Jens Stoltenberg: – Vi vil vinne kampen mot befolkningen

For et år siden ble jeg oppfordret til å skrive en sak om 22. juli-terroren i forbindelse med fireårsmarkeringen. Det gjorde jeg, og fulgte opp med flere saker om hendelsen, og til slutt det som ikke kan kalles for annet enn en dramatisk avsløring, at det befant seg terrorister rundt regjeringsbygningene i god tid etter Anders Behring Breiviks påståtte exit fra området. De to sakene kan leses her:

Fire år siden Norge ble gjort til æresmedlem av krigen mot terror
En ørlite uheldig bombemann nummer to – ble filmet av forbipasserende og forsøkte å gjemme seg bak et tre

I år har jeg ikke tenkt å skrive annet enn en kort kommentar i forbindelse med daværende statsminister, nåværende natosjef, Jens Stoltenbergs idiotiske påstand til De presstituerte i dag. Da det er myndighetene og de disse har satt til å beskytte oss som står bak terroren, antar jeg at hans påstand må bety en av to ting. Enten vil han utrydde seg selv og sine, eller så er det vårt lands befolkning han ønsker utrydde. En fæl mann. Hvordan kunne vi la det gå så langt at slike som han fikk makt?

http://live.tv2.no/femaarsmarkering-av-22-juli?innlegg=301371405

Terroristen på topp Jens Stoltenberg

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Spiren
Spiren
22. juli 2016 23:26

We are the world.
HVEM ER VI?

During their meeting in Istanbul on the 13 May 2015, the leaders of NATO finish a well-alcoholised meal by mocking the idiots who believe in their rhetoric of peace, singing «We are the world». In this unpleasant video
http://www.voltairenet.org/article192832.html

Vapaus
Vapaus
26. juni 2019 16:30

Jeg så desverre den videoen for fler måneder siden her inne og har hatt mer mareritt om natta siden det, enn hva jeg hadde etter at jeg som ungdom så Exorsisten. For dengang på -70 tallet så visste vi jo at det var fiksjon, men fy pokker denne skrekkvideoen er jo virkelighet.