Det er ikke så greit å være rakettforsker – shit happens

En trenger ikke akkurat være rakettforsker for å …

Dette er et uttrykk mange benytter de gangene en selv synes noe er så enkelt å forstå at hvis ikke alle andre forstår akkurat det samme som deg, da er de i realiteten rimelig tette i pappen.

Når jeg nå først er inne på dette med rakettforskere, så vel, det er nok ikke så greit å være dem hele tiden heller. Jeg har harselert ganske heftig med NASA i flere innlegg, og tilsynelatende gjør jeg det denne gangen også, selv om det er ment som det motsatte. Denne filmen viser at akkurat det å være rakettforsker, det er ingen dans på roser. Den er tragikomisk god som noen. Første gang jeg så den, og sangen kom til den delen av teksten som sier Up! Up! Up! Up! lo jeg så tårene trilla. Ta en titt. Kanskje reagerer dere på samme måte. Jeg gir ingen garantier, for jeg har en litt særegen form for humor.

Med kurs for månen avi from Jostemikk on Vimeo.

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ingrid Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Ingrid
Admin

Enig! Hvem kan la være å le når sangen kommer til “Up! Up! Up! Up!”. Har lagt ut link på FB – så gjenstår det å se om noen finner noen humor i den. Humor har nok mange variasjoner som ikke alltid har noe til felles 😉

Ingrid
Admin

Av en eller annen grunn vil ikke filmen spille på Vimeo nå – håper den kommer tilbake.

Ingrid
Admin

Nå ser det ut for å være i orden.