Europas største kriseøvelse i regi EU den 29. februar 2016

Jeg ble gjort oppmerksom på dette i en ny sak hos Global Research, og jeg siterer derfra, mens bildene er fra Daily Mails artikkel. Glem ikke Crisis Cast lever av å leie ut skuespillere til firmaer og myndigheter og Falske skader på kriseskuespillere.

http://www.globalresearch.ca/the-brussels-attacks-what-is-true-what-is-fake-three-daesh-suspects-at-brussels-airport/5516269

EU Emergency Response Drill Simulating a Terror Attack in a Metro Station Held Three Weeks Before the Attacks

Three weeks before the Brussels attacks, an EU terror emergency drill was held in the UK, simulating an attack on the London underground tube. Seven countries including Belgium participated in the exercise.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3469066/Dead-bodies-strewn-tube-trains-tower-block-collapses-station-emergency-services-carry-drill-Europe-s-biggest-disaster-response.html#ixzz43lMRQ1Re

Mulig at noen har nevnt denne saken her på bloggen allerede? I så fall må vedkommende minne meg om det. Det murrer et eller annet i bakhodet angående dette. Legger inn mange av bildene fra artikkelen i Daily Mail, og noen av bildene minner uhyggelig om scener vi så den 22. juli 2011 og i forbindelse med talkum-kinaputten i målområdet til Boston Marathon. Mye tyder på at det brenner et glovarmt bål under baken til oligarkene og resten av de yrkeskriminelle nå om dagen, og i desperasjon ser de ut til å ha tent på lyset i begge ender. Husk at magien deres kun er mulig å gjennomføre fordi de narrer folk til å se på den venstre hånden, mens den høyre gjennomfører alle triksene. Hva tror dere de ønsker at vi ikke skal få øye på?

Dayli Mail 1

Dayli Mail 2

Dayli Mail 4

Dayli Mail 5

Dayli Mail 8

Dayli Mail 20

Dayli Mail 11

Dayli Mail 27

Dayli Mail 34

Dayli Mail 30

Dayli Mail 31

Dayli Mail 33

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars
Lars
29. mars 2016 14:08

Operasjonssentralen ‏@oslopolitiops 2 t2 timer siden
Politiet øver denne uken på innsats mot større folkemengder. Store kjøretøy og mannskap med mye utstyr vil være synlig i bybildet.

Er vel bare og rømme oslo da. Ut i skogen og fiske noen dager.

Amatør1
29. mars 2016 21:00

Politiet øver denne uken på innsats mot større folkemengder.

Ja, hva skal politiet egentlig drive med? «innsats mot større folkemengder»? Hva med å gjøre en innsats for folket?

Lars
Lars
30. mars 2016 09:02

Operasjonssentralen ‏@oslopolitiops 2 tfor 2 timer siden
Politiet øver denne uken på innsats mot større folkemengder i Oslo. Store styrker vil bli godt synlig i Parkveien og rundt Akershus festing.

Noen som har mulighet og ta noen bilder ?