Mer tallmagi

Vi har allerede sett at historieskriverne har klart å gjennomføre det enestående kunststykket å påstå og få godkjent at av en befolkning på 2 millioner askenasikhazarer, ble 6 millioner drept, og at blant disse overlevde 3 millioner. Sagt på en annen måte:

Jeg har to kjøttkaker, spiser seks av dem, og da har jeg tre igjen som jeg kan spise neste gang jeg blir sulten. Verdens sultproblem er løst. Disse tre kjøttkakene som er skapt av ingenting er identisk med det økonomiske gigantoverskuddet pengetrykkerne (bankoligarkene) sitter igjen med.

Nå skal vi ta en titt på et annet eksempel på akseptert mainstream matematikk.

6-3=6

Dette er tallmagi. Babylonsk tallmagi. Helt i tråd med det moderne pengesystemet. Man tar noe ut av ingenting, forvandler det til en illusjon, og sitter tilbake med ustyrtelig rikdom skapt av luft, samt en solid dose reell makt. En sannhet man selv forvalter. Likheten er ikke tilfeldig. De samme tallmagikerne står bak begge triksene.

6 millioner askenasikhazarer døde under 2. verdenskrig og av disse sto Auschwitz for 4 millioner

Det lærte jeg på skolen under oppveksten. Bekreftet av fjernsynsprogrammer utover 80- og 90-tallet. Denne kunnskapen ble ytterligere sementert ved hjelp av en uendelig rekke bøker og filmer. Dette magiske tallet 6 millioner ble brukt i 1400-1500 skremmende avisartikler de siste 60-70 årene før andre verdenskrig, men akkurat det synes ikke folk å ha brydd seg noe som helst om.

Auschwitz var det jævligste stedet. En utrydningsleir. Skapt i pur ondskap av tyskerne med en eneste hensikt, å brutalt torturere og slakte askenasikhazarer, samt en og annen uheldig homse, sigøyner, eller psykisk/fysisk belastet. Truet inn i gasskammeret, og viderebefordret inn i krematorieovnene for tilintetgjørelse. Brennofre. Holocaustofre.

6-3=6

At det i ettertid har blitt dokumentert til fulle at det ikke fantes gasskamre der, at det ikke fantes krematoriekapasitet, og at Auschwitz kun var en del av Birkenaukomplekset, ser heller ikke ut til å ta gjenger i folks bevissthet. I mange tiår har folk blitt foret med ren propaganda, og blitt utsatt for ødeleggende hatkampanjer hvis de har forsøkt å peke på det jeg setter søkelyset på i dette og andre innlegg.

Ikke minst ser “alle” ut til å ha gått klar av opplysningene om at det dreide seg om en arbeidsleir, ikke en dødsleir. Farben-fabrikken i Birkenau var av stor viktighet for det tyske krigsmaskineriet, og ble støttet opp økonomisk av både kjente amerikanere og mektige bankkrefter med askenasisk bakgrunn.

Britisk e-tjeneste og britiske myndigheter var etter at de knakk kodesystemet til tyskerne fullstendig på det rene med at det ikke ble drevet med massedrap i leirene tyskerne bygde i Europa. Tvert imot, så tilegnet de seg kunnskap om at tyskerne var svært bekymret for høye dødstall blant fangene på grunn av tyfusepedimier, noe som var et stort problem for en krigsmakt med et stort behov for arbeidskraft.

6-3=6

En påminnelse først. Det ble pr. paradigmerytterne drept 6 millioner. Av disse døde fire i Auschwitz. Som det sto på plaketten in situ for ikke så mange årene siden:

Auschwitz 4 millioner

På grunn av utskjelte, ekte forskere, såkalte revisjonister, måtte de til slutt bøye av og innrømme at tallet på 4 millioner var altfor høyt. Nå er denne plaketten å finne på stedet:

Auschwitz 1,5 millioner

Nå står det rett nok “omtrent en og en halv million”, men dette tallet er også redusert, først til 1,1 millioner, som nå er det som står i Wikipedia, til en million, videre nedover til ni hundre tusen osv. Men la oss for eksempelets skyld si en million (mainly jews), så har allikevel tallet blitt redusert med 3 millioner. Disse tre millionene har på mirakuløst (Babylonsk tallmagi) ikke ført til en reduksjon på totaltallet på 6 millioner. Ergo:

6-3=6

Røde Kors-rapporten om dødsfall i tyske fange- og arbeidsleire

Røde kors-rapporten (1)

52.389 dødsfall blant fangene i hele perioden Auschwitz ble benyttet av tyskerne er en tragedie for de det gjaldt og deres familier. Folk døde som fluer under den meningløse krigen, og ca. 100 millioner ikke-askenasier mistet livet. Det er det virkelige holocaust. Den virkelige tragedien. Tar en med et lignende antall drepte under den russiske revolusjonen, som askenasiene sto bak fra bank- og finansmann til udådsmennene blant dem som var med og gjennomførte katastrofen, er det så de fleste bør gjøre seg noen tanker på om det finnes en plan om å utrydde alle europeere som er ikke-askenasier.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
hetda
hetda
31. januar 2015 20:25

Ja dette er merkelig. Jeg leste i AP for en tid tilbake (det er fort blitt noen år) at lister fra leirene var blitt frigitt. Men man hadde valgt ikke å offentligjøre dem av hensyn til de etterlatte..

Spiren
Spiren
24. juli 2016 23:33

Ikke bare tallmagi
Hvilken betydning har fredag?
De fleste terrorhandlingene sker på en fredag.

jan fjerstad
3. november 2016 02:01

Tror det med at ting som det skjer på fredag har en sammenheng med at folk er klar for fri til helga og så kan det skyldes på manglende beredskap m,m og at folk er mindre observange på vei hjem , til hytta osv . mange nøkkelpersoner som kan fraskrives annsvar. muligens»