Slik ser et foton ut

De som holder på med kvantemekanikk slo sikkert knute på seg selv i ren lykkerus da fysikere i 2016 fant ut hvordan én enkelt lyspartikkel så ut, eller et foton. Jeg er ikke helt på det rene med hvordan de klarte å finne utseendet på et teoretisk eksisterende objekt som beveger seg konstant i 300.000 km/sek, men klarte de det, så klarte de det. Hurra.

https://phys.org/news/2016-07-birth-quantum-holographymaking-holograms-particles.html

Like interessant er kanskje oppdagelsen for de som har studert elektromagnetisk stråling og elektrisk kraft i forbindelse med pyramidene? Kanskje også for historiegranskerne som lurer på hvordan en mange tusen år gammel kultur kunne bygge fantastiske byggverk og forme stein til perfekte byggeklosser og skjære ut kompliserte hulesystemer i grunnfjellet? Slike eksempler finner en mange steder, blant annet på Malta. Så får dette være dagens nøtt. Hva har lyspartikkelens utseende med pyramidene og Malta å gjøre? Den som vet svaret kan sende en søknad til Slottet og be om en St. Olavs-orden …

2 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Sebastian
Sebastian
6. mai 2017 21:30

Har ikke noe med denne artikkelen å gjøre, men ville bare tipse deg om dette intervjuet dersom du ikke har sett det allerede: https://www.youtube.com/watch?v=nEpcY5JU120

Knut Berg
Knut Berg
7. mai 2017 11:00

Ronald Bernard, en innsider som forteller om finansmafiaen som han var en del av i 5 år. Er han ekte, eller ikke? Nå driver han visstnok med en slags snill bank istedet: https://bofjoy.net/faq.html. Nja, jeg vet ikke helt jeg. Han drev altså på i finansmarkedet før 1999 siden han nevner valutahandel med lire istedet for euro. Dette er jo en stund siden. Og noe konkret bevis kommer aldri Bernard med, men det skal jo komme en oppfølger til denne første videoen så vi får vel vente å se.

Generelt vil jeg si at det begynner å dukke opp mange «talkers» etterhvert på «vår side», med en patreon-konto eller noe tilsvarende tilknyttet sin kanal/blogg/nettside. Vi er ganske greie vi sannhetssøkere, vi leter etter det beste i andre. Men noen er faktisk der ute bare for å tjene penger ved å selge oss ting vi liker å bli fortalt. At verden styres av syke satanister og at «etterretningstjenesten» jobber for dem vet vi jo strengt talt allerede. Ingenting er mer lønnsomt enn å krige mot slemme busemenn som «bomber sin egen befolkning». Krigs- og asylindustrien går hånd i hånd. Det er vel dette som må kalles for «den nye oljen» her til lands.

Så er det noe galt i å tjene penger? Neida, men noen ganger undrer jeg meg over at folk som visselig er så geniale av «våre egne» må ha en paypal-donasjonsknapp. Kunne de ikke bare brukt en brøkdel av sine evner på å lage en suksessfull bedrift og dermed støtte seg selv og andre sannhetssøkende økonomisk? Idag lever vi en tid da snakk aldri har vært billigere og de (godt) betalte jobbene aldri vært færre. Heldigvis går msm ned med mann og skip også i disse dager. Alle disse journalistene som idag blir oppsagt kunne enkelt startet opp sine egene blogger og publisert saker, men det gjør de ikke. For de var aldri sannhetssøkende i utgangspunktet, de skrev av fra «amerikanske» nyhetsbyråer, eller det redaktøren ba dem om å skrive.

Derfor er uavhengige bloggere som jostemikk en oase. Jeg er ikke enig i alt som står her og heller ikke like interessert i alt. Jeg mener f.eks at Jostemikk er for opphengt i person og ikke sak (f.eks om Assange som heller ikke jeg ser opp til som person, men som jeg mener har utrettet mye bra). Folk må lære seg å misstro systemet i en så stor grad at samfunnets lim går i oppløsning. Folk må slutte å tro at de skal bli (penge)rike og at verden vil tåle flere generasjoner med Babyboomere.

Vel her slutter mine usammenhengende strøtanker for denne gang.

Sebastian
Sebastian
7. mai 2017 22:34

Ja, vi får se på oppfølgeren men i mine øyne virker han sannferdig… ellers er han i en egen klasse til skuespiller å være….liker ikke denne dama men noen gode analyser har hun: https://www.youtube.com/watch?v=8RyJWrzdNFc