Freak-showet i USA

De presstituerte kaller det valgkamp, men det som skjer i USA om dagen har ikke noe med valg eller politikk å gjøre. Det er et freak-show, et nøye regissert reality-program, der deltakerne er like uvirkelige som trollene i Asbjørnsen og Moes eventyr. Det siste nå er Donald Ducks elegante formulering om å gripe kvinnfolk i fitta. Fullstendig uinteressant, selvfølgelig, men gjort til en gigantisk sak av De pressituertes bladsmørere, så som På Axel Giæver. Han kaller den banale uttalelsen for en politisk bombe.

http://www.vg.no/nyheter/meninger/usas-presidentvalg-2016/en-politisk-bombe/a/23815110/

grab-them-by-the-pussy

Å skryte av å ha funnet den rette metoden for å hanke inn kviner på, altså ved å gripe tak i deres kjønnsorgan, gjør en person politisk død. Man kan ikke være politiker når man sier slikt. Men å skryte av å ha deltatt i massedrap på mennesker, så som vår nåværende forsvarsminister gjorde da hun skamroste Norges innsats for å ødelegge et land, det fører ikke til krav om avgang.

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/norsk-luftmakt-som-en-relevant-og-effekt/id750997/

null

Operasjonen i Libya var på mange måter svært godt gjennomført. I Norge er vi med god grunn stolte av vår innsats. Luftforsvaret demonstrerte høy grad av profesjonalitet og reaksjonsevne.

Skryter man av at man har klådd på damene, er man ferdig. Skryter man av å ha vært del av massedrap og nasjonsødeleggelser, som Ine Eriksen Søreide gjorde, kan man fortsette i stillingen som Norges forsvarsminister. Det er nemlig ingen politisk bombe, det er tvert imot slikt man kan vente seg fra yrkeskriminelle sosiopater, og således helt greit.

Jeg kondolerer.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Even
Even
8. oktober 2016 21:45

Mens de ler av Trump, skjønner de ikke ( overser?) at Wikileaks offentliggjorde, samme dag som garerobe avsløringene’, avsløringer som kvalifiserer til ‘Den elektriske stol’ forræderi av Clintons
– De har solgt USA til høystbydende!

– men neida, det er mer viktig å reagere på ett 11 år gammelt skjult opptak fra et garderobe tulleprat!

https://wikileaks.org/podesta-emails/press-release#

og litt mer folkelig link:

https://conservativedailypost.com/breaking-julian-assange-finally-releases-october-surprise-u-s-rights-sold-on-international-market/?utm_source=Push&utm_campaign=07_September_1605&utm_medium=OneSignal

Even
Even
9. oktober 2016 10:02

Super deprimerende.
Jeg har resignert.
Her hjemme orker jeg ikke tanken engang på å gå og stemme til Valget.
Lystløgnere hele bunten.
Jeg vil ikke være medskyldig(!) i destruksjonen av nasjonen vår konkret og Vesten generelt.

Roger
Roger
9. oktober 2016 23:29

Jeg lurer på hvis han hadde sagt «vagina» i steden for «pussy»- hadde det utgjort noen vesensforskjell? Det blir litt som bruken av «abort» i steden for «fosterdrap». Uten sammenligning for øvrig.
Han sa jo heller ikke f**** som Jostemikk hevder, det skulle vel heller tilsvare c*** i så tilfelle.