Klimabullshitalarm

Det som skjer i forbindelse med det såkalte klimatoppmøtet i Paris er lite annet enn en fortsettelse av en tilsynelatende evigvarende False Flag-operasjon. Vitenskapen spiller ingen rolle, den var aldri ment å spille førstefiolin, men den politiske ekstremismen er imponerende i sitt omfang.

På Youtube har det dukket opp en film, og den er foruten å være godt laget, et viktig bidrag i kampen om å spre imformasjon, ikke des-informasjon. Mannen bak filmen har sett seg grundig lei på den stygge inndoktrineringen vi blir utsatt for av De presstituerte, og da NRK Barne-TV gikk over streken, fikk han helt tydelig nok.

Vi får håpe at den dagen kommer da alle forstår hvilken gigantisk svindel klimasaken er. Det er viktig, for forstår man ikke hva som har skjedd, og hvem som står bak, vil man heller aldri forstå alt det andre forferdelige som utspiller seg på verdensscenen. Alt henger sammen med alt. Håper folk forstår at det ikke bare er ved hjelp av klimaalarmisme at Barne-TV, barnebøker, barneskolen og alt annet som retter seg mot barn manipulerer dem. Dette er å sammenligne med De presstituerte. Lamestream Media kjører ikke en ensidig propaganda om terror-fare, terror-hendelser, og annet som er med på å påvirke menneskers oppfatning om det finansielle og geo-politiske slaget vi nå ser utkjempe seg. De kjører en like knallhard kampanje angående klima, miljø, overbefolkning osv. Jeg har sett en del som har forstått at False Flag-operasjonene er nettopp det, falske aksjoner. Allikevel er de ikke i stand til å forstå at De presstituerte kan ha ei politisk slagside når det gjelder klimaalarmismen. Dette fungerer dessverre motsatt også. De fleste jeg har vært borti når det gjelder sunn skepsis gjennom en vitenskapelig tilnærming til klimasaken, er ikke i stand til å forstå at De presstituerte kan bløffe om annet enn klimasaken. Alle ser ut til å isolere sine egne interessefelt til noe unikt, og er derfor ute av stand til å se sammenhenger. Det er bedrøvelig, for verden vil ikke kunne gå framover før folk ser disse sammenhengene. Slik det er i dag isolerer de forskjellige kritikere til ufarlige fraksjoner. Ikke bare det. Enkelte bekjemper hverandre.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

16 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
11. desember 2015 12:49

Et bra privat initiativ av «Per i Allslagsver». Når man først snakker om «klimabullshit», så ga Corbett Report ut en video i går som tar for seg bl.a. bedraget med «klimakrisa»:

https://youtu.be/WU1eiceVOsc

«Klimakrisa» er uten tvil menneskeskapt, men ikke gjennom gjerninger begått av flertallet av mennesker på kloden vår, bare av noen som på forskjellig vis kan tjene på en slik bløff. Det er altså noen få – i forhold til verdens befolkning – som står bak dette truende fenomenet – og CO2-begrepet er bare brukt til skremsel. Det synes som om de virkelige problemene, som miljøskader, er uten betydning for disse gale menneskene. Og vanlige folk forstår ikke forskjellen på klima og miljø. Velkommen til en verden der alt er snudd på hodet!

R
R
11. desember 2015 13:49
Øystein
Øystein
11. desember 2015 19:20

Nytt yrke: klimapsykolog: http://www.nrk.no/klima/xl/derfor-vil-vi-ikke-hore-1.12672968
Så latterlig, men også så tragisk. Hva blir neste? Geo-psykolog? Kosmos-psykolog? Energi-psykolog?

Mer om klima, fra Paris:
http://yournewswire.com/paris-stunned-as-scientists-debunk-climate-change-hysteria/

Amatoer1
12. desember 2015 21:35

Per i Allslagsver har flere viktige poenger. Han har faktisk fulgt med. Cook’s 97% svindel får gjennomgå her:

Ingrid
Admin
14. desember 2015 13:46

Her tror jeg din hammer traff spikeren rett på hodet.
Og folk tør ikke vite, de vil ikke vite, de ønsker ikke å vite, for dersom de forsto, ville de også bli presset til å gjøre noe. Tornerosesøvnen er behagelig så lenge den varer, men enten de ønsker det eller ikke nærmer den seg en brutal oppvåkning, der de vil oppdage at de våknet altfor seint.

Amatør1
14. desember 2015 20:28

Dessverre er det riktig det du peker på, Jostemikk.

Jeg vet det er alt for lite i denne sammenhengen, men i det minste taper de presstituerte en smule terreng
http://www.nrk.no/nyheter/nrk-nyhetene-kutter-stillinger-1.12703810

«NRKs nyhetsdivisjon fjerner opptil 22 stillinger som følge av kutt på 16-17 millioner kroner i neste års budsjett.»

Dagens virkelighet er proppet med livsviktige ting å rapportere om (Ukraina, Syria, mm.), men NRK finner ikke plass for noe sannferdig av dette, kun maskinelt oversatt løgn pg propaganda. At 22 må slutte er forhåpentlig bare en begynnelse.

Amatør1
14. desember 2015 22:01

Det har blitt viktigere og viktigere for de yrkeskriminelle at «nyhetene» som kommer ut er samstemte i sin falskhet. De trenger i realiteten ikke lenger journalister, for de store nyhetsbyråene, og vi vet jo hvem de er og representerer, står snart bak alt som kommer.

Ja, som alle løgnere kjenner til blir det etter hvert bare mer og mer komplisert å unngå selvmotsigelser. Jo flere ekte journalister, jo vanskeligere. Det er derfor helt konsistent at man avskaffer journalister og journalistikk som sådan, og erstatter det med sentralstyrt propaganda. Det er det vi ser, det er et resultat av at mediene på ingen måte er uavhengige.
Vi kan selvsagt hjelpe dem med å bli uavhengige ved å unngå å lese dem. Det finnes fortsatt mange andre kilder enn MSM.

Knut Berg
Knut Berg
7. juli 2016 20:02

Har ikke fått med meg at du har nevnt nettstedet klimarealistene.com på bloggen, så jeg kliner på en link i folkeopplysningens tjeneste sånn for sikkerhets skyld. Det siste gjesteinnlegg av Magne Dvergsdal med tittelen Gro og drivhuseffekten var meget lesverdig:

«Av dei siste 10 000 år har vi kanskje i 8 000 år hatt eit varmare klima enn i dag. Likevel er det ei oppfatning blant politikarar at ei stigning av temperaturen på 2 grader vi føre til klimakatastrofe. For 6 000 år sidan vaks det alm opp mot Jostedalsbreen. Det indikerar at det på den tid var minst 4 grader varmare enn i dag utan «klimautslepp». Det er lite som tyder på at dette var eit dårlegare klima enn det vi har i dag. Vi kan også merke oss at på den tid var det ikkje ørken i Sahara. Kanskje er det på tide med nytenking omkring klima før vi set i gang med klimatiltak som ikkje verkar.

Det finst ingen bevis for at CO2 har negativ verknad på klimaet. Då det på slutten av 80-talet vart sett fram påstand om at drivhus-effekten var årsak til den temperaturstigninga vi då observerte, hadde politikarane ingen peiling på kva drivhuseffekten var for noko.

Verdenskommisjonen for miljø og utvikling skreiv: «Drivhuseffekten er en slik trussel mot de systemene som opprettholder livet på Jorden. Den skyldes økt ressursbruk. Forbrenning av fossilt brensel og nedhogging og brenning av skoger frigjør karbondioksid (CO2). Opphoping av CO2 og visse andre gasser i atmosfæren fanger opp stråling fra solen og forårsaker global oppvarming».

Det må vere ei skam for Gro Harlem Brundtland å ha skrive slikt vrøvl. Men like fullt er dette grunnlaget for dagens klimapolitikk og det har aldri vorte kommentert i norske media at Gro ikkje hadde peiling på kva drivhuseffekten var for noko. Klimaforliket på Stortinget tyder på at dagens politikarar har like lite peiling på klima slik som Gro hadde. Det er å merke seg at vi har hatt drivhuseffekt lenge før det kom menneske på Jorda. Drivhuseffekten er ingen trussel mot livet på Jorda, men ein føresetnad for at det er liv her. Den kjem heller ikkje av auka brenning av fossilt brensel. Drivhuseffekten kjem heller ikkje av at sola varmar opp gassar i atmosfæren, men av at vassdamp og skyer (og litt frå CO2), fangar opp varmestråling frå Jorda som elles ville gå ut att i verdsrommet og føre til avkjøling og garantert evigvarande istid. No må politikarane lære litt om klima før dei set i gang fleire dyre klimatiltak som ikkje verkar!»

http://www.klimarealistene.com/2016/07/05/gro-og-drivhuseffekten/

Knut Berg
Knut Berg
9. juli 2016 19:30

Idag fikk kjemiprofessor Ole Henrik Ellestad slippe til ordet i noen sekunder på NRK kunnskapskanalens «Når vi snakker om klima». Spol frem til 6:28 🙂

https://tv.nrk.no/serie/kunnskapskanalen/MDDP17000316/19-03-2016

…Neste uke skal det handle om hvordan zyklon-b ble benyttet til å bekjempe tyfusspredende lus i de tyske konsentrasjonsleirene for å redusere dødeligheten blant fangene, men hvordan sionistene fikk dette velferdstiltak snudd på hodet med hjelp av msm og et stilletiende forskningsmiljø som dermed bidro til å hjernevaske folk til å tro på holocaust på lik linje med dagens klima bullshit:)