Bloggen er ment som et supplement for interesserte der det politiske og økonomisk infiserte gammelmedia og akademia svikter. Med få men hederlige unntak, er alle artikler skrevet av meg. Dette fører til at det fra tid til annen kan bli langt mellom hver gang jeg publiserer noe. Jeg forsøker etter beste evne å vise at alt henger sammen med alt, fra menneskets tidligste kjente historie og fram til i dag. Regn med at jeg tar feil fra tid til annen, men jeg kan forsikre om at jeg ikke gjør det med vilje. Kommentarfeltet er åpent under alle mine artikler. Dette gir leserne og meg selv mye ekstra kunnskap, og har også ført til at jeg har måttet rette opp i feil jeg har begått. Dette er det beste med hele bloggen. Vi må alle lete etter sannheten om vårt samfunn og vår historie, og dette må være selve hovedmålet. Det er tvilsomt om sannheten noen gang vil bli funnet, men gjør vi en ærlig innsats, kan vi i heldige øyeblikk komme ganske nær dette utrydningstruede fenomenet.

3.8 5 votes
Article Rating
15 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Arthur Ellingsen
Arthur Ellingsen
30. april 2015 20:35

Hvorfor er du anonym?

Hedda Christensen
26. september 2015 04:47

Jeg syns du setter fingeren på viktige punkt, «Jostemikk». Men det jeg, i likhet med deg, savner i den offentlige debatten, er folk som tør å stå fram, og stå for det de skriver/sier! Ingen tar til ordet og sier sin ærlige opplyste mening! Det er jo det du selv etterlyser! Så mitt råd, om du ønsker å endre denne strutsepolitikken som bedrives, er at du selv løfter hodet fra sanden, og gir deg til kjenne! Noen må våge å gå fremst! Noen som vet at dette er verdt å kjempe for! Det er sannelig ikke ofte jeg etterlyser ledere… I hovedsak pga at de lederne vi stort sett ledes av, fører oss på villspor. Men nå gjør jeg det! Fordi jeg er enig i mye av det du skriver, og fordi du skriver det poengtert og fengende, og til og med med humor, til tross for det særdeles alvorlige temaet. You are hereby elected, by me, to lead the way, ut av uføret ;)!

Ingrid
Admin
Ingrid
27. september 2015 14:04

Å være en sannhetssøker i en verden full av løgner kan føles som en svært ensom posisjon, og ofte truende. Noen ganger møtes enkelte av sannhetssøkerne, og da er de viktig at de støtter og tar vare på hverandre – selv om de kan ha en liten uenighet i enkelte små detaljer. Det felles viktige målet er å røyke ut de verste løgnerne. Klarer man å røyke ut de første løgnere, vil det etter hvert bli lettere for folk å forstå hvordan dagens samfunn, spesielt de vestlige, blir styrt av profesjonelle løgnere. Det finnes ikke noe som helst disse løgnerne er reddere for enn sannhetssøkerne, og at de skal finne ut om deres konspirasjoner mot menneskeheten.

Det å fortelle sannheten, skulle ha vært våre folkemediers oppgave, en oppgave de har sviktet så totalt, de har i stedet blitt en del av løgnen. Derfor er det viktig at vi har sannhetssøkere som Jostemikk – enten han opptrer under eget navn eller et «nick». Han har selv forklart hvorfor han ikke ønsker å stå fram, og det må vi bare respektere. Han har en helt spesiell evne til å se løgnene bak fasadene. Egentlig burde han vært en sporhund for våre medier, men som vi vet er det lenge siden våre medier var interesserte i sannheten.

Takk for ypperlig arbeid, Jostemikk 🙂 – Og ta godt vare på din helse når du graver i så mye møkk. La aldri møkka smitte ditt sinn.

Amatør1
28. september 2015 19:58

Sannheten står på egne bein, ordene og bevisene er i seg selv tilstrekkelige. Det dreier seg ikke om meninger, men om observasjoner og fakta. Kanskje du har sett noe som kan bidra til å belyse spørsmålene som tas opp her?

Stargazer
Stargazer
11. januar 2016 19:25

Støtter til de grader valget om å være anonym. Når en større og større andel av befolkningen blir klar over at bloggere som Jostemikk og personer som Norulv Øvrebotten ikke er bablende fantasioffer men over gjennomsnittet intelligente og erfarne mennesker så kan man bli bekymret for disse. Det er da det blir farlig.

Jeg antar at Øvrebotten, som er forsøkt tatt av dage før, får være i fred nå fordi han er forsøkt avskrevet som gal. Men blir han for «berømt» og blir tatt seriøst i pressen så ser vi kanskje en liten notis om en trist ulykke i en avis som har spennende overskrifter som «slik får du fastere rumpe» eller «10 ting du ikke snakker med svigermor om». Ting tyder jo på at vi har en dødsskvadron i landet. Følg med på om det plutselig blir stille fra en av disse kritiske bloggerne som tar for seg tema som ikke passer.

Jeg vil oppfordre til å skrape innholdet på slike blogger inn i ditt eget private arkiv lokalt på din maskin slik at det blir spredd for alle vinder og aldri kan gjøres utligjengelig ved nedstenging av nettsteder. For eksempel med print til pdf eller lagre som webarkiv. YouTube er nok et eksempel på suksess med slike fremgangsmåter. Der kan det se ut som at sensuren er i ferd med å gi opp eller komme alvorlig på etterskudd.

Jeg har kompetanse på nettverkskomponenter og andre it-systemer og vet at selv om man tror man er anonym så er man ikke det. Anbefaler derfor å bruke alternativer som The Onion Router(Tor) på Internett for å minske eksponering. Slike tjenester er nok heller ikke uten hull, og det er et lite kompromiss mellom brukervennlighet og sikkerhet, men jeg trives i hvert fall bedre. Akkurat Tor ble jo nevnt i media som nettverk for kriminelle og pedofile når det kom men vi forstår jo hvorfor det ikke oppmuntres til anonym aktivitet på Internett: http://www.tek.no/artikler/russland-vil-knekke-det-anonyme-tor-nettverket/162110

Jeg syns det er veldig bra og viktig at vi får norske kritiske røster uten filter på Internett. Mange oppegående mennesker på 60+ som kan ha en viktig stemme har store problemer med å forholde seg til nyheter på annet enn norsk. Det kan vi ikke ha noe av.

Amatør1
14. januar 2016 20:13

Jeg kjenner noen smarte mennesker, men de går i samtidig angreps- og forsvarsposisjon bare jeg nevner den reelle temperaturstatistikken her i Norge (klimasaken).

Effekten kalles «kognitiv dissonnans». Like under bevisstheten vet de at det er noe sant i det du sier, men dette bryter med deres verdensbilde, noe som fører til sterkt ubehag. Det er to måter mottakeren kan kompensere i en slik situasjon. Han kan akseptere fakta og justere verdensbildet eller han kan tviholde på verdensbildet og angripe fakta og budsender. Som regel er det det siste som skjer.

Stargazer
Stargazer
27. mars 2016 23:56

https://www.youtube.com/watch?v=3jXJ8Sf5oqE

Jeg liker denne låten. Langt fra alle her vil like den, (spill den høyt da, i tilfelle). Det er ikke poenget. Jeg liker navnet på gruppa også. MEGADETH! Ikke death. Det fenger meg. Både låten, navnet på låten og navnet på gruppa, fenger meg. I forhold til situasjonen jeg mener å ha lært vi befinner oss i dag. Jeg kjenner ikke budskapet i låten, har ikke prøvd å tolke det, selv om det hadde tatt kort tid, men refrenget tiltaler meg. Det fenger meg.

Jeg skriver på et forum der jeg ikke når navlen på denne bloggeren [Kudos Jostemikk, for du er Gull, Gospel] men jeg skal prøve å være verdig en kommentar i kommentarfeltet. Dette er ikke fakta, det er tanker.

Det har pågått en stund nå, det som er poenget mitt. Jeg våknet når jeg så «Decade of Deception» videoen. Kun da. Bare da. Jeg ble obs på denne videoen gjennom Google+ kontoen til Norulv Øvrebotten. Jeg turte lenge ikke fortelle noen om at jeg leste det han skrev, jeg tenkte at denne mannen meget mulig kunne være gal (nei, egentlig gjorde jeg ikke det, for man har da en magefølelse, men for skams skyld..). Men så er det denne magefølelsen som sier at han er ikke det. Det tar lang tid å lese seg opp på alt han har skrevet forskjellige steder. Kanskje er ikke alt han skriver Fasit, men det er konsistent. Det kan være han bommer av og til med det som har skjedd i nyere tid, (jeg mener etter 2011)? Hva så, klangen i budskapet er rimelig monotont. Så lenket han en gang til «De manglende tomhylsene på Utøya», og da fant jeg Jostemikk. Det var vendepunktet. Det var overkommelig. Første gang jeg så dette (Decade of Deception) var rundt omkring November 2015. Det er ikke sikkert at alle teoriene i «Decade of Deception» videoen er 100% rett, men denne videoen er en mulig vekker som alle burde få en sjanse til å vurdere. De som vil, ser det, de vet det. Vi vet det. Vi vet at det som ble sagt skjedde, ikke skjedde. Det er lettvint for alle nå i dag, å søke kunnskap utenfor rammene som er definerte på ett plan. Mediene på dette planet er i beste fall middelmådige, men de som ikke vil, de vil ikke. Så finner man etterhvert Jostemikk. Jeg mener bestemt at vi ikke kan fortsette å bygge på et land der Paradise Hotel er omtalt i landets mest leste aviser. Jeg tror vi er enig i det.

Så var det denne MEGADETH låten. Er det noe å hente her? No More Mr Nice Guy? Skriker vi for lite? Hvor hardt slår du når du prøver å engasjere barndomskompisen i temaet Falske flagg? På skuldra mener jeg. Alle har en de kan slå på skuldra, hvis ikke, ring en venn? Vi kan ikke alle bli idioter på samme dag.

Hvor mange har du henvist hit? Jeg har henvist en del. Jeg tror ikke antall «treff» har økt nevneverdig. Det er samme reaksjon hver gang. Nesten hver gang. Noen blir stille og tankefull, jeg snakker om unntakene nå, dere vet hvordan det er med resten. Resten vil i beste fall le litt før de angriper deg verbalt eller fysisk. Drap, terror og bedrag får glatt passere. Jeg overhørte senest i dag, politikere og kommunens Elite diskutere Breivik, dette med cellen hans og, noen litt dypere, hva dette har kostet samfunnet, og så bort etter! (tristhet over landet? ) Men dette er min tid (og vår tid). Jeg er egoistisk i forrige setning og setter meg selv først. Jeg ble født i 1973 og har fortsatt lukten og stemningen fra de som gav min far og min mor livet, som gav meg livet, friskt i minnet. Jeg snur ikke andre kinnet til, selv om mine bestemødre og bestefedre sannsynligvis hadde gjort det, aldri i verden. Jeg slår tilbake verbalt, og fysisk hvis det viser seg å være riktig gjensvar. Vil du være med?

Tiden går, galskapen består.

Hvor mange er det som roper Falsk flagg, Fucking Retards, når de sitter på Kafè og nyhetene blaffrer over skjermen? Der mistet vi ballene. De satt bedre før. Før Internett. Jeg tror jeg mistet ballene mine når jeg installerte Windows 98 Second Editon for 2. gang. Vi som erkjenner oss dette nettstedet vet det. Dette berører oss alle personlig, hver dag. Nå, etter at vi har forsket «litt». Berører det deg? «IKKE HOLD KJEFT». Be, No more, Mr Nice Guy!

jan fjerstad
18. september 2016 05:18

Tror folk våkner se i usa har de vært uvanlig trege i avtrekkeren når det gjelder hillary clinton som president og media likeså ,men jeg så guiliano var ute og pratet om at hun hadde solgt bla uran til sovjet og at kongressen befalte fbi \ cia til å komme med alt data og annen informasjon noe som de først nektet. men om det blir rettsak og om trump blir valgt \han er vel neppe værre en hillary , men uansett så bobler det med frimurere og det er et demokratiskt problem så lenge de er med i styre og stell. opplever forøvrig at de fleste er forbannet for det meste idioti som vises på main str massehysteri\forrvirring\prostitude media . for alle som jobber i dagens største media er det eierne som har bestemt Zannheten nå i århundret som var i hværtfall1supert alt du graver op Jostemikk. fortsett!»

Spiren
Spiren
23. desember 2016 23:26

Jeg ønsker deg og dine lesere en riktig god jul, samt et godt nytt år.
Og takk for din stædighet til at forfølge en problemstilling stædigt til dens mulige udspring.

jan fjerstad
10. mars 2017 01:50

Når man prater om bokbrenneri opp igjennom tid så kommer man ikke bort fra de som i 1300 år prøvde å slette historien om archons og brannenn(e) av biblioteket av Alexandria og dærfor er funnene i Nag hammadi så viktig og det forteller hvordan Nag hammadi mente værden var for 2100 år siden og endra bedre det at de har ligget nedstøvet i en dyp hule i Egypt så lenge hvor ingen kunne omskrevet den , ødelagdt noe de aller helst vil . de har begravd de dær for innformasjonen de så på det som det viktigste de hadde av det som de har kostet ut av historien med god hjelp , det sies at de ikke er kreative og at de lever av frykten vi har for de og man burde absåludt kikke på det om man ikke har for som en gammel historiker sa ikke main stream «Dont call them archons thei are pharasites on your brain , mind. se fl feks<The masonic archons of the tribe of juda , The archon wathcers, servants of the demiurge slavemasters gods, archons and the archangels, archons exposing our covert conntrollers ,archons the uknown mind pharasites , how to break archon programming,new from john lash :withe genoicide and the archonic innfecktion. m,m bla en bok jeg ikke vet om han fikk utgitt <husker ikke navnet på forfatter da det er en stund siden den heter " The song of the small greys ! det er sannsynlighvis ikke tuklet med men mærk 1 ting funnet var dec 1945 men det kom for dagen i 1947 etter ufokrasjet i 45 area 51 eller hva de kaldte det ! fortsatt Norges beste blogg jostemikk. man må ha et åpent sinn og ang missing link tror jeg noe viktig med sansene våre er blitt kludrett med og jeg tror vi mennesker hatr gjort store ting før og vi har mistet en del av de sansene som hjertet har egentlig . i hværtfall politikerne og de bak , har vi noen gang sett anger ,, medfølelse , innrømme fatale handlinger som koster masse barn og uskyldige livet nei tvært i mot blir disse psycopatene bare mere psycopater og sosiopater.

Steffen Hauerbach
Steffen Hauerbach
24. mars 2017 09:18

Ingen norsk dagsavis ville kunne bestå om den skulle måtte nøye seg med det som abonnentene og kjøperne i løssalg betaler. Dagspressen har lært kunsten å bedra sin samtid ved indirekte beskatning. Det er den såkalte «reklame» som betaler avisene. Om du f.eks. ikke liker Aftenposten, eller Arbeiderbladet, eller Dagbladet og ikke vil se dagsaviser i ditt hus, fordi du f.eks. av renslighetshensyn ber deg Gud bevare for dagspressens mange skitne impulser, så nytter det deg lite at du ikke abonnerer. Dagspressen sitter som den allverste slags skabb innenfor huden på det levende samfunn.

Satan som dagspresse, har sikret seg en posisjon i det levende samfunn i likhet med skabb, hvor hundyret sitter innenfor huden og handyret utenpå huden, for at den uoppholdelige «kløe» ikke skal kunne opphøre.