Søppeljournalistikk fra søppelhoder i en søppelbedrift

En sak som er slått opp med katastrofe-typer i Lamestream Media/De presstituerte i dag er det kollossale, enorme, gigantiske, forferdelige, dramatiske og i det hele tatt jævligste raset i norgeshistorien som har skjedd i Troms. Her er Heibergslektas versjon av hendelsen, altså Dagbladets. Jeg advarer mot meget sterke bilder:

http://www.dagbladet.no/2015/05/10/nyheter/innenriks/statens_vegvesen/39110897/

Deler av E6 raste ut i sjøen, flere hundre kilometer omkjøring i Nord-Troms

Du må nå gjennom Finland, for å komme deg forbi Sørkjosen.

La dere ikke lure av at veien ser ut til å være like hel. Synet bedrar nemlig. Se bare her:

E6 er stengt og et kilometerlangt område langs kysten i Sørkjosen i Nordreisa i Troms har blitt evakuert etter at det gikk et stort jordras ved småbåthavna i natt.

Fy flate! Det er imponerende når naturen går berserk på denne måten! Håper de klarer fly inn nødhjelp til innbyggerne der oppe.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

10 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Spiren
Spiren
10. mai 2015 19:16

Ingen nødhjelp til innbyggerne der oppe.
Penger og fly er utlånt til andre land.

Bård
Bård
12. mai 2015 10:04

Dette er IKKE til å spøke med, i forrige uke hadde jeg et ras i kompostbingen min. Og det resulterte i flere cm2 med nedtrykt gress i utkant av denne. Jeg har ringt geologer og HazMat-team for å sjekke omfanget av katastrofen i hagen min. Mulig vi blir ejakulert… 😀

Amatør1
21. juli 2015 17:23

Paul Craig Roberts til RT

«… there is no longer a Western media. In the US, in the last years of the Clinton administration, what had been an independent and dispersed media was concentrated in six mega-companies. So the US media now consists of six big companies whose broadcast licenses are dependent on Washington and whose revenues are dependent on corporate advertising, primarily the military-security complex. So the media in the US no longer exists, it’s a propaganda ministry. And in Europe we have the former editor of [Frankfurter Allgemeine] Zeitung, the big German newspaper, who said there is no journalist anywhere in Europe of any significance who is not on the CIA payroll. This book is published in Germany, it’s a bestseller, it’s called ‘Bought Journalists’. You see, they follow whatever line the CIA gives them. That’s how you can see what Russia is up against – a massive propaganda machine and facts don’t matter.»

‘MH17 crash used by US to break Russia’s relationship with Europe’
http://www.rt.com/op-edge/310103-mh17-russia-tribunal-media/

Den som ikke har oppdaget at det ikke lengre eksisterer journalistikk i Norge har virkelig tungt for det. Som i USA er MSM transformert til et ‘Ministry Of Truth’ helt etter Orwell’s oppskrift.

Det er ikke bare Russland som rammes av dette, men like mye vanlige folk her til lands. Vi kommer en dag til å ende opp som Hellas også her.

Ingrid
Admin
Ingrid
21. juli 2015 18:34
Reply to  Amatør1

Det var viktig og riktig det som Udo Ulfkotte gjorde da han skrev den boken. Jeg har ikke lest den, for jeg drukner i lesestoff, men jeg bl.a. sett videoen nedenfor, og lest litt. De som ikke liker at sannhet fortelles, prøvde å ødelegge hans gode navn og rykte etter bokutgivelsen, men lyktes ikke helt. Det finnes mange mange videoer med ham på tysk, men det behersker jeg ikke godt nok til å dra særlig nytte av. Det er bare å søke på hans navn på Youtube. Her er en engelsk versjon:
https://youtu.be/ylFGQrj9TMA

Amatør1
22. juli 2015 05:06
Reply to  Amatør1

«Det er ikke bare Russland som rammes av dette, men like mye vanlige folk her til lands. Vi kommer en dag til å ende opp som Hellas også her.»

Her er metoden det vil skje på:

Norge mest utsatt for bolig­boble
Ingen land i Europa har større risiko for boligboble, mener analysebyrå.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/07/21/194411462/norge-mest-utsatt-boligboble

På samme måte som Hellas ble lurt til å sette seg i gjeld til over pipa, så har det samme skjedd på det personlige plan i Norge, gjennom en årelang og vanvittig låneboble på boligmarkedet. Jeg er kjent blant venner for i årevis å ha spådd et fatalt fall i boligprisene, kombinert med renteøkning på lån i bankene. Hittil har jeg blitt ledd ut.

Det er ingen «risiko» for boligboble i Norge, boblen er her forlengst. Bare sett opp renten et par prosent og se hva som vil skje. Det er bare et tidsspørsmål om når boblen blir utløst og bankene uttsatt for «tap» som så skattebetalerne (som har mistet sine boliger til bankene) så må betale. Så finner de vel en «løsning» der oljefondet samtidig fordamper.

Ingrid
Admin
Ingrid
22. juli 2015 11:01

Jeg husker godt da lånerentene begynte å ta av på slutten av 1980-tallet og utover, til rentene begynte å gå nedover igjen i siste halvdel av 1990-tallet. Det var noe som virkelig sved! De som i dag anskaffer seg boliglån har neppe noen forståelse for hva som vil skje dersom rentene kommer opp på et tilsvarende nivå som den gangen. De vanvittige prisene vi i dag ser på boliger kan neppe fortsette sin oppgang. Folk som sitter med lån «oppunder pipa» vil få en smertelig opplevelse når bobla sprekker – for, som du sier, det er det sannsynligvis ikke til å unngå! 🙁

Her er en oversikt over renteutviklingen gjennom de siste 25 årene:
http://www.smartepenger.no/faktabank/lan/300-renten-de-siste-arene

For folk som har kommet inn i en periode der inntektene ikke helt strekker til, kan de lese her om hva som er lovlige gebyr og renter:
https://www.altinn.no/no/Starte-og-drive-bedrift/Drive/Regnskap-og-revisjon/Purring-og-inkasso/