Krøll med bloggens tema

Kort fortalt så har temaet slått krøll på seg, og som noen sikkert fikk med seg, så alt annerledes ut. Jeg har brukt et betalt tema, og de nekter meg plutselig oppdateringer. Jeg var ikke klar over problemet, så da jeg forsøkte å oppdatere, fikk jeg etter en kort tid ei feilmelding. Etter det så bloggen annerledes ut, og jeg får ikke lov til å sette den opp slik den var.

Derfor har jeg nå, i hvert fall midlertidig, gått tilbake til et gratistema som jeg brukte tidligere. Beklager dette.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Pål Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Pål
Admin

Tester nytt kommentarsystem
2+2=5 i følge nye læreplaner fra FN 🙂

Her kommer noe hemmelig
;-)