Når en sannhetsslakter slaktes av en annen sannhetsslakter

Det er en bisarr opplevelse å se debatten om Klassekampens selvvalgte nakkeskudd. De som har forstått at vi har blitt overlesset med ren politisk og ideologisk propaganda i forbindelse med krigsforbrytelsene Israel og Vesten har stått bak i Syria og andre nasjoner de siste tiårene, som for eksempel Pål Steigan, går på trynet ut i sannhetshengemyra de også. Misforstå meg ikke, jeg setter pris på hans bidrag sett opp mot De presstituertes, men en mann som plent nekter å fortelle sine lesere hvem som står bak, samtidig som han beskylder vestens politikere og journalister for å være imperialistiske, er i realiteten en motstander av fakta og sannhet.

Cartoon by Robert Minor in St. Louis Post-Dispatch (1911). Karl Marx surrounded by an appreciative audience of wall street financiers: John D. Rockerfeller, J. P. Morgan, John D. Ryan of National City Bank, and Morgan Partner George W Perkins. Immediately behind Karl Marx is Teddy Rosevelt, Leader of the Progressive Party. Intro Wall Street and the Bolshevik Revolution, Arlington House Publishing 1974.

Når det gjelder det siste, så har det ikke vært noen politisk retning med et sterkere imperialistisk verdisyn enn bolsjevikene og kommunistene som han benytter som fundament for sin egen ideologi. Sionismen, kommunismen og NWO kom på dagsorden samtidig, og ble økonomisk, ideologisk og maktpolitisk styrt av de samme. Det dreide seg om verdensherredømme fra første dag. Det er imperialisme, det! Det hele blir ikke mindre av en gåte av at samme mann, altså Steigan, slenger om seg med sine gammelkommunistiske makt-ord, der kapitalistsvina er blant de som får føle hans sinne sterkest. Forøvrig de samme kapitalistsvina som finansierte den russiske revolusjonen i 1917. Er da mannen fullstendig historie- og kunnskapsløs? Er det slik at vi skal måtte ta til takke med en representant for ny-media fordi han holder tilbake ørlite færre løgner enn gammel-media? Hva med sannheten? Når man frivillig velger å være politisk korrekt/-intelligent, nettopp fordi det vil være et dårlig taktisk valg rent politisk korrekt/-intelligent å fortelle fakta, bør man finne seg annet virke, eller snu snarest om på flisa. Vi snakker om samme mann som syntes at andre bloggere i Norge fortjente å havne på nei-lista til Wikipedia, men at han selv ikke fortjente å stå der. En som i tiår blindt har støttet krefter som har ønsket alt annet enn åpen debatt. Dere vet, slike som er fullstendig åpne for debatt, bare alle debattanter mener det samme som dem, altså slike som har støttet sannhetsministeriet i hele sitt politiske virke. Slike holder seg ikke for gode til å selv opptre som medlemmer av sannhetsministeriet når det måtte passe dem, samtidig som de kritiserer ikke-foretrukne versjoner av samme elendighet.

Denne kritikken til tross, må jeg presisere noe jeg allerede har vært inne på. Jeg liker Pål Steigans dekning av krigsforbrytelsene i Syria, mens jeg forakter forsiden til Klassekampen og den forferdelige propagandaen De presstituerte har presentert for sine lesere. Jeg lurer imidlertid på når Pål Steigan har tenkt å ta steget fullt ut. Hva er det som holder ham tilbake? En kan tenke seg noen få alternativer, og for å være snill, nevner jeg bare det jeg mener er et synlig ønske om å opptre politisk og historisk korrekt. Kan en mann som Pål Steigan leve med dette? I så fall må det være noe galt med leserne hans.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

16 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Spiren
Spiren
16. desember 2016 22:36

Også jeg forakter forsiden til Klassekampen og propagandaen.
DET ER KVALMENDE.

Stargazer
Stargazer
16. desember 2016 23:00

Jeg håper Steigan svarer, og at tusenvis av nysgjerrige lesere og tilhengere fanges i kryssilden mellom to bloggere som fyrer løs, gjerne på hverandre. Det kan føre til stor økning i treff på begge parter sine blogger, og i verste fall føre til en svært så sunn oppvåkning i den kollektive bevisstheten her hjemme.

«Når to kjemper møtes» 🙂

Knut Berg
Knut Berg
17. desember 2016 14:52

Steigan er en pragmatiker som tenker at målet helliger midellet.

https://archive.org/details/Verdiborsen-2012

Jeg tror Steigan er gått fra idealist til realist og at han forstår at den «kommunismen» han fablet om i sin ungdom er bullshit. Den nye «kommunisme 5.0» som han snakker om er biologisk betinget:

http://steigan.no/2015/06/15/kommunisme-5-0-2/

Msm serverer folket giftige livsløgner, helt fra barnehagealder. Det er små giftige doser av zombifiserende løgner som gjør at de programmerer massene i så stor grad at de som våkner opp og forteller sannheten straks vil bli slått til jorden av et uhemmet latent hat «mot de som truer det gode/sannhetsministeriet». Quisling var en velddig blåøyd og naiv person (pun intended). Han trodde man kunne peke på den nakne keiseren og at folk ville takke ham for det, …men endte med å dele Herr Stockmanns skjebne og ble uttropt til folkefiende. «Tar De livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske, så tar De lykken fra ham med det samme». Folk vil heller være lykkelige (konforme), slik at de kan få lov å sitte nærmest mulig leirbålet og tralle kombaja, enn å bli lyst fredløs av msm-medisinmenne som frykter deg fordi du kan avsløre at deres «kurbad» er giftig.

jan fjerstad
18. desember 2016 05:15

Komunismen ble vel organisert så at tzaren og russlands befolkning kunne slaktes . lenin ble sendt gjennom tyskland fra sveits , marx fra usa så vidt jeg har fått med meg og jobbet i Ny york dvs wal street trotzky og resten av banden var av samme ulla og begge komunismen og kapitalismen er sannhetssky og kanskje tar det tid for gamle sannhetsjegere å finne ut at forsiden og baksiden er lik? p,s tenkte på moren til gro , er det noe slektskap til den svenske wallenbergfamilien ?

Pål
Admin
Pål
19. desember 2016 00:50

Msm serverer folket giftige livsløgner, helt fra barnehagealder. Det er små giftige doser av zombifiserende løgner som gjør at de programmerer massene i så stor grad at de som våkner opp og forteller sannheten straks vil bli slått til jorden av et uhemmet latent hat «mot de som truer det gode/sannhetsministeriet». Quisling var en velddig blåøyd og naiv person (pun intended). Han trodde man kunne peke på den nakne keiseren og at folk ville takke ham for det, …men endte med å dele Herr Stockmanns skjebne og ble uttropt til folkefiende. «Tar De livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske, så tar De lykken fra ham med det samme». Folk vil heller være lykkelige (konforme), slik at de kan få lov å sitte nærmest mulig leirbålet og tralle kombaja, enn å bli lyst fredløs av msm-medisinmenne som frykter deg fordi du kan avsløre at deres «kurbad» er giftig.

Takk for denne perlen av en beskrivelse. En dødelig innertier, som knapt kan formuleres bedre! Det burde medføre psykiske problemer å oppdage seg som målgruppe for kritikken, men så er det vel sånn at denne målgruppen mangler noen helt elementære menneskelige egenskaper.

2Q11
2Q11
21. desember 2016 02:16

Sionismen, kommunismen og NWO kom på dagsorden samtidig, og ble økonomisk, ideologisk og maktpolitisk styrt av de samme.

Kan en mann som Pål Steigan leve med dette? I så fall må det være noe galt med leserne hans.

Antar at han har like mange norske lesere på et kvarter som jeg har hele dagen.

tenkte på moren til gro , er det noe slektskap til den svenske wallenbergfamilien ?

I tillegg til Jostemikk bloggen, her er det jeg anbefaler Steigan og eventuelt andre å kikke litt på:
Who – Really – IS BASHAR AL- ASSAD of Syria
Sett https://www. foran: youtube.com/watch?v=TG1h4o0zKX4
Syria’s Bashar al-Assad is an Illuminati plant
Sett https://www. foran: youtube.com/watch?v=N3oSwc2a2tE

-I’m not going to go into a long analysis of this “assassination.” I simply wanted to point out that there are some glaring inconsistencies that anyone with common sense can see. This looks very much like a staged PR event, and it is therefore quite instructive to see how different alt-media sites report it. Controlled sites will not want to admit that the Russians are complicit in this sort of skulduggery. They point out the obvious only when it supports the globalist East versus West con job. See Throwing the Game: Why the globalists are exposing their own false-flags to understand why.
Sett http:// foran: redefininggod.com/
En av Steigans lesere som har problemer med å kalle en spade en spade:
Johan Nygaard
17. desember 2016 klokka 16:44 ”Det er ikke nødvendig,etter min oppfatning, å argumentere mot venstresidens kulturradikalisme og identitetspolitikk i seg selv. Men kulturradikalisme og identitetspolitikk uten en oppdatert systemkritikk er å gå «fra knytneve til pekefinger» med en selvrettferdig og dømmende retorikk som virker unødvendig splittende. Mens vi ser at nettopp den oppdaterte systemkritikken virker samlende og overskrider mange gamle og utlevde skillelinjer. Vi må altså utfordre de kulturradikale identitetspolitikerne til å ta opp i seg den oppdaterte systemkritikken – uten å støte dem fra oss.”
Leserne ”AF” og ”AZ” i påfølgende kommentarer under artikkelen ser ut til å ha bedre bakkekontakt med gode poenger:
steigan.no/2016/12/17/hvordan-klarte-identitetspolitikken-a-feste-grepet/

Sannheten og virkeligheten er ufattelig skitten, og den skiten vil ikke folk flest ha presentert. Derfor relativt få lesere på deg Jostemikk. Men du slår ikke min blogg på det området..
Eksempler følger på dirty, men fortjent skittkasting. Med tanke på nevnte Wallenbergfamilie og Gro, så er det helt logisk at nært slektskap finnes, de er medlemmer i den skapte familien Rothschilds. Det samme med Daniel og Victoria. Ikke bare er de i heroin- og våpenbransjen, de er aktive deltakere (foran kamera) i lukrativ pornoindustri. I en av sine mange roller og identiteter..

mariannelundius.files.wordpress.com/2013/08/d8a8d8b4d8a7d8b1-d8a7d984d8a7d8b3d8af_kofi-annan_united-nations_wife_nane_wallenberg_bashar-al-assad_carl-bildt_syria_sweden_washington.jpg?w=300&h=191

sidasweden.wordpress.com/2013/07/20/did-the-swedish-pedophile-government-manage-to-fool-your-sorry-ass/

Multiple identiteter, min kjepphest, upopulært, skremmer mange, genererer få lesere, men i plain sight, denne nytter det ikke å lukke øynene for, alternativt la være å klikke,
princessasses:
http://postimg.org/image/3yemel4e5/

Stargazer
Stargazer
13. juli 2017 02:22

Jeg ser kommentaren til en som kaller seg Malvin er moddet bort på bloggen til Steigan under artikkelen https://steigan.no/2017/07/12/hvorfor-har-usa-vaert-i-sammenhengende-krig-de-siste-16-arene/

Kommentaren er vel relevant i forhold til artikkelen, og ikke spesielt stygg, men borte ble den. At krigene (innforstått drap på barn og uskyldige sivile) i midt-østen er rene hevntokt virker å være en akseptert oppfatning, men antydninger til at det kan være et uredelig forspill til de uredelige hevntoktene tåler ikke dagens lys.

Også jeg setter pris på at folk leser Steigan i stedet for Dagbladet, eller faktisk.no, men vil likevel avslutte med en kommentar til moderator/Steigan og det er, for å være på nivå: Mø Bæ Nøff!

Stargazer
Stargazer
13. juli 2017 03:09

Malvin hadde også et svar til «ad1648» under artikkelen https://steigan.no/2017/07/11/hvorfor-legitimerer-fn-bruk-av-barn-i-krigspropaganda/ der han støttet valget om å bare skumlese MSM og antydet at man kanskje burde unngå dem fullstendig i fare for å hjernevaskes på samme måte som i «den kokte frosken» metaforen.

«ad1648» spør seg hva som har skjedd med folks kritiske sans, og da siterte og linket Malvin (ja det er meg) til Amatør1 sin glimrende kommentar der han beskriver kognitiv dissonans ( https://www.jostemikk.com/egyptair-ms804/#comment-12663 ), og antydet at det som oppfattes som mangel på kritisk sans i stedet kanskje kan være et tilfelle av dette.

Dette ble også moddet bort. Det kan ha med linken til bloggen din å gjøre, Jostemikk. Du er ikke mye populær 🙂

Stargazer
Stargazer
13. juli 2017 11:41

Nå har den første kommentaren dukket opp. Men den kom senere enn kommentaren til «KZ», som kommenterte en og en halvtime senere. I stand corrected. Det kan jo være at «KZ» sine kommentarer automatisk godkjennes, eller at de gjør det i motsatt rekkefølge, eller noe sånt.