Westminster-terroren i London – alt man trenger vite

Da jeg etter et par måneder med minimal innsats begynte å tråkke denne bloggen igang igjen i april, var det min hensikt å produsere stoff om både Westminster- og Stockholmterroren. Så ble det faktum at svenskene er vårt broderfolk utslagsgivende, og da jeg attpåtil har begrensninger angående hvor mye jeg klarer å skrive, tro det eller ei, ble Westminster-terroren liggende brakk. Jeg vet ikke hvilke nasjoner som er mest ødelagt av de skandinaviske eller de på de britiske øyer, men det spiller i realiteten liten rolle, da halvparten av elendigheten ville vært ødeleggende for dem alle.

Westminster-terroren får nå full dekning

Endelig skal jeg holde ord, og når jeg er ferdig med denne saken, skal det ikke være nødvendig å skrive mer om den.

Tre dager før terroren britiske myndigheter begikk for å narre egen befolkning til full lydighet, holdt London-politiet en terrorøvelse. Bildene av dama fra denne øvelsen er de fire som er innfelt i illustrasjonsbildet, der det hele foregikk i en turistbåt på Themsen rett nedstrøms Westminster. Det i midten er fra selve terroren, eller «terroren» tre døgn senere den 22. mars 2017, der hun spilte sjokkskadd kvinne som trengte hjelp av en fra politiet.

Ferdig.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
12. juni 2017 00:38

Og du ser ikke noe suspekt med hodet hennes Jostemikk? Intet påfallende / Innlysende?

https://www.facebook.com/GaiaUnexplained/videos/1882676535315587/?video_source=pages_finch_main_video

Radiv
Radiv
22. juni 2017 18:12

Alt bra jostemikk? Lenge siden det har vært aktivitet her. Mvh

Radiv
Radiv
25. juni 2017 06:56

Hehe 😉 Godt å høre:)! Samle mot må du, for du er dyktig med dette!

Knut Berg
Knut Berg
27. juli 2017 12:54

Jeg har sakset denne stubben fra allianseungdommens facebookgruppe… (Nb: navnet til skribenten er utelatt med vilje siden det ser saken og ikke personen som er viktig her) …. :

/////////// ‎ postet på siden til Allianseungdommen Norge, 14. juli kl. 08:09 ///////////

Tenkte bare å poste en email jeg sendte til to i Forsvarets forskningsinstitutt 05.07.2013.
Denne mailen resulterte i at PST kom til hjembygda mi med utstyr og politibil for å snakke med meg. Siden jeg ikke var der ringte de på telefon og jeg hadde en grei samtale med PST, selv om de iherdig prøvde å kartlegge min psykologi og affiliasjoner til diverse grupper. Siden jeg ene og alene er et indivi uten connection til «ekstreme», miljøer var det ikke mye de kunne gjøre. Men uansett var det en overreaksjon. PST sa at FFI hadde sendt begymringsmelding. Fy faen. Latterlig.
Navnet på FFI ansatte er: Thomas. Heggham og Tore Nyhamar
Teksten er rå, uten forandring fra min email.
«Navn: D.
Alder: 25

Internasjonal terrorisme er et fantastisk interessant tema i dagens globaliserte klode.
Jeg har ingen utdannelse innen fagfeltet, men er autodidakt på området.
Som Norsk borger er jeg opptatt av at Norges suverenintet opprettholdes, at Norske borgere kan bevege seg fritt i sitt egen land uten frykt for terrorisme.
Det er nettop derfor jeg skriver denne mailen, fordi jeg er svært bekymret for at Norges befolkning har blitt lurt av sine egnen og er utsatt for counter intelligence.
Dere har begge god utdannelse innen deres respektive fagfelt, og jeg skriver derfor uten å legge skjul på noe.

Å jobbe for staten betyr at dere er underlagt statlig kontroll, og dere er direkte ansatt av menneskene som represeenterer staten Norge. Dere eksisterer ikke for andre makter, og driver ikke forskning for andre. Dere er betalt av oss. Meg og min nabo.
Dette betyr at informasjonen som dere produserer kan; dersom den blir funnet falsk, være grunnlag for rettsak. Dette er ikke en trussel, men ett utrykk jeg bruker for å forklare dere at dere jobber for den Norske stat. Og staten er her av eneste grunn for å være til for folk.

Norsk lov:
«§ 147a. En straffbar handling som nevnt i §§ 148, 151 a, 151 b første ledd jf. tredje ledd, 152 annet ledd, 152 a første ledd, 152 b, 153 første til tredje ledd, 153 a, 154, 223 annet ledd, 224, 225 første eller annet ledd, 231 jf. 232, eller 233 anses som en terrorhandling og straffes med fengsel inntil 21 år når handlingen er begått med det forsett a) å forstyrre alvorlig en funksjon av grunnleggende betydning i samfunnet, som for eksempel lovgivende, utøvende eller dømmende myndighet, energiforsyning, sikker forsyning av mat eller vann, bank- og pengevesen eller helseberedskap og smittevern,
b) å skape alvorlig frykt i en befolkning, eller
c) urettmessig å tvinge offentlige myndigheter eller en mellomstatlig organisasjon til å gjøre, tåle eller unnlate noe av vesentlig betydning for landet eller organisasjonen, eller for et annet land eller en annen mellomstatlig organisasjon.
Straffen kan ikke settes under minstestraffen som er bestemt i straffebudene som er nevnt i første punktum.
Med fengsel inntil 12 år straffes den som med slikt forsett som nevnt i første ledd, truer med å begå en straffbar handling som nevnt i første ledd, under slike omstendigheter at trusselen er egnet til å fremkalle alvorlig frykt. Får trusselen en følge som nevnt i første ledd bokstavene a, b eller c, kan fengsel inntil 21 år idømmes. Medvirkning straffes på samme måte.
Med fengsel inntil 12 år straffes den som planlegger eller forbereder en terrorhandling som nevnt i første ledd, ved å inngå forbund med noen om å begå en slik handling.»
*
Å spre informasjon, skape frykt forstyrre grunnlegende funksjoner for folk og staten om terrorisme som i seg selv har mindre dødlighet enn biestikk vil etter norsk lov gi fengselsstraff inntill 21 år.
Staten bryter også med «å gå i forbund med noen om å begå en terrorhandlig». Dette ses i Liby, Syria. Generelt operasjoner som har med NATO.
*
«7b. Med fengsel inntil 10 år straffes den som fremskaffer eller samler inn penger eller andre formuesgoder, med det forsett at formuesgodene helt eller delvis skal finansiere terrorhandlinger eller andre overtredelser av § 147 a.
På samme måte straffes den som stiller penger eller andre formuesgoder, eller banktjenester eller andre finansielle tjenester til rådighet for a) en person eller et foretak som begår eller forsøker å begå lovbrudd som nevnt i § 147 a,
b) et foretak som noen som nevnt i bokstav a eier eller har kontroll over, eller
c) et foretak eller en person som handler på vegne av eller på instruks fra noen som nevnt i bokstavene a eller b.
Medvirkning straffes på samme måte.»
Dere ser tegninga. Love gjelder også for spredning av falsk informajon osv.
Jeg tror vi alle vet hva jeg snakker om. Og informasjon og fakta rundt dette teamet er ikke hemmelig.

Vi kan jo starte med Afghanistan på 70-tallet. USA likte ikke alliansen med Soviet, så CIA beggynte å gi mye penger til opprørsstyrker (mujahedeen) som ville kjempe mot den sosialistiske staten, som utviklet seg. CIA hadde før dette til og med spredt falsk informajon i skolebøker til barn slik at mer radikale religiøse ideologier kom fram. Det er på 70 og 80-tallet CIA faktisk lager Al Qaeda. Mange av de radikale musimske gruppene som eksisterer idag som allierer seg med Al Qaeda har faktisk ledere som kjempet mot soviet på 80-tallet.

Denne trenden har jo fortsatt til idag. Og det er jo dette som fåregår i Libya, Syria. Etc.
Dette er helt open informasjon som sikkert dere også har kontroll på.
USA fikk altså mange «krigere» fra rundt om i midtøsten til å dra til Afghanistan for å kjempe mot Soviet.

Denne «fella» har blitt kallt «Soviets vietnam war». Fordi krigen var planlagt og vestens kamp mot kommunismen var direkte. CIA/NATO har i mange tiår stått bak terrorangrep i europa og midtøsten. Bologna bombing, var jo selvfølgelig en CIA operasjon for å skremme folk mot kommunismen.

Unge mennesker idag. Vet om dette. Og jeg råder dere til å ikke gjemme dere bak et teppe av løgner, men å se sannheten i øynene.

Dere jobber og skriver løgner, men for hvem?

Staten norge er fullt med på NATOS jakt på terrorisme, som i seg selv er skapt.
Al Qaeda eksisterer ikke. Det er bare en fellesbetegnelse, et «nickname» og representerer egentlig en dataase med terroriseter, både av de som jobber for CIA/NATO og de grupper som blir ledet til å tro at de hører til denne betegnelsen.

Navn og dokumenter på CIA terrorister er fullt tilgjengelig og denne onformajonen er ikke hemmelig. De reiser inn og ut av land i vesten med mange forskjellige pass.
Arab spring er for det meste skapt av USA/CIA/NATO, de hadde opprørere i USA for å trene til opprør, og de har også vert med bakkstyrker for å starte revolusjoene.
Denne onformajonen er også fritt tilgjengelig på nett. Og offentlige dokumenter fra organisasjoner og land beviser dette.

Media i vesten er direkte kontrollert. Se bare på Syria. I begynnelsen var dette ifølge vestlig media bare genuine syrere som gjorde opprør. Selv om dette ikke var sant måtte vestlig media etterhvert trekke seg litt til bake når bevisene om at krigere fra saudi arabia, libya og mange andre land var der. Vi snakker vel sikkert om 90% av krigerene.
I libya supplerte NATO våpen til «opprørerene» for å styrte Ghadaffi. De ble hyllet av vestlig media. Men opprørerene er jo faktisk allierte med Al Qaeda. Og etter ghadaffi ble slått, var det 3 ganger så mye våpen som mennesker. Disse våpnene ble brukt i ettertid til å massakrere byer av mennesker i Libya. NATO våpnene ble brukt under angrepet på gassanlegget i Algeri, som ligger rett på grensen til Libya. Våpnene gikk også videre til egypt, syria, saudi arabia osv.

Vesten har altså gitt penger og våpen til terrorister for å brenne opp under en kamp som de sier de kjemper mot. Terrorisme trusselen er fabrikert, og jeg vet at dere vet det.
Jeg ber dere om å tenke dere om hva dere gjør. Hva slags liv og system dere støtter.
Dere burde være kritiske og smarte, og jeg tror med den kunnskapen dere har, ville gjort ekstremt mye godt for å bryte ned disse illusjonene.

Mest av alt bryr jeg meg om alle de uskyldige som dør, og risikoen de setter Norske borgere i. Ja dere er ansvarlige. Utallige informanter har kommet ut. Og hele denne sagaen er ferdig snart. Bare se på Syria nå. Hele tiden har regjeringsstyrkene blitt anklaget for å ha brukt kjemiske våpen. Nå har FN direkte bevis på at opprørerene har brukt Sarin gass. Så dette er åpen informajson! Det er bare snakk om tid før «vanlige folk» våkner opp til dette. Fordi løgnene, dobbelmoralen og illusjonen er over.

Etter bombene i Boston har folk også fått opp øynene for terrorisme som er skapt av staten. Det er mye mer informasjon, men dette er ihvertall enn liten start. Og jeg føler meg skammelig at jeg må si dette til dere som har utdanning.

Trenger dere hjelp, gi meg jobb.

Lykke til. Når dette kommer ut kan dere bli straffeforfulgt, sammen med hele regjeringsrøkla. Bush,Obama og hillary og flere har allerede blitt dømt av krigsrett i malaysia, og i høyeste rett i Amerika.

Stopp galskapen.

De økonomiske interessene som vil kapre og ødelegge midtøsten er de eneste kreftene som er med på dette. «