Den andre og tredje bombemannens exit fra området

Det har vært en gåte hvor og hvordan den andre og tredje bombemannen forsvant fra området rundt Y-blokka. Svaret gis av et bilde jeg har sett mange ganger tidligere uten å ha oppdaget dem. De gikk opp trappa på hjørnet av Y-blokka.

Det er merkelig hvordan man kan se seg blind på bilder. Når hovedpersonene så tydelig er de tre som bærer ut Mirakeljenta, har tydeligvis alt annet forsvunnet for mitt syn. Det er litt rart, for som regel er jeg hele tiden bevisst på å få med meg alt annet enn blikkfang på fotografier og film når jeg ser etter detaljer og hendelser. Her tok det svært lang tid før jeg klarte det, og jeg beklager dette.

De to forsvant opp trappa på vestsiden av Y-blokka, og jeg tror det skal bli vanskelig å finne spor etter dem etter dette. Nå vet vi i det minste hvor vi skal lete, og det får være en slags trøst.

De to mennene jeg kaller den andre og tredje bombemannen gikk opp trappa på vestsiden av Y-blokka samtidig som Espen Naumann og to fra politiet bar Mirakeljenta ut mot Akersgata.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments