Nybarbert og med ny dress

Det vil være å overdrive å si at bloggen har oppstått fra de døde, så la oss heller si at den har kommet seg ut av sykesenga etter et forholdsvis kort sykeleie.

Det er like irriterende hver gang det skjer noe galt, og når en er på amøbenivå når det gjelder dette med å få datating til å virke, kan det være noe nær fortvilende.

Tusen hjertelig takk for all hjelp, Pål!

8
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
PålJostemikkAmatør_1Stargazer Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Stargazer
Guest
Stargazer

Mistenker at mobilversjonen ikke er 100% da jeg får forside uten innhold. Innhold kommer når jeg velger «vis hele nettstedet»

Pål
Admin

Selv takk Jostemikk. En ære å kunne være til hjelp i et så viktig og betydningsfullt prosjekt som bloggen din er!

Amatoer1
Member

Jeg bruker bare PC, men nå er artiklene veldig smale med en stor hvit marg på høyre side før listen over kommentarer. I praksis er dekker innleggene kun halve skjermbredden. Mener det ikke var slik tidligere?

Pål
Admin

Ingen themes er perfekt, heller ikke dette nye. Ønsket om å ha kun én sidebar i full artikkelvisning må veies opp mot muligheten for nå å kunne presentere spesialdesignet sidebarinnhold tilpasset hver artikkel/kategori. “Tomrommet” vil etterhvert bli fylt av relevante videoer, artikkelutplukk og annet materiale som kan bidra til ytterligere å belyse temaet den enkelte artikkel tar opp. Dette blir litt arbeid, og vil nok ta et stykke tid før det ser “bedre” ut.

Pål
Admin

Dere som ikke liker bloggens nye layout, har to valg. Gi det litt tid, eller velg å vise alle innleggene i kronologisk rekkefølge. Da er det i realiteten kun ei ekstra kolonne i forhold til tidligere.

Les innleggene i kronologisk rekkefølge.

Jeg oppfattet at innsigelsene mot det nye layout var at artikkelvisningen har blitt smalere, breddemessig, på grunn av de to eksisterende sidebarer.

Som lesere må vi nok venne oss til smalere artikler med to sidebarer. Hvis ikke kan det kun løses med omkonfigurere themet til kun å vise én sidebar, eller å installere et helt annet theme og starte byggingen av nettsiden på nytt. Men da vil også fleksibiliteten forsvinne i forhold til hvordan layout og artikler nå er presentert på forsiden. En annen nyttig funksjonalitet man også vil miste, eller i det minste vil bli betraktelig mye vanskeligere, er muligheten til å ha kategorispesifikke sidebarer, altså at innholdet i sidebaren endrer seg alt etter hvilken type artikkel/tema man leser.

En tradeoff kan være å lage enormt lange sidebarer, for å få alt viktig stoff frem.

Man vil også miste den effekt Jostemikk verdsetter i kommentaren over, nemlig at hans forfatterverk kan i større grad kan eksponeres i sin helhet på forsiden i stedet for at stoffet blir gjemt og glemt langt bak i bloggarkivet.