Terrorøvelse ti måneder før synagogeskytingen i Pittsburgh

Historien gjentar seg, og De presstituertes skammelige dekning av denne og tidligere hendelser gjør dem til folkefiende nummer én. Det skal bygges opp under et hat mot Donald Trump og alt de har valgt å kalle høyreekstremisme.  La oss ta en titt på denne saken.

For to dager siden, den 27. oktober 2018, begynte media i USA og vesten å bombardere sine lesere med nok en fullstendig kritikkløs dekning av hatkriminaliteten til en ensom ulv.

Den høyreekstreme og sterkt jødehatende Robert Bowers, som selvfølgelig var en hvit og hatende mann med våpen, hadde gått fra konseptene og skutt og drept troende jøder i den erkekonservative og talmud-kabbalistiske synagogen Tree of Life i Pittsburgh, Pennsylvania. Alt dreide seg selvsagt om et skikkelig anfall av antisemittisme, slik det er vinklet i den ferske Wikipedia-saken om hendelsen. Hvordan dette kan dreie seg om hat over for mennesker tilhørende ei språkgruppe, den semittiske språkgruppen, hovedsakelig bestående av arabere, er vanskelig å forstå for andre enn jødiske lobbygrupper og De presstituerte. De som har fulgt med i timen vet at dette dreier seg om kun én ting, et herskeord på linje med konspirasjonsteoretiker og holocaustfornekter.

Et eksempel på De presstituertes dekning av saken

Eksempelet under er en skjermdump fra en NRK-artikkel om hendelsen, men det kunne vært fra hvilke som helst av de såkalte riksmediene i Vesten. Jeg har uthevet litt av teksten.

For De presstituerte dreier det seg om å få veltet ansvaret for alt som er galt i verden over på president Donald Trump og alt annet de karakteriserer som hvite, hatende, høyreekstreme, antisemittiske og heteroseksuelle menn. Nå, og akkurat nå, skal motviljen mot disse intensiveres. Er tidspunktet tilfeldig? Neppe.

Terrorøvelsen i synagogen i Squirrel Hill

Selvfølgelig har det vært holdt en terrorøvelse i lokalene der den «virkelige» terroren skjedde. I likhet med for eksempel Manchester Arena-bombingen der en terrorøvelse om en gal jihadist som sprengte seg selv og andre i fillebiter ble holdt god tid i forveien, et drøyt år tidligere, ble det også denne gang holdt en terrorøvelse god tid i forveien, den 25. januar 2018. Terrorøvelsen dreide seg om en som gikk berserk med skytevåpen. Selvfølgelig ble øvelsen holdt i Squirrel Hill.

Ikke bare dreide øvelsen seg om det samme scenarioet som den «virkeligheten» som utspant seg i den jødiske synagogen for to dager siden, de benyttet også jødiske frivillige kriseskuespillere. Det neste sitatet er en uttalelse Squirrel Hill-beboer Stephen Weiss kom med til Pittsburgh Post-Gazette rett etter skytingen. Han var i synagogen under hendelsen. Lokalavisen har av ukjente årsaker valgt å slette denne artikkelen kun to døgn etter at den kom på trykk, men heldigvis finnes artikkelen lagret på Archive.org. Her er en skjermdump:

U.S Homeland Security og FBI holdt en øvelse som gikk ut på akkurat det som senere skjedde. Eller «skjedde». Jeg har ingen anelse om folk ble drept eller ikke.

Tidspunktet for svineriet er ikke tilfeldig

Først må jeg få nevne dette med den absurde saken om rørbomber som ble sendt i posten til flere kjente politikere og en sterkt Trump-kritisk skuespiller, Robert De Niro. Sistnevnte er også jøde, så det er liksom ikke grenser for hvor utsatte de har vært de siste dagene. Felles for alle som De presstituerte påstår ble sendt rørbomber i posten, er at de har vært svært, svært kritiske til president Donald Trump. De Niro har harselert helt vilt om presidenten, og sistnevnte har helt tydelig ikke satt pris på dette. Dette førte blant annet til at presidenten skrev en Twitter-melding der han påsto at skuespilleren hadde blitt punch drunk på grunn av hans rolle som bokser i en film. Men poenget fra De presstituerte har vært klart som krystall: De som blir utsatt for trusler og vold ved hjelp av rørbomber er alle sterke Trump-kritikere. Dessuten er det Donald Trumps og alle hvite, høyreekstreme menns skyld at religiøse jøder ble skutt i synagogen i Pittsburgh.

Tidspunktet for å så hat og mistillit overfor Donald Trump kunne ikke vært valgt bedre. Den 6. november 2018 er det mellomvalg i USA. Det dreier seg om hvem som skal få flertall i kongressen. Noen ser ut til å være villige til å gjennomføre hva som helst av forbrytelser for å sørge for at den sittende president og hans republikanere skal gå på et nederlag.

Det finnes et uttrykk innen De presstituertes fagmiljø som visstnok har blitt benyttet hvis det har dukket opp en sensasjonell sak for førstesidene. Stopp pressen! Jeg mener det helt bokstavelig. Vær så snill! Stopp pressen!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

15 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Fjellberg
Fjellberg
29. oktober 2018 18:49

«Is it good for the Jews?», er det noen som alltid spørs seg.

Ja, disse hendelsene kom i alle fall mistenkelig veldig beleilig for noen.
Det stinker ‘mind-control’ og arrangert terror av begge sakene.
Var det to litt tilbakestående *hvite menn* som ble manipulert og fikk ‘litt hjelp’?

«Brevbombene» som ble sendt til noen høytstående nazionister og Trump-hatere (ganske uforståelig dette hatet egentlig, da Trump også er nazionist så god som noen). De inneholdt angivelig rørbomber (hvorav ingen gikk av til tross for at i alle fall en av pakkene ble åpnet på en uforsiktig måte) – samt hvitt pulver som alt er stadfestet å være av et ufarlig stoff. At «rørbombene» også var fake, er ennå ikke offentliggjort, og hvis det skjer så blir det sikkert ikke før valget er unnagjort…

Hvem begår en masseskytning på en flokk pensjonster og oldinger – selv om det skjer i «Satans synagoge» (ifølge Jesus)? – En som er litt tilbakestående og under mind-control?

Kynisk sagt så var høyst sannsynligvis dette totalt sett ikke noe materielt tap for samfunnet de tilhørte. Var ofrene noen «disposeable» for de som styrer disse terrorøvelsene og ‘nyttige’ terror, som mente ofrene ville gjøre best nytte for seg på denne måten?

Tenker nok – når alt kommer til alt – at begge disse sakene blir «Good for the Jews»…
… og nok en spiker i kisten for det hvite samfunnet i USA.

Anki
Anki
29. oktober 2018 21:20

Same procedure as last year, James. Same procedure as last year. Heldigvis har folk flest gullfiskhukommelse – hvis de i det hele tatt har fanget opp fakta – så det er bare å kjøre på med problem – reaction – solution – over and over again. Gjesp.

Anki
Anki
30. oktober 2018 12:36

Et annet poeng som jeg har bitt meg merke i det siste året, er at kvaliteten på disse aksjonene har stupt.

Jepp. Det blir bare kleinere og kleinere. Av og til lurer jeg på om de tester ut hvor mye idioti hvermansen kan klare å svelge unna. Tilsynelatende mer enn Askeladden som kappåt med trollet.

Fjellberg
Fjellberg
30. oktober 2018 14:10

Har noen i det hele tatt sett dokumentasjon på at noen ble drept i synagogen? Jeg har søkt etter slik dokumentasjon, men har ikke funnet noe.

Takk for at du trakk fram denne muligheten, Jostemikk. Tenkte ikke på dette, selv da jeg igår ikke fant noen bilder av «ofrene».
Idag flommer det imidlertid over med bilder av de angivelige «ofrene». (+Pittsburgh +victims)

Her er to relevante artikler til den påståtte synagogeskytingen:

Soros innrømmer han hjelper til med masseinnvandringen – noe som det er blitt påstått at den påståtte gjerningsmannen har uttalt som sitt motiv:
http://www.investmentwatchblog.com/if-you-see-anyone-suggest-that-its-only-a-theory-that-soros-conspires-to-erode-borders-flood-nations-with-migrants-or-that-hes-not-colluding-to-shape-international-policy-heres-evidence/

Trener de for å bli grunnstammen i et nytt NKVD, denne gangen i USA?
Pennsylvania’s ‘Israeli Tactical Training Academy’
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178386

Fjellberg
Fjellberg
3. november 2018 23:43

Alt tyder på at også “rørbombene” var fake, ikke bare det hvite pulveret. Når begge deler var i de samme brevene, sier det seg vel egentlig selv.

OG HER er en kar som sier han fant bevis på at «synagoge-massakeren» også var nok en fake terror:
Lydopptak fra politiradio rett før «terroren» begynte varsler «conducting a live fire training exercise in that corner of their town-ship»:
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178578

(NB! Jeg garanterer ikke at opptaket er ekte. Klarer ikke å få tak i alt som sies, og synes det kan høres ut som om et stedsnavn er klippet vekk.)

2Q11
2Q11
4. november 2018 01:26
Reply to  Fjellberg

Finner du klippet her Fjellberg så øker sjansen for autensitet:
https://www.broadcastify.com/listen/feed/769
Ellers er «Dallas Goldbug»/ Ed Chiarini og hans wellaware1.com vel kjent for meg i og med at den sjeldne etterforskningen på multiple identiteter er felles fokus. Dessuten er han som Jostemikk urokkelig i spørsmålet om heliosentrisme og forviser «flatheaders» i en egen diskusjonskrok innenfor sitt nettsted uten å ta det seriøst selv.

Tilbakemelding på nytt layout på jostemikk.com:
Fargeskift på tekst (til blått) ved linking med eller uten direkte webadresse er borte? (ser fenomenet på de to siste kommentarene over her).

Pål
Admin
4. november 2018 12:46
Reply to  2Q11

Lenkefargefix på plass 🙂

Fjellberg
Fjellberg
4. november 2018 21:30
Reply to  2Q11

Klarte ikke å få ut noe derfra, 2Q11, klarte du?
Ble i så fall det som sies i videoen jeg viste til, bekreftet?

2Q11
2Q11
4. november 2018 22:19
Reply to  Fjellberg

Forsøkte ikke før nå. For å komme inn i arkivene der må en visst være premium medlem. Men for oss som har fulgt med i disse håpløse T.greiene i mange år er det nok av indikasjoner på FF.
https://nodisinfo.com/the-fake-eyewitnesses-of-the-pittsburgh-synagogue-shooting-hoax/

ragnhild
ragnhild
12. november 2018 23:06

Til : Jostemikk
Fra: ragnhild
Kilde: lenke i kommentarfelt fra «savalle», siste artikkel på bloggen peterkrabbe.wordpress.com

Innhold; bl.a. ditt interessefelt, de sefardiske jødene som langt senere immigrerte til USA og Sør-Amerika. Mange dreiv med slavehandel i stor stil, money speaks we know.
https://wethoughttheywerewhite.tumblr.com

Forøvrig «må leses» kommentarfelt – artikkelen likeså, men førstnevnte byr på rene berg-og dalbanen – vi er i en for Europa skjebnetid, ingen tvil om det: ref. 10-11 desember, da slår også våre norske «agenter» til…

Anki
Anki
13. november 2018 06:22
Reply to  Jostemikk

Nemlig. «De» er psykopater – og det som verre er. Men fordi vi med innlagt empati har vanskelig for å forstå at menneskelignende figurer faktisk kan være helt uten denne egenskapen, så trur vi ikke våre egne øyne. Paralysert hele gjengen. Det er heldigvis i ferd med å endre seg bittelitt. Stå på!