Krøll med bloggens tema

Kort fortalt så har temaet slått krøll på seg, og som noen sikkert fikk med seg, så alt annerledes ut. Jeg har brukt et betalt tema, og de nekter meg plutselig oppdateringer. Jeg var ikke klar over problemet, så da jeg forsøkte å oppdatere, fikk jeg etter en kort tid ei feilmelding. Etter det så bloggen annerledes ut, og jeg får ikke lov til å sette den opp slik den var.

Derfor har jeg nå, i hvert fall midlertidig, gått tilbake til et gratistema som jeg brukte tidligere. Beklager dette.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Admin
Pål
30. oktober 2018 22:42

Tester nytt kommentarsystem
2+2=5 i følge nye læreplaner fra FN 🙂

Spoiler
;-)