Nikola Teslas uønskede forskning

Oligarkene som styrer verden har helt sikkert et tosidig forhold til Nikola Tesla. De elsker resultatene av hans genuine og hyperkapable hjerne og benytter seg av de mulighetene dette ga. Samtidig har de i 100 år gjort alt de kan for å latterliggjøre mannen for å dysse ned interessen for hans forskning og eksperimenter slik at disse ikke skal bli en trussel mot den makten de har brukt århundrer på å konsolidere. Et av de tragiske resultatene av denne underkuelsen er at Nikola Tesla ikke sto nevnt i noen av mine skolebøker.

Om det gjelder “ukjent” fysikk som forstøvet ståltårnene på World Trade Center den 11. september 2001, eller John Hutchisons sjokkerende fysikkeksperimenter ved hjelp av lyd/elektromagnetisme/resonans, så peker alt tilbake i retning av Nikola Tesla.

The New Yorker Hotel i begynnelsen av januar 1943

Den 7. januar 1943 døde det serbisk-amerikanske geniet Nikola Tesla alene på rom 3327 i The New Yorker Hotel. Han ble funnet av værelsespiken to dager etter at han hadde hengt opp et Ikke forstyrr-skilt på døra.

170px-Teslacirca1880(2)170px-RMFpatent
Til venstre Nikola Tesla som 23-åring i Serbisk
nasjonaldrakt. Til høyre en tegning av patentet
hans på vekselstrømmotor.

170px-Tesla_boat220px-Tesla_colorado_adjusted
Nikola Tesla da han demonstrerte sin fjernstyrte
modellbåt i 1898 etter sitt patent på radiostyring, og
et bilde som viser hans Tesla-coil.

J. Edgar Hoover trår til

Den ihuga frimureren J. Edgar Hoover som var inne i sitt niende år som byråsjef, koblet raskt inn FBI, som først stengte av hele hotelletasjen, og deretter oppsporet og beslagla alle Teslas eiendeler. Ikke før i 2013, og da etter rettsordre i forbindelse med en Freedom of Information-henvendelse ble deler av Teslas dokumenter frigitt.

220px-Hoover-JEdgar-LOC
FBI-sjef J. Edgar Hoover

Det stadig flere undres over er hvorfor dette menneskehetens muligens største geni sin forskning ble undertrykket og hemmeligstemplet i så mange år. Han ble fjernet fra historien, og ikke i en eneste lærebok i skolen var han nevnt. Tesla tok allerede i 1900 patent for trådløs overføring av elektrisk energi, og da Marconi i 1904 søkte sin patent på lydoverføring til radio, hadde Tesla allerede 17 godkjente patenter innenfor dette forskningsområdet. Således ble han frastjålet æren og pengene for denne oppfinnelsen, og det var tvilsomt særlig til trøst for Tesla at han fikk full oppreisning post mortem, og nå er regnet som oppfinner av radioen. Denne oppreisningen skjedde gjennom en rettskjennelse i 1943, men nyheten har ennå ikke nådd norske lærebokforfattere som fortsatt lærer norske skolebarn og -ungdommer at Guglielmo Marconi fant opp radioen.

Philadelphia Naval Shipyard i slutten av oktober 1943

Drøye ti måneder etter Nikola Teslas dødsfall, og halvveis inn i 2. verdenskrig, var det amerikanske forsvaret ved marinen i full gang med høyst hemmelige forskningseksperimenter, og den berømte krigsvåpenforskeren Albert Einstein var altfor mye av en produktiv akademiker til kun å nøye seg med utviklingen av atombomba gjennom det like hemmelige Manhattanprosjektet som varte fra 1942-1946.

Trinity-bomba
Trinity-testen

220px-Albert_Einstein_(Nobel)
Albert Einstein, en av
atomkappløpets fedre

Eksperimentet som hadde foregått på høygir hele sommeren og høsten er i ettertid kjent som Philadelphia-eksperimentet, og Albert Einsteins innsats dreide seg om hans forente og totale fysikk-teori, av Einstein selv kalt the unified field theory, som sammen med hans tid og rom-teori (hans uferdige spesielle relativitetsteori), elektromagnetisk stråling forent med gravitasjonskraften, og flere av Nikola Teslas teorier og eksperimenter ikke bare skulle gjøre amerikanske krigsskip usynlige for fiendens radarer, men også for deres blotte syn. Eksperimentet skulle vise seg å ha visse bieffekter.

USS Eldridge og dets smule uheldige mannskap

USS_Eldridge_DE-173_(1944)
Destroyer og eskorteskip USS Eldridge

Første gang eksperimentet ble gjennomført i Pennsylvania ble skipet bare delvis usynlig, men det fortelles om et mannskap med psykiske forstyrrelser. Under forsøk nummer to i åpent hav forsvant skipet fullstendig, og da det dukket opp igjen var det med et mannskap som foruten alvorlige psykiske forstyrrelser, også var minst en som hadde blitt en integrert del av skipsdekket. En av gastene som ble utsatt for dette var senere på en bar der han havnet i slagsmål, hvorpå han plutselig forsvant. Bildene under er fra filmen med samme navn, der historien er løselig knyttet til eksperimentet.

Skipet1

Skipet2

Integrert

Saken fornektes av både myndigheter og forskere, men finnes det mer i den enn man først skulle tro?

Marinen og myndighetene i USA avviser hele saken, og mener å ha framlagt mer enn nok dokumentasjon for dette. Fysikere har uttalt seg negativt med begrunnelse i at dette er ukjent fysikk, men det finnes unntak. Der pekes det på at dette pr. teori kan være mulig, og om Philadelpia-eksperimentet slik jeg har beskrevet det i dette innlegget aldri var en realitet, så vil det kunne være mulig i framtiden.

Det er imidlertid et problem med denne kategoriske avvisningen, og han er fra Canada og heter John Hutchison. Om han har jeg skrevet mer i innlegget Hva var det som fikk bygningene på World Trade Center til å pulveriseres ovenfra og nedover?

Om å forsøke å få brikkene på plass slik at et bilde kan dannes og gjenkjennes

Dette er vanskeligere gjort enn sagt, og det sier ganske mye, for det er ikke allverdens enkelt å få sagt det heller. Det er snakk om forskning og fysikk, som om det i det hele tatt står om det i konvensjonelle lærebøker, knapt finnes relevant stoff om satt i sammenheng. Med sammenheng mener jeg da uønsket sammenheng. Fysikk og kjemi som kan være en trussel mot hemmeligholdt militær våpenforskning, og en trussel mot kraft- og oljebransjen. Man blir tvilsomt kåret til dagens helt om man tropper opp hos Olje- og Energidepartementet med en patentsøknad på energiformer som vil ta knekken på brorparten av inntektene til AS Norge over natta hvis den blir satt i produksjon og gjort kjent.

Da jeg første gang leste det Dr. Judy Wood har samlet av stoff om 11. september 2001 og hendelsene i USA, falt endelig min egen tiøring på plass, og haugevis av ting jeg hadde lurt på i flere år begynte å gi mening. Tankene gikk som ei flipper-kule i hodet de neste ukene. Elektromagnetisme, lyd og resonans. Hvis proponentene av det elektriske universet har rett, noe jeg blir sikrere og sikrere på at de har, blir det også mulig å forstå hvordan man kan oppheve tyngdekraften ved hjelp av å skape elektromagnetiske felter i forbindelse med varierende lydfrekvenser. Dette betyr også at Tesla hadde helt rett da han fortalte at jorda sang som ei klokke, og at all energien vi trengte bare var å ta «rett ut av lufta».

Wobbling in and out of existence

Angående Philadelphia-eksperimentet og koblingen til Tesla/Hucthison, og den effekten som blant annet gjorde ting usynlige, både folk og skip, og som dessuten var et vedvarende fenomen for de som ble utsatt for det, så ta en titt på de siste bildene frigitt av John Hutchison:

Disappearing Bar Stock
Levitation of a dissappearing bar of steel.

Disappearing Copper Pipe 5
A copper pipe disappearing as it rises.

Disappearing Disk
The disappearing cannonball.

Selv kaller Hutchison dette for wobbling in and out of existence. Virkeligheten, eller «virkeligheten» blir forvrengt, og gjenstander blir helt eller delvis usynlige.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla
http://en.wikipedia.org/wiki/J._Edgar_Hoover
http://vault.fbi.gov/nikola-tesla/nikola-tesla-part-01-of-01/view
http://en.wikipedia.org/wiki/Manhattan_Project
http://en.wikipedia.org/wiki/Guglielmo_Marconi
http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein
http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_field_theory
http://www.imdb.com/title/tt0087910/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments