Utøya-drapene var ikke noe å smile av

Politiforum.no fortsetter med saker der de kritiserer myndighetene for manglende åpenhet, denne gang i artikkelen Kritiserte politiet på mangelfullt grunnlag. Dette er en fortsettelse av saken jeg skrev en artikkel om, Delta-Klevengens svært gode poeng, og nok en gang retter politiet søkelyset mot dette med at beredskapstroppen trodde det dreide seg om flere gjerningsmenn, noe 22. juli-kommisjonens rapport påstår er en løgn. Dette blir kort og rett på sak. Hvordan er det mulig å stille opp tjenestemenn fra Søndre Buskerud politidistrikt for et gruppebilde på MS Thorbjørn når de er på vei hjem fra Utøya den 23. juli 2011? Minst like uforståelig, faktisk aldeles absurd, er uttrykket disse tjenestemennene har i ansiktet. Har de noe som helst å smile av etter flere timers innsats på Utøya der alle likene fortsatt lå der de falt? Er det en slags gruppeterapi i å posere for private bilder og se uanfektede ut i ansiktet og koste på seg et lite glis? Jeg tror dette lett kan misforstås av allmuens medlemmer, inklusive undertegnede. Jeg har sett bilder som er tatt av norske FN-soldater der de holder opp hodene på folk de har skutt som om de skulle være et trofé etter ei vellykka jakt. Det er på en måte mulig å forstå, for de hadde akkurat vært i kamphandlinger, og følte seg sikkert rimelig høye på livet etter å ha gått seirende ut av hendelsen, men hva i alle dager var disse politimennenes påskudd for å glise?

Av alle bilder jeg noen gang har sett av politiet, tror jeg bildet over er det styggeste jeg noen gang har sett. Var de da helt fra forstanden? Hvem fikk ideen til å stille dem opp for å fotografere, og hvorfor pokker står to stykker poserende med våpenet som om det var like før sikringen ble slått av, og pekefingeren ført inn mot avtrekkeren? Jeg vet ikke hvem i politiet som mente det var en god idé å publisere dette bildet på Politiforum, men jeg vet allikevel mer enn nok. Personen må ha vært i vegetativ tilstand i gjerningsøyeblikket.

 

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

12 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Stargazer
Stargazer
8. juli 2017 15:33

De spør ungdommene om hva som skjer, og hva de vet. Svarene er unisone: Mellom to og fem personer skyter på leirdeltakerne på AUFs sommerleir.

…helt til alle som ikke var der fortalte dem hva som var riktig, at det var bare en… Fasinerende lesning.

2Q11
8. juli 2017 23:15

Hvordan er det mulig å stille opp tjenestemenn fra Søndre Buskerud politidistrikt for et gruppebilde på MS Thorbjørn når de er på vei hjem fra Utøya den 23. juli 2011?

Viktig og riktig observasjon som av en eller annen grunn nesten ingen andre er i stand til å innse. Jeg tror det har noe med jording å gjøre. De fleste svever i en drømmeverden satt opp av mainstream. Det er inntil videre lov å tenke selv..
2 narrativer settes opp hvorav ingen er riktige. Det tredje hittil ikke erkjente narrativ står igjen. Lokalt som globalt, globalistene eller den/det parasittiske elite / bunnfallet kjører den samme gamle leksa, splitt og hersk.

«Do you see how Xi and Merkel are smiling at the Trumps? Hidden behind all the bullsh*t political pronouncements that will come out of the G20 is the reality that all its leaders are one big happy family of globalist minions. Though they are given different and sometimes adversarial roles to play on the public stage, they are all butt-buddies who party together.»
http://redefininggod.com/
På dette nettstedet (08.07) finner dere det bildet som er omtalt og som minner meg om gruppebildet av «troppen» Jostemikk la ut. De vet noe kveget/saueflokken ikke vet. I tillegg omtales narrativene (02.07) som jeg beskriver.

2Q11
9. juli 2017 11:44

Det jeg glemte å nevne eller spørre om i siste kommentar:
Hvorfor nevnes ikke den påståtte terrorøvelsen samme dag med ett ord i de lange omtalene som det henvises til her? Nevnes den i den omtalte boka (Klevengen)?
Det er fullstendig unaturlig å ikke komme inn på dette:
http://www.dagbladet.no/nyheter/beredskapstroppen-kom-rett-fra-terrorovelse/63590873
Nok et bevis på løgn i alle instanser?

lars
9. juli 2017 18:50

Tjenestemennene fra Drammen politikammer hadde sittet på Utøya hele natten og overvåket de omkommende. De ankom Utøya ca kl 18.30 ca 3 min etter at Abb ble anholdt. og de satt der hele natten. Tror de var mentalt utslitte og ikke tenkte seg om angående smilene på bildet.
http://www.dagbladet.no/nyheter/utoya-ble-lyst-opp-av-mobiltelefoner/63500634
Politimannen som er til venstre av de to som smiler er https://www.facebook.com/arne.guddal?fref=ts han har det samme smilet på alle bilder.

2Q11
2Q11
12. juli 2017 01:15

Politiforum.no fortsetter med saker der de kritiserer myndighetene for manglende åpenhet

Les gjerne og gjør dere opp en mening, er dette vitneutsagn og dømmekraft å stole på? Må det også i Therese-saken være en tredje mulighet? Flere saker ligner, jeg fulgte den såkalte Sigrid-saken nøye og konkluderte at alt besto i planlagte forvirrende utsagn fra alle kanter, okkultisme og til sist advokatmat på gullfat..

-Operasjonsleder Håkon Grøttland i Søndre Buskerud politidistrikt, ble ikke hørt da han fortalte 22. juli-kommisjonen at han jobbet ut ifra flere gjerningspersoner på Utøya.
http://www.politiforum.no/Ble+ikke+h%C3%B8rt+av+22.+juli-kommisjonen.d25-T2ZbU5m.ips

– Indisiekjeden mot Thomas Quick var så lang og sterk at vi ikke var i tvil om at han måtte være gjerningsmannen. I tillegg til opplysningene om jentas eksem, kunne han gi opplysninger om jentas sko og klokke. Dette var ikke noe han ikke kunne ha lest seg til, sier Grøttland.
Bevisforfalskning
Den svenske rettsutredningen hevder at aktor og politi har begått så store feil at domstolene har blitt lurt til å felle Quick.
Den trekker fram en rekke oppsiktsvekkende ting som skal ha skjedd før og under rettssakene: Mened (falsk forklaring i en rettssak, red.anm.), bevisforfalskning og ledende forhør.
http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/–vi-tvilte-ikke-pa-quick/809427.html

-Dette er bare oppspinn uten rot i virkeligheten. De to svenskene skal utgi bok om Quick, og de har åpenbart kommersielle hensyn når dette utspillet kommer nå, sier politiavdelingssjef Håkon Grøttland ved Søndre Buskeurd politidistrikt til Drammens Tidende.
I fem år var han hovedetterforsker i Therese-saken, fram til Quick ble dømt for drapet i 1997.
– Jeg lurer på med hvilket blikk svenskene har lest dokumentene i saken. Det er ingenting annet som tyder på at Quick er den skyldige, sier Grøttland.
– Thomas Quick og hans drapstilståelser er en komplett skandale. Vi har gått igjennom samtlige dokumenter i alle drapssaker Quick har tilstått, vært mistenkt for og de han er dømt for. Det er bare ett fellestrekk: Quick kan ikke drept noen av dem han hevder han tok livet av, sier professor Leif G. W. Persson ved Politihøgskolen i Sverige til Dagbladet.
https://www.dt.no/nyheter/oppspinn-om-thereses-drapsmann/s/2-2.1748-1.2986011

-Politimester Christine Fossen i Drammen ser fortsatt ingen grunn til å gjenåpne Therese-saken, og får støtte av statsadvokat Lasse Qvigstad. – Han skjuler norske politimenns inkompetanse på bekostning av den lidelse som de pårørende lever med, sier Sture Bergwalls advokat Thomas Olsson.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/09/18/159079/vil-begrave-therese-saken

-Christine Fossen, politimester i Søndre Buskerud, kjenner Bejer Engh gjennom sin kusine, som er en nær venninne av statsadvokaten.
http://www.dagbladet.no/nyheter/hun-leser-folk-veldig-godt/63313904

– Etterforskningen er en skandale, sier Johannessen til VG Nett.
Beinrestene eksperter tidligere har hevdet kunne stamme fra den savnede Therese Johannessen viser seg å ikke være bein i det hele tatt. Ifølge Statens kriminaltekniske laboratorium (SKL) i Linköping var det ikke beinrester, men en trebit, melder Nyhetskanalen.se.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/thomas-quick/moren-til-therese-etterforskningen-er-en-skandale/a/591835/

det ville være merkelig om ikke politiforum.no for lengst var infiltrert av de kreftene vi snakker om hele tiden..

2Q11
2Q11
12. juli 2017 10:51

Politiet bør ærlig talt begynne i den enden, og så nøste det opp derfra.

Det er vel nettopp det de forsøker å unngå ved å sette opp en konflikt og støy om at politiet ikke ble hørt og at de plutselig ønsker åpenhet..

Jon
Jon
17. september 2018 21:45

Angående det åpne spørsmålet om en eller flere skyttere på Utøya, kom jeg til å tenke dette: Om 22/7 virkelig var en operasjon planlagt og gjennomført av det svarte dypstatsnettverket/maktmafiaen, ville de risikert at Operasjon Utøya kunne vært avbrutt i en for tidlig fase av angrepet ved at Breivik ble overrumplet, fikk en stein kastet i hodet e.l., en tenkelig risiko om de sendte kun én agent til Utøya? Det er rimelig å tro at de pga. slike hensyn i det minste ville ha en ekstra backup klar i området.