Historiekart/Tidslinje om hva som skjedde i Regjeringskvartalet 22. juli 2011

Pål på Norgesaksjonen og jeg har laget en oppsummering om mye av det som skjedde i Regjeringskvartalet den 22. juli 2011 angående det rikholdige persongalleriet som var der. Presentasjonen heter historiekart, og er en slags tidslinje, men litt annerledes. Jeg håper at dette gjør det enklere å holde styr på hvem som oppholdt seg hvor til forskjellige tidspunkt, og hvilke roller de i persongalleriet kan ha spilt. Legg merke til at det er markører på kartet. Legg musepekeren over disse og se teksten, og klikk gjerne på dem for å gå direkte til scenen som utspant seg der de er plassert på kartet. Ellers er det bare å begynne forfra. God lesing!

Jeg kunne lagt den direkte inn her, men da blir den så smal at bilder og tekst på bilder blir nesten usynlige. Åpne den derfor på ekstern nettside ved å klikke på bildet under.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] anmoder om at kommentarer hovedsakelig legges i Jostemikk’s tilhørende artikkel, slik at vi får samlet kommentarer, kritikk og evt. forslag til forbedringer på et og samme […]