George Soros’ fargerevolusjon har spredd seg til USA

Bill og Hillary Clinton har satt på seg lilla-fanen til George Soros, og viser således sin fulle støtte til det pågående forsøket på sivil uro og statskupp i USA.

Ferskt ut av ondskapens esse

Østjøden og finansoligarken George Soros er en av vår tids mest vellykkede yrkeskriminelle.
Østjøden og finansoligarken George Soros er en av vår tids mest vellykkede yrkeskriminelle.

Østjødenes historie forteller oss om et organisert kriminelt miljø som i århundrer har forsøkt å gjennomføre revolusjoner på løpende bånd. Den franske revolusjonen, marxismen, sionismen, den russiske revolusjonen i 1917, og en endeløs rekke andre hendelser, deriblant regelrette kriger, så som første og andre verdenskrig. I de senere år har vi fått kastet på oss kuppet i Ukraina, samt en hel mengde andre mindre opprør, så som fargerevolusjonene og det såkalte fitteopprøret, eller Pussy Riot, som det er kalt på engelsk. Det siste nå er lillarevolusjonen i USA, den som i følge Hillary Clinton skal blande republikanerne og demokratene, og således viske ut alle politiske skiller. Dette er ren kommunisme. NWO. Det alle norske, svenske og danske politikere har ønsket kaste for eksempel Skandinavia ut i de siste 100 årene, hele tiden med full støtte av journalister, redaktører, bank- og finansindustrien, universiteter, forlagsbransjen osv, osv. De bygde opp kapitalismen, og gjennom denne finansierte de den kommunistiske revolusjonen, og dette bringer oss hodestups rett inn i et hjemlig paradoks. Hvordan kan den største samfunnsrefseren og alternative nyhetsbloggen i Norge oppnå slik popularitet uten å ville ta i fakta selv om han blir tilbudt å bruke ildtang? Jeg skrev en gang at hvor fattig må ikke en nasjon være når Gro Brynolf Harlem Globetrotter Sandberg blir kalt landsmoderen. Vi kan ta dette videre, og stille spørsmålet: Hvor bra står det egentlig til med en nasjon der en ren faktafornekter står bak nasjonens mest kjente alternative nyhetsblogg? Det står dessverre ikke bedre til i USA, der Info Wars og Veterans Today er de to ledende alternative mediene på Internett.

De lilla sionist-kommunistene

Det skjedde mye merkelig før presidentvalget i USA. Begge sider snakket om revolusjon, noen en blodig versjon, mens andre nærmest garanterte at den ville bli ikke-voldelig. Det betyr at noen mente at samme hvem som vant valget, ville de benytte en konstruert eller reell (fra folket) motstand mot «det etablerte» som en protest mot et eller annet. Jeg skrev et eller annet, fordi denne ønskede revolusjonen syntes å være på trappene samme hvilket resultat valget fikk.

Hillary Clinton, av mange kalt Killary, dukket aldri opp valgnatten med den sedvanlige talen der den tapende presidentkandidaten erkjenner nederlaget og ønsker valgvinneren lykke til som ny president.
Hillary Clinton, av mange kalt Killary, dukket aldri opp valgnatten med den sedvanlige talen der den tapende presidentkandidaten erkjenner nederlaget og ønsker valgvinneren lykke til som ny president.

Det dette egentlig er et NWO-kupp (Den nye verdensorden), gjennomført av det mest neo-konservative kreftene som finnes på denne planeten, de samme som har startet alle revolusjoner, kriger og uroligheter, samt de politiske -ismene. For å holde lovnaden om å gjøre dette så kort som mulig, tar jeg bare for meg et eksempel på den kommende revolusjonen som er ment å snu USA på hodet. Ikke overraskende er dette bygget på uttalelsene til en østjøde, en khazar, en meget mektig mann som har spilt på lag med sosiopatene som har trukket i alle de politiske strengene de siste tiårene. Han har stått presidenter, ministere og Henry Kissinger nær, og selv om sistnevnte jøde har stått mer fram i Lamestream Media i samme periode, må ingen begå feilen å tro at vedkommende ikke har hatt enorm innflytelse.

Steve R. Pieczenik

Nok en østjøde som i tiår har stått i bakgrunnen og trukket i dukkestrengene resten av verden har danset etter i komiske byks og baklengs røysfall. Jeg presenterer ham kort ved hjelp av Wikipedia.

https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Pieczenik

Steve R. Pieczenik, MD, PhD (born December 7, 1943) is an American psychiatrist, former United States Department of State official, author, and publisher.

Pieczenik was born in Cuba of Jewish parents from Russia and Poland and was raised in France.

Pieczenik was Deputy Assistant Secretary of State under Henry Kissinger, Cyrus Vance and James Baker. His expertise includes foreign policy, international crisis management and psychological warfare. He served the presidential administrations of Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan and George H. W. Bush in the capacity of deputy assistant secretary.

In 1974, Pieczenik joined the United States Department of State as a consultant to help in the restructuring of its Office for the Prevention of Terrorism.

In 1976, Pieczenik was made Deputy Assistant Secretary of State for management.

Denne østjøden har hatt makt. Mye makt. Han har kjent alle som har vært verdt å kjenne, og vi kan bare frykte de negative konsekvensene av hans påvirkningsmakt. Rett før presidentvalget i USA, altså rett før selve valgdagen, produserte Pieczenik en video som ble publisert på Youtube. Der forteller han rett ut at hvis Hillary Clinton vinner valget, vil de (han og hans bekjente) gjennomføre et kupp i USA. Dere kan jo bare tenke dere hvilke mektige mennesker som står bak ham når han ikke umiddelbart ble arrestert og tiltalt for landssvik på grunn av dette. Dere forstår også med største enkelhet at det han sier i videoen er det motsatte av sannheten. Det var ikke avhengig av valgresultatet, og i hvert fall ikke avhengig av at Clinton skulle vinne. Hun tapte, og revolusjonen er satt igang. Her er filmen:

Et sivilt statskupp skal gjennomføres etter valget, et ikke-blodig kupp, regissert av folk som er lei den politiske elendigheten i USA. Sier khazaren Steve R. Pieczenik, som har stått nær Henry Kissinger i årtier, og i det minste til det siste også var medlem av Council of Foreign Relations (CFR). Samme mann har de siste år samtidig vært en som har samarbeidet tett med Info Wars Alex Jones, som er gift med en jødinne, og har jødiske barn med henne. Vi skeptikere sliter med våre ledende nettsider, for de er sant og si ikke allverdens skeptiske. Nevnte Alex Jones nevner sjelden eller aldri den egentlige årsaken bak de hendelsene han beskriver og kritiserer, og går vi til hans tilsynelatende største konkurrent i USA, Veterans Today, har de blitt fullstendig kuppet av mainstream-folk, som har forsvart Hillary Clinton og George Soros så til de grader, at selv vårt lands Presstituertes dekning av presidentkampen og valget i USA, må kunne sies å ha vært gjennomført fullstendig nøytralt og uten politisk-ideologisk slagside.

Hillary og Bill i lilla

Selv De presstituerte i Norge har fått med seg at denne østjøden (khazaren) har stått bak diverse opprør og kupp. Kilde: Sakset fra forsiden av dagens Aftenposten.
Selv De presstituerte i Norge har fått med seg at denne østjøden (khazaren) har stått bak diverse opprør og kupp. Kilde: Sakset fra forsiden av dagens Aftenposten.

Da Hillary Clinton dukket opp dagen etter valget med sin eksmann ved sin høyre side, hadde de begge satt på seg George Soros’ nye bumerke, den lilla fargen som symboliserer det sivile statskuppet. Et såkalt grasrot-statskupp, der vi ser mengder av unge jøder og jødinner løpe rundt i gatene med illsinte ansiktet og diverse plakater. De skal slette ut de politiske forskjellene i USA, altså utrydde enhver realitet som i det minste kan minne om demokrati, og dette skal de gjøre ved å gjennomføre George Soros’ fargekupp. Ved å slå rødt og blått sammen, altså republikanerne og demokratene, ender de opp med lilla. Midt oppe i alt dette skal vi huske på hvilke norske samfunnstopper som har støttet Clinton Foundation sammen med George Soros, både med egne og våre penger. Vi må også huske på hvor ensrettet våre såkalte journalister oppførte seg gjennom hele valgkampen, og ikke minst, på selve valgkvelden.

Bill og Hillary Clinton har satt på seg lilla-fanen til George Soros, og viser således sin fulle støtte til det pågående forsøket på sivil uro og statskupp i USA.
Bill og Hillary Clinton har satt på seg lilla-fanen til George Soros, og viser således sin fulle støtte til det pågående forsøket på sivil uro og statskupp i USA.

Da det gikk opp for dem at Hillary Clinton tapte valget, fikk vi virkelig se all kommunist-giften som de bærer innvendig tyte ut av alle kropps-åpninger, ja ut gjennom hver eneste pore i huden. Her har vi altså «journalistene» og «redaktørene» i den norske rikspressen. En gjeng med mørkerøde politiske aktivister. Om ikke noe annet godt kom ut av det parodiske presidentvalget i USA, sitter vi i det minste igjen med journalistenes oppførsel. De har heist flagg nå, og for dem finnes ingen vei tilbake. De har rett og slett dokumentert sin egen politiske slagside, og denne dokumentasjonen kan de umulig klare å skjule igjen. Alle de som har kunnskap om tingenes reelle tilstand har selvfølgelig vært klar over dette hele tiden, men det nye nå er at det er så åpenlyst at selv de mest sendrektige innbyggere i Norge må ha fått det med seg. George Soros har vært en av de store forkjemperne for klimasvindelen, og han støttet så til de grader Hillary Clinton under valgkampen i USA. Han har gjennomført flere såkalte opprør fra «folket», og han spilte en meget viktig rolle under kuppet i Ukraina. Til tross for dette setter jeg hundre kroner på at norske såkalte klimaskeptikere fortsatt går rundt og tror at politikk og finans ikke er årsaken til FNs klimapanel og resten av klimasvindelen. Jeg nevner dette fordi det er nærmest uforståelig hvor naive folk er, og nettopp på grunn av denne naiviteten kveler disse, ofte velmenende og snille menneskene, den eneste reelle muligheten vi har til å få stoppet alle de menneskefiendtlige -ismene, det være seg sionisme, klimaisme, kapitalisme, kommunisme eller annet fra et stadig lengre utvalg av -ismer. Disse -ismene har alle felles opphav.

Så da står vi der da, med et gammelmedia som ikke helt vet hvor mye de skal tørre publisere av stoff om dette siste forsøket på revolusjon, mens ivrige statister flyr rundt i gatene i USA for å lage størst mulig spetakkel. Er de ikke herlige?

En tilsynelatende bitter ung kvinne, muligens ikke allverdens velartikulert.
En ung kvinne som forteller at hun har lyst til å ha sex med USAs neste president.

 

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

20 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] I norsk presse har det de siste dager vært gjordt forsøk på "selvkritikk" i forhold til hvordan presse, politikere og avmaktseliten generelt har forholdt seg til de amerikanske presidentkandidater, valget, elitens grenseløse arroganse og relaterte tema. INGEN av disse har i sin "selvkritikk" evnet å peike på de reelle bakenforliggende krefter, hvilke planer disse kreftene har med denne verden og hvilke skitne, udemokratiske og kyniske metoder de tar i bruk for å nå sine mål. Bloggeren JOSTEMIKK leverer her, atter en gang, den beste medisin mot fordummingen vi utsettes for av norsk presse og politikere: https://www.jostemikk.com/george-soros-fargerevolusjon-har-spredd-seg-til-usa/ […]

Ingrid
Admin
Ingrid
15. november 2016 00:18

Nettopp sendt ut på Facebook fra Donald Trump News

Ingrid
Admin
Ingrid
15. november 2016 00:49

Nå kan man se hvordan de skriker og bærer seg, disse som mener de har rett til å være verdens herskere:

Steve Bannon Signals Coming Storm for Jews in Age of Donald Trump

hetda
hetda
15. november 2016 16:28

Kanskje litt på siden, men likevel:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/presidentvalg-i-frankrike-2017/her-kan-de-neste-valgsjokkene-komme/a/23846016/
Ikke godt å vite hva man skal tro lenger – og avisen vet de hva de gjør?

Ingrid
Admin
Ingrid
15. november 2016 18:02

Nei, avisene kan vi ikke stole på. Og ja, jeg tror det kan bli en del overraskelser i året som kommer når det gjelder hva folk velger. Folk er drittlei all den mislykkede politikken som gjør flere og flere mennesker fattige og skjøvet utenfor samfunnet. Heldigvis er det stadig flere som blir oppmerksomme på hva vår vestlige politikk egentlig handler om: All makt i hendene noen noen privilegerte, enten det er i politikk eller pengemakt.

Noen synes at folk får altfor mye informasjon gjennom andre kilder enn gammelmediene. Emily Bell, am. journalist har en artikkel i NRK (oversatt til norsk av NRK) som er direkte skremmende! Det er nok ekstremt skremmende for disse mainstream journalister at folk har andre kilder enn deres egen propaganda. Lese – og bli gjerne sint 😉

Facebook kan ikke lenger være han i globale medier som sier «det va’kke meg»

Grunnleggeren av Facebook, Mark Zuckerberg, la ut et bilde av seg selv i kvartprofil sammen med sin lille datter Max mens de så på Donald Trumps valgkampseier. Emojien i posten viste at han var «håpefull». Han skrev: «Jeg holdt rundt Max og tenkte på hvor mye jobb som gjenstår før vi har en verden vi kan overlate til barna våre.»

Så kan man jo bare lure på hva Zuckerberg mener med «barna våre». Det er vel egentlig bare en liten gruppes barn han er bekymret for.

Ja, det er mye rart det opplyses om fra Facebook, men folk må bare bli flinkere til å vite hvem de kan stole på. Øvelse gjør som kjent mester. Det kan også være med på å trene opp deres kritiske tenkning. Når man finner en god kilde eller flere som man stoler på, kan det være greit å holde seg til den/dem.

Ingrid
Admin
Ingrid
15. november 2016 18:24

Og nå rotter de seg sammen, de to farligste religionene vi har i verden. Nå er de tydeligvis lei oss:

Jøder og muslimer danner tung allianse i USA

hetda
hetda
15. november 2016 19:56

Jeg «fokuserte» på bildet av Marine og leste ikke artikkelen – som regel har jeg nok med overskriftene. Men jeg skulle gjerne hatt kommentarer på bildevalget. Hun også? Og hvorfor velger avisen dette bildet?

Stargazer
Stargazer
15. november 2016 22:41

Når det gjelder denne Zuckerberg, tror jeg mange ville hatt mye igjen for å legge ned en personlig innsats for å grave i hans forbindelser til Mossad/CIA/NSA. Er han i det hele tatt virkelig? Tenker da på hans opprinnelse, altså bakgrunn. Tryneboka er det mest geniale som er skapt for at de skal få full oversikt over oss alle. Hvem jobber i den type butikk? Det er jo samtidig en genial måte å hvitvaske narko-penger på, er det ikke? Gigantiske verdier skapt av ikke noe. En liten reklame her, et gratisspill der. Høres ut som en elendig forretningsidé spør du meg.

Han heter ikke Zuckerberg, han heter Finch, fra serien Person of Interest. Tillater meg en hollywood-spøk, med et snev av alvor. De sier det jo selv.

Spiren
Spiren
15. november 2016 23:38
Stargazer
Stargazer
16. november 2016 17:25

Facebook is getting played by people using us to spread their bullshit.

https://www.buzzfeed.com/sheerafrenkel/renegade-facebook-employees-form-task-force-to-battle-fake-n?utm_term=.ru38dMERM#.fdxOnpGDp

There is a lot more we could be doing using tools already built and in use across Facebook to stop other offensive or harmful content,” said a second Facebook employee who has been a longtime engineer there. “We do a lot to stop people from posting nudity or violence, from automatically flagging certain sites to warning people who post content that doesn’t meet the community guidelines

Det er genialt ja. Facebook blir mer og mer en de-facto nyhetskilde for saueflokken, slik som Word har blitt det for tekstredigering, og plattformeieren bestemmer alt innhold som skal vises. Dette må være en enkel, om ikke den enkleste måten å kontrollere en befolkning med hjerner som er godt vasket i sur nedbør fra mainstream media og politikermarionetter på.

Magnus
Magnus
20. november 2016 20:15

Reelle valg har vi aldri hatt, men nå gidder de heller ikke late som lenger.
Det er bare å stemme i med Prince på hans Purple Rain.

Honey I know, I know, I know times are changing
It’s time we all reach out for something new
That means you too
You say you want a leader
But you can’t seem to make up your mind
I think you better close it
And let me guide you to the purple rain

Purple rain Purple rain
Purple rain Purple rain

If you know what I’m singing about up here
C’mon raise your hand
Purple rain Purple rain

I only want to see you, only want to see you
In the purple rain