Om bombehullet foran Høyblokka på Einar Gerhardsens plass

Hjelpsomme og snille lesere bombarderer meg fra tid til annen om dette med bombehullet foran Høyblokka. De ønsker selvfølgelig at alt skal være rett, og de er helt overbevist om at det ikke fantes noe bombehull der den 22. juli 2011. Noen henviser til det fotoshoppede bildet som er lagt til grunn på en annen nettside, andre synes jeg er verdens største idiot, blind på begge øyne, og generelt sett et håpløst tilfelle, uten at de egentlig henviser til annet enn sine egne påstander. Og påstanden er hele tiden at – Det var ikke noe hull! Du tar feil! Hullet dukket opp senere! 

Noen er høflige, mens andre kaller meg en idiot. Deres beskrivelser av meg som person må være rimelig korrekte, for jeg har vært så dum at jeg har trodd at det har holdt å forlengst bevise, uten snev av tvil, at hullet var der i minuttene etter eksplosjonen ved halvfire-tiden den 22. juli 2011. Jeg har forklart dette gjentatte ganger, og har tidligere laget en animasjon som viser at det var slik. Her er den animasjonen en gang til, og den er laget fra filmen til Johan Christian Tandberg. Når han går mot inngangen på Høyblokka på Einar Gerhardsens plass så filmer han hele tiden. Han filmer hullet, han filmer Høyblokka, og han snur seg og filmer motsatt vei. Der ser vi blant annet personbilen, Golfen til familien Vestli, der den sto før brannvesenet flyttet bilen for å rydde plass til stigebil og annet.

Kan dere være vennlige å finne annet å kaste bort både egen og min tid på nå?

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Jostemikk123 Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
123
Guest
123

Klarer ikke å erindre at jeg har kalt deg noe som helst, og ihvertfall ikke idiot, men det var akkurat som om hullet endret karakter og ble større og større.