Et eksempel på hvordan De presstituerte (VG) holder på

Dette dreier seg om Dallas-skytingen, men kunne vært tatt fra hvilke som helst av de tidligere sakene VG har “dekket” de siste årene. Dette handler ikke om hva som har skjedd i Dallas, hvem som har gjort hva, eller hva som er sant. Det dreier seg om hvordan De presstituerte kontinuerlig radbrekker fakta. Se på denne her, sakset fra dagens VG nå midt på dagen:

VG med presstitusjonsløgn om Dallas-skytingen

Legg merke til det som er poenget her, deres NB: Sterke bilder. Dette er knep de har benyttet i det uendelige. Vi snakker om en representant for De presstituerte som viser alle mulige former for grusomheter uten advarsler når det gjelder syke handlinger, men når det gjelder saker som den i Dallas, da skal de plutselig advare mot sterke bilder. Dette gjør de for å skape et inntrykk av at her får leseren virkelig se fæle ting, ergo har det skjedd noe grusomt som de presenterer på en eksklusiv video. Vel, se selv, og fortell meg hvilke sterke bilder som er å få øye på i denne videoen:

http://www.vgtv.no/#!/video/129833/nb-sterke-bilder-fem-politimenn-drept

Dette minner meg om hvordan Rasmus Benestad og klimaavdelingen hos meteorologisk institutt på Blindern har hjernevasket folk til å tro at det hele tiden er så forbannet varmt i dette landet. Et triks har vært deres sesongvarsler. Alle har truet med voldsom varme, mye varmere enn det noen gang har vært osv. Dermed har folk festet seg dette i minnet, og det vet svindlerne på MI. At sesongvarslene kun var en bløff, og langtfra slo til, er det ingen som husker i ettertid.

For en motbydelig gjeng de er, de som styrer den norkske rikspressen.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Knut Berg Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Knut Berg
Guest
Knut Berg

Skadekontroll i potens!

Best å trå litt forsiktig nå for de presstituerte så ikke våre egne politifolk (som besitter nok hjernekraft) ikke klarer å legge sammen 2 og 2. NRK/VG og de øvrige propaganda-byråene har pisket opp et voldsomt (rase-)hat mot hvitepolitimenn i Statene, og hvorfor skulle ikke våre egne “norsk-skraverte” bli inspirert av de George Soros-finansierte hendelsene over Atlanteren (og Svinesund)?

En lignende episode utført mot norske politifolk som følge av denne vedvarende hatefulle msm-propagandaen kunne jo lett få en svært uheldig boomerang-effekt som ville få 22/7 til å ligne en søndags-picnic.

Vi får krysse fingrene for at noen vettuge politifolk får stoppet galskapen og satt disse psykopatene bak lås og slå en gang for alle. Heia, politiet sier nå jeg:)