Hillary & Bill – om å grave i det som allerede er et av de dypeste svarte hull i verden

Svært mye kan skrives om The Clintons. Den enkleste og mest helsebringende tilnærmingen til det stoffet som omhandler det tidligere ekteparet synes å være å ikke skrive eller fortelle noe som helst. Dette har flere årsaker, der den kanskje mest innlysende er at skal noe sannferdig skrives om dem, må man fortelle en historie om to mennesker på toppen av næringskjeden innen det som i dag best kan beskrives som verdens ledende kriminelle organisasjon.

Å skrive om og å avsløre slike mennesker har historisk sett vist seg å være direkte farlig, og det er det dette innledende innlegget og de planlagte oppfølgerne skal handle om. Skal man forstå hvordan dette kunne skje, må en grave dypt i de historiske forbindelsene og hendelsene som ligger til grunn for dette forferdelige som folk flest ikke engang har hørt om. Dette medfører at dette første innlegget handler om de historiske personer og hendelser som ga Clinton-ektepartet muligheten til å bli blant vår tids største, ustraffede massemordere.

Hillary&Bill

Saken er nemlig den at det allerede er mange som har hatt mye å fortelle om de to. Det har også vært mange som har sittet på kunnskap som har vært en så stor trussel mot paret at hvis de hadde fortalt det de visste, ville ha kunnet føre til avsløringer av hvem Hillary og Bill egentlig er. Hva de egentlig har gjort. Disse vitnene har gjennom sin internkunnskap om Hillary og Bill utgjort en potensiell trussel, og er det én ting mektige mennesker gjør mot potensielle trusler, så er det å kvitte seg med dem. På samme måte som de hevner seg overfor de som allerede har vært løsmunnet.

A/S Mord Svindel & Kokain og en endeløs rekke av døde vitner

Det er nemlig det de to har holdt på med, krydret med, eller kanskje drevet av, en predatorisk seksuell livsførsel. Et sted må en jo begynne, så vi tar en tur tilbake til den gang da William Jefferson Blythe III allerede var kommet et godt stykke på vei til maktens tinder som guvernør i Arkansas under navnet Bill Clinton.

CIA, Contras, våpen og kokain under Reagan-administrasjonen

Gary Webb
Gary Webb da han var på topp. Senere
begikk han selvmord ved å sende to kuler
gjennom sitt eget hode.

Den første jeg selv ble klar over var et mulig offer for kreftene bak det kriminelle syndikatet som i dag ser ut til å styre verden, var den gravende Pulitzerpris-vinnende journalisten Gary Webb. Han avslørte at krefter innen ledelsen av CIA sto bak våpensmugling til det Honduras-stasjonerte Contras for å gjennomføre et kupp i Nicaragua, der bakmennene smuglet store mengder kokain inn i USA i retur. Egentlig var det snakk om flere nasjoner i Sør- og Mellom-Amerika, og saken hadde også andre implikasjoner, der et av sporene gikk til Iran.

Oliver North
En skyldig syndebukk
Oberstløytnant Oliver North, medlem av president
Ronald Reagans Nasjonale sikkerhetsråd.

Deler av disse hendelsene bør være godt kjent, og i Norge lærte vi å kjenne dette som Iran-Contras-skandalen, der Oliver North er den de fleste forbinder med hendelsene. Gary Webbs karriere hadde en sterkt fallende kurve. Han ble en “sinnsforvirret, stordrikkende, has-been”, og den 10. desember 2004 ble han funnet død, 49 år gammel, med to kulehull i hodet. Den rettsmedisinske eksperten fastslo raskt at det dreide seg om et selvmord.

Kort fortalt førte hele affæren til at de skyldige nedsatte granskingsutvalg/komieer for å granske seg selv og sine egne roller i skandalen, og således forholdsvis raskt renvasket seg selv.

Reagan og Iran-Contras

CIA som krigshissende massedrapsorganisasjon og storsmugler av kokain og annen narkotika

Skal en forstå hva dette dreier seg om, må en se på historien bak denne organisasjonen. En må ta en titt på folkene bak, og ikke minst de kreftene de har representert og fortsatt representerer.

Tidligere er det nevnt her på bloggen at Henry Kissinger fikk plassert George H. W. Bush i direktørstillingen i CIA. Dette gjorde Kissinger samtidig som han var både utenriksminister og sikkerhetsrådgiver for president Gerald Ford i 1974. Bush hadde allerede i mange år vært nært tilknyttet CIA, og for en grundigere innføring i hva dette dreier seg om anbefaler jeg Familien Bush del II – fra Grisebukta til 11.09.2001, (Zapata, Bush, CIA og Grisebukta) som kan leses her.

George H. W. Bush var sønn av Prescott Bush, som ikke har fått et bilde av seg selv plassert i headingen på denne bloggen uten grunn. Prescott var en av de syv styremedlemmene i Union Banking Corporation som fikk alle sine aktiva inndratt av den amerikanske regjeringen under den 2. verdenskrigen fordi banken og dens styreledere hadde finansiert Tysklands opprustning og tjent store penger på flere former for samarbeid med tyske banker og industri. Blant samarbeidspartnerne var Felix Warburg, den mektige tyske askenasiske bankoligarken som var med på det hemmelige møtet på Jekyl Island i forbindelse med etableringen av The Federal Reserve-systemet i 1913. Om Felix Warburg kan leses mer i innlegget Bankene er pressens halliker.PrescottBush
Prescott Bush, en tidlig
representant for sosiopatene
som styrer USA.

CIA ble etablert av blant annet Dulles-brødrene, og de representerte bankene i Wall Street, som igjen var dominert av den reelle finansielle makten i City of London. Av samme årsak har også flere av lederne i CIA kommet fra toppstillinger i Wall Street-bankene, og som vi nå har sett over angående George H. W. Bush, også gjennom familiære forbindelser til makten bak makten, den vestlige verdens banker.

CIA trakk også i trådene angående etableringen av det som i dag kjennes under navnene Operation Gladio og Stay Behind. Dette var et hemmelig “NATO”nettverk av skjulte hemmelige tjenester, og da noen av nettverkets kriminelle handlinger ble avslørt i Italia, ble det etter en periode med oppstandelse, generelt antatt at bank-nettverkets herjinger var over. Dette er farlige tanker.

Den italienske Organizzazione Gladio, som var organisert som en hemmelig del av det italienske forsvarsdepartementet, hadde fått en noe spesiell utvikling. I et forsøk på å bremse sosialistenes fremgang i Italia utførte Gladio-nettverket, alliert med høyre-ekstremister, en serie bombeangrep på offentlige steder med «flest mulig uskyldige ofre». Skylden ble lagt på den italienske politiske venstresiden. Målsetningen var å skape terrorfrykt i den italienske befolkningen og å få dem til å vende seg til staten og be om mer sikkerhet. Teknisk utstyr og sprengstoff ble forsynt av Gladio-gruppen, og det hemmelige politiet beskyttet de som deltok i aksjonen fra straffeforfølgelse. Både CIA og NATO har nektet å svare på spørsmål om sin delaktighet i planleggingen av disse aksjonene.

Norge

I Norge har eksistensen av Stay Behind-gruppene vært allment kjent siden 1978, da våpenlageret hos Hans Otto Meyer ble oppdaget i forbindelse med en politietterforskning. Den offisielle, men hemmelige militære benevnelsen ble etter endel år endret til «okkupasjonsberedskap».

Den observante og kunnskapsrike leser har nå opplevd at alle varselklokker begynte å ringe med øredøvende styrke.

I et forsøk på å bremse sosialistenes fremgang i Italia utførte Gladio-nettverket, alliert med høyre-ekstremister, en serie bombeangrep på offentlige steder med «flest mulig uskyldige ofre». Skylden ble lagt på den italienske politiske venstresiden. Målsetningen var å skape terrorfrykt i den italienske befolkningen og å få dem til å vende seg til staten og be om mer sikkerhet.

Dette er nøyaktig samme handlinger som ligger bak dagens terrorhendelser, så som 11. september 2001 og London-bombene den 7. juli 2005, bare for å nevne to av flere tilsvarende saker. CIA/MI6/NATO/Stay Behind/norsk e-tjeneste er ikke noe annet enn flere navn på samme monster. Monsteret er skapt av internasjonale bankoligarker som øker egen rikdom og makt gjennom slike falske flagg-operasjoner. De lever av blod de suger ut av uskyldige mennesker gjennom å skape kriger og konflikter der de står bak begge sider for å tjene økonomisk på krigers A til Å i potensiell og reell økonomisk vinning.

Historien kan fortelle oss at det ikke finnes republikanere eller demokrater i USA

Det finnes bare sosiopater som nettopp på grunn av sine kriminelle handlinger er velegnet som presidenter i det som blir betegnet som verdens mektigste nasjon, USA. Her er ei liste over fire etterfølgende presidenter som alle er direkte koblet til Hillary og Bill Clintons vellykkede, kriminelle liv. Hvordan det kan være mulig at familien Bush samarbeidet med Bill Clinton for å gjennomføre etableringen verdenshistoriens største narkotikakartell, og hvorfor Wall Street-bankene og lokale banker i Arkansas var med på hvitvaskingen av det gigantiske økonomiske overskuddet av forbrytelsene kommer det mer om i neste innlegg.

De fire sosiopatene Reagan, Bush, Clinton, Bush

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

12 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
8. februar 2015 15:46

Historien kan fortelle oss at det ikke finnes republikanere eller demokrater i USA.
Det er så sant som det er sagt. De forskjellige partiene, også de større her i Norge, er alle brikker i samme spill, der målet hele tiden har vært verdensherredømme for en liten elite, populært kalt «globalisering». Flere av vårt lands topp-politikere har sørget for avtaler gjennom de siste tiårene som gradvis har tatt fra oss vår siste rest av selvstendighet som nasjon. Det nyeste som det forhandles om, er TTIP, og det synes som om en avtale kan ta fra oss siste rest av selvstendighet og putte all makt i hendene på storkapitalistene. Vi bør alle sette oss inn i og forstå hva dette vil ha å si for flertallet av oss. Makt korrumperer, og total makt korrumperer totalt. Det synes umulig å forene stor makt med medmenneskelighet.

Mark Passio har en illustrasjon som forklarer det symbolske valget vi har på en god måte:

(Jeg håper jeg klarte å sette inn bildet.)

Ingrid
Admin
Ingrid
8. februar 2015 15:47

Det klarte jeg visst ikke, men her er en link:
http://www.ingridberg.com/bilder/dialectics.JPG

Spiren
Spiren
8. februar 2015 21:02

Henry Kissinger fikk plassert George H. W. Bush i direktørstillingen i CIA.

22 nov. 1963 Spildte han en stor rolle som CIA-Agent.

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/f-william-engdahl/die-atlantische-bruecke-stuerzt-ein-.html

Brandulph
Brandulph
11. februar 2015 14:02

Ad valg og demokrati, så fant jeg for en tid tilbake et ‘bilde’ som belyser situasjonen klart. Du må se for deg den ‘demokratiske’ valgordning som en veddeløpsbane, hvor èn ‘stall’ eier samtlige hester som stiller til start, inklusive banen, og hvor opprømte, begeistrede tilskuere satser på den hest som de liker best. For stall eieren er det selvsagt revende likgyldig hvilken hest det satses på.

Det ufattelige er imidlertid, at stalleieren som eier ‘banen’ USA også eier de europeiske ‘baner’… forskjellen er bare at det stiller flere hester til start, og en siste verdenskrig gjorde det mulig for ‘Stall Ashkenazi’ å jafse til seg hele arenaen… en gang for alle?

Ingrid
Admin
Ingrid
30. august 2015 19:56

I dag har James Corbett lagt ut en video om Allen Dulles (som du nevner ovenfor).

Diplomat, spy, Wall Street lawyer, philanderer, government overthrow specialist, Nazi collaborator, MKULTRA overlord, presidential assassin. This week on the Corbett Report podcast: meet Allen Dulles, fascist spymaster.
https://youtu.be/d4respKAbOc

Ingrid
Admin
Ingrid
6. september 2015 19:08

Jeg gir meg ikke når det gjelder disse Dulles-folkene. De gjorde mye vondt i løpet av sine liv. Akkurat nå kom jeg over en artikkel fra 2011, i Global Research, skrevet i en serie på tre. I den ene artikkelen, Consolidating US Money Power: The Four Horsemen of Global Banking finner jeg følgende avsnitt:

In July 1929 Goldman Sachs launched two investment trusts called Shenandoah and Blue Ridge. Through August and September they touted these trusts to the public, selling hundreds of millions of dollars worth of shares through the Goldman Sachs Trading Corporation at $104/share. Goldman Sachs insiders were bailing out of the stock market. By the fall of 1934 the trust shares were worth $1.75 each. One director at both Shenandoah and Blue Ridge was Sullivan & Cromwell lawyer John Foster Dulles.

Spiren
Spiren
25. juli 2016 22:06

Hr. og fru Clinton Sympatiske mennesker.

CLINTON CASH OFFICIAL DOCUMENTARY MOVIE
https://www.youtube.com/watch?v=7LYRUOd_QoM

‘The Clinton bodycount’
http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php