Covert Operations i regi e-tjenestene

De skaper forvirring og redsel gjennom å skape en alternativ virkelighet

Verden lider under falske hendelser. Falske i slikt henseende at det er noe annet som skjer enn folk tror. Det er helt andre utøvere og oppdragsgivere som står bak. Amerikansk militærsjargong kaller disse hendelsene Covert Operations og/eller False Flag Operations. Her beskrevet på engelskspråklig Wikipedia, da det ikke finnes slike sider på Wikipedia på norsk.

Covert Operations

According to the U.S. Department of Defense Dictionary of Military and Associated Terms, a covert operation (also as CoveOps or covert ops) is «an operation that is so planned and executed as to conceal the identity of or permit plausible denial by the sponsor.» It is intended to create a political effect which can have implications in the military, intelligence or law enforcement arenas. Covert operations aim to fulfill their mission objectives without any parties knowing who sponsored or carried out the operation.

False Flag Operations

False flag (or black flag) describes covert operations designed to deceive in such a way that the operations appear as though they are being carried out by entities, groups, or nations other than those who actually planned and executed them. Operations carried out during peace-time by civilian organizations, as well as covert government agencies, may by extension be called false flag operations if they seek to hide the real organization behind an operation. Geraint Hughes uses the term to refer to those acts carried out by «military or security force personnel, which are then blamed on terrorists.

Vanligere enn folk tror

Ikke bare vanligere enn folk flest tror, men den direkte årsaken til de aller fleste skremmende hendelser de siste hundre årene, de sakene Lamestream Media/The Presstitutes kaller terror, der de raskt peker ut fundamentalistisk-religiøse grupper eller såkalte enslige ulver som de ansvarlige. Eierne til Lamestream Media/The Presstitutes er med på svindelen, og representanter for forskjellige nasjoners e-tjenester er med på prosessen gjennom sine stillinger i redaksjonene eller gjennom annen direkte påvirkning.

Eksempler på såkalte enslige ulver er Anders Behring Breivik 22. juli-hendelsene), Lee Harvey Oswald (drapet på John F. Kennedy), Sirhan Bishara Sirhan (drapet på Robert F. Kennedy) John Wilkes Booth (Lincoln-drapet), John Warnock Hinckley (Ronald Reagan), Timothy James McVeigh (Oklahoma-bombingen) og Jared Lee Loughner (Tucson-massakren). Et pussig sammentreff er at alle de såkalte gjerningsmennene har tre navn. Enten et dobbelt for- eller etternavn. Så som James Eagan Holmes, den påståtte gjerningsmannen bak skytingen på kinoen i Aurora, Colorado, som var like forvirret som han var psykisk syk. Det samme gjelder for den påståtte gjerningsmannen bak Sandy Hook-skytingen, Adam Peter Lanza. Han var både en enslig ulv og litt av en freak. Foreldrene var visstnok eksentriske også. Han skjøt seg selv umiddelbart etter at han hadde begått ugjerningene.

For de forskjellige myndighetene i de landene/statene disse enslige ulvene har begått sine påståtte udåder, har det dukket opp flere fellestrekk. Verdt å merke seg er den kolossale iveren etter å peke på at det var nettopp enslige ulver som sto bak, gjerne med udokumenterte påstander om at de var psykisk syke og led under vrangforestillinger. Andre fellestrekk er at flere, til tross for deres glimrende egenskaper for planlegging og utføring av planene, oppførte seg som forvirrede høns etter ugjerningen, og ble arrestert iløpet av timer. Flere av dem har også blitt drept raskt, i et tilfelle av nok en som handlet på egenhånd, Jack Ruby, som egentlig het Jack Leon Rubenstein. Han skjøt Oswald, før han selv kort tid etter døde av blodpropp i fengselet. Alle løse tråder skal fjernes.

Kjente operasjoner i regi CIA/Mossad/Operation Gladio (Stay Behind/NATO)

Det er svært mange kjente operasjoner, men siden det store flertallet ikke tror at noe er sant før de har lest det i Lamestream Media, skrevet av en presstituert, nevner jeg bare de mest kjente sakene. Skjønt kjent og kjent, fru Blom. Jeg kan ikke engang tenke meg at en person av tusen i Norge har hørt om dem.

Operation Northwoods

CIA skulle styrte tomme fly man kunne påstå fraktet passasjerer inn i kjente amerikanske bygninger. De skulle dessuten sprenge terrorbomber og skyte uskyldige og tilfeldige amerikanske borgere. John F. Kennedy fikk satt en stopper for denne galskapen, som var ment å peke ut Cubanske terrorister som de skyldige.

Gulf of Tonkin Incident

Ved hjelp av norsk e-tjeneste (Stay Behind) fingerte amerikanerne et angrep på seg selv for å kunne gi Lyndon B. Johonson støtte i kongressen til å gå til krig i Vietnam. En krig der begge sider, USA og Sovjetunionen/Viet Cong ble finansiert av vestlige bankoligarker. Ikke noe er mer genialt for å tjene store penger enn å stå bak våpen- og bandasjeproduksjon for begge sider i en krig når en foruten å eie alt av banker og finansinstitusjoner, også eier eller samarbeider med produsentene av nødvendig materiell til en krig.

King David Hotel-bombingen

91 mennesker ble drept av den sionistiske undergrunnsorganisasjonen Irgun i 1946. Terroristene var forkledd som arabere, hvilket den gang som nå, var de perfekte “terroristene” politisk og militært strategisk overfor Israel. Dette er et godt eksempel på at de egentlige terroristene aldri vil kunne bli stoppet, ene og alene fordi folk flest ikke er i stand til å lære av historien. Montro om det var denne tabben det senere Mossad lærte av, slik at slike pinlige avsløringer kunne unngåes de kommende 70 år. King David-bombingen var riktignok bare en av mange israelske terrorhandlinger, men siden dette handler om covert operations/false flag operations, tar jeg bare med en slik til.

USS Liberty incident

USS Liberty var et frakteskip i den amerikanske marinen. Den 8. juni 1967 ble den angrepet av israelske jagerfly, og 34 amerikanske marinegaster og offiserer døde, 171 ble skadd. Meningen var å skylde på Egypt for terrorhandlingen.

Mange andre hendelser, og mange måter å utføre dem på

Tidligere har jeg skrevet om flere av disse hendelsene, så som 11. september 2001-saken. Her har jeg lyst til å nevne andre måter å gjennomføre slike aksjoner på. Hendelser som nok kan virke mer ufarlige, men som hver for seg, og ikke minst sammen, tvinger folkeopinionen inn i ei livsfarlig blindgate. Folk tror på det deres politikere og Lamestream Media/The Presstitutes forteller dem om disse sakene. Derfor går de med skylapper susende i sin egen verden, rett fram gjennom blindgata til de før eller senere er nødt til å knuse nesa når de bråbutter i veggen. Ta alt som finnes av kjente kriger de siste to hundre årene som eksempel på dette, med kanskje så mange som en kvart milliard drepte mennesker.

Klimasaken

Klimasaken, eller rettere, klimasvindelen, er et godt eksempel på hvordan bakmennene får sine lakeier, som regel Lamestream Media/The Presstitutes, politikere og diverse organisasjoner så som FN, EU, IMF, WMO, IPCC osv. til å først lansere et fiktivt problem, der skylda blir lagt på en uskyldig (CO2-utslipp fra mennesker), og etter å ha skremt tilstrekkelig med dommedag på grunn av dette utslippet, lanserer de løsningene. Disse løsningene koster vanlige mennesker ufattelig store pengesummer, mens bakmennene tjener tilsvarende.

Dette er dessuten et av mange eksempler på lydighetstrening satt i system, som til syvende og sist ser ut til å bedøve størstedelen av befolkningen i de landene det blir gjennomført. Læresystem, Lamestream Media/The Presstitutes, film- og forlagsbransjen og alt annet en kan tenke seg at oligarkene eier av slike midler, så som reklamebransjen, sammen har de så dominerende makt over folks oppfatning av virkeligheten, at det i realiteten ikke lenger finnes noen virkelighet. Det er bare en illusjon tilbake, og den tror dessverre folk flest er virkeligheten. De lever i ei boble. Forsøker noen stikke hull på denne bobla, blir de urolige, stressede, og før eller senere illsinte, sågar desparat angripende den som forsøker vekke dem fra den oligarkskapte Tornerosesøvnen.

Trusler om pandemier

Her ser vi nøyaktig det samme skje. Trusselen er hver gang like fiktiv som den er pengeinnbringende. Noen tjener gigantiske pengesummer på det som i realiteten er en tvangsvaksinering satt i system av de forskjellige nasjoners “helseorganisasjoner”. Det er også et genialt triks for å bringe fokus vekk fra andre hendelser. Faktiske ting som skjer som bakmennene ikke ønsker at folk skal fokusere på. Et eksempel er de to malaysiske flyene, der det ene forsvant sporløst, mens det andre ble skutt ned av ukrainske jagerfly, der The Presstitutes gikk knallhardt ut og skyldte på Russland.

Her slo de flere fluer i en smekk. Indonesia hadde ganske nylig opprettet en asiatisk folkedomstol, og denne hadde erklært Israels gjentatte angrep på Palestina for forbrytelser mot menneskeheten, der blant mange andre skyldige, Benjamin Netanyahu, ble beskyldt for å være ansvarlig for disse alvorlige forbrytelsene. Å ta knekken på Malaysian Airlines og gi Malaysias turistindustri en alvorlig økonomisk knekk, var i Mossad og Israels øyne en perfekt straff. Særlig når det samtidig kunne brukes som et tåketeppe for å skjule det andre nasjonen hadde på agendaen.

Plutselig forsvant altså fly nymmer to fra radaren og styrtet i bakken øst i Ukraina. Dette skjedde samtidig med at Israel atter en gang begynte å bombe Gaza til ruiner. Tusener døde, blant dem kanskje så mange som 750 barn.

Samtidig med dette fikk de de presstituerte til å bombardere befolkningene med trusler om den såkalte Ebola-pandemien. Altså, drukne folk med uvesentlige opplysninger, slik at de ikke så godt skal få med seg hva som virkelig skjer. Hva de virkelig burde konsentrert seg om å tilegne seg kunnskap om. At det i samme region i Øst-Afrika like før var gjort et enormt funn av diamanter, gjorde røykteppet enda mer kjærkomment for oligarkene. Jeg antar at alle vet hvem som dominerer diamantutvinning og foredling og handel av disse edelstenene? Jeg minner om at kuppet i Ukraina har vært like økonomisk finansiert av USA som den russiske revolusjonen i 1917, og at de samme bank- og finansoligarkene står bak nå som dengang. Ta det faktum som at Ukrainas nye statsminister og president på tidspunktet for Malaysian Airlines Flight 17 styrtet i bakken, og Israel begynte bombingen av Gaza, begge var spesialutplukkede askenasikhazarer, eller det som folk feilaktig tror er jøder. USA sendte i disse forbindelser militære styrker til Øst-Afrika, så samarbeidet mellom de to mest krigshissende nasjoner verden har sett er så absolutt tilstede. Det kan svært ofte være vrient å skille de to nasjonene fra hverandre.

Ebola, fugleinfluensa, svineinfluensa – same shit, different name

I USA har de en enda verre utgave av den norske Folkehelsa, eller Folkehelseinstituttet. Det heter Center for Disease Control, og ligger i Atlanta. Mye kan skrives om CDC, blant annet i forbindelse med Operation Paperclip, og hvordan de har forsket fram virus til bruk i biologisk krigføring. Ta en titt på patentet der CDC har fått eierskap over Ebola-viruset. Snakk om den onde oppfinner:

http://www.google.com/patents/US20120251502

Human Ebola Virus Species and Compositions and Methods Thereof
US 20120251502 A1

Ebola-patent

De som har lyst til å lese seg opp på dette “helse”organets forbindelser til biologisk krigføring og Operation Paperclip, kan starte her.

Biologiske eksperter invitert til Bilderberg-møtet i København i juni 2014

Ole Dammegård skriver (krever innlogging for en symbolsk sum):

And a few months earlier the mayor of Atlanta, Kasim Reed, was invited together with an international group of biochemical experts and National Health ministers – to the Bilderberg meeting in Copenhagen.

Det påståtte ebola-utbruddet eksploderte i omfang samme måned, og det tok seg opp utover sommer, høst og vinter.

Ebola-smittede

Den 8. juli 2014 startet Israel folkemordet i Gaza, den 17. juli 2014 ble det malaysiske flyet skutt ned over Øst-Ukraina, og etter at de presstituerte i Norge bombarderte sine lesere med dommedagstrusler om ebola hele sommeren og høsten, kan Aftenposten nå i dag, når alt ellers har roet seg ned både angående flynedskytingen, diamantfunnet, og Gasa-overgrepet er over for denne gang, gledesstrålende fortelle sine lesere, og jeg håper at de med smittetalene, ikke mener taler om de smittede:

Gladmelding – smittetalene for Ebola stuper

182 personer ble registrert smittet av ebola i Sierra Leone, Liberia og Guinea forrige uke. Smittetallene synker fort.

I Sierra Leone, som er hardest rammet av ebolautbruddet, ble 145 personer smittet forrige uke. Uken før ble 184 smittet, mens 248 ble smittet for to uker siden. Smittetallene i landet halveres omtrent hver 20. dag.

Også i Guinea og Liberia blir færre smittet. I forrige uke ble henholdsvis 20 og 8 personer registrert smittet i de to landene, der antall smittede for tiden halveres på 10-14 dager, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO).

WHO og andre FN-organisasjoner sier de likevel trenger ytterligere 1 milliard dollar, rundt 7,6 milliarder kroner, for å bekjempe epidemien.

Trenger de ytterligere 7,6 milliarder kroner? Som jeg skrev over, så tjener de på disse svindlene absolutt alle veier. De legger ut røyktepper og lurer befolkningen trill rundt, for å tjene på det strategisk/politisk og økonomisk, samtidig som det er en del av den totale hjernevaskingen og lydighetstreningen. Flere fluer i en smekk. Ingen skal si at vi ikke har med smarte folk å gjøre.

Her er en kort film som forteller om det amerikanske forsvarets oppbygging av baser i områdene relatert til det store diamantfunnet:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

12 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
23. januar 2015 11:56

Takk for en flott, viktig og utfyllende artikkel! Skulle så inderlig ønske at flere ble klar over alle de løgnene vi blir fôret med.

Her er litt om den siste delen, om hvordan professor Peter Piot, mannen som oppdaget Ebola og satte navn på sykdommen, mente at Ebola kun ville opptre lokalt og raskt forsvinne igjen. Imidlertid lever vi jo nå i en verden der folk forflytter seg mye mer enn hva de gjorde i 1976. Han nevner også sin sjefs mistillit til å sende fra seg alt materialet de jobbet med den gangen:

«When we were just about able to begin examining the virus under an electron microscope, the World Health Organisation instructed us to send all of our samples to a high-security lab in England. But my boss at the time wanted to bring our work to conclusion no matter what.

Noen ganger kommer det artikler i «lamestream media» der det er tydelig at kontrollen må ha sviktet. Da opplever vi at artikkelen etter hvert forsvinner. Det skjedde med artikkelen om Peter Piot, denne gangen fra The Gardian/The Observer. Det gjelder en artikkel fra 14. okt. 2014, der de har erstattet teksten med: «This content has been removed as our copyright has expired.» Tittelen står fremdeles: ‘In 1976 I discovered Ebola – now I fear an unimaginable tragedy’

Som du så mange ganger har sagt, har vi heldigvis The Wayback Machine, og denne artikkelen står der fortsatt.

Et stykke ut i interjuet:

[…] Ebola has caught up to you again. American scientists fear that hundreds of thousands of people could ultimately become infected. Was such an epidemic to be expected?

No, not at all. On the contrary, I always thought that Ebola, in comparison to Aids or malaria, didn’t present much of a problem because the outbreaks were always brief and local. Around June it became clear to me that there was something fundamentally different about this outbreak. At about the same time, the aid organisation Médecins Sans Frontières sounded the alarm. We Flemish tend to be rather unemotional, but it was at that point that I began to get really worried.

Why did WHO react so late?

On the one hand, it was because their African regional office isn’t staffed with the most capable people but with political appointees. […] [Min utheving]

Ja, alt handler vel til syvende og sist om politikk, stormaktenes politikk, om deres mål for vår framtid.

PS. Det er jo også litt ironisk å se hvilken annonse som innleder artikkelen 😉

Spiren
Spiren
24. januar 2015 00:15

There are many things driving President Bush and his administration to invade Iraq, unseat Saddam Hussein and take over the country. But the biggest one is hidden and very, very simple.

Iraq is a European Union beachhead in that confrontation. America had a monopoly on the oil trade, with the US dollar being the fiat currency, but Iraq broke ranks in 1999, started to trade oil in the EU’s euros, and profited. If America invades Iraq and takes over, it will hurl the EU and its euro back into the sea and make America’s position as the dominant economic power in the world all but impregnable.

https://www.globalpolicy.org/component/content/article/173/30447.html

Fra november 2000 begyndte Irak at afregne sit oliesalg i euro og konverterede samtidig Iraks ”Olie for Mad” reservefond i FN med $10 milliarder til euros efter aftale med FN. Mellem 2001 og februar 2003 blev næsten hele Iraks olieeksport betalt i euros; cirka $30 milliarder. I den samme periode steg euro relativt i forhold til dollar med 30%. Saddam Hussein havde allerede tilbudt udvindingskoncessioner (der forblev uden virkning på grund af FN sanktionerne) til Frankrig, Kina, Rusland, Brasilien, Italien og Malaysia.

http://www.lilliput-information.com/BOOMERANG.pdf

Amatør1
24. januar 2015 15:23
Reply to  Spiren

Helt korrekt. Det kan tilføyes at årsaken til at Libyas Gadafi ble styrtet og myrdet har nøyaktig samme forklaring.

Gadhafi’s Gold-money Plan Would Have Devastated Dollar
http://www.thenewamerican.com/economy/markets/item/4630-gadhafi-s-gold-money-plan-would-have-devastated-dollar

«According to more than a few observers, Gadhafi’s plan to quit selling Libyan oil in U.S. dollars — demanding payment instead in gold-backed “dinars” (a single African currency made from gold) — was the real cause. The regime, sitting on massive amounts of gold, estimated at close to 150 tons, was also pushing other African and Middle Eastern governments to follow suit.

And it literally had the potential to bring down the dollar and the world monetary system by extension, according to analysts. French President Nicolas Sarkozy reportedly went so far as to call Libya a “threat” to the financial security of the world. The “Insiders” were apparently panicking over Gadhafi’s plan.»

Dagens såkalte «krise» i Ukraina bør også forstås innenfor de samme rammene. Kiev-regimet som kom til makten gjennom et blodig kupp i Februar 2014 med støtte fra USA (dvs. USAs vise-utenriksminister Victoria Nuland hadde utpekt hvem som skulle bli ny statsminister I Ukraina allerede før kuppet), er forpostfektninger for å posisjonere USA mot Russland. Det har seg nemlig slik at Russland gjennom BRICS-avtalen 15. Juli har bestemt å bidra til å gjennomføre internasjonal handel med andre valutaer enn US dollar….

Derfor er Putin nå i vestlige medier, inkludert norske, nå framstilt som den store satan, uten at det er gitt konkrete opplysninger om hvorfor, langt mindre gitt konkrete og etterprøvbare bevis på de uspesifiserte forferdeligheter.

Tvert om er det slik at vi f.eks. med stor grad av sikkerhet kan si at Malaysia Airlines MH17 ble skutt ned av et av Kiev-regimets jagerfly. Vi vet også at jagerflypiloten heter Vladislav Voloshin
http://www.voltairenet.org/article186300.html
https://futuristrendcast.wordpress.com/tag/captain-vladislav-voloshin/
Den 19. Juli 2014 mottok Voloshin en Ukrainsk medalje for sine heroiske handlinger.

Kiev-regimet gjør ingenting uten at det er klarert med regimet i USA på forhånd.

Amatør1
25. januar 2015 01:34
Reply to  Amatør1

Da er det ikke lenger noen særlig tvil om hva det hele handler om, nå er også Iran offisielt påmeldt. Nå kan dere bare telle på knappene til «samtalene» med Iran bryter sammen og de igjen er topp-fiende:

Iran moves away from US dollar in foreign trade
http://rt.com/business/225919-iran-switches-from-dollar/

«Iran is stopping mutual settlements in dollars with foreign countries and agreements on bilateral swap in new currencies will be signed in the near future, the Central Bank of Iran (CBI) has said.

“In trade exchanges with foreign countries, Iran uses other currencies, including Chinese yuan, euro, Turkish lira, Russian ruble and South Korean won,” Gholamali Kamyab, CBI deputy head, told the Tasnim state news agency. »

Dette er kjernen.

Amatør1
25. januar 2015 12:10

Sjekk denne videoen. Dette er en reportasje fra krigsområdene i Ukraina. Jeg er ikke istand til å høre forskjell på russisk og ukrainsk, så det er litt usikkert hvilken side det er som rapporterer.

Spill hele videoen eller hopp til litt før 2:30
https://www.youtube.com/watch?v=kiwIUsX63Hk&feature=youtu.be

Plutselig dukker det opp en soldat med uniform og våpen. Når kameraet rettes mot ham, holder han hånden foran ansiktet og ytrer “Outta my face. Outta my face, please” med amerikansk aksent.

Tegn på at Amerikanske soldater allerede opererer sammen med Kiev-styrkene?

Ingrid
Admin
Ingrid
25. januar 2015 12:40

Det er vel mye som lenge har talt for at både CIA-/Mossad-folk og spesialsoldater fra begge de to landene har vært i Ukraina en stund nå, slik vi tidligere har sett fra andre land. Stormaktspolitikk er ondskap satt i system og tar aldri reelt hensyn til befolkningene der de turer fram. Deres store mål er det eneste som spiller noen rolle, total makt mens de misbruker begrepet «demokrati». Og bakom synger skogen av sentralbanker med sin økonomiske makt, der vi bare ser skogen men ikke trærne.

Amatør1
26. januar 2015 20:13
Reply to  Ingrid

Flere har sett det samme:

«Out Of My Face Please» – Are US Soldiers In Mariupol?
http://www.informationclearinghouse.info/article40814.htm

What was the real nationality of the «Ukie» soldier?
http://vineyardsaker.blogspot.no/2015/01/what-was-real-nationality-of-ukie.html