PSTs nasjonale trusselkaklevurdering 2020

Nå skal ikke jeg komme her og påstå at PSTs 2019-rapport om terrortrusler var et idiotisk makkverk av en rapport. Den var verre enn som så, og jeg har fortsatt dårlig samvittighet fordi jeg aldri fikk gjort ferdig en artikkel om galskapen de presenterte. Nå har 2020-rapporten kommet, og den virker å være produsert av de som er de egentlige høyreekstreme. Dere vet, slike som ikke tåler at andre folk har andre meninger enn dem, og ikke tillater at andre forsøker å forsvare seg mot overgrep begått av nettopp disse høyreekstreme rapport-makerne og deres oppdragsgivere. Mennesker som er høyreekstreme nettopp fordi de stigmatiserer en uønsket rase (den hvite) og et uønsket kjønn (menn) og bedriver pur hatkriminalitet mot dem. Hvite europeiske menn hetses og hates av vårt lands myndigheter. Dette må virkelig være noe for menneskerettighetsdomstolen i Haag.

Det hele faller altså igjen ned på dette forferdelige. Dette aldeles utålelige. Hvite, europeiske, ensomme menn. For slike er virkelig en trussel. De må jo være det, for det står i rapporten. Enslige hvite ulver som utgjør en trussel mot et påstått demokrati stappfullt av menneskeverd. Bare ved å bli født som hvit, mannlig europeer, havner du i dag automatisk i PSTs søkelys.

Skulle du vokse opp og ende som en pr. definisjon misstilpasset hvit og europeisk mann, altså en som synes at det foregår enkelte kritikkverdige handlinger begått av de som hater hvite, mannlige europeere og deres familier og venner, må du for all del ikke prøve å forsvare deg og dine. Da tagger overvåkingsmyndighetene deg med et digert, rødt flagg. Er du født som mann, er hvit og bor i Europa, er du pr. rasistiske definisjoner gitt av de høyreekstreme og rasistiske myndighetene, et menneske uten rett til å opponere. For deg er det forbudt å forsvare deg selv mot noe som helst. Du er et utskudd. Uønsket. Mindre ønsket enn hundebæsj under skosålene.

PST og deres oppdragsgivere retter sitt terroristsøkelys mot deg hvis du uttrykker deg offentlig og under fullt navn. Like ille er det om du ønsker at de ikke skal kategorisere deg som potensiell terrorist. Da søker du kanskje anonymitet under din deltakelse i forskjellige debatter på Internet. Og da er du virkelig livsfarlig! Om du av denne årsak kun ønsker å gjøre en innsats for det du tror på kun på lukkede fora, blir du utpekt som samfunnsfiende nummer én! Kort og godt: Hvite europeiske menn skal nektes retten til å delta i noe som helst. De skal ikke mene noe som helst. De har ikke noen som helst form for rettigheter til å tale for seg selv.

Det hele koker ned til et ønsket forbud mot det som kalles nasjonalister. Mennesker som elsker sine egne og sitt eget land, og gir uttrykk for det gjennom ord og handlinger. Kast dem i et mørkt hull, sier jeg! Bli dem kvitt! Her er to prakteksempler på nettopp slike ondsinnede trusler av noen nasjonalister, hvorav kun den siste, er i arresterbar tilstand:

To konger med det ultranasjonalistiske valgspråket Alt for Norge.

Nasjonalist-Harald har også et annet kjennetegn som står på rødvarsel-lista til PST. Han kan være sarkastisk. Jeg tuller ikke. Å være sarkastisk eller ironisk er et typisk tegn for den hvite, europeiske mannen som er i ferd med å ende som demokrati-truende terrorist. Her er fra PSTs 2020-rapport Nasjonal trusselvurdering 2020.

Radikalisering til høyreekstremisme og oppfordring til voldsutøvelse vil hovedsakelig skje på sosiale medier gjennom propaganda og anonym kommunikasjon blant likesinnede. Anonymitet og mangel på sensur åpner for en kommunikasjon der det er om å gjøre å tøye grenser. I tillegg til henvisninger til vold benyttes ofte memer, referanser fra spill- og filmverdenen, ironi, sarkasme og ideologisk symbolikk.

Her er ugjendrivelig dokumentasjon på at Alt for Norge-Harald (nasjonalisten) bedriver sarkasme (terroristen). Det er fra den famøse Tv-sendte telefonsamtalen mellom Stutum og Harald. Ordet famøs kan også ha spor av ironi i seg. Bare så det er sagt. Verden er full av styggedom. Legg merke til vår nåværende konges sarkastiske svar da Stutum forsøker å invitere seg selv til Skaugum.

– Ja, det kunne la seg gjøre det, for er ikke jeg der, er sikkert Sonja ute også.

 

Oooops! Rett på rødlista til PST! Eller? Kanskje kongen kan forsvare seg med at han ikke er så veldig hvit? Terrortrusselen utgjøres som alle nå vet kun av hvite, ensomme menn av europeisk herkomst. Kongen er dessuten ikke ensom, så han går nok under PSTs radar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

22 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Vapaus
Vapaus
11. februar 2020 13:45

Nå skal ikke jeg komme her og påstå at PSTs 2019-rapport om terrortrusler var et idiotisk makkverk av en rapport. Den var verre enn som så, og jeg har fortsatt dårlig samvittighet fordi jeg aldri fikk gjort ferdig en artikkel om galskapen de presenterte. Nå har 2020-rapporten kommet, og den virker å være produsert av de som er de egentlige høyreekstreme.

Mine tanker også da jeg leste den, verre enn som så.

Tommeskruene strammes nå ytterligere til og våre dagers «Krøsa maja’er» (de presstituerte), tar villig på seg sin del av jobben. 22/7 var visst heller ikke nok, som jeg leste en av «kapoene» uttale seg om i dag («Burde vært en vaksine mot…»). Ja, ja. Jeg lurer f.eks. også på hva en tidligere justisminister kunne bety av problemer for eliten, ettersom det ble nødvendig å sette ham slik ut av spill via familien? Jeg aner ikke? men noe må det ha vært, for enhver som ikke omfavner falskheten fullt ut, settes ihvertfall ut av spill på en eller annen måte.

Den falske forestillingen som utspiller seg med større intensitet nå enn tidligere, eller antagelig ikke, det er nok bare meg som ser og forstår mer nå enn tidligere, uansett det er en motbydelig og falsk forestilling. Min trøst er å ta meg av småfuglene og rådyrene vinterstid, de bringer ihvertfall positivitet inn i livet mitt og de gjør meg en større tjeneste enn de nok aner ved å trenge min hjelp, for det er en positivitet og ærlighet jeg sårt trenger.

Vapaus
Vapaus
11. februar 2020 17:00

…tre mulige motiver.

Jeg skulle så gjerne ønske at det var motiv nummer 1. men desverre så er vi nok ikke så heldige. 🙁

Slik jeg ser det fungerer PST som også andre deler av verktøyene (etater) til den utøvende makt, problemet er nok at det ikke er den på pairet utøvende makt som i realiteten styrer dem (de er heller ikke noe mer hva jeg vil kalle «kapoer» i mangel av bedre betegnelser.

Innen alle etater og jeg vil tro også PST, så finnes det endel fotfolk og disse fotfolk har noen drivkrafter i seg. Først og fremst ønsker de å gjøre en god jobb og slik sett bli lagt merke til av ledelsen og dermed kunne avansere oppover i systemet. Det medfører jo økt sosial status, samt høyere lønn. I mine øyne er dette hederlige folk om enn kanskje litt for karrierebeviste i enkelte tilfeller. Lykkes noen av disse i å avansere, så vil de etterhvert nå et nivå, hvor et klart hode med gode ideer, faglig dyktighet og ståpå-vilje ikke er nok til å klatre videre oppover karrierestigen. De vil etterhvert se at stillinger de er best kvalifisert for blir besatt av personer som ikke akkurat har utmerket seg med sin faglige dyktighet (snarere tvert imot). Som sagt avanserer en opp til et visst nivå, vil en etterhvert begynne å se og legge merke til endel ting som ikke er helt bra, men vil også se at å si fra om slikt ikke vil være det smarteste hverken innen den jobben eller innen det sosiale. Alternativet er da å holde kjeft og være fornøyd med hvor en er i livet, eller å la samvittigheten styre og komme seg vekk.

Det er foresten det samme innen politikken som i slike offentlige etater, en kommer bare ikke over et vist nivå uten å selge sjela og forhåpentligvis innehar en i det tilfelle såpass samvittighet og sjelekvaler at en holder seg for nesa og henger et teppe over speilet på badet.

Noen styrer med en skjult hånd og en skal nok dypt inn i frimurer-nettverket for å finne dem som virkelig styrer begivenhetene og så vil jeg tro noen også styrer frimurerne, men nå gjetter jeg bare. Selv avslo jeg heldigvis i sin tid invitasjon om å bli med i den delen av den skjulte verden.

Nomad
Nomad
11. februar 2020 21:05

Hvis man leser rapportene fra etterretningstjenestene fra alle tidligere hvite nasjoner så sier dem akkurat det samme. Blir som når alle henter «nyheter» fra jødiske Reuters eller jødiske Ap. Psykologisk krigføring (også kalt psyops) er å benytte seg av propaganda og andre psykologiske virkemidler for å påvirke mennesker. I enkelte nasjoner hvor det har gått for langt kan man skape en viss validitet i propagandaen, men ikke i Norge. Gruppen man kan definere som høyreekstreme i Norge er ikke-eksisterende, dog med sine vage defineringer så kan vel alle som ikke tilhører venstre og voldsvenstre bli definert som høyreekstrem. Politiet er også instruert til å hjelpe med endelige løsningen på det hvite problemet. Legger bare ved en artikkel fra nyere tid; Ungdomsgjeng skal ha slått ned Oscar og tatt jakka hans. Politiet etterforskar saka som eit tjuveri https://www.nrk.no/norge/ungdomsgjeng-skal-ha-slatt-ned-oscar-og-tatt-jakka-hans.-politiet-etterforskar-saka-som-eit-tjuveri-1.14852504

Legger ved en artikkel fra i dag; Tobias (21) ble overfalt, sparket og truet med kniv https://www.nidaros.no/tobias-21-ble-overfalt-sparket-og-truet-med-kniv-jeg-hadde-englevakt/s/5-113-16214 Nå sliter ikke bare Tobias med ettervirkningene, men legger skylden på seg selv som den gode indoktrinerte nordmannen; «I etterkant har jeg tenkt at jeg var på feil sted til feil tid. Det var ikke meg de var ute etter. Og sånt skjer jo ikke ofte.»

Ser man en organisering av utlendinger eller nordmenn i samfunnet? Hadde det vært 4 hvite menn som hoppet på en jøde, muslim, eller brune/svarte mennesker så ville H….. brutt løs i jødiske MSM og litt i zionistiske MSAM som leker at dem hjelper oss. Det nytter ikke engang å gå to og to i lag heller lengre. Jo, lengre sør man kommer i Norge er odds ratio for at man ender opp som byttedyr større. Har personlig blitt angrepet av utenlandsk mobb med våpen på vestlandet i 2000, og den eneste politiet gjorde var å kjøre meg og mine kompiser vekk fra mobben, bra at dem kanskje reddet livene våre, men slettes ikke bra at mobben kunne fortsette med sine «aktiviteter» uten tiltale..

Og, nei det er ikke lov til å advare eller definere de importerte «problemstillingene». Enden på visen er militarisering av politiet og at hvite mennesker vil danne egne borgervern grupper da hverken PST eller politiet beskytter den hvite befolkningen. De svakeste vil dukke under (selvmord) eller bli en eremitt som er redd for alt og alle, og vil sikkert lide av PTSD. At flertallet ikke klarer å se mønstret og systematikk i hva som forgår er forbi meg, men har skjønt dette siden 2000 så har valgt min livsstrategi deretter. Det norske folket vil ikke forstå før det er for sent.

Anki
Anki
11. februar 2020 21:08

Stutum-klippet er jo helt Konge 🙂 Glad jeg vokste opp i en tid hvor det var lov å herje litt rundt. At nasjonalstaten skal rigges ned er ett av nwo-guttas hovedmål. Så de følger jo bare oppskriften. Når papegøyene har overtatt alle offentlige rom og arenaer har de stort sett fritt spillerom. De kan lene seg tilbake mens pk-tantene gjør jobben med polarisering på steroider. Det hele er jo ganske genialt. Såpass skal de ha.

Anki
Anki
11. februar 2020 21:33

Tja. Det er jo forståelig at man kan bli pittelitt mørkredd når det koker som det gjør nå. For de av oss som kan vår «David Icke» er det varslet og forventet. Og antagelig blir det mye verre en periode. Men da er det fint hvis man klarer å ta seg av rådyra og småfuglene eller hva det måtte være som hever vår frekvens, holder fanen høyt og ikke lar seg rive med av polariseringsbølgen. Det er en hårfin balanse mellom det å formidle faktum (som jeg synes du gjør excellent!) og gå inn i den rigga kampen. After all life is just a game, jf. Dolores Cannon og likesinnede. Hang in there! Og takk igjen for skribleriene dine!

Nomad
Nomad
12. februar 2020 00:46

Til Jostemikk; Ja, det er trist at politiet er allerede militarisert som i tillegg for lov til å bruke ekspanderende ammunisjon noe som militæret ikke har hatt lov til å bruke siden det ble vedtatt i Haagkonvensjonen av 1899. Har også fått med meg som du nevner at skillelinjene mellom politi og militæret viskes ut hvor f.eks EUs permanente strukturerte militærsamarbeid (PESCO) o.l kan gi grunnlag for utenlandske styrker i Norge. https://neitileu.no/aktuelt/pesco-gir-trange-kar-for-noytralitetspolitikk I fremtiden kan vel også NATO-soldater og/eller FN-Soldater få tilgang.

«Det har blitt stor forskjell på Kong Salomo og Jørgen Hattemaker i dette landet. Ingenting fungerer som Kari og Ola tror det gjør.»

Ja, men legger merke til en oppvåkning i samfunnet, gjennom skjev fordelingen, politikere som oppfører seg som hersker og spesielt alle som har kjent på statens klamme hender gjennom politi, NAV, barnevernet og skatteetaten osv. Hadde man bare klart å samle alle under en fane kunne vi stoppet utviklingen eller forandre retningen. Som individer er vi Sitting Ducks..

«One arrow alone can be easily broken but many arrows are indestructible.»
-Genghis Khan

Ole H. Johansen
Ole H. Johansen
12. februar 2020 00:50

Her vil jeg anbefale en rapport «fra kildens utspring» når det gjelder anti-hvit propaganda.
Jeg mener dette er en av de beste artiklene som på en enestående måte avkler disses forsøk på å falsifisere historien. https://www.paulcraigroberts.org/2020/02/11/the-new-york-times-assault-on-white-americans/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=the_new_york_times_assault_on_white_americans&utm_term=2020-02-11

Vapaus
Vapaus
12. februar 2020 02:16

Hadde man bare klart å samle alle under en fane kunne vi stoppet utviklingen eller forandre retningen. Som individer er vi Sitting Ducks.

Et våpen de har overfor massene som kan motvirke en oppvåkning, noe du tidligere har vært inne på i dine kommentarer, er jo økonomien. Hvordan hele det økonomiske opplegget er konstruert (hvordan penger kun blir skapt av å utstede gjeldsbrev med tastetrykk). Jeg frykter de nå legger grunnen for et nytt økonomisk krakk og da blir resultatet at mange virkelig vil sitte i saksa når verdien på deres eiendeler (boliger) synker. Gjelda øker jo også med 10 gangen pr. generasjon. Da blir det nesten umulig å vekke folk, for de vil klamre seg til sine jobber i frykt for å miste alt og vil i realiteten ha valget mellom å jatte med PK-agendaen, eller miste jobb, hus og hjem.

Vi gamlinger som har unnsloppet gjeldsslaveriet og dermed fått vår frihet og i tillegg har kommet oss unna Gettoene (smart cities), vi er nok sitting ducks ja, men så få at vi nok ikke er bryet verdt å ødsle bort tid på, vi har så likevel begrenset tid igjen.

Ole H. Johansen
Ole H. Johansen
13. februar 2020 00:54

Til Jostemikk.
Takk som byr.

Ingrid
14. februar 2020 23:19

Enda en god artikkel om truslene mot hvite.
«Throughout the Western world truth is out of favor. Indeed, truth is objectionable. It offends Identity Politics, feminism, the Israel Lobby, the military/security complex, Monsanto/Bayer, the extractive industries, the pharmaceutical industry, the “woke people,” the transgendered and every other interest that desires to be unaccountable and free of criticism.»
https://www.paulcraigroberts.org/2020/02/13/white-people-are-being-erased/

Vapaus
Vapaus
20. februar 2020 01:13

Dette er en av flere usynlige slavelenker de benytter seg av. De gamle jernlenkene er skiftet ut med mer subtile erstatninger.

Ja og frihetens verste fiende er lykkelige slaver. Lenkene er usynlige for de som ikke ønsker eller evner å se dem, nettopp fordi de tror de er lykkelige i sin tilværelse av jag etter sosial staus, penger og makt/karriere, samt dosen med «cirkus» i form av MSM forsider eller TV program med fordummende innhold som puppeoperasjoner og sport eller andre kjendisidolers privatliv. Nesten så jeg kunne ønske å spinne litt videre på Platons hulelignelse, men skal la den ligge.

Men gjeldsslaveriet ser ut til å etterhvert utøkes til at vi mister helt kontrollen over «penger», når fler og fler transaksjoner tvinges over i det digitale univers og krefter jobber for helt å avskaffe kontantene, da vil vi virkelig sitte i klemma om vi opponerer. Da kan vi med et tastetrykk bli gjort helt hjelpesløse ved at vår tilgang til egne penger stenges. Snakk om å bli gjort til «puppets on a string», et lite napp i en av trådene og vi blir nødt til å sprelle etter mesterens innfall.

Neste steg er fullstenig overvåkning, i dag er bilene utstyrt med GPS og i tillegg øker antall overvåkningsstasjoner (eller bomstasjoner som de også kalles) to fluer i en smekk, skatteinnkreving og overvåkning. Cluet er å få alle slike «slavelenker» til å virke forlokkende og som en forbedring eller i det minste ha et aktverdig formål og de fleste går rett på limpinnen. Fremgangsmåten kan f.eks. være å innføre noe som mange etterhvert protesterer mot, slik som bomstasjoner og så komme med (et enda verre) alternativ, men få dette alternativet til å fremstå som bedre enn det første tiltaket, slik som veiprising (og dermed full overvåkning overalt). Til og med ønsker og får enkelte opperert inn en chip nå, helt utrolig. Dette i tillegg til at de fleste allerede bærer med seg tåtesmukk, eller smarttelefon som det vistnok heter og er dermed under full kontroll til enhver tid, da de ikke klarer å være foruten denne tåtesmukken i fem minutter engang. I hjemmene innstalleres villig vekk alt som kan overvåke oss (nok engang «smart» betegnelsen). Få stopper opp og kobler inn de små grå og spør det betimelige spørsmålet, «smart for hvem?»

Kunne ramse opp i det uendelige nesten alle disse usynlige slavelenkene og brennmerkene, utviklingen har vært på full fart etter at slavene tidligere fikk brennmerket inn eierens bumerke og fikk smidd jernlenker og forskjellen er nå at slavene ønsker det selv, fordi de ikke ser og forstår hva som faktisk skjer. Veien til helvete er brolagt med gode forsetter og problemet er at de fleste kun ser de ørsmå fordelene med disse nyvinningene, men evner ikke å se det store skrekkbildet. Mange har advart opp gjennom, men få tar det til seg. Det er rett og slett skremmende og jeg må si jeg er glad jeg er såpass gammel som jeg er og det eneste jeg er redd for, måtte være at de som taler om reinkarnasjon skulle ha rett.

Ingrid
20. februar 2020 11:53

Tusen takk til Vapaus for at han/hun deler sine tanker – tanker jeg til fulle deler med ham. Kanskje vi begge har levd lenge nok? Noen ganger lurer jeg på om selvbedrag er den kraftigste menneskelige egenskapen. Jeg har begynt å glede meg til dine kommentarer 🙂
Takk også til Jostemikk for et godt svar til Vapaus’ innlegg. Dere har begge rett – i mine øyne 🙂

Vapaus
Vapaus
20. februar 2020 22:11

Tusen takk til Vapaus for at han/hun deler sine tanker

Takk Ingrid og i lige måte, gleder meg til dine kommentarer. 🙂 og det er «han » ja. Jeg styrer unna å skrive noe som helst under fullt navn på internett, så da valgte jeg nicket Vapaus, som betyr frihet på finsk.

Sitat Jostemikk:

Så kan jo undres over hvorfor man frivillig, eller tilsynelatende frivillig, stadig søker etter mer smerte. Jeg kan bare svare for meg selv, men jeg ser jo muligheten for at det er en almengyldig forklaring. Det er et underliggende håp om at menneskeheten skal klare å kvitte seg med ondskapens og forfalskningens åk. At vi egentlig har et stort potensiale for å gjøre gode ting.

Spot om Jostemikk, det og den trang vi slavene har til å oppnå rettferdighet og ikke la «dem» slippe unna med løgn og bedrag. GHB uttalte for ikke så lenge siden at «vi» er i ferd med å miste kontrollen på hva folk blir fortalt og akkurat det var som vakker musikk i mine ører, for jeg er forbanna for at historien har blitt forfalsket på så mange områder og ønsker at sannheten skal frem i dagslyset.