Etter den franske revolusjonen skjedde det noe rart i Norge og Sverige

Dette er et ørlite kilent innlegg å skrive. Det er en direkte fortsettelse av saken om Pontifex Maximus og innleggene om katolisismen og Vatikanet. Det er dessuten en fortesettelse av en annen sak, Hore og madonna og en okkult kongelig blodsprut med mer, en av de første jeg publiserte her på bloggen. Jeg burde ha fulgt opp den saken for lenge siden, men fikk ikke ut fingeren før jeg fikk et spark i baken. Det sparket kom fra Kjell Erik Midtgård, som ga meg mer kunnskap om et tema jeg var så usikker på fram til det at jeg ikke fikk meg til å skrive mer om saken. Håper og tror at dette innlegget vil føre til større forståelse av hvordan verden er skrudd sammen.

Frimurerjødene og satanistene gjennomførte ikke bare en revolusjon i Frankrike

Vi ser litt nærmere på deler av det jeg skrev i innlegget jeg linket til over. Den for de kongelige særdeles lite trivelige revolusjonen i Frankrike fikk alvorlige ringvirkninger. Spiren for jødenes endeløse rekke av såkalte revolusjoner var sådd. I Frankrike feiret de ved å utgi denne mynten som viser Isis som egentlig ammer Horus på tilsvarende bilder, men som i dette tilfellet spruter melken fra pattene direkte til sultne parisere. Hvem som står med akasiekvisten i høyre hånd og tar krøplingen imot vet jeg ikke, men nært tilknyttet Rothschildfamilien må han ha vært. Mynten ble preget i 1793, midt under revolusjonen som varte fra 1789-1799.

De kappet hodet av Ludvig 16. i 1793. Bedre gikk det ikke for hans kone Marie-Antoinette, som ble et hode kortere samme år. Førti år senere, i 1833, reiste de Luxor-obelisken, eller Kleopatras tannpirker som den også ble kalt, midt i fotavtrykket til guillotinen som kappet hodet av kong Ludvig og hans kone på stedet som i dag heter Place de la Concorde i Paris. Dette er å regne som et bumerke. Det forteller hvem som drepte kongeparet, og hvem som sto bak revolusjonen. Jeg skal gjøre dette så kort som mulig, og vi skal snart ta turen til Sverige og Norge, men først litt fra Wikipedia om hvem som sto bak forbrytelsene.

French Revolution
The Lodge Les Neuf Sœurs was a prominent lodge attached to the Grand Orient de France that was particularly influential in organising French support for the American Revolution and later in the intellectual ferment that preceded the French Revolution. Benjamin Franklin was a member of this Lodge when he was serving as liaison in Paris.

Some notable French revolutionaries were Freemasons, including Voltaire,[10] Marquis de Lafayette, Marquis de Condorcet, Mirabeau, Georges Danton, the Duke of Orléans, and Hébert.

Louis Philippe II, Duke of Orléans, a leader of the Liberal Aristocracy, was the Grand Master of the Grand Orient at the time of the French Revolution. In some parts of France, the Jacobin Clubs were continuances of Masonic lodges from the Ancien Régime, and according to historian Alan Forrest «some early clubs, indeed, took over both the premises and much of the membership of masonic lodges, before rebadging themselves in the new idiom of the revolution.»

The Catholic Encyclopedia alleges that the Masonic book La Franc-Maçonnerie, écrasée in 1746 predicted the program of the French Revolution, and claims to quote documents of the Grand Orient of France where Freemasonry claims credit for the French Revolution.

Det alle må huske på videre er at revolusjonen i Frankrike ble gjennomført i omtrent samme periode som Adam Weishaupt hadde skapt Illuminati i Tyskland, hvorpå Rothschild raskt spredde sitt bankdynasti ved å sende sine sønner til Paris, London, Wien og Napoli. Roma var opptatt, der holdt andre deltakere i jævelskapen sin jernhånd festet rundt folks penger fra sine dragevagler i Vatikanet. Cherep-Spiridovich skriver mye om Rothschilds som de store pådriverne for revolusjonen i Frankrike, og andre har gjort tilsvarende. Vel, kongepartet i Frankrike ble et hode kortere i 1793.Gustav III obelisk i StockholmDet færre er klar over er at de året før drepte kong Gustav III av Sverige. De så ut til å ha kommet inn i en stim når de først var igang med myrderiene av upassende kongelige i forbindelse med Den nye verdensorden-revolusjonen. Joda, NWO. Absolutt. Noen ønsket skaffe seg dominerende makt over både den nye og den gamle verden, altså USA og Europa, selv om ekspansjonsplanene nok ikke stoppet der. Den stakkars guttungen til Gustav III, Gustav IV Adolf var blitt faderløs i altfor ung alder til å kunne ta jobben som regent i broderlandet, og derfor gikk jobben som formynder til den døde kongens bror, Karl XIII, som overlot hele kongeansvaret til sin nevø da han var blitt gammel nok. Nevøen, Gustav IV Adolf, var nok ikke særlig mer ønsket som kongen enn sin myrdede far, for i 1809 ble han avsatt, og Karl XIII ble da konge av Sverige samme år, og kongen av Norge den 14. november 1814.

Kong Karl XIII var sint på Bernadottene

Om det skyldtes at kong Karl XIII hadde vært medskyldig i drapet på sin bror i 1792, og således hele tiden utgjorde en fare for makten bak makten og følte seg truet vites ikke, men den aldrende kongen hadde muligens fått dårlig samvittighet ettersom årene hadde gått etter drapet. Muligens var han uskyldig, og hadde hele tiden et sterkt nag til bakmennene. Nå har vi kommet til den eneste kilden jeg hadde fram til for et par-tre dager siden, et påstått brev fra Karl XIII til overstattholder Skjöldebrann i Stockholm i 1810. Jeg har lett med lys og lykte etter dokumentasjon på dette brevet, som muligens kalles Örebro-brevet. Her er sitatet:

– On veut mettre à ma coté le nommé Bernadotte, juif de naissance et jacobin à bonnet rouge. Au diable tous les jacobins!

Elendig  som jeg er i fransk, her er fra Google Translate:

– De ønsker å undergrave den siden som heter Bernadotte, jødisk ved fødsel og Jacobinere i røde hetter. Til helvete med alle Jacobinere!

Om det var jødeslekten Bernadotte, bare Bernadottefamilien, den jødisk-jacobinske Bernadottefamilien eller jabobinforbindelsen til slekten Bernadotte Karl XIII ønsket til helvete er jo ikke så godt å si ut fra disse få ordene. Han må tross alt dette ha elsket et av Bernadottefamiliens medlemmer, for han voksen-adopterte ham som sin etterfølger til tronen. Dette familiemedlemmet i Bernadotteslekten hadde slått seg stort opp under den frimurerjødiske franske revolusjonen og steget i militære grader til general. Han ble som takk for utvist blodig tjeneste utnevnt til Marskalk av Frankrike. Mannens navn var Jean-Baptiste Bernadotte. Det er samme mann som har fått Norges hovedgate oppkalt etter seg, her til lands kjent under navnet kong Karl Johan. Vi fikk altså en frimurerjøde som konge i et land fritt for både frimurere og jøder, sistnevnte påstått på grunn av den merkelige jødeparagrafen i Grunnloven. Da jeg leste sitatet fra brevet første gang for mange år siden, tenkte jeg at hvis dette er sant, er det da aldeles merkelig at vi ikke lærte om dette i historietimene på skolen, for ingen kunne vel tenkes å holde en så viktig del av vårt lands historie vekk fra historiebøkene? Slikt kalles i såfall for bokbrenning.

Bjørnstjerne Bjørnson om Bernadottene

Dette dreier seg om et sitat fra boka til Tor Bomann-Larsen, Kongstanken (Cappelen 2002), og det var denne jeg ble gjort oppmerksom på som nevnt innledningsvis. Jeg hadde aldri lest boka, og jeg har ikke lest den nå heller, kun et lite utdrag gjengitt på Nasjonalbiblioteket.no.

http://www.nb.no/bjornson/Bjornson/Samfunnet/Bjoernson-mot-Bernadottene

Bjørnstjerne Bjørnson var ingen parlamentariker, i sin kjerne var han knapt nok demokrat. Når han lovpriste folket, var det slekten han mente.

Den 4. juli 1882 talte Bjørnstjerne Bjørnson på Stiklestad. Dikteren sto utendørs på selve åstedet for kong Olavs død.
Utgangspunktet for talen var den såkalte statsrådsaken, som hadde versert mellom regjering og Storting i en årrekke. Nasjonalforsamlingen forlangte at kongens statsråd skulle møte i Stortinget og stå til ansvar for de folkevalgte. Mot dette hadde kongen, som godt forsto at saken bar i seg vippepunktet for parlamentarismens gjennombrudd, gang på gang nedlagt veto.


Foto: Karl Anderson/Nasjonalbiblioteket

På Stiklestad gjorde Bjørnson den hellige slagmark til arena for en ny offensiv, et angrep direkte mot kongemakten. Fra «vor gamle Selvstændigheds største Sted», erklærte han at kongen måtte oppgi sitt veto, eller folket måtte oppgi sin konge.

Angrepet på Oscar II var ikke bare av politisk art: «Han tilhører et andet Folk.» Det dreide seg om selve slekten. Mot bernadottene sto den gamle, mytiske kongestamme, Hårfagreslekten, som Bjørnson selv mente han var direkte etterkommer etter.

Venstres valgseier i 1882 hadde gitt Stortinget den nødvendige styrke til å sette inn et avgjørende støt mot kongens veto, Høyre-regjeringen skulle stilles for riksrett. I trygg forvissning om at konflikten var på skinner, forlot Bjørnstjerne Bjørnson Norge, kone og barn. Han byttet ut Gausdal mot det republikanske Paris. I utlendigheten ville han sitte og dikte. Inntil bøndenes hær kalte ham hjem til kongsgården.

Den 27. februar 1884 ble kongens veto nedstemt, og med det fradømt retten til å regjere i Norge.

Bjørnson, på sin side, ønsket ett nytt kongeslag, et dynastisk slag mellom den jødisk-marokkansk-svenske familien Bernadotte og den norrøne kongeætten Bjørnson via Bratt til Hårfagre.

Hvis dette stemmer setter det Grunnlovens paragraf i et merkelig lys. En jødisk monark i et kongedømme der jøder ikke har rett til å oppholde seg. Ikke så merkelig at mange har klødd seg i hodet over den paragrafen.

Hva betyr dette for Sverige og Norge?

https://no.wikipedia.org/wiki/Huset_Bernadotte

Huset Bernadotte er det herskende fyrstehuset i Sverige. Det har regjert Sverige siden 1818, og frem til 1905 også i Norge. Juridisk er det en linje av huset Holstein-Gottorp, da Jean-Baptiste Bernadotte ble adoptert av Karl XIII av Sverige.

Den er jo forsåvidt grei. Sverige har hatt et frimurerjødisk kongehus i snart 200 år, Norge i snaue 100 år. Men så er det dette med å følge slektslinjene i Bernadottefamilien, og da kommer en jo før eller siden til Märtha Sofia Lovisa Dagmar Thyra, av Huset Bernadotte og Huset Glücksburg. Her i landet het hun takk og lov bare kronprinsesse Märtha. Hun var gift med kong Olav V, og da er hun moren til dagens konge, Harald V. Verden er et merkelig sted, det er sikkert og visst. Enda bra at han og hans sønn ikke trikser med finansene og deltar i politisk-økonomiske møter arrangert av utenlandske tenketanker, for da hadde det jo vært noe å kritisere.

Märtha_of_Norway_1929
Märtha av Norge.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

17 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrik Lid Annaniassen
10. juni 2016 02:24

Her må det være noe feil. Triksing med finansene les:bruker vedlikeholdsbudsjettet til Slottet, på private eiendommer uten et snev av lov: jepp!

Deltakelse på Bilderbergmøte Harald i 1984 og Håkon i 2011: jepp!

Hva i granskaugen skulle de der?

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
10. juni 2016 08:42

Lederne av den franske revolusjon var jesuitter. Ta en liten titt på denne listen jesuitter studenter Visst er Jacobinerordenen med sitt kjennemerke de røde frygiske (babylonske) luene, til forveksling like toppluene motstandsrøysla i Norge gikk med under tyskernes okkupasjon. En av disse jakobinerne kom til det norske storting og er forfar til tidligere statsminister Kåre Willoch, som har hvilken katolsk orden? Kåre skrøt han var opplært av C. Hambro. Denne er av den jødiske slekten Hambro som var finans huset til den danske kongen og den svenske som overtok Norge. Hambro er hyllet som finanshuset som reddet den norske konstitusjonen, og kort etter var de altså i stortingspresident stolen, og Hambros bank finansierte det norske sjøfartseventyret og senere oljeeventyret. Hambros bank er del av Rothchilds bank imperium som nå favner hele verden sånært som 5 land. Rothchildene er jesuitter. Rothchild finansierte den franske revolusjon og Napoleon. Bankerne eier verden, de kom til det gjennom å utstede penger rett ut av tynne luften det er babylonsk magi!

Fredrik Lid Annaniassen
11. juni 2016 00:56

Jeg antar feilen Jostemikk, og ser at jeg vurderte deg riktig – i å bifalle det sarkastiske poeng. Med en påtreffende kommentarfeltpåpeknad.

🙂

«Hvilke dager er nu ikke de beste, de som er lange strevsomme. Begynner tidelig, før eller samtidig hvor nebbet av lille kylling vekker sin mor til morgengal. Når kvelden omsider er der, sier hønemor: Det som skjer fra nå av, må du skylde på din far»

Spørsmål: hvilken kjent kunstner kommer dette fra?

Når det gjelder Bernadottene, er du kanskje kjent med Mulling’s sitt samarbeide med Jan Rivelsrud? Fattiggutten som begynte å skrelle poteter, deretter servere og vipps var innehaver (langtidsleietaker) av Grand Hotel. Med sitt Rica. RIvelsrudCArl.

Det burde logisk sett kanskje vært RIvelsrudBErnadotte. RIBE Hotels. Men det rimer jo dårlig med f.eks vårt rike, ett rike, vi er rike, pass på vårt rike, ett nytt rike eller den beste: alle de andre er fattige vi er rike. Osv…..

Hyggen i RICA riket må i lys av artikkelen din Jostemikk være at Bernadottene kontrollerer Grand Hotel sammen med fot-trellen Rivelsrud: Skueplassen til de rike og famøse, som vinkende ned til grå masse – er uvitende om at de i sin forføring snur ryggen til demokratplassen foran Stortinget.

Merkverdig.

Fredrik Lid Annaniassen
11. juni 2016 02:11

Ref. tidligere:
askenasikhazarfrimurerkabbalistjesuitter = Archons

Archons er parasitter. Uten evne til å dyrke eget liv eller kollektiv kreativitet – les:nyskapelse.

Er Archons utelukkend møkk?
Etter mitt syn ikke.

Er Archons bra?
Etter mitt syn ikke.

Hva skal man gjøre for å bli kvitt Archons?
Doner alt jordslig gods til Jostemikk. Deretter ansee deg selv som en slave av sannhet.

Finnes det en snarvei eller magisk medisin som beskytter mot Archons innflytelse?
Ja. Bli den du virkelig er, og gjør det du virkelig skal gjøre.

Kan Archons føle følelser, eller bli lei seg?
Ja. Som et hvert annen parasittisk orientert individ er det mulig – men kun i ett Archae alene – som eksisterer i ytterst 33 minutter. Før det imploderer.

Archons lever i stimer, og vil i sin naturlige tilstand ikke kjenne følelser eller bli lei seg. Kun Archae som har forvillet seg ut av stimen vil vise dette. Den første beskyttelsesresponsen er å projisere seg selv på den mottagelige.

Dette kan oppleves som et multitud av ubehag.

Løsning: Møte med Archae tar maksimum 33 minutter, orienter deg derfor om et begrep du kan forstå tid med. Legg deg om mulig flatt ned på gulvet, med skulderbladene godt plassert innover mot ryggsøylen og nedover hvilende mot underflaten. Kjenn at du synker nedover nedover og at alle deler av kroppen din er i kontakt med underflaten. Fokuser deretter på lilletærne dine. Deretter ringtærne. Deretter langtærne. Deretter peketærne. Så stortåen. Etter det under foten, videre opp over foten – til ankelen. Akkurat her: finn det stedet hvor pusten din kan bevege seg lettest. Det kan være i hele mageområdet, i hele brystkassen eller opp i skuldrene beveget mot sternocleidomastoidene som knytter tanke, bevegelse til pust. Deretter tilbake ned til leggene, så til knærne. Baksiden av lårene, forsiden av lårene. Tungen som er spent opp i ganen slippes løs…..

Det videre greier du selv.

Vis etter dette forståelse for din egennytte. Hvis du ble skapt inn i ditt liv som den du skulle bli, ville det være unødvendig å skape det du nå er et produkt av.

Kan Archons hjelpe meg med å bli kvitt boliglånet?
Ja.

Kan Archons reparere en motorsykkel?
Ja.

Kan Archons gi mat og vann til 3,5 milliarder mennesker som mangler dette?
Nei.

Hasta la vista, m****r f*****’s

Fredrik Lid Annaniassen
11. juni 2016 09:29

Her trengs neppe noen skjerpings Jostemikk. Kun kanskje en realisering av at din skrivekunst tiltrekker seg en horde av mer eller mindre svært opplyste individer, som nok kunne falsisifisert deg for lenge siden. På betydelig mindre faktafeil enn den du skulle ha begått.

Dettte er altså ingen korrigering, heller et skump slik at arbeidet med boken «Til Ungdommen – Sannhet» eller forsåvidt «Sannhet – Til Ungdommen» kan begynne.

Jostemikkkollektivet som forfatter.

Det er godt.

🙂

jan fjerstad
22. september 2016 01:06

ja hva nå med denne utøya saken skal med i undervisningen . Jeg håper foreldrene forteller at det ikke er snakk om en oppklart «Zak og at de forteller alt som gikk Zckheis» Den dagen.og eller»s i dag går folk fra slotsparken med kongens Nei» under armen. Så lenge vi har fult av bokbrennere må vi ha noen som tør å si i fra at en spade er en spade , men ubehagelig kan det være og kritisere saker ang baneheia, orderud , brevik, osv når du vet 110 at man har rett men alikevell prøver de å unvike ubehagelige spørsmål med å prøve å tulle , si det er tilfeldig, konspirasjon. ja kan bli møkk lei , det siste nå er at georg herbert bush har gått ut offentlig og sagt at han støtter hillary , trenger man noe bevis på at høyre \venstre aksen på stortinget er en iluision»!

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
24. september 2016 19:41
Reply to  Jostemikk

Jeg føler vel at Frank Zappa har sagt det best så langt:

«Politics is the entertainment division of the arms industry.»

Våpenindustrien / Nato er de som bestemmer, politikerne er fasadespill. Krigsindustrien er ren dyrkelse av krig og død, krigsguden, guden for død, regjerer verden. btw; her litt om bakgrunnen for kirkens treenighet:

https://no.wikipedia.org/wiki/Jupiter_(gud)
Jupiter var i romersk mytologi gudenes konge, og gud for himmelen og for torden. Han tilsvarer Zevs i gresk mytologi. Romerne kalt ham for Iuppiter (eller Diespiter) Optimus Maximus («Fadergud den beste og største»), og var den fremste guddommen i oldtidens romersk religion. Som beskytter av oldtidens Roma hersket han over lov og orden. Han var den fremste guden i kapitoltriaden (en gruppe på tre guddommer som ble dyrket i et kunstferdig dekorert tempel på Kapitolhøyden i Roma). Hans ektefelle var hans søster Juno og med henne var han far til krigsguden Mars. På det vis er Jupiter bestefar til Romulus og Remus, de legendariske grunnleggerne av Roma. Han er selv sønn av Saturn sammen med sine brødre Neptun (havgud) og Pluto (dødsgud).[1] Han var også bror og ektefelle av grødegudinnen Ceres (datter av Saturn og mor av Proserpina), bror av gudinnen Veritas (datter av Saturn) og far til Merkur, gud for handel og reise.

Knut Berg
Knut Berg
11. august 2017 23:18

Bilde uten øvrig kommentar…

comment image

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
1. februar 2018 17:30

Nå har Nasjonalbiblioteket tatt ned den lenken som dokumenterer at Bernadotte slekten er jødisk.

Fjellberg
Fjellberg
2. februar 2018 00:04

Kan i alle fall lese det som sto der her:
Hos archive.org

Norwaycriticalthinker
Norwaycriticalthinker
5. januar 2020 01:59

Hei.
Lenken fra Archive er ikke lengre aktiv. Fjellberg har kanskje denne lastet ned og mulighet til å lenke som nedlastbar fil? Eller sende til meg via admin.com

:::::::
Jostemikk
Nå har Nasjonalbiblioteket tatt ned den lenken som dokumenterer at Bernadotte slekten er jødisk.

Sannelig har de det, Kjell Erik. Ikke særlig overraskende. Det var en periode da jeg skrev på den andre nettsiden at ting forsvant sporenstreks etter at jeg hadde publisert stoff om det. Nå må man fysisk besøke Nasjonalbiblioteket for å lese om Bernadotte-jødene. Godt vi allerede er fullstendig på det rene med hvem som er de egentlige bokbrennerne, og det gjør seg jo med noen solide doser bekreftelser av dem selv.

https://www.nb.no/items/URN:NBN:no-nb_digibok_2011072005534

1. februar 2018 22:10
Fjellberg
Guest
Fjellberg
Kan i alle fall lese det som sto der her:
Hos archive.org

2. februar 2018 00:04