelen på synlig blod, og selve plasseringen der «offeret» ligger. «Offeret» har for kort tid siden fått hele foten kappet av, noe som ifølge medisinsk forskningen fra USAs militære som oftest fører til tap av bevissthet og død iløpet av de første 90 sekundene etter at skaden oppsto. Det finnes heller ikke synlig blod eller blodsprut på bilder fra andre steder dette «offeret» befant seg, så som mellom kameraet som filmet videoen allerede har lenket til og brukt over, og lastebilen med eksplosjonen noen titalls meter lenger bort. Dette bildet er fra samme video:

Her er «offeret», kvinnen med avrevet bein. Legg merke til den blonde kvinnen med oppsatt hår og lang mørk frakk/jakke. Her ligger hun et helt annet sted, og jeg tror dette var første sted hun dukket opp som hylende offer. Legg også merke til sikkerhetsvakten, som er legg gjenkjennelig på filmen, og som hyler og skriker for å jage folk unna.

Her er et annet bilde bilde fra samme posisjon:

Den hylende skuespilleren blør ikke en dråpe fra sitt nykappede bein.
Ikke en bloddråpe på fortauet, eller synlig blødning fra den livsfarlige skaden, eller «skaden».

Her er to bilder til som viser noen av de kriminelles ansikt mens de frakter rundt på «offeret». Den blonde kvinnen med oppsatt hår har nå lagt fra seg skjerfet oppå «offeret», og muligens fjernet ørepynt.

Det finnes flere å rette fokus mot, og mange andre hendelser, men dette bør være tilstrekkelig. Våre største fiender, de verste forræderne, finnes i ledelsen av alle de mektigste samfunnsinstitusjonene som har som oppgave å beskytte oss. Hvis jeg hadde vært religiøs, ville dette vært et godt tidspunkt å si Gud hjelpe oss alle.

 

 

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

13 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Sørlie
15. april 2017 11:59

Får ikke postet denne til facebook,jeg har forsøktto ganger,men fb liker den kanskje ikke ?.

Morten
Morten
16. april 2017 11:54

Hei Jostemikk, takk nok en gang for tiden du legger ned i arbeidet ditt med og avsløre faen skapet som skjer rundt oss. Men jeg har et lite spørsmål som jeg håper du kan svare på. Nå når vi igjen opplever en fals flag operation på så nært hold, har jeg noen spørsmål ang kriseskuespillerne. Ta for eks hun lille jenta på 11 år som ble «drept» Det reversere en del bilder av hun i media og hun blir omtalt en del. Det jeg lurer på da, er at noen må da kjenne jenta, hvor oppholder hun seg nå som hun skal være død ? Va med hele familien hennes, dem kan da ikke ble flytte ut av landet og få en ny identitet osv ? Blir mye arbeid det for dem som vil holde skuespillet skjult fra den store offentligheten ? Så kan vi jo og ta for oss hun blonde dama som har satt håret opp og er med og bærer vekk hun engelske dama som fikk foten sin øddelagt! Hun må da ha familie rundt seg som vil spør og grave ang det som har skjedde ? Så lurer jeg og litt på va slike personer må tenke da dem ser i ettertid at «øvelsen» dem var med på blir brukt som en unnskylding til og snevre inn mer av vår frihet eller at det blir brukt som et påskud til å gå til krig mott en annet land

Ingrid
16. april 2017 12:43

Flere og flere våkner – sakte men sikkert. 15. april hadde Paul Craig Roberts også en artikkel om Boston-saken, og kriseskuespillerne:

The Boston Marathon Bombing After Four Years

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
16. april 2017 13:52

Det var en veldige god artikkel Jostemikk,
-jeg har delet den på Facebook. Jeg er litt nysgjerrig dog; din avslutning «Gud hjelpe oss alle.» -Hvilken gud er det du vil vi skal påkalle?

Rent ellers synes jeg det ville være genialt med en bønnekampanje slik du foreslår, jeg støtter den!

asbjørn nilssen
16. april 2017 17:35

Rotery har tatt over Skandinavia. Tre nye konger. Tre kroner. Europafellesskapet EU blir med i overbygget, og til slutt blir vi en Forent Nasjon. En Konge.

Se selv. Organisert etter Rotarysystemet. Sverige var representert i opprettelsen av FN med en Rotary. Hammarskjöld ledet FN som en losjebror. Rotary er soldater og utfører. De gamle losjene med de pedofile organiserer og kontrollerer Rotary. Det blir føydalismen med Adel og Distriktspolitikk – Se Rotarys organisering. Det blir adelsfascisme, rasisme, regler, reguleringer og en totalitær politistat. Det blir grensekontroll mellom Norge og Sverige. Hvorfor? Adelen har planlagt dette lenge. En nasjon, en konge, en pengeunion med FN-penger. Kanskje Bill Gates blir Fondsminister. Polio eksisterer ikke. Vi er venner Sverige, og vi kjemper sammen mot dette, vi som ikke har det rette blodet, eller er av ufin blanding. Royalister 2017? Tror ikke det….

Takk for at du skriver og informerer!

Vi vinner. Rotary blir griske og fokusert på profitt. Dette vinner vi av ren menneskelighet!

Knut Berg
Knut Berg
17. april 2017 11:27

Jeg tror dette er snakk om en 50/50 operasjon. Altså en del er sant, men resten er «dikt og forbannet løgn», for å sitere en kjent norsk dramatiker.

F.eks slik «pizzagate»-saken som ble plantet ut som dis-info som lett kunne «oppdages» av «konspirasjonsteoretikerne». En må nesten spørre seg selv når noe er for lett å avsløre om det har en dobbelt bunn. Pizzagate-saken får «alternativ media» til å se ut som klovner og støtter regimets narrativ om faren for «fakenews» og opprettelsen av sannhetsministerier som http://faktisk.no. Slik blir det når man setter opp en falsk ligning. Den som svarer «rett» blir klovnen som ikke forstod at utgangspunktet var bs.

Disse operasjonene som i ulik grad er arrangerte OG ekte på en gang fungerer som ypperlige honytraps. Ved å blande ekte ofre og falske ofre blir det komplett kaos. Mannen i gata vil aldri forstå gråtoner og nyanser. Enten er noe sant eller usant, enten er noe rasistisk eller ikke rasistisk osv. Alt avgjøres med tommelen vendt enten opp eller ned.

Jeg sitter igjen med et bildet som illustrer dette ypperlig.

comment image

Her ser man den naive middelaldrende damen som tror alt hun har sett vs den unge mannen som ler seg skakk og viser seiers-V tegnet etter å ha sett det reisende jackass-terror-cirkuset på nært hold.