Kort om de endeløse rekkene av falske terror-hendelser

Jeg har fått noen oppfordringer via E-post om å skrive om de siste terroraksjonene, eller «terroraksjonene». Takk for henvendelsene, og takk for at dere bryr dere. Det blir imidlertid ikke noen spesielle saker om dette nå. Jeg holder på med annet stoff, så «terroren» får vente. Ørlite kan jeg imidlertid fortelle om Barcelona-tullet.

De fordømte amputerte idiotene

Jeg fant denne saken på Cluesforum.info, og jeg har sjekket og kan bekrefte at det er fra Barcelona-hendelsen. Først sitter tullingen og drikker, har på seg begge skoene, og beinet/ankelen er helt i orden. Så dukker det opp en ny fotograf like etterpå, og da er skoen av, og ankelbruddet har dukket opp som troll av eske. Det er bare å anta som en selvfølge at det er myndighetene som begår alle disse aksjonene mot sin egen befolkning fram til en sak dukker opp der annet kan dokumenteres.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Berg
Knut Berg
13. juli 2018 16:48

Jeg har gått så lei av alle disse ‘’terror’’ aksjonene. Det spiller i grunn ingen rolle om de begås av ekte terrorister eller av etteretningen eller mest sannsynlig: av pattsyer som tror de jobber solo eller sammen med andre ‘’jihadister’’ (med kontorer i Londons Mi6-bygg). ‘’Terroren’’ er uansett bare et utslag av politikken til de ‘’folkevalgte’’ som er å snikinnføre totalitære lover. Hver gang det smeller er det derfor bare å henge bjella på politikerne og banksterne våre siden det alltid er de som tjener på businessen.

…Men har du ikke heller noen kule fiskehistorier å by på i år da, Jostemikk? Har kanskje tørken på sør-østlandet hatt noe påvirkning på antall napp på kroken?