Vi må gjøre dette med de megalittiske byggverkene så enkelt som mulig

Portvokterne til mainstream, altså de som bærer det rådende paradigmer på sine skuldre, har denne forklaringen på hvordan de fantastiske byggverkene ble laget.

Protzen-metoden

Illustrasjonen viser Protzen-metoden, og skal forklare hvordan mennesker tilhørende steinaldersamfunn formet blant annet granittsteinene i Sør-Amerika. Jean-Pierre Protzen fra Berkeley-universitetet i USA mener at inkaene hugget ut granittblokkene med steinhammere og kobbermeisler. Deretter ble de formet videre ved hjelp av runde arbeidssteiner.

It appears that the Inca technique of fitting the blocks together was based largely on trial and error. It is a laborious method, particularly if one considers the size of some of the huge stones at Sacsahuaman or Ollantaytambo. What should be kept in mind, however, is that time and labour power were probably of little concern to the Incas, who did not have a European notion of time and had plenty of tribute labour from conquered peoples at their disposal.
Jean-Pierre Protzen, Scientific American 1986

Protzen-metoden er ment å forklare utformingen av disse granittblokkene ved hjelp av indianere som satt og klasket runde, nevestore steiner mot blokkene:

For ikke så mange ukene siden så jeg en “ledende ekspert” fra et av universitetene i Storbritannia uttale seg om hvordan Stonghenge-steinene en gang ble utformet. Han holdt sannelig opp to runde steiner, én i hver hånd, og forklarte det gjennom den nevnte Protzen-metoden. Jeg koker over av lyst til å bli direkte slem, men nøyer meg med å fastslå at det virker å stå like ille til med dette vitenskapelige feltet som det gjør med de andre jeg har gransket. Den verden vi lever i vil tvilsomt kunne bli reparert før det har blitt en slutt på samlebåndproduksjonen av akademikere.

Vitenskapen har ikke gitt oss svar på følgende:

  • Hvordan de tok steinene ut av fjellet/stein”bruddene”.
  • Hvordan de formet dem til perfekt tilpassede byggeklosser, i enkelte tilfeller rett ut av fjellveggen.
  • Hvordan de fraktet dem, ofte mange kilometer og mil.
  • Hvordan et folk uten skriftspråk eller matematikk kunne stå bak slike ingeniørmessige mesterstykker.
  • Hvorfor vi idag ikke vil klare gjenskape alt de gjorde.

Det finnes ikke mer enn to alternativer. Enten har det vært flere høyteknologiske samfunn som har utviklet seg de siste hundretusener og millioner av år, for deretter å forsvinne av ukjente årsaker, eller så er de eldgamle megalittiske mesterverkene bygget av noen andre. Dette er spørsmål jeg har stilt til en del de siste årene. Hvem lagde disse byggverkene, var det “oss” eller “dem”? Til nå har alle svart “dem”. Jeg har ikke nok kunnskap om hva som skjedde til å si at dette svaret er galt. Jeg vet heller ikke om det er korrekt. Vi har de merkelig utseende “skapningene”, så som Atacama-humanoiden, som deler mindre gener med oss enn de mest kjente menneskeapene, og vi har langskallene. Disse kan selvfølgelig være en naturlig del av evolusjonen, og var det disse som bygget de monumentale byggverkene, så var det “vi” som var byggherrene, altså noe med opprinnelse fra jorda. Genetiske avvik og tilsvarende når det gjelder utseendet på disse skapningene kan også peke i retning av at det var “dem”, eller “de”, som sto bak. Men at en skapning bare deler 90 % av genene sine med mennesker, betyr ikke at det ikke har sin jordiske opprinnelse. De samme spørsmålene er gyldige selv om verken knøttsmå skapninger eller folk med mye større hjerne (langskallene) enn oss sto bak. Da må det ha vært noen andre som var byggmestrene. Det er heller ikke bare regionen i Sør-Amerika dette dreier seg om. Pyramidene i Mexico og Egypt, det enorme fundamentet i Baalbek i Libanon, tempelhøyden i Jerusalem, og mange andre steder mangler også en vitenskapelig akseptabel forklaring. Holdt skaperne til i Babel eller det generelle Persia-området? Hadde de hovedsete i Giza eller Jerusalem?

Occam’s razor, noen? Jeg tar bare med et par ting som må med i betrakningene.

Det er et sted nevnt i det jeg skrev over som har vært åsted for uttallige kriger, geopolitiske omveltninger, dannet grunnlaget for løgner og myter, og er ansett være opphavet til verdens største hemmelige brorskap. Ser noen en god grunn til å ikke benytte dette som et utgangspunkt for å forsøke finne en løsning på dette? I hvor mange tusen år til skal stedet få eksistere som en verkebyll som sprer pest og ødeleggelse over hele menneskeheten? Vi tar en titt på det av stedene i nabolaget, Baalbek.

http://www.ancient.eu/Baalbek/

Baalbek is an ancient Phoenician city located in what is now modern day Lebannon, north of Beirut, in the Beqaa Valley.  Inhabited as early as 9000 BCE, Baalbek grew into an important pilgrimage site in the ancient world for the worship of the Phoenician sky-god Baal and his consort Astarte, the Queen of Heaven (the name `Baalbek’ means Lord Baal of the Beqaa Valley). The center of the city was a grand temple dedicated to Astarte and Baal and the ruins of this early temple remain today beneath the later Roman Temple of Jupiter Baal.

Jeg har nevnt disse tidligere. Astarte/Isis/jomfru Maria/Maria Magdalena osv. osv.

Baal nevnte jeg som favorittengelen til en tidligere kronprinsesse, hun som hvisker til hester og snakker med engler, eller demoner, alt ettersom hvem som uttaler seg om dem i forhold til historisk og religiøst ståsted. Husk på at absolutt alt er snudd på hodet. Alt vi er servert som sannhet er løgn, og alt som de desperat har forsøkt få oss til å tro er løgn, er sannhet. Dere kan lese litt mer om Gammel-Erik/Beelzebub, eller Baal her:

https://en.wikipedia.org/wiki/Baal

Fy flate så flinke noen har vært til å få folk til å overse de viktigste delene av vår klodes historie ved å prente inn i dem ord som “patetisk”, “uinteressant”, “latterlig”, “myte”, “religionssludder” osv hver gang noen kommer nære å snuble over noe viktig de ønsker å holde oss vekk fra. De siste tiårene har blant annet våre humanetikere hatt dette som hovedoppgave. Disse folkene (noen av lederne og det internasjonale opphavet) har jeg gått ganske nærme etter i sømmene, og det viser seg at de verken er særlig humane eller etiske. Det ligger i sakens natur, gjør det ikke? Krig er fred osv. Absolutt alt er snudd på hodet.

Hvem er byggmestrene?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
2. november 2017 11:06

Hei Jostemikk, denne artikkelen synes nokså naken uten kommentarer. Vi har jo snakket om hvorledes det skulle kunne være mulig å flytte på så store stener. Jesus sier at tro kan flytte fjell, så åpenbart må det være noe med troen vår som hindrer oss i å forstå hvorledes de flyttet disse megalittiske stenene.

Jeg har sjekket litt med kosmologien, som jo er dronningen av vitenskapene. Bigbang og gravitasjons kosmos er feilaktig forståelse, det er vitskapelig bevist, vi lever i et elektrisk plasma univers. Gravitasjon er polarisering som oppstår i det kjærnen i atomene i massen sagger litt slik at atomene får en positiv og en negativ pol. Logikk tilsier da at man kan oppheve gravitasjonen elektromagnetisk.

Vil du ta en titt på denne videoen Jostemikk, i særdeleshet i fra 28 minutter uti og ti minutte frem? https://www.youtube.com/watch?v=WoNaVb7b-tg

kjell rønning
14. november 2017 23:31

Jeg tror ikke steinblokkene er laget av fast fjell. Utsagnet «det er så tett mellom blokkene at man ikke får mellom et barberblad». Det får meg til å mene at blokkene er støpt. Ved å lage en form som settes inntil den forrige stein, uansett fasong, -lager en ramme av tre og strekker f.eks en oksehud over rammen og du fyller formen med mørtel, vil du sitte igjen med en blokk «hvor du ikke får inn ett barberblad i sammenføyningen» mens den ser ut som en stein pga formen -noe rund i sidene -ettersom huden vil strekke seg noe. Om våre forfedre brukte en annen form for lim til mørtelen kan vel godt tenkes.

Tintagel
Tintagel
27. november 2017 11:55

Hei. Bare en tanke. Er enig i at blokkene kan virke som de er støpt. Det jeg lurer på er om dette med kjemiske reaksjoner og atmosfærisk sammensetning. Det er blitt funnet såkalte «ooparts» over hele kloden. Out of place artifacts – noen av disse gjenstandene som f ex en bjelle, ei gryte, redskaper ble funnet inni massive kullblokker når de ble knust opp i mindre biter. Det bemerkelsesverdige med disse artifaktene i tillegg til å være «støpt» inn i kull, er at når legeringen av metallet ble undersøkt , viste seg å ha en sammensetning som ikke er mulig å fremstille med den atmosfæriske sammensetningen vi har i dag. Mange ting peker mot at jorda hadde annerledes klima og atmosfære en eller annen gang i fortida. Kansje det er en av grunnene til at vi får problemer med å forstå hvordan de gjorde ting?

2Q11
28. desember 2017 16:45

Litt om Leylines i denne sammenheng:
-That straight line from Stonehenge passes through Teotihuacan’s Temple of the Feathered Serpent; New York, Troy, and Baalbek…

https://thenarrowgateweb.com/2016/07/15/leylines-part-2/

-håper å forstå mer i 2018..