Homo Sapien Sapien Paracas

Bitene faller på plass én for én i det store puslespillet som nå legges for å kaste lys på en like underslått som viktig del av vår historie. Hvem var langskallene og steinbyggerne som mainstream forskere skyr som pesten?

Foramen Magnum er latinsk og betyr det store hullet. Dette hullet sitter langt inn mot enden der bakhodebeinet krummer seg innover/framover og under hjernen, og er der enden av ryggen, eller nakkeknoklene, går inn i hodet.

Marcia K. Moore utvikler stadig sine gjenskapninger av langskallene i Sør-Amerika, og samarbeider med Brien Foerster. På en av hennes illustrasjoner er det et fotografi av et av langskalle-eksemplarene fra Paracas. Det viser at hullet i skallen, Foramen Magnum, er plassert helt bakerst. Dette skiller seg fra nåtidens mennesker, som har hullet plassert mye nærmere sentrum. Legg også merke til at det er fjorten tenner i overkjeven på langskallen, ikke seksten, som er vanlig. Dette er muligens kun interessant hvis det er et gjennomgående fenomen.

Skallehullets plassering hos et langskalleeksemplar (venstre) og dagens menneske (høyre).

Ellers verdt å merke seg er at Moores modeller begynner å vise disse tidligere menneskene med et annet utseende enn tidligere. Hun har vel skjønt at de ikke nødvendigvis hadde noe indiansk ved seg. Hun har studert mer enn bare skallene, og kroppsformen hun nå viser fram minner svært om de fortidige illustrasjonene av blant andre farao Akhenaten.

Tar med litt tidligere publisert stoff om dette med avvik i hodeskallen. Skrev der at selve skalledelene avviker i utseende og plassering hos noen eksemplarer av langskallene, og ikke minst, den manglende pilsømmen.

Langskallene hadde en særegen, og av Lamestream forskere og andre, uforklart kunnskap om steinforming og -bygging, og de hadde minst like særegne fysiske trekk, skaller med plass til ekstremt store hjerner. Myter og faktiske funn etter dette folket forteller at de var store, hadde rødt hår og skjegg, og var gudene fra Peru og Bolivia. I Peru og Bolivia bygde de fantastiske steinbygninger, og gravfunn har dokumentert et folk med svært store skaller som har vært både høye og lange, eller begge deler. Hos noen av disse skallene er det mest oppsiktsvekkende at pilsømmen (sagittal suture) mangler. Dette er en skalleskjøt som er selve kjennetegnet for mennesket, og som går fra toppen av pannebeinet, og videre over midten av issen til bakhodebeinene.

De tre bildene til høyre er fra en skalle som ble funnet i Peru. Den har flere anatomiske avvik i forhold til det normale, og det mest oppsiktsvekkende er høyden/lengden/størrelsen, samt at den mangler pilsømmen.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Marita Gjerde
Marita Gjerde
20. mai 2019 13:21

teller 16 tenner i begge overkjever jeg

2Q11
2Q11
6. juni 2019 22:52

kaste lys på en like underslått som viktig del av vår historie

Bra!

Skallehullets plassering hos et langskalleeksemplar (venstre) og dagens menneske (høyre).

Ingen stor innvending, men strengt tatt ligger den største forskjellen i omfanget av skallenes bakre del.
Høyere kretser i Spania (og andre land) har visst om (og underslått) mange av disse forholdene i flere hundre år takket være tokter som til Sør Amerika?
comment image

Valgeir
Valgeir
8. august 2019 05:25

Det har vært endel av disse på silkeveien. De var også med på hunnernes imperialistiske kriger, men i fåtall. Den jødiske propaganda kanal viasat history fortalt at de drev på med hodeskalledeformeringer i de tider og grupper. Villedning. Disse folkene var ekstremt intelligente og ikke minst spirituelle, men også ondskapsfulle. Det er nok dem som har tenkt ut det verste av ørkenreligionene, som fortsatt har sin virkning.

Valgeir
Valgeir
8. august 2019 06:03

Man trenger ikke å si at skallehullets plassering var bakpå, det kan se ut som bakhodet ikke var bygd ut, ihvertfall ikke nederst. Derved blir sentrum flyttet. Det er det en del folk som har helt flatt bakhue, også blandt dem.