Steinkunstnerne hersket også i Andalucia

I Andalucia i Spania er det også funnet spor etter den tidligere globale sivilisasjonen vi forbinder med Sør-Amerika, Mexico, over hele Asia, Hellas, Italia, Malta, Egypt, Israel, Jordan, Afrika og mange andre steder. Hvorfor er dette viktig? For det første kan jeg ikke utstå at «forskerne» våre lyver oss rett opp i ansiktet. For det andre, og helt sikkert viktigst, er at vil være umulig, slik jeg ser det, å få stanset den galskapen som rir menneskeheten før vi klarer å ta tilbake vår historie. For er ikke det deres mest geniale pek? Å ha enkelt spill med oss de siste hundreårene, ene og alene fordi et folk som har mistet sin fortid, knapt lever i nåtiden, og garantert vil bli utradert i fremtiden?

Spanske forskere fant fantastisk formede steinblokker i Spania under en ekspedisjon på 1800-tallet

Jeg skal ikke lage en omfattende sak av denne historien. Til det er mine spanskkunnskaper for dårlige. Eller nesten fraværende, for å si det som det er. Jeg ble tipset om denne forskningen, med ei påfølgende bok, av den utrettelige Brien Foerster. Han la kort fortalt ut ei lenke på Facebook til ei bok som kom ut i 1868. Det er Gettys forskningsinstitutt vi har å takke for at den ble tilgjengelig. De digitaliserte og publiserte boka i 2018.

https://ia601006.us.archive.org/18/items/antiguedadespreh00gong/antiguedadespreh00gong.pdf

Det lille jeg har forstått, stort sett gjennom bruk av Google Translate, forteller meg at de fant spor etter en pre-historisk kultur som kunne forme fjell og stein på en måte som jo er uforståelig for oss selv i dag. Forfatteren, en Martinez, nevner i forbifarten  de sagnomsuste kjempene som en mulig forklaring. Mer interessant er at det nevnes at metallnagler holdt steinene bundet til hverandre i sidene. Dette er nevnt blant annet i kommentarfeltet i tråden Hvordan kan mainstream forskere ha unngått å erkjenne den megalittiske kulturen?

Her er den mest interessante illustrasjonen i boka.

Vi kjenner igjen slike typer fantastisk formede steinblokker. Vi har sett fotografier av mengder av dem rundt om i verden. Laget av et folk tilhørende en høyt utviklet teknologisk kultur som levde og hersket over jorden. Ellers finnes en del illustrasjoner av andre artefakter. Jeg er ikke så sikker på at disse funnene er viktige i forbindelse med den kulturen, den menneskerasen vi snakker om. Det er høyst sannsynlig gjenstander fra senere kulturer. Fra mennesker som har bodd i området til og fra oppgjennom de siste tusen- og hundreårene. Det nevnes ikke noe om lange menneskeskaller. Det finnes en del illustrasjoner av skaller, men de karakteriseres som tilhørende den kaukasiske rase, med et unntak. Dette unntaket var heller ingen langskalle.

Er det noe som behersker spansk og interesserer seg for dette temaet, vil jeg sette pris på om dere gir beskjed om dere finner noe interessant i boka.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

20 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Nomad
Nomad
7. februar 2020 08:16

Det er ikke ønskelig at slik informasjon når befolkningene da det ikke hjelper elitene. Dem ønsker at vi skal forholde oss til polarisering, splitt og hersk, og ikke minst manko! Systemene inneholder innebygde strukturelle systemfeil slik at overflod «rikelig mengde (utover det nødvendige)» blir til noe negativt, så derfor oppnår vi allmenningens tragedie (spillteori) kun for å holde tritt med gjeldsveksten hvor det er umulig å betale gjelden. Den kan kun øke. Vi er et folkeslag som lider av hukommelsestap og om 100 år er alt glemt. Ha en fin helg..

«Who controls the past controls the future: who controls the present controls the past.»

“The most effective way to destroy people is to deny and obliterate their own understanding of their history.” -Fra boken 1984 som ble skrevet i 1948. Mennesker forstår ikke at boken var skrevet om samtiden og mulig scenario for fremtiden.

vilfred hansen
vilfred hansen
7. februar 2020 11:07

Også Joseph P. Farrell går for eksistensen av en gammel interstellar sivilisasjon som har satt sine spor her på jorde. Jeg kan anbefale hans bøker som informasjon av ypperste klasse…
https://www.amazon.com/…/B001KCNKF4%3Fref=dbs_a_mng_rwt_scn…

vilfred hansen
vilfred hansen
7. februar 2020 12:44

Jostemikk… «Det kan være så enkelt som at en langt framskreden sivilisasjon ble til av seg selv her på jorda under den siste istiden. » Også Farrell er åpen for den oppfatningen. Jeg burde vel heller brukt begrepet interplanetar i stedet for interstellar 🙂

Vapaus
Vapaus
7. februar 2020 17:03

Har samlet mye stoff om hva som kan ha forårsaket en slik katastrofe. Det er lansert mange hypoteser. En av dem ser ut til å være på sporet av noe viktig. Jeg vil, så sant jeg klarer å få det til, lage en artikkel om dette. Det vil ikke bli lystig lesing.

Lystig? nei antagelig ikke, med desto mer viktig. Ser frem til den artikkelen.

Nomad
Nomad
7. februar 2020 22:29

Jeg beklager Jostemikk. Du vil ikke høre noe fra meg lengre.

“Give a man a fish, and you feed him for a day.

Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.

Steal a fish from one guy and give it to another–and keep doing that on a daily basis–and you’ll make the first guy pissed off, but you’ll make the second guy lazy and dependent on you. Then you can tell the second guy that the first guy is greedy for wanting to keep the fish he caught. Then the second guy will cheer for you to steal more fish. Then you can prohibit anyone from fishing without getting permission from you. Then you can expand the racket, stealing fish from more people and buying the loyalty of others. Then you can get the recipients of the stolen fish to act as your hired thugs. Then you can … well, you know the rest.”― Larken Rose

See you all in the next cartoon….comment image?w=1365&ssl=1

https://www.economist.com/content/global_debt_clock

Stargazer
Stargazer
8. februar 2020 01:05

Ikke at jeg har noe med innholdet her og gjøre, jeg er bare en interessert leser. Men hva er det du beklager og hvorfor får vi ikke høre mer fra deg Nomad? Jeg ser bare interessante sitater og et interessant bilde.

Vapaus
Vapaus
8. februar 2020 06:06

Hvorfor korn- og frølageret ble lagt til Svalbard.

Noen kjenner nok til mer enn den offisielle historien ja. Så ja, ser fortsatt frem til fler biter som kanskje kan passe i puslespillet, for de bitene som jeg fikk utlevert i historietimene på skolen, de passer ikke samme hvilken vei jeg snur bitene.

vilfred hansen
vilfred hansen
8. februar 2020 10:35

Jostemikk … ja, ser at lenken var dårlig, prøver på nytt: https://www.amazon.com/Joseph-P.-Farrell/e/B001KCNKF4%3Fref=dbs_a_mng_rwt_scns_share
Hvilken bok… tja, han har en rikholdig produksjon som alt er høyst lesverdig…
1) hans triologi om Gisa-platået og pyramidene
Men jeg anbefaler:
2) https://www.amazon.com/gp/product/B005LQQXCW/ref=dbs_a_def_rwt_hsch_vapi_tkin_p1_i3
3) https://www.amazon.com/gp/product/1931882754/ref=dbs_a_def_rwt_bibl_vppi_i3
Og om økonomi:
3) https://www.amazon.com/gp/product/B003XRDBLW/ref=dbs_a_def_rwt_hsch_vapi_tkin_p1_i0

Nomad
Nomad
8. februar 2020 14:23

Til Stargazer; Jeg kommer ikke til å slutte å lese bloggen da jeg liker andre perspektiver og synspunkter hvor jeg lærer av alle mennesker. Det jeg beklager for er at jeg «forsøpler» kommentarfeltet i jostemikk sine øyne. Hvordan vet jeg dette? Det er fordi jeg leser gjennom mennesker og ikke minst mellom linjene når dem skriver. Det eneste jostemikk ville skrive etter min kommentar var en nedlatende passiv-aggressiv setning på 10 ord. Kunne fint latt være eller skrevet noe som bidrar til videre diskusjon. Jeg har tydeligvis sitert Eric Arthur Blair flere ganger på denne bloggen, og kanskje vært nedlatende selv, men i mitt forsvar så har jeg ikke oversikt over hva jeg har skrevet hvor (frustrasjon). Jeg har vært en selverklært motstandsmann de siste 20 årene for å berge Norge (salget av Norge) og dissekere propagandaen i media for å bidra og være en del av løsningen slik at nordmenn kunne ta gode valg og ikke minst at barn kunne få en trygg og god oppvekst som jeg fikk. Noe som viste seg å være en umulig oppgave da indoktrineringen de siste 80 årene har fungert for godt. Men har selvfølgelig noen tanker om hvorfor åpenbart dårlig og enkel propaganda fungerer så godt på mine medmennesker dvs massene..

Bilde er av Göbekli Tepe og er det beste beviset på at vi var ikke en gjeng med samlere og jegere på den tiden, men et intellektuell samfunn med kunnskaper og teknologi som kunne samarbeide og ikke minst overskudd til å få jobben gjort. Historien om at alle mennesker stammer fra Afrika er heller ikke sann. Tidslinjen som opereres med er beviset på usannhet. De siste tallene deres er påstanden at moderne mennesker, Homo sapiens, utviklet seg i Afrika for opp til 200 000 år siden og nådde fram til Midtøsten for rundt 70 000 år siden. Hadde bare denne historien vært sann så ville de afrikanske samfunnene vært milevis fra alle andre samfunn og ville regjert den dag i dag. Man kan ikke ha over 200 000 år forsprang for så å bli tatt igjen, Helt umulig! Se bare på de «jødiske»/zionistiske bankfamiliene som startet som hoffjøder fra 1400-tallet og til nå. Hverken kristne eller muslimer kunne kreve renter, og på 600 år ble dem ledende innenfor bank, finans, eierskap og media hvor vi nå lever i plutokrati kamuflert som demokrati. Jeg har forstått at det er ikke mennesket som kommer til å sette elitene på plass, men teknologien og da spesielt AI. Parasittene på toppen av hierarkiet vil prøve å lage regler og firkanter som AI skal operere innenfor, akkurat som mennesket, men det blir en umulig oppgave da AI vil generere/reprodusere flere og enda smartere AI på løpende bånd og når det skjer er hegemoniet til elitene over. (Men før det skjer så skal vi ha mer krig og finans/gjelds-kriser).

“You know what’s truly weird about any financial crisis? We made it up. Currency, money, finance, they’re all social inventions. When the sun comes up in the morning it’s shining on the same physical landscape, all the atoms are in place.”― Bruce Sterling

Bill Hicks – It’s Just A Ride

Nomad
Nomad
8. februar 2020 21:54

Til Jostemikk; Jeg kan kun beklage på det sterkeste og leste setningen din «som fanden leser bibelen» fordi jeg er blitt til «et brent barn» dvs endt opp med negative og forutinntatt holdninger til setninger da jeg har kranglet med mine medmennesker i to tiår og det eneste jeg ønsket fra begynnelsen var å hjelpe til og ha intelligente debatter. Hadde jeg fått 1 kr for hver krangel hvor man ble kalt antisemitt, rasist, konspirasjonsteoretiker, ekstremist, psykisk syk, og ha paranoide vrangforestillinger så ville jeg ha vært en rik mann. Igjen, beklager så mye. Jeg må nullstille meg selv forstår jeg nå og har selv en klump i halsen da jeg føler at jeg har «angrepet» et menneske som jeg respekterer høyt for sine bidrag til menneskeheten, men det jeg egentlig prøvde på var en taktisk retrett før du ba meg å reise til H…… Du har skapt en oase/fyrlykt som jeg har fulgt i mange år uten å kommentere (brukte VPN tidligere) Anyway, gleder meg skikkelig til ditt neste bidrag og du er det første jeg leser/søker på nett hver dag. Jeg er så glad at du er her. Det hjelper meg å forstå hvor vakker verden kan være. Ha en fortreffelig kveld.

«De fleste mennesker tror nemlig ikke på sannheten, men på det de skulle ønske var sant. Og det hjelper ikke hvor mye slike folk sperrer opp øynene, de ser likevel ingenting.» -Haruki Murakami

Amatør1
18. mars 2020 12:25

Jeg har sendt linken til det dokumentet til en spansktalende kollega fra Peru som har lovet å se på det. Han er såpass interessert i temaet at han besøkte Puma Punku i Bolivia nylig…