Årene 2013 – 2017 døde 68.000 italienere av influensa

Det er alltid greit med ferske publikasjoner i anerkjente vitenskapelige magasiner. Disse forskerne blir nok uglesett nå, men enn så lenge ligger forskningen tilgjengelig for allmennheten. Det er egentlig ikke særlig mer å si enn det som står i forordet hos Science. 68.000 italienere døde av influensa, eller influensalignende virusinfeksjoner iløpet av de sesongene forskerne undersøkte. For det meste eldre mennesker.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285

Det som har skjedd nå handler ikke om virus og mulige dødsfall knyttet opp mot dette. Mediene og politikerne blåser en lang marsj i dødsfall knyttet til sykdommer eller alder eller en kombinasjon av dette. Har dere for eksempel hørt noe om alle disse virusdødsfallene i Italia da de skjedde? Jeg snakker om de som er nevnt i publikasjonen. Noen? Hos VG? NRK? Dagbladet? Ble det skapt panikktilstander disse årene? Det vi ser utspille seg nå handler om noe helt annet enn virus.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

42 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Anki
Anki
2. april 2020 21:06

Selvsagt handler dette om helt andre greier enn «omsorg» for eldre og andre med svekka immunsystem. Man må være bra kokt i kål’n for å gå på den smellen her. Dessverre er «folk flest» bra kokt i kål’n. Polariseringa har nådd the top of the pops, etter dette kan det vel bare gå i riktig retning. *fingers crossed* En jævla freakin’ gang må vel noen våkne…?! Ugh

Pål
Admin
Pål
3. april 2020 01:32

Folkemordkulten Jostemikk omtaler her har sluppet til med en artikkel hos nettavisen KULTURVERK. Her beskrives bl.a ingrediensene i hva de omtaler som et nødvendig «økocentrisk systemskifte», hvor det i punkt 5. står følgende om hvilke tiltak som skal iverksettes for å «nå målet»:

5) En langtidsbaseret reduktion af Jordens befolkning til 2 milliarder mennesker. Det ikke blot skal, men kan også foregå 100 procent ad frivillighedens vej, f.eks. via omfattende oplysningsvirksomhed, gratis prævention til alle, fri abort, familieplanlægning, uddannelse, ligestilling og økonomisk frihed til alle kvinder, økonomisk belønning til folk, der lever barnløse m.m.

Legg spesielt merke til at artikkelen i realiteten beskriver verdensregjeringsagendaen FN’s Agenda 21 og Agenda 2030, og tankesettet til galningene som har kokt sammen elendigheten. MASSIV GLOBAL DEPOPULASJON er en logisk følge av hva som står i agendadokumentene.

http://www.kulturverk.com/2019/09/28/halvdelen-af-jordens-areal-skal-afsaettes-til-natur/

Nomad
Nomad
3. april 2020 10:19

“On re-evaluation by the National Institute of Health, only 12 per cent of death certificates have shown a direct causality from coronavirus, while 88 per cent of patients who have died have at least one pre-morbidity – many had two or three,” he says. https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/have-many-coronavirus-patients-died-italy/

Har lest flere rapporter om at corona-testen kan også være en generell test, og ikke en COVID-19 test. Coronavirus er en stor familie av virus og slik kan også dødsratene manipuleres. Det kan også være slik at hvis pasienter dør og tester positivt for Corona så skal dødsårsaken være COVID-19, politisk bestemt på et globalt plan.

Jeg har prøvd i ca 20 år å advare mine medmennesker at globalzionistene tok over verden i 1945, men til ingen nytte. Folket vil enda sette sin lit til politikere som zionisten Trump og ymse totalitære nasjoner som Russland og Kina. Dette som skjer nå handler mer om globalisme, lovverk, overvåkning, gjete flokken og at vi skal være evige gjeldsslaver uten mulighet til retrett. Konkursbølger og fattigdom here we come! De få som har satt seg inn i NWO/JWO (globalismen) tror den stammer fra USA, og er derfor kun semi-våken og ser derfor bare halve ligningen. De internasjonale hyenene har gått global forlenge siden og har aldri brydd seg om landegrenser eller befolkninger, kun eierskap og kontroll.

Nomad
Nomad
3. april 2020 10:42
Vapaus
Vapaus
3. april 2020 14:21

En jævla freakin’ gang må vel noen våkne…?!

Det er å håpe at fler og fler våkner og begynner å forstå hva som skjer, men jeg må innrømme jeg er en smule pesimist. Om jeg ser på diverse kommentarfelt, så virker det på meg som fler og fler lider av en form for Stockholmsyndrom.

Nomad
Nomad
3. april 2020 15:15

Du har helt rett Jostemikk, om vi hadde vært enig eller uenig, spiller ingen rolle. Vi er også uenig om befolkningsreduksjonen og det er helt greit. Jeg er dessuten vant med at de fleste er og har vært uenig med meg på de fleste saker. Blir en avsporing ifølge din artikkel, så jeg beklager først og legger bare ved en av mange linker jeg kunne lagt ved for å underbygge min påstand. The Alliance Between China and Zionism https://www.kerrybolton.com/the-alliance-between-china-and-zionism/ Jeg har også prøvd å snu spørsmålet om hvem som ikke jobber for globalzionistene dvs politikken til World Zionist Organization som multikultur, degenerasjon av samfunnet, globalisering, fjerningen av kontanter, totalitarisme, Fiat-penger osv. Men jeg fant ingen store nasjoner. Alle man finner på denne listen er iallefall underlagt pengepolitikken til globalzionistene. https://www.bis.org/about/member_cb.htm

Nomad
Nomad
3. april 2020 21:01

– Denne koronasituasjonen er ikke over til påske. Den er ikke over til sommeren. Den kommer til å vedvare hele 2020 og kanskje langt inn i 2021 https://www.dagsavisen.no/nyheter/innenriks/helsebyraden-spar-koronatiltak-ut-hele-2020-1.1694317 Vi som samfunn har ikke råd til dette. Hvis ikke norsk etterretningstjenesten og fagmiljøene i Norge hjelper oss med å åpne økonomien igjen, så er mange av oss ferdig sammen med valutaen norske kr..

Knut Berg
Knut Berg
4. april 2020 00:15

Jeg stoler mindre på de norske etterretningstjenestenes vilje til å beskytte det norske folk mot farer enn det engelske politiet i Rotherham og deres vilje til å beskytte engelske jentunger fra å bli gruppevoldtatt av pakistanske menn på høylys dag. Ledelsen i våre «norske» etteretningsorganisasjoner samt landets øverste politiledelse er pur onde mennesker. Det samme gjelder dommerstanden som vi har hatt i dette landet siden våren 1945.

Vapaus
Vapaus
4. april 2020 00:27

Ledelsen i våre «norske» etteretningsorganisasjoner samt landets øverste politiledelse er pur onde mennesker. Det samme gjelder dommerstanden som vi har hatt i dette landet siden våren 1945.

Jepp, om en ønsker å lete etter den nasjonale makten bak makten i den globale provinsen Norge, er dette miljøer sammenholdt med diverse slektstavler en kan starte letingen i.

Nomad
Nomad
4. april 2020 09:21

Kommentaren min var ment 95% som en ironisk fleip og 5% bønn/håp om at fagmiljøene skal gjøre jobben sin for engangs skyld, in the name of self-preservation. Jeg vil overleve krasjlandingen, my name is nomad, men en liten del av meg håper på en kontrollert krasjlandlig, hvis ikke så smeller vi rett i veggen. Stakkars barnefamilier med høy gjeldsgrad. Boligkollaps hvor dem blir nødt å selge sine hjem og attpåtil sitte med millioner i skyld. Høye selvmordsrater og mest sannsynligvis vanvittig høy kriminalitet og desperasjon som vi i Norge har aldri opplevd før. Pensjoner vil også forsvinne. Når krybben er tom, bites hestene..

Spies Are Fighting a Shadow War Against the Coronavirus https://foreignpolicy.com/2020/04/03/coronavirus-pandemic-intelligence-china-russia/

Nomad
Nomad
4. april 2020 18:15

Takk for fin og god tilbakemelding. Jeg satte nesten morgenkaffen i halsen da jeg leste den. (Hadde et stort smil rundt min munn). Når ting er vanskelig er humor og galgenhumor vår redning. Du har et glimt i øye og la aldri noen ta det vekk fra deg. Jeg selv har det også og vil aldri avvike mitt moralske kompass uansett omstendigheter. Ble født som en god gutt og vil forlate denne verden som en god mann..

Vapaus
Vapaus
4. april 2020 18:28

Jeg selv har det også og vil aldri avvike mitt moralske kompass uansett omstendigheter.

Godt sagt Nomad. Selvrespekten er ihvertfall noe de aldri skal lykkes i å ta fra oss. Likskjorta har ingen lommer, men om vi skal ta med oss noe, så får det være våre gjerninger. Jeg kom til å tenke på noe som går igjen i mine favorittbøker av Trygve Gulbranssen (Bjørndalstrilogien) og hva hovedkarakteren der (Gammel Dag), kommer frem til: «Manns plikt».

Nomad
Nomad
4. april 2020 19:07

Vapaus; Jeg er ikke så belest som deg av mange årsaker og måtte goggle;»Trygve Gulbranssen og “Manns plikt”.» Takk for tipset og skal kjøpe og lese langt flere bøker! Så hver gang du føler noe under hver artikkel så kom gjerne med flere tips. På forhånd takk.
Mvh Ultima Thule

Vapaus
Vapaus
4. april 2020 19:44

Liten avsporing fra trådens tema, men det tolereres sikkert?

Takk for tipset og skal kjøpe og lese langt flere bøker!

Nomad, du trenger ikke kjøpe om du har norsk IP adresse, da kan du lese bøkene på Nasjonalbiblioteket gratis.

https://www.nb.no/items/ed753921de23a539ef1729697fcabbdf?page=0&searchText=

Disse tre bøkene «Bakom synger skogene», «Det blåser fra Dauingfjell» og «Ingen vei går utenom», er tre bøker som for alltid har fått en plass i historien og de ble verdenskjent i sin tid (-30 tallet), selv det Hvite hus kjøpte dem inn til sitt bibliotek. Handlingen er lagt til fra ca siste halvdel av 1700 tallet og inn på 1800 tallet (bl.a. så blir den norske sølvskatten/plyndringen omtalt)

Jeg vil tro du vil ha stor interesse av dem Nomad, all tid du har såpass peiling på f.eks. det økonomiske systemet.

Nomad
Nomad
4. april 2020 22:07

Vapaus; Tusen takk. Var slettes ikke klar over digitaliseringen av Nasjonalbiblioteket. Penger spart som gleder en minimalist som er villig til å jobbe og betale skatt! Fred være med deg! https://www.youtube.com/watch?v=qxgv1nO6uUw

Ingrid
5. april 2020 08:44

Det er nok mange som er svært enig med deg i hva du skriver i denne artikkelen, og venter på at vi kanskje en dag får langt mer edruelige tall. Denne artikkelen støtter deg fullt ut.
Svensk epidemiolog: Coronaofre ville formentlig alligevel være døde inden for kort tid
https://www.information.dk/udland/2020/04/svensk-epidemiolog-coronaofre-formentlig-alligevel-vaere-doede-inden-kort-tid

Ingrid
5. april 2020 09:44

Anbefaler videoen – og også artikkelen i Global Research! GR er en side jeg har fulgt gjennom mange år. Hadde jeg bare vært skikkelig rik skulle jeg gitt dem rikelig støtte! Nei, vent litt – dersom jeg hadde vært skikkelig rik ville jeg jo absolutt ikke ha støttet dem! Jeg har også kjøpt bøker fra dem. Skulle ønske det lot seg gjøre å få mange til å se denne videoen, men vi vet jo at de fleste ikke har noen ønsker om å endre hva de allerede tror på. Denne videoen kunne jo få folk til å stille spørsmålet: «Hva er egentlig denne skapte pandemien godt for? Hva er formålet med den?»
Vi får så mye informasjon, ikke minst fra dyktige og kunnskapsrike mennesker. Som du sier: De tør å stå åpent fram når de er pensjonerte, men ikke mens de fortsatt er yrkesaktive og avhengige av sin inntekt, stilling og stand.
Som sagt så får vi som selv søker etter sannhet denne informasjonen. Men hva med «folk flest», vil våre massemedier dekke folkets behov for sannhet? Eller vil hele saken bare dø stille ut, uten at folk får vite sannheten? For altfor mange mennesker eksisterer kun den «sannheten» de kan lese i massemediene eller se/høre på TV/radio. Dersom disse mediene ikke forteller dem noe, vel, da eksisterer det rett og slett ikke! Tenk om folk hadde forstått hvilken ekstrem makt MSM har over dem, og derfor også over andre, og hva vi tror er virkelighet! Unnlatelsessyndene til MSM er enorme.

Vapaus
Vapaus
5. april 2020 16:16

Hvilket i klartekst betyr at forskere flest er horer. Biologer, medisiner, fysikere og alt annet ræl har prostituert seg under myndighetenes forbryterske hallikvirksomhet.

Ja, dette er den sørgelige sannheten. Som Ingrid også sa, jeg anbefaler videoen, den var god og styrker jo langt på vei våre mistanker om hovedgrunnen til denne world wide operasjonen. Men det som også er en sørgelig sannhet, er at det er vi som allerede var på sporet som ser videoen, ikke de som hadde trengt å se den.

Hvordan endte vi opp her? Hvorfor tror folk flest så lite på seg selv (for jeg er overbevist om at noen varsel-bjeller må det da ringe rundt omkring hos folk flest også) og så mye på eksperter? Den kognitive dissonansen sitter hardt og flukten blir da antagelig å overlate svaret til ekspertisen, fremfor å «tørre?» å søke etter svar selv.

Dengang jeg gikk på barneskolen hadde vi en lærer alle fryktet, han var av den gamle skolen og knallhard, men vi som hadde han som klasseforstander vi likte fyren, selv om det ble noen blåmerker ut av det også. I dag ville vel han blitt sperret inne, men det var jo heldigvis en annen tid dengang. For han lærte oss noe som ikke var pensum, han lærte oss å tenke selv, gi oss ei verktøykasse som ble fyllt av verktøy for å klare oss selv og ikke være avhengig av andre til alt mulig.

Dette var jo selvsagt ikke slik skolen etterhvert ble dreid i retning av, for mer og mer har det blitt lagt opp til og inndoktrinert, at vi skal overlate det meste til eksperter. Ja så langt har det gått at enkelte i dag omtrent ikke engang klarer å skifte ei lyspære sjøl. Fagfolk har blitt svaret på ethvert problem.

Så derfor, når en slik hjernevask sitter så hardt, så er det opp til i dette tilfellet det medisinske fagmiljøet å være ærlige og redelige og ikke prostituere seg, men det sitter langt inne for de personlige konsekvensene er harde og om kun en og en forteller sannheten, så blir de bare fjernet og så mister de sin autoritet og dermed mulighet til å påvirke folk flest. Så et slikt fagmiljø må samlet komme ut, da blir det vanskeligere å stoppe sannheten.

Men lite vil selv det hjelpe om ikke de har noen kanaler å formidle sitt budskap og pressen er jo om mulig enda mer horer enn fagmiljøene og de enkelte journalister med intergritet har for lengst blitt fjernet fra sine stillinger. Vi vanlige folk som stiller spørsmål men ikke har fagkompetansen og dermed troverdigheten blir jo bare kjapt avfeid som foliehatter og konspirasjonsteoretikere.

Kunne folk bare forstått litt mer av pengesystemet og hvordan penger blir skapt og at det er de selv som skaper pengene ved å inngå slavekontrakter, men den kunnskapen vokter skoleverket bedre enn påståtte gullreserver. De fleste økonomer skjønner jo heller ikke systemet, enten det eller så er de også prostituerte. Men han her har ihvertfall forstått endel:

https://resett.no/2020/04/04/globalismens-endelikt-nar-penge-og-banksystemet-kollapser/

Vapaus
Vapaus
5. april 2020 18:23

Men noe ser da ut til å ha skjedd de siste ukene, for menigheten vår har fått flere medlemmer.

Ja, det har jeg også gledelig lagt merke til. I f.eks. kommentarfeltet til Resett i dag, da Lurås var ute med prammen sin og fikk plassert årene i åregafflene og fikk overraskende mange oppvakte kommentarer i kommentarfeltet sitt.
https://resett.no/2020/04/05/konspirasjonsteoriene-om-viruset-la-oss-holde-hodet-kaldt/

Nomad
Nomad
5. april 2020 20:34

Lurås er akkurat som Alex Jones, skylder alt på muslimer og Chicoms! Leder flokken vekk fra zionistene. Vel, det fungerer åpenbart bra da det står dårlig til med intelligensen til massene.

“Never underestimate the power of stupid people in large groups.”
― George Carlin

Nomad
Nomad
5. april 2020 21:58

Chicoms så menes «Communist Chinese». Noe som Alex Jonstein mener har tatt over The feds, (Ikke nå lengre da blackrock tok over, da var det zionisten Trump som spiller 3D chess og tar over) Hollywood, økonomien, media, FN osv. Vi er nå mørkelagt, og sannheten ligger i hva vi ikke kan se, men vil oppleve i etterkant. Blir som tryllekunstnerne, følge med høyrehånden og du vil ikke se hva venstre hånd gjør! Vips, så ser det ut som «magi», men er kun bedrageri og illusjoner..

Vapaus
Vapaus
5. april 2020 22:09

Lurås er akkurat som Alex Jones, skylder alt på muslimer og Chicoms! Leder flokken vekk fra zionistene.

Jeg er fortsatt ganske sikker på at Resett er kontrollert opposisjon ja. Men Lurås bærer til en viss grad navnet sitt med rette og han har såpass mange antenner ute at han skjønner (bl.a gjennom sine kommentarfelt), at fler og fler nå gjennomskuer corona psyop’n og derfor trekker han litt forsiktig i nødbremsen nå. Han slapp jo nå også bl.a til, den kommentaren fra Hans Eirik Olav, som jeg linket til. Olav er ikke dum, men han skjønte nok at å avsløre for mye ikke ville gi han noe mikrofonstativ hos Resett og unnlot derfor å vise i den artikkelen at han også utmerket godt skjønner hvem som igjen styrer sentralbankene.

Men Resett gir uansett større frihet i kommentarfeltet enn MSM og jeg leser gjennom linjene på endel av kommentarene der at nok fler og fler også skjønner hvem makta bak makta bak makta er og også til en viss grad har avslørt Resett. Jeg har aldri skrevet der men leser endel av kommentarene og jeg tror noen av de skribentene i kommentarfeltene benytter seg av Resett til å få ut ihvertfall endel av sannheten og folk må jo uansett vekkes litt varsomt, for bråvekking kan få endel til å stritte imot med alle piggene og stenge av for logikk i rent selvforsvar mot den kognitive dissonansen. Om folk bare kan begynne å våkne på noen områder, så vil de etterhvert selv finne ut av hvem den virkelige makta world wide er. Jeg brukte jo selv endel år på å innse det, for hjernevasken satt hardt.

Nomad
Nomad
5. april 2020 22:28

Helge Lurås sammenlikner Resett med Fox News: – Vi er mer «mainstream» enn Breitbart https://www.medier24.no/artikler/helge-luras-sammenlikner-resett-med-fox-news-vi-er-mer-mainstream-enn-breitbart/485320 og
Har vi fått et Breitbart på norsk? https://www.dn.no/pa-innsiden/resett/helge-luras/steve-bannon/har-vi-fatt-et-breitbart-pa-norsk/2-1-159709 Husker selv at zionistiske Resett hevdet at dem var den norske utgaven av Israelske breitbart da jeg enda fikk kommentere på deres zionistiske propaganda sider! FOX NEWs er like ille som CNN, 100% zionistisk uten forbehold!

Vapaus
Vapaus
5. april 2020 22:52

FOX NEWs er like ille som CNN, 100% zionistisk uten forbehold!

Selvsagt, for hva er bedre enn å kontrollere begge sider? Jeg bruker å se for meg et dukketeater (rett nok et litt mer avansert enn NRK-barndommens dukketeater med Mr. Nelson og Pernille), men likefullt et dukketeater hvor publikum (oss) sitter i salen og heier på den ene eller andre siden og som barn, så tror vi dette er ekte saker, putter stemmeseddel i urnen og håper at nå skal det bli andre boller… Men de samme personene står bak og styrer alle dukkene og så lenge vi er opptatt med å heie på de røde eller blå dukkene, så får the puppetmasters styre som de vil i fred. Akkurat som den kalde krigen øst/vest konflikten i sin tid eller WWII for den saks skyld, de samme bakmenn trekker i alle tråder og vil uansett komme ut som vinnere. Det er splitt og hersk taktikk til fullkommenhet. Vårt eneste sikre våpen er vår nysgjerrighet, selvstendige tenkeevne og logiske sans. Det er derfor jeg liker denne bloggen så godt, fordi det oppfordres til stadighet om å ikke ta noens ord for «god fisk» eller sannhet, men ta jobben med å undersøke ting selv.

hetda
hetda
5. april 2020 23:32

Slik jeg oppfatter Lurås så kan Resett ikke gå ut å fortelle i klartekst hvem «makta bak makta» er. Da er det over å ut – eller totalt over til msm. Men når man vet det så går det an å lese mye vettugt på Resett.

Nomad
Nomad
5. april 2020 23:35

Jostemikk; https://www.jewishvirtuallibrary.org/usury Vi er definert som goyim, slaver! https://www.youtube.com/watch?v=0X64QU9K-z0 Men det er ikke de rettroende (ortodokse) som er problemet! https://www.youtube.com/watch?v=oUppu2OHVTY

Vapaus
Vapaus
9. april 2020 16:36

Jostemikk:

Enten klarer de nå å forandre samfunnet radikalt og fullstendig skape et orwellsk konsept, eller så er de selv ferdige.

Fler og fler tegn nå på at krigen mot oss trappes opp ytterligere snart. I dag så jeg f.eks at FIS (det internasjonale skiforbundet) åpner opp for at hele neste sesong kan ryke. Det snakkes også nå mer og mer om at få blir immune mot viruset (no shit, jfr. at det antagelig ikke er noe virus). Mer og mer tyder på at de nå åpner opp de vanlige smittespedningsanstaltene (barnehagene) først, slik at de etterpå kan si at smitten kom ut av kontroll igjen. Det planlegges 100 000 tester pr. måned bare her i Norge fra mai måned og snart er overvåkningsappen i full drift (glad jeg aldri har investert i noen smart-tlf. og holdt meg til en gammeldags modell). Jeg tror vi borgere av verden går en traurig høst og vinter i møte, dette minner mer og mer ja, om et endelig slag for å fjerne våre friheter og knuse mye av økonomien og med det endel næringer som etterhvert kan monopoliseres. Den åpenbare bransjen som vil slite, er vel reiselivsindustrien, men jeg vil tro også restutantbransjen vil slite nå. Da blir antagelig maten etterhvert mer og mer underlagt et monopol. Kjøtt har jo f.eks. vært fy fy en stund nå i klimagalskapens navn, tegnene er der, det er bare så hel… mange tråder å nøste i og alle ser ut til å lede i samme retning om en begynner å nøste.

Edit: Ser jeg skrev planlagt 100 000 tester i måneden, men det er enda verre, det er pr. uke.

Helge Leirdal
13. april 2020 09:22

Jostemikk:

Skulle ikke forundre meg om vi fant ut at det som nå kommer er rent humbug.

Ja, «testar» utvikla i full fart med magiske ehh… magnetiske kuler! Og:

Fox News: Coronavirus tests bound for UK become contaminated with coronavirus

Pål
Admin
Pål
16. januar 2021 16:10

Gjesp….hvor ble det av «influensaen»? 😀

Vapaus
Vapaus
20. januar 2021 11:14

Gjesp….hvor ble det av “influensaen”? 😀

Den forsvant sammen med alle QAnonsense spådommene.