Eksploderende vannmeloner

Bilde: http://plazilla.com/

Dette skal handle om et resultat av valgresultatet i USA. La meg først innrømme at jeg tok feil. For meg var det helt umulig å se for meg et resultat der noen av de to, en mordlysten serie-løgner av en økonomisk kriminell klimasvindler, og en stut av en reality show-stjerne uten synlige tegn til normale manérer, anstendighet eller høflighet, kunne vinne noe som helst. Sirkusdirektørene ga oss to alternativ, en sosiopat klar til å henrettes for sine forbrytelser, og en klovn som gjerne ville sette på strømmen på den elektriske stolen for å få jobben gjort, alt mens han hadde ordnet Tv-rettigheter og solgt billetter på forhånd til showet. Nå er den ene av disse to umulighetene vinner av valget, og er ment å bli den neste presidenten i USA, bare Chicago-homsen Barack Marshall Khazarsønn får pakka sammen golfkøllene og kommet seg ut av Det hvite hus utpå nyåret. Selv trodde jeg de ville finne et smutthull i en eller annen valglov, eventuelt i grunnloven, som åpnet muligheten for å få satt inn noe annet ræl i homseparty-huset i Washington D.C., der alderen på de «mannlige» prostituerte ikke kunne bli for lav. Det er merkelig dette, at de siste presidentene har vært så ivrige etter smågutter. Slik sett har årets valgkamp båret et løfte om en forfriskende forandring. Hvis Hillary Clinton hadde vunnet valget hadde det endelig dukket opp en president i USA som foretrekker sex med kvinner. Det ville jo vært en sensasjon i seg selv, så meningsløst forskrudd som denne verden har blitt. Han som nå skal flytte inn har jo flere ganger erklært at han har mus på hjernen, for ikke å si i hånda, så han flytter inn i Det hvite hus med mann og mus.

hopper-i-hullet-pa-kommando
Verdens vannmeloner gjør det de forlengst burde gjort, finner seg et hull i bakken og forsvinner for å redde jorda mot overbefolkning og klimakatastrofe.

I dag gjør de sin plikt – de hopper i synkehullet for å redde resten av oss

Tidlig neste år er det dermed begynnelsen på slutten av klimasvindelen. Donald P. G. (Pussy Grabber) Trump har nemlig sagt, som sant er, at klimaskremslene er en stor svindel. De malthusisk-kommunistiske journalistene i den vestlige pressen er, sammen med flesteparten av sine aldeles hjernevaskede tomsinger av noen lesere, i fullstendig panikk-modus nå i dag. Alle disse vannmelonene, grønne på utsiden, men røde på innsiden, ser allerede i dag ut til å ha begynt samarbeidet med å begå kollektiv selvmord. Det skulle da bare mangle, etter å i tiår ha skreket ut at verden går til helvete i ekspressfart fordi det er altfor mange mennesker på jorda, er det deres fordømte plikt å gjøre noe med problemet. Dette planlagte kollektive selvmordet vil være deres eneste gode handling noen sinne, og jeg synes vi skal gi dem en applaus og en takk med på ferden. Jeg iler til med en forsikring om at jeg ikke på noe vis ønsker bestemme på hvilken måte disse vannmelonene ønsker å ende sine egne og familiens liv. Et alternativ er å fortsette et par-tre dager til med det høye blodtrykket de har utvist i dag på alt som finnes av offentlige medier, for da vil hodene deres før eller senere eksplodere som en vannmelon truffet av ei høyhastighetskule, og vi vil få se deres rette farge all over the place.

Nå skal det sies, og dette er viktig, at hadde de fått det som de ville, Hillary Clinton som ny president i USA, ville de sluppet å gjøre alt dette, for Hillary ville gjort det for dem. Hun er en vaskeekte sosiopat, og synes at drap av mennesker og å ødelegge en hel nasjon er så morsomt at hun begynner å le bare noen minner henne om det. Den tidligere såkalt demokratiske kvinnelige utenriksministeren i USA var også ravende gal. Madeleine Albright fortalte på intervju med 60 Minutes at drapet på en halv million irakiske barn var verdt det glimrende resultatet USA, Israel og resten av krigsforbryterne i Vesten fikk, ved å sønderbombe Irak. Det gode var at demokratiet og menneskerettighetene vant, og ondskapen ble endelig bekjempet. Man dreper altså en halv million unger for å bekjempe ondskap. Forstår dere hvor aldeles syke disse menneskene er? På videoen under kan dere se hva vi hadde fått hvis Hillary hadde vunnet presidentvalget. Den varer bare noen få sekunder, og handler om Libya-krigen, der også Norge var med på å ødelegge en hel nasjon for å bistå disse syke bastardene.

Vi kom, vi så, og han døde. Dette syntes hun var så morsomt at hun skrattlo. Alle dere som ønsket henne som USAs neste president er like ødelagte i hodet. Det finnes ikke håp. Dere er like syke som Albright, Clinton, og Ine Eriksen Søreide. Hvis dere ikke skulle klare finne motet som behøves for å hoppe i et synkehull, dere er jo i realiteten noen fordømte feiginger, så fortsett for all del med det maniske klagekjøret og panikken dere holder på med alle steder på Internett der dere kan uttrykke deres forkvaklede meninger. Før eller senere, forhåpentligvis før, vil det nemlig føre til det jeg nevnte over, at blodtrykket vil fare så til de grader til himmels at hodene deres vil eksplodere.

Bilde: http://plazilla.com/
Bilde: http://plazilla.com/
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
10. november 2016 10:37

Ja, nå er de i panikk – de som er røde inni og grønne utenpå. Jeg pleier å kalle dem de skittenbrune, for det er vel fargen vi får når vi blander rødt og grønt? En av disse klimahissige skittenbrune er nå i full panikk, CICERO.

Trumpsjokk i internasjonal klimapolitikk
Klimaforhandlerne i Marrakech våknet i dag til nyheten om at Donald Trump vant presidentvalget i USA. Hva betyr valgseieren for framtidsutsiktene til Parisavtalen?

Frafrifra
10. november 2016 14:56

«begin removing the more than two million criminal illegal immigrants…»
He he, godt sagt, når han sjøl vet at han lever i et stjålet land.
Land of the freaks, and the home of the… tja?

Knut Berg
Knut Berg
10. november 2016 22:39

Dette ble jaggu en riktig trynevrenger på pk-menigheten her hjemme på ap(e)-berget. Jeg er ikke så opphengt i person men i sak; for man finner alltid noen personlige egenskaper ved andre man ikke liker (…men sjelden om seg selv). At krigen mot Russland er avlyst er det viktigste for meg, selv om det betyr at det ikke blir noen homo-parade over den røde plass i overskuelig fremtid slik som den tverrpolitiske homse-lobbyen på Løvebakken har siklet etter. Den siste 2-minutters valgvideoen til Trump var nok utslagsgivende på resultatet for her manglet det bare å kline på med jødestjerner for riktig å understreke HVEM som er blodsugerne som har kjørt Amerika på dunken.

https://youtu.be/vST61W4bGm8

…Mon tro om norske politikere vil fortsette å pøse penger inn i Clinton-stiftelsen etter dette? For hvis de ikke fortsetter så betyr det jo ubetinget at det hele var ren korrupsjon (pay to play).

+ Moro å få et innblikk i NRKs billige herskerteknikker mot «Norges største Trump-tilhenger» i forkant valget:

https://youtu.be/gGIYe4H4phY