Regjeringen ønsker å bekjempe USA med alle midler

Neida, det har ikke rablet for undertegnede, i hvertfall ikke når det gjelder dette. Vår nye regjering ønsker å bekjempe Det hvite hus, USAs kongress, og alle politiske ekstremister i de to nevnte institusjoner. De ønsker også å gjøre alt som står i deres makt for å hindre utviklingen i USA, der vi etter at The Federal Reserve-systemet ble gitt grønt lys i 1913, har sett en skremmende utvikling mot et rent oligarki, som jo er kjent som en av de største trusler mot demokrati. Utrolig nok ønsker de også å sette seg selv under etterforskning, sammen med medlemmene av flere av våre siste Storting som blant annet har gått til krig mot ikke-fiendtlige stater etter å ha konferert på mobiltelefon.

https://www.regjeringen.no/contentassets/c74e3bb8914f41abaad0ac713ac24983/handlingsplan-mot-radikalisering-og-voldelig-ekstremisme_2014.pdf

Jeg siterer fra rapporten til Justis- og beredskapsdepartementets Handlingsplan mot radikalisering og voldelig ekstremisme:

Kamp mot radikalisering

Dette er prisverdig av regjeringen, og en trenger ikke akkurat være rakettforsker for å skjønne hvilke politiske krefter de både beskriver og advarer mot her. De advarer mot seg selv og sine kollegaer i USA og Storbritannia.

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
25. mars 2015 18:30

Den tolkningen har jeg virkelig sansen for! 🙂

Amatør1
25. mars 2015 22:59

Godt poeng….

Ting kommer langsomt fram. Her er et dansk TV-program om 11. September (!)
https://www.dr.dk/tv/se/monte-carlo-pa-dr3/monte-carlo-pa-dr3-57#!/11:45

Ingrid
Admin
26. mars 2015 12:48

Takk for linken, Amatør1 🙂 Det er ikke verst at de kan nevne dette på TV-show på Dansk Radio. Jeg følger litt med på saken til dr. Niels Harrit. Han gikk jo til sak mot denne journalisten (v/redaktøren) i forbindelse med alle de kjente ordene journalisten brukte om ham. Rettssaken er nå overstått. Dommen skulle komme 9. april, men Harrit har nå fått beskjed om at dommen faller allerede i morgen (fredag 27.3.15). Skal bli veldig spennende å høre resultatet! Men jeg er forberedt på «det verste». Det positive er uansett at flere mennesker er blitt klar over bygning 7 gjennom TV-programmet. AE911 Truth har en fin artikkel om denne saken:
http://www.ae911truth.org/news/207-news-media-events-danish-high-court-harrit.html