Ti, nei tolv, unnskyld, tretten … Eller var det ni, eller kanskje syv?

Om det er antall skudd og tomhylser, hvilken etasje byråkrater hadde kontoret sitt i, tidspunkt for viktige hendelser, om sjåføren av bombebilen hadde på seg skuddsikker vest og Delta-hjelm og holdt en pistol i neven, eller om han gikk med pen kortermet skjorte, var barhodet, og bar på et ark, ser det ut til at vi blir presentert opplysninger som kommer fra forskjellige kilder, der flere av dem virker tilsynelatende forvirrede. Selv godt i ettertid virker disse kildene å fortsatt være preget av eksplosjonens umiddelbare kaotiske virkning på menneskesinnet. Her skal vi ta en titt på hvor mange terror-ofre som var så hardt skadde at de ble fraktet umiddelbart til sykehus, ikke Oslo Legevakt.

Hovedproblemet med de sprikende tallene som blir presentert her kan skyldes et politisk uttrykt ønske om hvem som skulle nevnes ved navn som skadde i tiltalebeslutningen. Hvis det er dette som har skjedd gjør det ikke saken bedre, men det gir et slags alibi til de andre rapportørene.

Tre offentlige rapporter og én til

Fra tiltalebeslutningen

I tiltalebeslutningen står ni personer beskrevet som alvorlig skadde men overlevende etter bomba utenfor høyblokka i regjeringskvartalet. Husk at tiltalebeslutningen må ha vært skrevet svært nøyaktig og etter identifisering av hver enkelt skadde. Tiltalebeslutningen er ikke skrevet i all hast i forbindelse med kaoset som oppsto i minuttene og timene etter eksplosjonen. Disse hardt skadde er tiltalebeslutningens ofre nummerert fra 9 – 17.

https://no.wikipedia.org/wiki/Fil:Tiltalebeslutning_mot_Anders_Behring_Breivik.djvu

Blant disse ni alvorlig skadde er både Sissel Wilsgård og Line Benedikte Nersnæs nevnt som henholdsvis nr. 14 og 15. Disse ble som kjent valgt ut som ikke hardt/alvorlig skadde, og ble stablet inn i den rekvirerte rutebussen og sendt til Oslo Legevakt. Dermed står vi, sett i ettertid av hendelsen, tilbake med maksimalt syv alvorlig skadde som ble sendt rett til Ullevål Sykehus. Dette antallet har en svakhet til tross for at det er hentet fra tiltalebeslutningen, og det er at det var såkalte hardt/kritisk skadde som myndighetene har ønsket holde unna den offentlige statistikken. Det finnes eksempler på ofre for bomba som har klaget over at de ikke er registrert som hardt nok skadde til å bli nevnt i tiltalebeslutningen, og samtidig har vi altså Wilsgård og Nersnæs som ikke var alvorlig skadde, men ble nevnt allikevel. Husk tallet syv, som er maksimalt antall alvorlig skadde utenom de omkomne.

22. juli-kommisjonens kommentarer om hardt skadde som ble fraktet direkte til sykehus og ikke til Legevakta

https://www.regjeringen.no/contentassets/bb3dc76229c64735b4f6eb4dbfcdbfe8/no/pdfs/nou201220120014000dddpdfs.pdf

Operativ leder og legeambulansen ankom til skadestedet kl. 15.30. De opprettet umiddelbart en samleplass for skadde ved Høyesteretts plass, i samarbeid med de andre nødetatene. Ambulanselegen tok rollen som fagleder helse (FH)7 og innledet triage – en vurdering av pasientens tilstand og hastegrad, behov for livreddende førstehjelp og stabiliserende behandling før transport, samt vurdering av hvor pasienten skal transporteres for videre behandling.

På grunn av frykt for nye eksplosjoner og vansker med å avvikle ambulansetrafikken til og fra samleplassen ble det allerede kl. 15.36 etablert en ny samleplass på Youngstorget. I alt 43 pasienter ble triagert på samleplassene: Ti hardt skadde ble sendt direkte til traumesenteret på OUS – Ullevål og 33 til legevakten i sentrum. I tillegg ble en rutebuss rekvirert til å frakte lettere skadde til legevakten, og en del tok seg fram dit på egen hånd.

Legg merkt il det som står skrevet. Ti hardt skadde ble sendt direkte til traumesenteret på OUS. Fra tiltalebeslutningen har vi lest at kun ni skadde overlevende ble nevnt ved navn, og at kun syv av disse kunne være blant de som ble sendt direkte til Ullevål Sykehus (OUS), siden Wilsgård og Nersnæs tok buss til Oslo Legevakt. Dermed må det jo ha vært tre andre som var så hardt skadde at de ble sendt direkte til OUS, men allikevel ikke er nevnt i tiltalebeslutningen. Her er det noe som er galt, men hva som har skjedd er ikke så enkelt å gi noe godt svar på. Det vi har sett til nå er at tiltalebeslutningen nevner ni hardt skadde, eller det er disse ni de finner verdt å nevne, og minst to av disse var ikke hardt skadde slik at det egentlig nevnes maksimalt syv, mens 22. juli-kommisjonen forteller oss at det var ti hardt skadde. Det blir verre.

Scandinavian Journal of Trauma, Resuscitation and Emergency Medicine

Medisinske fagfolk gikk sammen for å finne ut hvordan det medisinske nødarbeidet hadde fungert den 22. juli 2011, og jeg siterer fra rapporten:

http://www.sjtrem.com/content/20/1/3

Oslo government district bombing and Utøya island shooting July 22, 2011: The immediate prehospital emergency medical service response

Stephen JM Sollid123*, Rune Rimstad456, Marius Rehn2, Anders R Nakstad1, Ann-Elin Tomlinson7, Terje Strand1, Hans Julius Heimdal1, Jan Erik Nilsen18, Mårten Sandberg19and Collaborating group

Triage and evacuation
 
1757-7241-20-3-2-l
Figure 2. Map of the Oslo government district depicting the organisation of the EMS response and evacuation
routes for ambulances.

The casualty clinic in Oslo received 64 victims from the government district bombing site in the first two hours following the attack. Only one of the victims treated at the casualty clinic was admitted to hospital. In total, 12 trauma victims were transported directly to hospitals in Oslo from the bombing site, and 10 of them were transported to OUH-U. All of the seriously injured victims were transported by ambulance. Casualties suffering from minor injuries were also transported to the casualty clinic by other vehicles, such as police cars, fire department vehicles and a bus requisitioned by the EMS at the bombsite.

Den medisinske rapporten forteller oss at det var tolv som ble kjørt direkte til sykehus med ambulanse, ti til OUS, og to til andre sykehus. De mener derved å sitte på data som forteller at det var fem hardt skadde mer enn tiltalebeslutningen nevner (husk at Wilsgård og Nersnæs må trekkes fra de ni som nevnes der), og to flere enn 22. juli-rapporten nevner. Disse fem, eller tre flere, er ikke nevnt i tilbalebeslutningen. Hvorfor?

Fra Wikipedia om terroraksjonen i Oslo og antall pasienter sendt direkte til sykehus

Wikipedia kan fortelle oss om en annen virkelighet, og det bemerkelsesverdige med akkurat det, er at Wikipedias kilder er henvist ved fotnotene 7 og 8 til nettopp tiltalebeslutningen og den medisinske forskningsrapporten sitert over.

https://no.wikipedia.org/wiki/Terrorangrepene_i_Norge_2011

Antall skadde:
Oslo: 200 (79 til legevakt, 13 på sykehus)[7][8]

  1. 28. juli 2011.
  2. ^ a b c d Her er tiltalebeslutningen mot Anders Behring Breivik, VG, 7. mars 2012
  3. ^ a b c Oslo government district bombing and Utøya island shooting July 22, 2011: The immediate prehospital emergency medical service response, Scandinavian Journal of Trauma, Resuscitation and Emergency Medicine, 26. januar 2012

Nå er det plutselig seks flere enn i tiltalebeslutningen, sett ut fra den forutsetning at den som det uhyre viktige dokument den er, har fått med seg en korrekt virkelighetsbeskrivelse av de som ble så hardt skadd at de er nevnt med navn.

Trettitre, sekstifire, eller syttini – 33, 64 eller 79 – ble sendt til legevakt, pluss et ukjent antall i en rekvirert rutebuss.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

11 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Spiren
Spiren
5. februar 2016 22:09

Trettitre, sekstifire, eller syttini – 33, 64 eller 79, pluss et ukjent antall
Ti, nei tolv, unnskyld, tretten … Eller var det ni, eller kanskje syv?

Fra 22. juli 2011 til 26. januar 2012. En periode på 6 måneder.
Ironi: Litt rart vi ikke hørte noe fra WHO: Stor utbrudd/spredning av hukommelsessvikt.

Spiren
Spiren
5. februar 2016 22:21

Burde være noe for både WHO og FN.

Norge sitter også som styremedlem i WHOs globale styre i perioden 2010-2013
http://www.fn.no/FN-informasjon/FN-organisasjoner/Verdens-helseorganisasjon-WHO

2Q11
2Q11
5. februar 2016 22:56

Hvem skal kontrollere myndighetene? Hvem makter å kontrollere de som skal kontrollere myndighetene? Akkurat nå ser svaret ut til å være Jostemikk. Han har selv vært inne på Babylonsk forvirring og magi flere ganger, som her:
https://www.jostemikk.com/mer-tallmagi/

Who knew? The answer: Anders Behring Breivik’s initiated friends in the Oslo police department and Norwegian security services; fellow Freemasons, sworn to secrecy through the blood oath of the order and who work for the betterment of any Masonic brother in need. Revealing secrets of the order is punishable by death. Norway’s security establishment in particular has been controlled by Freemasonry since at least 1957. But Breivik is no mere Freemason. No, Breivik is part of a Masonic terror organization that is closely allied with the Zionist entity (31). It is essential to note, that Freemasonry would not exist without the Jewish mystical practice known as ‘Kabbalah (32),’ an esoteric set of teachings rooted in devil worship and anti-Gentile xenophobia (33).
http://www.maskofzion.com/2011/08/massacre-in-norway-mossad-strikes-again.html

Mer tallmagi:
The 33-year-old spent two hours on Friday afternoon giving a bullet-by-bullet account of what he refers to as his «operation» on the island of Utøya
Breivik was eventually arrested by Delta, the Norwegian special forces, after leaving 69 people dead and injuring a further 33 on the island
http://www.theguardian.com/world/2012/apr/20/anders-behring-breivik-massacre-court

Combined, the attacks in Oslo and Utøya left 77 dead, with 69 killed on the island, 33 of whom were under the age of 18
https://en.wikipedia.org/wiki/Ut%C3%B8ya

«Boycott Israel» J Støre ✡ uTOYa Anders Breivik ✡ 77/66/33 victims ✡ moSSad false flag?
https://www.youtube.com/watch?v=Qpzb9xwiZ-I

The Symbolism of the Event
To summarize the rescue event, 33 miners, who were trapped for 69 days in the depths and darkness of the underground
http://vigilantcitizen.com/latestnews/the-odd-masonic-imagery-surrounding-the-33-chilean-miners-rescue/

33.juni???:
http://postimg.org/image/fhbezov4f/
Senere rettet til 23.juNi:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Politiet-avviste-vakthold-da-Regjeringens-kriserad-var-samlet-6753830.html#.TylPa_mCXTo

”Det er en rapport om hvordan terror ikke skal håndteres, hverken mens det skjer eller i etterkant. Her er offisiell feilinformasjon og privat mistenkeliggjøring, mistro til alle med makt og myndighet, korrupsjon, nytt og gammelt hat mellom naboer og folkegrupper, penger som roten til mye vondt, og en undersøkelseskommisjon som synes å skjule sannheten, ifølge hva som blir påvist her.”
(mye gjenkjenning?)
”Et av vår tids blodigste terrordramaer: Beslan i Kaukasus,
minst 333 mennesker drept, hvorav 186 barn.”
http://www.aftenposten.no/kultur/litteratur/Drivende-reportasje-om-terror-6704091.html#.T1-mqPU1DTp

2Q11
2Q11
6. februar 2016 22:55

Jeg bærer over med din «sendrektighet» Jostemikk. Jeg oppfatter deg som meget produktiv, hurtig-tenkende og skrivende. Tidvis skrivevegring er det helt sikkert flere enn meg som bærer over med, noen vil til og med trekke et lettelsens sukk (vi vet hvem) ! Jeg tror du undervurderer leserne litt i forhold til kabbala. Og da snakker jeg om enkel ABC, ikke resten av alfabetet som du behersker. Gjentatte 33, 66 og 77 i en avisartikkel om 227 bør vekke mistenksomhet i forhold til frimureri og løgnhistorier. Stadig flere av oss går fra å være tilfeldighetsteoretikere til konspirasjonstenkere fordi vi ser det vi ser, og ikke det media dikter opp. Under innlegget Pinnedama skal jeg kommentere på «P(h)in» og se om noen ser noe kabbalistisk der..
P(h)i er sånn ca 22/7, men det lar vi ligge.

Sebastian
Sebastian
7. februar 2016 12:43

Jeg kjenner til babylonske tallmagien men jeg ser alle disse tallkodene gå igjen overalt i forbindelen med illumiati bevegelsen og alle merkelige dødsfall og hendelser. Tror ikke det er ukjent for de fleste så det hadde vært bra om du kunne forklart mer om dette i et innlegg.

Amatør1
22. februar 2016 20:43

Nok et svært viktig innlegg, Jostemikk. Denne demonstrasjonen av babylonsk forvirring som du dokumenterer etterlater definitivt at det nok en gang er noe som ikke stemmer i denne saken. I sum blir det et problem.

Nato
Nato
19. oktober 2019 16:34

A totally hoax. Fear propaganda. Theater. No one dead in this state sponsored terrorism phony fake show. http://mileswmathis.com/oslo.pdf