Crisis Cast lever av å leie ut skuespillere til firmaer og myndigheter

Jeg slet litt med å bestemme om denne saken hørte hjemme under en av de startede trådene, men dette er så aldeles sykt, selv om jeg har skrevet om tilsvarende tidligere, at det blir en egen tråd.

Firmaet Crisiscast.com lever av å leie ut skuespillere til “dramatiske øvelser” med “skuddofre”, “terrorofre” og alt man kan tenke seg.

http://www.crisiscast.com/

Crisis Cast kriseskuespillere 1Crisis Cast kriseskuespillere 2

Som jeg har vært inne på andre steder, tror jeg det er best at vi ser seriøst på disse svindlene i minste detalj, for ingen ting virker å være sant. Dette gjelder ikke bare de såkalte terror-hendelsene. Alt er en illusjon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Berg
Knut Berg
11. desember 2015 18:11

Dette selskapet kan altså tilby 400 skuespillere med sikkerhetsklarering til «large scale incidents» som snakker ulike språk, og man får det hele filmet av professjonelt av hollywood-folk.

Det er altså bare å booke et fly til gardermoen med slike skuespillere og kjøre de inn til oslo i den store flåten med svarte biler med sotede vinduer som har begynt å prege gatebildet i hovedstaden i økende grad i de seneste årene og så er man igang med showet.

Det eneste spørsmålet man sitter igjen med nå er hvor stor skuespiller/intetanendeforbipasserende ratioen på dette bildet er: http://www.tv2.no/a/3765993

Ja og kanskje et spørsmål til:

Hvis en ekte terrorist celle hadde stått bak og ville ramme regimet. Hvorfor da velge et tidspunkt når omtrent alle man ønsket å ta ut hadde gått hjem for dagen. Så vidt jeg har fått med meg var det bare uviktige personer som ble rammet både i regimekvartalet og på Utøya. Ingen personer av større betydning eller innenfor elitens egne rekker fikk seg så mye som en skramme.

+ Flere eksempler fra FED-land:
http://thetruthfulone.com/false-flag-crisis-actors/

Øystein
Øystein
11. desember 2015 19:12

Boston Marathon var et klart eksempel på skuespill, som Sandy Hook.

Terror rammer tilfeldige og uskyldige, mens attentater, som omtrent ikke skjer lengre, rammer eliten/de skyldige. Hvis noen virkelig hadde til hensikt å gi en regjering juling, ville et «normalt» menneske eller gruppe gått etter regjeringen og prøvd å ramme den. Det er logisk. Så da er det også logisk at hvis ikke eliten rammes, men terror skjer, så er det med andre ord eliten som står bak.

Fjellberg
Fjellberg
4. november 2018 00:30

Så dere i Dagsrevyen for noen dager siden fra kriseøvelsen i nærheten av NATO-øvelsen, den britiske, «tidligere profesjonell soldat, som fikk den ene foten amputert, og som nå reiser verden rundt og spiller skadet i kriseøvelser»?
Var ikke det en interessant opplysning?
Når det er kommet i Dagsrevyen må jo også sauene tro på at slike ‘yrkesutøvere’ finnes…