Keiserens nye virus

Her er litt om corona-virusets nye klær. Det jeg gjør her, og dette er noe jeg understreker, er det myndighetene og avisene og mediene har formant oss nordmenn å gjøre. Å lytte til medisinske og politiske autoriteter når det gjelder hva vi skal tro om corona-viruset. Vi får tro at autoriteter og fagfolk er verdt å høre på selv om de er alt annet enn enige med norske politikere og medier.

Den ene er dr. Silvio Brusaferro, president i det italienske folkehelseinstituttet, den andre Wolfgang Wodarg, dr. Med (pulmunolog) og tidligere leder av Europarådets parlamentarikerforsamling.

Dr. Brusaferro: – Ingen vitenskapelig dokumentasjon på corona-dødsfall i Italia

Italia har ca. 60 og en halv million innbyggere. I gjennomsnitt de siste to årene, har det dødd 50.000 innbyggere pr. måned. Dette er regnet ut fra årsgjennomsnittet på 600.000 italienere som dør av alle årsaker. Det er sikkert variasjoner etter årstider osv, men i all enkelhet.

Hvis vi leser norske medier og Wiki-siden om corona-viruset i Italia, er det pr. 16. mars 2158 mennesker som har dødd av corona-viruset. Jeg siterer fra Wikipedia, slik at dette ikke kan misforstås:

As of 16 March 2020, there have been 27,980 confirmed cases, 2,158 deaths, and 2,749 recoveries in Italy, leaving 23,073 active cases.

Så til saken. Er dette medisinsk bekreftede dødsfall direkte knyttet til sykdom/komplikasjoner i forbindelse med corona-viruset? Absolutt ikke! Jeg er dårlig i italiensk, så jeg har måttet bruke google-oversetteren. Dette er fra et italiensk nyhetsmagasin, et anerkjent sådan, og de siterer fra en pressekonferanse med sjefen for det italienske helseinstituttet, Silvio Brusaferro. Han er altså den mest solide mannen man kan sitere fra i Italia angående det som nå skjer.

Alt dette betyr at italienske helsemyndigheter pr. nå ikke har dokumentert et eneste corona-dødsfall! Folk kan ha båret smitten i seg lenge, uten å ha blitt syke, eller kommet til å bli syke av viruset. Men noen har bestemt at et hvilket som helst dødsfall der den omkomne har viruset i kroppen skyldes dette, og gitt corona skylden for dødsfallet. Alt dette sagt rett ut av sjefen for folkehelseinstituttet.

Klare ord for pengene: Folk har dødd av alderdom, kreft, skrumplever og alt annet folk dør av, og har de hatt viruset, har de blitt tatt med i regnskapet over corona-dødsfall.

Dr. Wodarg: – 7 – 15 % av Europas befolkning har til enhver tid coronasmitte i kroppen

Enn så lenge ligger denne videoen på YouTube. Blir den slettet derfra, finnes backup. Wikipedia skriver om Dr. Wodarg at de på grunn av hans uttalelser om corona-utbruddet har slettet lenka til hans hjemmeside. Tankepolitiet arbeider på høygir.

Her er lenker. Først til artikkelen som siterer fra Silvio Brusaferros pressekonferanse:

https://translate.google.no/translate?hl=no&sl=it&tl=no&u=https%3A%2F%2Fwww.agenzianova.com%2Fa%2F5e6bd613aee473.22298792%2F2851060%2F2020-03-13%2Fcoronavirus-iss-in-italia-i-decessi-accertati-finora-per-causa-del-covid-19-sono-solo-due

Her er dokumentasjon på at nevnte Silvio Brusaferro virkelig er president/direktør i italias offentlige helseinstitutt:

https://en.wikipedia.org/wiki/Istituto_Superiore_di_Sanit%C3%A0

Her er fra Wikipedia-artikkelen om coronadødsfallene i Italia:

https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Italy

Lenker relatert til Wolfgang Wodarg:

https://nn.wikipedia.org/wiki/Pulmonologi

https://en.wikipedia.org/wiki/Wolfgang_Wodarg

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

20 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
17. mars 2020 23:42

Fanatikere som Erik Solheim er svært farlige, ikke minst fordi de som sitter med reell makt alltid finner måter å misbruke dem på – uten at de i sin fanatisme evner å forstå at de blir misbrukt.

Amatør1
17. mars 2020 23:45

Jeg kom hit for å si at når klimafanatikerne ikke får viljen sin med klimahysteriet, så drar de virus-skremslene opp av hatten. Disse folkene er ideologiske brødre til Røde Khmer.

Vapaus
Vapaus
18. mars 2020 01:16

Vi skjønte vel at noe sånt som dette var i emning allerede før ribba var spist og juleakevitten var svelget, da vi leste om at det i regi av de superrike ble simulert en verdensomspennende pandemi utpå høsten i fjor. MSM inklusive de kontrollerte opposisjons-mediene har i det siste kjørt en frykt kampanje som ville fått frem tårer i øya på Gøbbels og resultatet er nå at store deler av en forskremt saueflokk i diverse kommentarfelt, skriker etter å få fjernet våre friheter og at vi skal sperres inne og væpna styrker skal holde oss i sjakk. Om ikke annet er det bare å bøye seg i støvet for en usedvanlig dyktig utført psyop.

Amatør1
18. mars 2020 12:31

Jostemikk. Helt riktig angående dette med lydighetstrening. Men jeg får et klart inntrykk av at dette ikke lengre handler om trening, nå handler det om lydighet.

Vapaus
Vapaus
18. mars 2020 13:07

Lydighetstrening og lydighet ja, det pøses på nå så en kan bli helt matt. Det nye kampordet, eller skal jeg kalle det heiaropet? er visst dugnad. Men hyttefolka som blir jag hjem fra sine hytter med trussler om strenge straffer og bruk av bl.a. våre militære styrker for å jage dem, føler neppe noen særlig dugnadsånd, når noen nå har utpekt dem til samfunnsfiender. Ei heller gjør jeg det når Erna forlanger utvidede fullmakter til å gå utenom Stortinget. Dugnad betinger frivillighet, dette som nå skjer er det motsatte.

Når det gjelder forkjølelse og influensa, så tar jeg alltid forholdsregler selv om jeg bor i ødemarka, men det gjør jeg jo hvert år, sikkert derfor jeg så sjeldent er syk også. Det som er fortvilet helsemessig med dette hysteriet nå, er alle de som trenger operasjoner og sykehusbehandling og som ikke får det, fordi samfunnet har gått i panikkmodus.

vilfred hansen
vilfred hansen
18. mars 2020 13:28

Vel, … hvorom alt er… Om det er noen jeg ikke har tillit til, er det vårt norske Folkehelseinstitutt, FHI, og deres ledelse.
Jeg vil gjerne kikke i deres regnskaper som, etter hva jeg hører, er hemmelige, for å se hvem de blir finansiert av.
http://vegtamborson.123hjemmeside.no/204133662/6884948/posting/om-koronavirus-gjeld-og-globalisering
……
Noen kommer til å tjene på rabalderet…

Nomad
Nomad
18. mars 2020 14:05

«Altså, dette er jo krig. Det er som å si at tyskerne er på vei» og «Corona ligner mer på pest. Dette er som krig. Og vi lar Blücher kjøre forbi.» https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/na7xe5/skrekkfilm-paa-nrk Vel, det blir som ved falsk flagg operasjonene (terroraksjonene). Nå er det bare å vente på det nye lovverket som blir innført samt mer isolasjon, frykt, panikk og lydighet helt til et jødisk/israelsk selskap skal redde verden gjennom vaksinene. Men verden er og forblir forandret hvor massene vil oppføre seg som fascister/politi mot de få som prøver å forlate saueflokken, samt at økonomien er virkelig skakkjørt hvor det er nå «januar-salg» for globalzionistene verden over, i private og offentlig juridiske personer. Dette stuntet vil dem gjenta, kanskje så mye som en årlig «hendelse» hvor det finnes «kun» globale løsninger. Vi kan forvente at checkpoints blir innført, hvor politi/militæret samt helsepersonell er til stede..

“Let’s call it pure luck,” he said. “We decided to choose coronavirus as a model for our system just as a proof of concept for our technology.” https://www.jpost.com/HEALTH-SCIENCE/Israeli-scientists-In-three-weeks-we-will-have-coronavirus-vaccine-619101

Utpressing? Third Temple is Only Cure for Coronavirus, Says Israeli Rabbi https://www.israeltoday.co.il/read/third-temple-is-only-cure-for-coronavirus-says-israeli-rabbi/

«The Ghost Of Tom Joad»
[Bruce Springsteen:]
Men walking ‘long the railroad tracks
Going someplace, there’s no going back
Highway patrol choppers coming up over the ridge
Hot soup on a campfire under the bridge
Shelter line stretching ’round the corner
Welcome to the new world order
Families sleeping in the cars in the southwest
No home, no job, no peace, no rest

It’s not a war on drugs(terrorism/virus), it’s a war on personal freedom is what it is OK. Keep that in mind at all times. Thank you.. Et forbedret sitat av eminente Bill Hicks.

The Ghost of Tom Joad (with lyrics) – Bruce Springsteen and Tom Morello https://www.youtube.com/watch?v=-KUiTQPAwYQ

Vapaus
Vapaus
18. mars 2020 14:45

Forøvrig har nå Facebook begynt å gjøre lenker til dette innlegget usynlig for alle andre enn den som har delt saken.

Dæven, såpass ja. Ganske så avslørende og en bekreftelse på hvor omfattende denne psyop’n er og hvem som står bak.

Nomad
Nomad
18. mars 2020 15:08

Jostemikk; Ja, har oppdaget noen checkpoints allerede, men kalles for poster og er individuelle vedtak gjort av enkelte kommuner. Jeg venter på at de føderale myndighetene skal blåse dette til himmels og sette dette i system. Jeg venter også på at politiet/militæret vil få utvidede fullmakter til å overvåke og anholde mistenkte uten siktelse eller rettergang ala The USA PATRIOT Act. Har en stygg mistanke at mennesker, dyr og fisk får falske positive Corona-påvisninger for å øke hysteriet. Jødiske Naomi Klein;The Shock Doctrine https://en.wikipedia.org/wiki/The_Shock_Doctrine og Dean Koontz; The Eyes Of Darkness (Wuhan-400/Gorki-400) og Sylvia Celeste Browne; “The End Of Days Predictions and Prophecies About The End Of The World”, sitat;

«In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments.»

Israel is now using counterterrorism tactics to track possible coronavirus patients https://qz.com/1819898/israel-to-use-invasive-surveillance-to-track-coronavirus-patients/

Anki
Anki
18. mars 2020 21:05

Takk for at du finnes! Nå er jeg ikke en av dem som bekymrer meg en kalori for dette sprøytet. Men min tilnærming er mer intuitiv enn vitenskapelig. Kjekt med «ja, takk – begge deler».

Nomad
Nomad
19. mars 2020 16:16

Ja, like mye ødelagt som zionistiske USA eller zionistiske Russland hvor politistaten er allerede innført. Derfor vet jeg at vi ville fått en invasjon hvis vi gjorde noe med det jødiske pengepolitikken (forrige artikkel), så alle i Norge måtte vært klar for asymmetrisk krigføring, geriljataktikker, en utmattelse kamp mot større fiender.
Vi er på en måte også blitt en politistat, men har til nå hatt langt flere rettigheter enn ovennevnte. Håper det er nok motstand i befolkningen til å unngå de verste lovene som ønskes innført. Men så lenge man ikke utfordrer pengepolitikken eller politiske ledere så vil den jevne mann i gaten ikke være noe særlig plaget av politistaten. En av grunnene for at politistatene overlever.

Når det gjelder virus så er dem i utgangspunktet naturlig og er en del av økosystemer og naturlig seleksjon. Ingenting står stille eller er konstant og alt rører seg, derfor blir f.eks vindusglass tykkere nede over tid. I bare en dråpe sjøvann kan det finnes millioner av virus og er nyttig i form av f.eks nesten alle marine virus angriper bakterier hvor angrepene ender som oftest med at bakterien dør og næringsstoffene som fantes inne i bakterien blir tilgjengelig for andre skapninger. Men når det gjelder mennesker og virus hvor penger, makt og kontroll kommer inn i bildet så kan man ikke utelukke biologisk krigføring gjennom virus som er skapt i laboratorium. Det er f.eks ikke så langt mellom The Wuhan Institute of Virology og markedet hvor det angivelig begynte. Men hvem vet? Jeg vil si at de første som kommer med vaksinen mot (COVID-19) er potensielle mistenkelige aktører, spesielt hvis det er et israelsk selskap.

Critics in Israel say Netanyahu using coronavirus as pretext for massive power grab https://www.latimes.com/world-nation/story/2020-03-18/israel-coronavirus-netanyahu

David Rockefeller said, «All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.» Rahm Emanuel said, «You never want a serious crisis to go to waste. And what I mean by that is an opportunity to do things you think you could not do before.» In the Project for a New American Century document «Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources for a New Century» we find the following: «Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event — like a new Pearl Harbor.» http://globalslaves.blogspot.com/2010/05/you-never-want-serious-crisis-to-go-to.html