Pulse Club-“ofre” juger så det renner av dem

Det blir om et av disse “ofrene” her. Dette minner dessverre om annet tilsvarende fra andre hendelser. 22. juli-saken er et eksempel, og det gjelder både hendelsene i regjeringskvartalet og på Utøya. Når man først har begynt å juge, blir det raskt litt komplisert for de ikke altfor smarte kriminelle aktørene. De husker plutselig ikke fra gang til gang.

Norman Casiano – en løgner og en forbryter

I rettferdighetens navn burde fokuset heller ha vært rettet mot De presstituertes representanter, og mot de tusener av leger i dette landet som er så feige at de holder kjeft. Dere har ikke rett til å bli værende i deres stillinger. Hele hurven burde havnet på sosialen, og det er et snillt ønske.Norman Casiano en løgner og en kriminell Pulse Club Orlando Florida Når saken nå allikevel dreier seg om denne Casiano, skyldes det at hans idiotiske løgner har fortjent å stå som et eksempel på det svineriet Club Pulse-saken og andre falske flagg-operasjoner er, og at de kun kan eksistere fordi de nevnte Presstituerte og leger er medkriminelle. I slike saker er de som fremmer løgnene medskyldige, og de som tier (legene), de samtykker, og er således kriminelle de også.

Det er aldeles jævlig at Lamestream Media/De presstituerte kan fortsette med å støtte denne typen forbrytelser/forbrytere. Eller, muligens satt jeg vogna foran hesten nå, for det er ingen grunn til å degradere De presstituertes representanter til passive deltakere i denne forbrytelsen mot menneskeheten.

Denne Norman Casiano (26) forsøkte etter eget utsagn å gjemme seg blant andre omkomne på toalettet på homseklubben i Orlando. Et problem med denne forklaringen er at det ifølge FBI ikke hadde vært skyting ennå, for den startet ikke før SWAT-teamet pepret kuler inn i lokalene gjennom et hull i veggen. Men altså, Casiano ble skutt i ryggen, fire ganger ble han truffet, men heldigvis kunne han skrives ut fra sykehuset dagen etter. Hallo! Alle leger i den vestlige verden som har lest dette på nyhetene eller sett det på TV-sendingene, hvor er dere? Det er deres fordømte plikt å fortelle verden at dette er en løgn! Her er fra Mail Online:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3639727/He-going-ha-ha-ha-killed-Sole-survivor-30-trapped-Orlando-gay-club-bathroom-tells-Omar-Mateen-laughed-fired-assault-rifle.html

‘He laughed as he shot us’: Sole survivor of 30 hiding in gay club bathroom reveals how he was hit four times but escaped by climbing over friends’ bodies

  • When Omar Mateen opened fire, about 30 people hid in the bathroom
  • Norman Casiano, 26, was the only person to escape from the hiding place
  • Described how the gunman laughed as he slaughtered his victims
  • Casiano was shot four times, but managed to climb over his friend’s bodies
  • Eyewitness saw people run back after the first gunfire to try to help friends
  • Mateen killed 49 people and wounded 53 at Pulse nightclub in Orlando

The only person to escape from his hiding place in an Orlando gay club bathroom has revealed how crazed gunman Omar Mateen laughed as he slaughtered his victims. Norman Casiano, 26, was shot in the back four times by the shooter, but he managed to climb over his friends’ dead bodies to safety. Just one day after the attack at Pulse nightclub, Casiano has been released from hospital and has spoken of his terrifying ordeal.

Norman Casiano en løgner og en kriminell Pulse Club Orlando Florida 2

Mateen killed as many as 30 people inside the bathroom, but Casiano crawled over his friend’s bodies and made it out with four gunshot wounds.

Deyni Ventura, a local pastor, said that Casiano had a miraculous escape.

I tillegg står nevnt at Omar Mateen benyttet rifla til å “spraye” de 30 ofrene med ytterligere skudd. Denne sprayboksen, en AR 15 .223 cal, er ei automatrifle av samme kaliber som Anders Behring Breiviks Ruger. Utgangshastigheten på de fire kulene som gikk inn i Norman Casianos rygg er ca. 1000 m/s. Uavhengig av kuletype vil disse høyhastighetsprosjektilene føre til omfattende skader og nær øyeblikkelig død når man blir truffet inn i ryggen, hvorpå prosjektilene går tverst gjennom overkroppen og ut på andre siden. Jeg glemte å nevne det, men Deyni Ventura på bildet over, dette “vitnet”, juger også så det renner av henne. Se hvordan De presstituerte nærmest overgår hverandre i å stikke mikrofoner opp i ansiktet til løgneren.

Ingen spøk å bli truffet av kuler fra et våpen

Disse fire kulene har en diameter på .223 tommer, eller 5,56 mm. På grunn av hastigheten lager de ei helvetes røre i menneskekroppen når de treffer. Her er resultatet av et skudd i låret:

223 kaliber skuddsår

Fire slike skudd inn i ryggen på Norman Casiano, og han ikke bare overlevde, men ble skrevet ut fra sykehuset dagen etter? Det er utrolig irriterende at ikke hver eneste redaktør i Lamestream Media har blitt puttet i ei fengselscelle, for det er der de hører hjemme. Skuddskaden over er flere steder på Internett påstått å være fra en .023-kalibers rifle, men jeg kan ikke gå god for det, det kan være et annet kaliber. Det spiller imidlertid ingen rolle, for jeg har sett flere skuddskader enn de fleste, og ødeleggelsene kan være enorme.

Det finnes mange eksempler på disse påståtte fire skuddene, men så ble historien plutselig forandret en smule. Gjerningsmannen pepret allikevel ikke sine ofre, eller “sprayed them” som det sto i artikkelen over. Norman Casiano en løgner og en kriminell Pulse Club Orlando Florida 3Det gikk plutselig over til ikke-pepring/-spraying, altså enkeltskudd fra en pistol. Og undre over alle undre, Norman Casiano ble, til tross for hans egne første uttalelser og løgnene til “vitnet” Deyni Ventura om at han ble skutt fire ganger, bare skutt to ganger. Halleluja! Som presten som ble sitert i Mail-artikkelen over, dette dreier seg virkelig om et under! Med bare to pistolskudd (ja, det var sarkastisk ment), og en avfeiing av tidligere vitnemål, kunne han plutselig sitte der frisk som en fisk under CNN-intervjuet. At CNN ikke forlengst er forbudt ved lov forteller på en god måte hvor langt samfunnet og menneskehetens forfall har kommet. Dessverre står det ikke bedre til med VG, Dagbladet, Aftenposten, TV2, NRK eller andre representanter for De presstituerte her i landet. Hvordan kunne vi la dette skje? Hvordan kunne vi tillate forbryterne nærmest fritt spillerom i så mange tiår?

Alle Norman Casiano snakket med om det, var samstemte i at gjerningsmannens latter var aldeles djevelsk

Casiano forteller under intervjuet med CNN at da gjerningsmannen skjøt og skjøt og skjøt på sine ofre på toalettet i homseklubben, så lo han en stygg latter, akkurat som vi hørte vitner fortelle om ABB på Utøya da han skjøt rundt seg. Dette skjedde altså på toalettet, og alle som Casiano har snakket med om dette i ettertid, var enige med ham i beskrivelsen av den fæle latteren. Det er bare et ørlite problem med dette, og det er at Norman Casiano var den eneste på toalettet som overlevde. Alle de tretti andre ofrene døde. Skal vi da anta at han har snakket med sine medofre i tankene? At han har tilgang til kommunikasjon med dem i himmelen?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3639727/He-going-ha-ha-ha-killed-Sole-survivor-30-trapped-Orlando-gay-club-bathroom-tells-Omar-Mateen-laughed-fired-assault-rifle.html

The only person to escape from his hiding place in an Orlando gay club bathroom has revealed how crazed gunman Omar Mateen laughed as he slaughtered his victims.

Norman Casiano, 26, was shot in the back four times by the shooter, but he managed to climb over his friends’ dead bodies to safety.

Just one day after the attack at Pulse nightclub, Casiano has been released from hospital and has spoken of his terrifying ordeal.

Her er videoen med CNN-intervjuet:

Det er media, altså Lamestream Media/De presstituerte, som er problemet

Joda, de har fortjent knallharde straffer alle disse “skuespillerne” også, men det er ikke de som er hovedproblemet. Hovedproblemet er gammelmedia. Hvis ikke de var en del av denne og tidligere tiår med endeløse svindler og forbrytelser mot menneskeheten, ville ikke sosiopatene/de yrkeskriminelle på toppen av næringspyramiden kunnet gjennomføre dette svineriet. Har dere et ønske om å se forbryterne, vil mye være gjort etter noen få tastetrykk på en brukbar søkemotor. Søk “redaktør i Aftenposten” osv. Gå gjennom hele rekka med kjente norske representanter for De presstituerte. Benytt bildefunksjonen på søkemotoren, og dermed har dere dem foran dere i all deres ondskap.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Admin
Pål
4. juli 2016 21:20

En annen av skuespillerne, denne karen hevdet han ble skutt 6 ganger, hvorav «circa 3 ganger i låret». Vet han ikke om han ble skutt 2 eller 3 eller 4 ganger i låret, har ikke legene fortalt ham antallet? Leser han ikke journalen?
Og hva med påstanden om at han ble skutt i hånda? Her ser en vedkommende intervjues liggende i sykesenga og vifte med begge hendene, uten en skramme på noen av dem: https://www.youtube.com/watch?v=to4LPCgcP5A