Den eneste løsningen er en Nürnbergprosess med en endelig løsning

Hvem blir den første norske samfunnstoppen som får oppleve dette? Fotografiet er fra en av henrettelsene etter Nürnbergprosessene.

La det være sagt med det samme, slik at vi unngår en misforståelse. Nürnberg-prosessene, eller -rettssakene, var en farse. Det dreide seg ikke om rettferdighet, det dreide seg om å la de vestlige (sionistiske) krigsforbryterne slippe unna straff, og en genial måte å gjennomføre denne prosessen på, var å juge, bedra, snyte og drepe flest mulig av de som kunne fortalt menneskeheten om en aldeles annen virkelighet enn Vestens forfalskere historikere og media (De presstituerte) har gjort. Resten av denne artikkelen dreier seg om positiv tenking, og om et håp om at rettferdigheten for en gangs skyld vil dukke opp og rive ondskapen vekk fra jordas overflate. Den er også inspirert av personlige samtaler jeg har hatt med svært kunnskapsrike mennesker, som har sett en svært positiv utvikling når det gjelder den kollektive oppvåkningen. Folk begynner å forstå. De opplevde De presstituertes vannvittig ensrettede feilslutninger angående valget i USA, og de har begynt å forstå at det er Vesten som står bak de svært alvorlige forbrytelsene mot menneskene i Syria.

Hvem skal gjøre galgeløkkene klare for dagens krigsforbrytere? Bilde: http://www.histoire-en-questions.fr/

Det verden er i akutt behov av nå, er en ny tilsvarende straffeprosess, bare med den vesentlige forskjellen at denne gang skal og må rettferdigheten skje fyllest. Slipper forbryterne unna nå, vil menneskeheten ende opp som den store taperen, og den aller største taperen, vil bli det som de siste tusen år har blitt karakterisert som den hvite, kristne, europeiske befolkningen. Vi slåss rett og slett for vår rett til å overleve. Når vi ser på hvilke politiske krefter i Norge som har arbeidet mot muligheten for denne overlevelsen, og ikke minst, lederne av disse politiske kreftene, er det svært enkelt å se hvem våre største fiender er. Det som har gjort det så vanskelig for folk flest å identifisere disse lederne, er at de som oftest ligner oss av utseende. Et annet moment som har gjort det vrient å plukke ut hvem de er og hvem de representerer, er at alle de tyngste prosessene bak opinionsdannelse i vårt samfunn har vært fullstendig kontrollert av dem.

Hvem som skal tiltales i de forskjellige land får være opp til meget nøye og kritisk utvalgte medlemmer av et tribunal. Det er ikke spesielt vrient å forstå hvem som vil dukke opp på tiltalelista. Politiske ledere, eiere, redaktører og journalister i den såkalte rikspressen, altså De presstituerte, lederne av diverse høgskoler og universiteter og andre utdanningsanstalter og historikere, samt de øverste representanter for politi og rettsvesen og de hemmelige tjenestene, vil fylle opp tiltaledokumentenes sider.

Det er en grunn til at de gikk ut med et ønske om varslere. De ønsket å sile dem ut, slik at de kunne kvitte seg med mennesker som besitter kunnskap som kan utgjøre en fare for dem. Det er en grunn til at de ønsker å sensurere Internett og har gått til direkte krig mot sannhetssøkere. De kaller sannhetssøkerne for spredere av falske nyheter, og det er en pokker til frekk beskyldning når den kommer fra svindlere, løgnere, tyver og drapsmenn, og historiens største spredere av nettopp falske nyheter.

De er desperate nå, og det siste som har gått rett vest for dem, er at flere og flere forstår hvem som har vært de egentlige krigsforbryterne og terroristene de siste hundreårene, og ikke minst nå i mer moderne tid, med «kampen mot terror», og krigsforbrytelsene i Midtøsten. Folk har forstått hvem som er overgriperne og drapsmennene i Syria. De presstituertes serieproduserte løgner har vært forsøkt benyttet for å narre en hel befolkning, men de feilet. Internett er i ferd med å røyke dem ut av rottereirene de forsøkte å gjemme seg i, og dette er viktig, for i rottereirene kunne de overlevd og lagt planer. Vi må få dem ut i sola, for ingen av dem vil overleve dette. Troll tåler ikke sollys.

Det som er det fine med grådighet, er at den før eller senere fortærer seg selv. Det er det vi ser utspille seg nå, i til dels groteske scener der sosiopatene ikke lenger klarer skjule sin opprinnelse og sine hensikter. Deres makt er først og fremst bygget opp på samme vev som den som vevde keiserens nye klær, og kan kun opprettholdes gjennom illusjonens makt. Nå som folk i eksploderende tempo gjennomskuer illusjonen, har de kun desperasjonens kortvarige makt tilbake.

Hvem blir den første norske samfunnstoppen som får oppleve dette? Fotografiet er fra en av henrettelsene etter Nürnbergprosessene.

Det gjør vondt å bli avslørt som aldeles nakne, slik at alle kan se deres skavanker, og ikke minst, ved selvsyn få oppleve hvor sårbare drittsekkene er. De har bygget sin makt på et luftslotts fundament. Slipp ut lufta, og hele faenskapet vil ramle sammen som et korthus.

Om noen synes at jeg er for hard i min fordømmelse av de yrkeskriminelle sosiopatene, la meg stille et enkelt spørsmål. Hva synes dere er en passende straff for det de har gjort? Dette dreier seg kun om at folk må få tilgang til kunnskap og fakta om deres forbrytelser, så vil resten gå av seg selv. Ingen vil felle en tåre over dem som henger der til de faller ned av seg selv som resultat av naturlig forråtnelse og åtselfuglers innhogg. Jeg håper den anerkjente straffedomstolen sørger for at de yngste blir hengt først i de tilfellene der det er snakk om familiedynastiers forbrytelser, familien Bush i USA nevnt som et eksempel som med enkelhet kan overføres til for eksempel vårt land. Det har virkelig den eldste generasjonen fortjent å få oppleve.

Om jeg virker hatsk og hevngjerrig, så vel, jeg har jo lest deres skrifter, har tatt til meg lærdom, og synes det er passende å benytte deres styggeste lærdom mot dem selv som passende straff. Er noen uenige med meg? Og dere, gjør deres beste for å få denne rettferdigheten til å skje fyllest før George Herbert Walker Bush dauer av alderdom. Med andre ord, benytt momentet, for det haster. Slipp ikke taket, og øs på med kunnskapsspredning overalt der det er mulig. Håper alle kan tilgi at jeg for en gangs skyld velger å være positiv. Fra tid til annen må også jeg velge å se på glasset som halvfullt, ikke halvtomt, for å klare å motivere meg selv for fremtidig innsats. Glem ikke at de opprinnelige Nürnbergprosessene var sionistenes påståtte metode for å oppnå rettferdighet. Og ærlig talt, vi unner vel ikke dem mindre av denne rettferdigheten enn den de selv overøste sine fiender med? 🙂

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

29 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Admin
Pål
30. desember 2016 01:26

Takk Jostemikk. Glimrende motivasjon for oss sannhetssøkere!

Siden du nevner Nürnbergprosessene og disses veldokumenterte formål å kamuflere det sionistiske geostrategiske folkemordkompleks som står bak faenskapet, så kom jeg på at vi må prøve å lete opp det som er mulig å kartlegg om tilsvarende «forsamlinger» hvor disse bandittene har sørget for å «ha flertall på styremøtene».

Som et eksempel kom jeg i tanker om Parisavtalen i 1917, hvor den «jødiske delegasjon» under ledelse av Bernhard Baruch var representert med 125 – 130 stk (etter hva jeg har lest). Bandittene som startet WW1 fikk her sitte å diktere Tysklands «straff». Så starter de samme bandittene WW2, og får så dominere Nürnbergprosessene. «Jødene» hadde vel her rundt 75% representasjon i alle viktige stillinger, som «dommere», «etterforskere», «aktorat» osv osv osv osv.

Vi må kikke etter sånne koblinger både langt tilbake i historien, og tilsvarende koblinger og «styremøter» etter WW2 og frem til i dag.

Folgefonna
Folgefonna
30. desember 2016 01:41

Historien går langt tilbake . Endringer vil komme , men det må skje i folkets mentalitet .

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
30. desember 2016 02:27

Nevnte ondskap er organisert, den fungerer lik ror på et skip. Vi oppvåknede er ikke organisert, og massene er ikke engang oppvåknet. Det ville rent av være naturstridig om massene våknet, og vi er ikke kjent med alt det er noen som kan lede oss. Jeg gir oss dårlige odds. Jeg ville ikke veddet på oss. Jeg tror vi blir utryddet, jeg tror de onde har rett i at vi mangler evnen til å klare oss mot dem. Jeg tror på personlig frelse fra kollektiv undergang, ikke kollektiv seier eller overlevelse.

Folgefonna
Folgefonna
30. desember 2016 02:35

Folk flest er ikke klar . Vår mentalitet vil bli vår skjebne .

Spiren
Spiren
30. desember 2016 13:41

NEI Jostemikk. Du virker ikke hatsk og hevngjerrig.

«Den, der kender sandheden, og ikke
lader den komme frem – han er i
sandhed en ynkelig pjalt.”
Willi Senff

Endringer vil komme , men det må skje i folkets mentalitet.

Rammerne eller skallen omkring menneskets univers begrænser udsyn og indsigt. Og sådan er det for alle for en tid. Jo længere tid de har tænkt i de givne rammer, desto vanskeligere har de ved at revidere sine tankevaner. Hele identiteten knytter sig til den vante forestillings- eller referenceramme. Når den trues kan de let blive vrede, aggressive og afvisende.

vegtam borson
30. desember 2016 15:10

Motstanden må være organisert!!
Våre motstandere er alle godt organisert. Det er derfor de til nå har seiret …
Og uten makta på Tinget, vil vi aldri kunne seire, derfor et politisk parti …
Norgespartiet kunne vel tjene som en god begynnelse …

vegtam borson
30. desember 2016 16:22

«Og uten makta på Tinget, vil vi aldri kunne seire, derfor et politisk parti …
Norgespartiet kunne vel tjene som en god begynnelse …»
😀

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
30. desember 2016 20:58

Hei Jostemikk
Du skriver

«Synes du ikke det er selvdestruktivt å la seg utslette utfra et alibi om personlig frelse? Hvem har klart å narre en slik destruktiv religion på befolkningen? Hva er opprinnelsen? Du oppfordrer til at vi skal folde våre hender for å kunne oppnå en personlig fordel, og ser ut til å foretrekke et resultat der vi forsvinner fra jordas overflate. For å si det forsiktig, virker dette å være en kataklysmisk strategi. Det er ikke noe annet enn en annen metode for å utøve å vende det annet kinn til, hvilket er en av de styggeste trolldommene de har kastet på oss.»

I dette tar du for gitt jeg «lar meg utslette» jeg gjør ei. Som troende har jeg plikt på meg å stå det onde i mot, jfr skriftens ord som sier » dere er jordens salt.» Vår måte å stride på, er å fortelle sannheten, det er derfor vi blir kallet «protestanter» av latin «pro testare» som betyr «vitne om» dvs «vitne om sannheten.» Ikke glem, at lenge før deg fortalte Jesus at jødene har djevelen til far og gjør hans (djevelens) gjerning. Likeså var Luther før deg og sa at jødedommen må utslettes. De må ikke få finnes i blant oss bestemte grunnlovsfedrene, vel vitende om djevelskapen og hvem Pontifex Maximus er. Jeg vet ikke hva du gjorde for å fortelle sannheten på 80 tallet, men jeg gikk dør til dør og solgte bøker om sannheten, hvorav en het «Mot historiens klimaks.» Jeg rundet nyss femti, jeg har holdt på i 30 år for å sette individet fri fra kollektivets jug.

Det er vanlig folk ikke forstår vendingen «vende det annet kinnet til» og tror det betyr man skal bare ta i mot juling. Det betyr ikke det. Det betyr at man skal konfrontere den som slo og kreve at vedkommede skal behandle en som et voksent og likeverdig menneske.

Likeledes er det mange som misforstår frasen «øye for øye, tann for tann» og ser den i Mahatma Ghandi sitt kritiske lys «dersom vi praktiserer øye for øye og tann for tann, vil hele verden bli blind og mangle tenner.» Men Ghandi har ikke noe med uttrykket «øye for øye, tann for tann» å gjøre. Det er en måte å si at det må være forholdsmessighet i lov og straff. Slik manglende forholdsmessighet gir at vanlige gutter og jenter er pliktig med sitt liv å forsvare vår suverenitet, dvs vårt selvstyre ved lov, mens politikere og andre fritt kan forbryte samme lov og dermed også selvstyret / vår suverenitet, UTEN å måtte bøte for dette med sine liv. Jeg er sterk tilhenger av dødsstraff, forholdsmessighet, at straffen må stå i forhold til forbrytelsen. Jeg er heller ikke redd for å si det, hvilket myndighetene har nyttet til alibi for å forfølge meg, min kone og mine barn.

Jeg har ikke lov til å gi meg før livet renner ut av meg, og det er en høy standard å leve etter som forteller av sannheten. Men jeg vet også at det er ytterst få som vil høre, og det er ytterst få som vil gjøre noe konstruktivt.

Min trøst er at man er som individ ikke avhengig av et kollektiv for å nå mål om frihet, man må holde ut inntil enden, og så vil seieren bli vår, den enkeltes.

Noe kollektiv har ikke jeg troen på. Det står ikke skrevet at kollektivet skal vinne. Det står tvert i mot at to tredjedeler av oss skal utslettes før dette elendet tar slutt, at det skal bli mye værre enn det er nå, før det endelig er over, det blir en tøff reise, få av oss vil få gå hele veien, men hver og en som holder ut vil få sin seier.

-Og jeg skal ikke ha det på meg at jeg ikke forsøker samarbeide med folk om å fortelle sannheten Jostemikk, du skulle vite bedre enn å insinuere noe slikt.

Knut Berg
Knut Berg
30. desember 2016 22:56

Bilderbergererne får også beskjed, deres offisielle nettside hacket:

http://bilderbergmeetings.org

https://www.rt.com/usa/372312-bilderberg-website-hacked/

🙂

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
2. januar 2017 13:31

Enhver handling er målrettet. Jeg gleder meg til å lese hva du vil oppnå jostemikk, og hvordan du vil oppnå det i dette felles løft du taler så varmt for. Jeg fortsetter lese din blogg med spenning og interesse. Godt nytt år forresten!

Folgefonna
Folgefonna
3. januar 2017 00:08

Jeg leser med interesse deres kommentarer .

jan fjerstad
3. januar 2017 04:06

Det er for sykt rett og slett det vi har lært på skolen opp til nå om 2ww og 1 for den del ikke lærte vi om hva som egentlig skjedde men dagens ungdom håper jeg folk lærer unga opp selv og lar de finne ut selv ikke bare om jødeløgnen , men om at Ap fikk massiv støtte fra russland de diplomatene vi måtte ha dær tidlig må jo ha vært vettskremte og naturlighvis ikke ville ha disse postkomunistene fra wallstreet og sveits mfl andre land og rettsopgjøret hær ble jo egentlig et skuespill av værste sort dær du ser feks en landbruksminister blir dømt lenger og får 4 hundre tusen kr mer en en skipsreder som blir løslatt etter 5,6 mens den landbruksmin får 11 år i dommen til skipsrederen bla han måtte dømmes for plikten om loyaligtet og «plikten til å holde rekkene » han fikk 15 år men ble benådet etter 4 år og den boten på 1 hundre tusen kr var han vistnok for fattig for å betale . etter han ble benådet lutfattig levde han et godt liv i Norge Monaco og spania ! Stalin hadde Ap med sine folk uten at vi forsto det , som du skriver virker det som om churchill og hitler var enige men at churchill har ingått en deal med blodbadsglobalistene virker det som , og det ser ut som få av de dømte som var angivere, antisemitter og tortur og drap var under 10% og ærlig talt så kjøper jeg ikke modne pigers abnormhet som lippestadbrødrene dvs hvet du hvem du er husker ikke alt klisjesmøret dær , da han jubler over at ikke både far og bror , men også mor var optatt av det det samme som han og etter det kommer «advokaten lippestad fram og sier jeg skjønnerr ikke hvorfor bestefar ikke tilga sin nevø . sorry om det var noe annet en nevø han sa , samme mann var arbeidsminister under 2 vk uansett ! skulle ha skrevet mere men er trøtt og du vet sikkert allt det dær !bra blogg og fortsatt ha et åpent sinn . Godt nytt år jostemikk ,j,johansen og dere andre hær inne som søker sannhet og hva en det måtte være!

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
14. mars 2017 11:39

Et spørsmål om legitimitet?
Hvem har autoritet til å dømme menneskene? Etter hvilken standard / lov? Jeg har lenge ventet på videre kommentarer til denne artikkelen, og er skuffet temaet «autoritet til å dømme, Gud eller menneske» ikke har kommet opp. Det er et av friksjonstemaene mellom meg selv og Jostemikk, og har bevirket jeg lenge har holdt meg stille i drøftelsene her på bloggen.

Det har tidligere moret meg at Jostemikk vil ha et nytt Nurenbergoppgjør, men i annen artikkel holder i mot Skaperen at Skaperen selv har dømt menneskeheten. Denne min morskap, har vært Jostemikk til anstøt.

Hvem skal dømmme hvem og etter hvilken lov? Det er min tro at Gud har autoriteten til å dømme skapelsen. Det er jostemikk sin uttalte tro at slik autoritet har Gud ikke. Jostemikk holder i mot Gud at han druknet ned menneskeheten i syndefloden. Jeg applauderer Guds dom og ser frem til gjentakelse / ny dom og utslettelse av synden, bare denne gangen permanent. Jostemikk roper i denne artikkelen at vi mennesker må rydde opp i mellom oss, dømme og straffe / ta livet av mennesker. Jostemikk mener altså at vi mennesker har rett til å dømme skaperverket, har rett til å dømme noen i fra livet, men at Skaperen selv ikke har slik rett til å dømme og å til å ta liv Skaperen selv har gitt, liv som utgår fra Skaperen selv.

Det er min tro at mennesket forvalter skapelsen etter Guds lov, og at alt som ikke er i tråd med Guds lov, mangler legalitet. Det er et syn som springer ut i fra protestantisk / kalvinistisk tanke.

Norges grunnlov ble endret fra noenlunde protestantisk / Luthersk, til Humanistisk / Katolsk i skyggen av domsoppgjøret med ABB. Denne grunnlovsendringen speiler en splittelse i de norske folk. På den ene side oss av protestantisk tilhørighet, og på den annen side de av humanistisk tilhørighet.

Det er min personlige tro, at alle mennesker er født likeverdige for loven, og at det er vår plikt å forvalte oss selv etter loven. Dette er de kalvinistiske tanker som lå til grunn for USA sin konstitusjon. En av grunnlovsfedrene, jeg tror det var Samuel Adams, sa «vi grunnlegger USA, ikke først og fremst på konstitusjonen, men på at alle styrer seg selv (engelsk «govern») etter Guds lov.

Adams siktet da først og fremst til de ti bud, som a) gir mennesket eiendomsrett, og b) trekker opp linjer mellom mennesker slik at de ikke skal krenke hverandre. Det er vesensforskjell om loven og dens praksis utgår fra at «alle mennesker er født likeverdige med gudgitte rettigheter de ikke kan fremmedgjøres i fra» -eller om loven utgår i fra menneskegitte rettigheter som også menneskene kan ta i fra sine medmennsker.

I sistnevnte tilfelle har ingen noen rettigheter, kun privileger, av midlertidig art, ref George Carlin «you have no rights.» https://www.youtube.com/watch?v=m9-R8T1SuG4

Det er vesensforskjell om det er en Skaper som eier skaperverket og har satt lover for forvaltningen av skaperverket, eller om alt er kommet til av evolusjon og mennesket er den øverste autoritet av alt og derfor også står fritt til å forvalte, dyrke eller drepe ned etter eget forgodtbefinnende. Det blir så enkelt som at «har vi likeverd for loven eller er det den sterkestes rett / «survival of the fittest?»»

Nurenbergprosessen var den gang et oppgjør også med lovene. Alt Nazistene hadde gjort av elendighet, hadde de utført innen ramme av lov. Nurenbergprosessen ble avholdt etter hva man hevdet var høyere lover om menneskets ukrenkelighet og at derfor var lovene nazistene laget og handlingene de traff ulovlige. Er dette en tanke / påstand som holder? Eller skylder man de straffede etter Nurenbergprosessen en real unnskyldning og erstatningsoppgjør?

Jeg ser det humanistiske samfunn, dvs det som er tuftet på tanke om menneskets opprinnelse i fra evolusjon, og derav iboende rettigheter og ikke, som kontrært til det protestantiske samfunnet som skulle være ut fra protestantisk tanke og grunnlov.

Dersom man skulle lært noe av historien, humanisme vs protestantisme, ville jeg vist til at under katolsk tid var menigmann eiendomsløs, underlagt en godseier som selv var leilending under kirke og konge. Da reformasjonen kom, ble godseier selveier, men menigmann var godseiers eiendom. Tross dette, avstedkom det at man slapp betale leie til kirken for godsene, at man fikk en enorm økonomisk vekst. I dette, fikk også menigmann lettelse og opplevet bedre økonomiske rammer.

Reformasjonen ble drevet av tanke, formidlet meget gjennom teknologi / boktrykkerkunst, og ble håndhevet av menigmann med skytevåpen. Hver mann eiet sin eget rifle og var farlig å komme på kant med. Makt er forutsetning for frihet. Maktesløse mennesker er ikke frie. Et ubevæpnet menneske er trell av den som har våpen. Kommunistene sier at «retten vokser ut av rifleløpene» og det er formodentlig årsaken til at det første kommunistene gjør, er å avvæpne folket så de ikke skal gjøre opprør mot kommunismen, for under kommunismen har ingen eiendomsrett og derfor heller ikke frihet.

USA kom til som følge av reformasjon. USAs konstitusjon var skrevet ut fra Kalvinistisk tanke og gav hver mann retten til å eie og bære skytevåpen, ikke primært for jakt, men for å styrte regjeringen dersom den ble ond. Slik rett til å kaste regjeringen finnes ikke for folket i Norge. Endog ikke grunnloven har innrømmet folket slik rett. Det er en slett grunnlov rett og slett. En dårlig forfatning. Norge er også i en dårlig forfatning.

Det er seks tusen år siden Gud skapte alt og skapte alt såre godt. Siden da har humanismen, «survival of the fittest» bevirket all elendighet. I dag har vi i Norge økende barnefattigdom, økende eiendomsskatt / leie på familenes beskjedne hjem, og folkets suverenitet til å styre sitt eget pengevesen / sin arbeidsinnsats, retten til å styre seg selv, er overført til EU. Det minner meg om et bibelsk ord «Mitt folk går til grunne fordi de ikke har kunnskap» Hos 4,6

Er det mangel på lærere til å undervise folket, eller er folket rett og slett for selvdestruktive dumme?

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
10. april 2017 11:41

Kjære Jostemikk
Jeg ber bare du gir meg noe sammenhengende om legalitet og autoritet til å dømme, før man i dugnad skal gå ut og være domstol og bøddel. Jeg ber deg identifisere et rettsgrunnlag, hjemmel for den handling du vil vi skal treffe. Det er ikke urimelig å be om det. Jeg ber om et lovgrunnlag for sameksistens, et alternativ til dagens styreform «monarkisk kleptokrati» og «tyvenes regjering.» Pr i dag er vi underlagt en kult som i det minste holder sammen i sin tro på statisme. Hva samfunnskontrakt med hvilket idegrunnlag er det du vil ha med oss andre nordmenn? Uten, synes jeg disse utfallene dine, som rop om Nurenberg prosess, virker rent av scizofrene. Du hevder at rett er forbrutt og overtredelsen straffet, men viser ikke til rettsgrunnlag, grunnlag for legalitet i det du vil ha oss til å gjøre.

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
16. april 2017 14:09

Kjære Jostemikk
Jeg må igjen få be om at du forteller hvad justis det er du vil ha. Hvad mal legger du til grunn for mål på hvorvidt et lovverk eller tribunal er korrupt eller ei?

Jeg ser at menneskene i Nordnorge nå skattes ut av sine hjem. Tross de har betalt sine beskjedne hus, må de betale stendig høyere leie / eiendomsskatt for å få bo der oppe. Alt er dyrere der av mat, og annet. De blir tvunget ned til sentrale strøk og landet lagt øde, helt i tråd med agenda 21. Dette er justis ut i fra menneskers lover.

Jeg ble født odelsgutt til en beskjeden gård i Vesterålen, mitt ande ord, etter «mamma» var «tattor» (traktor) og jeg skulle leve langt der nord, dyrke mine egne grønnsaker og fiske min egen fisk og stelle sauene mine slik mine forfedre har gjort i tusenvis av år. Men en sentraliseringspolitikk tvang oss fra landet og inn til byen, der vi bodde i trange felt i militærbrakker og arbeidet på fabrikk. Begrunnelsen til myndighetene var at vi skulle tjene mer penger de kunne skatte oss for.

Bibelens lover gir meg eiendomsrett, dvs at hjemmet mitt ikke kan skattes i fra meg, at jeg ikke kan drives i fra landet min slekt tilhører, i motsetning til menneskenes lover som legger landet øde og mennesker ufrie. Barna mine elsker dyr og lengter til å være på gård. Det smærter meg jeg ikke kan gi dem det gårdslivet som var vår arv før sosialistene tok den i fra oss.

Min farfar, som eide gården, gav sin støtte til et rettferdig regime som skulle gi alle rikdom; sosialismen, og akkurat den samme sosialismen tok i fra oss alt. Før jeg noen gang skal stemme i kor med noen om lov, justis og politikk, skal jeg være rimelig sikker på at jeg ikke tråkker i samme baret farfaren min gjorde.

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
27. april 2017 11:37

Kjære Jostemikk
Da jeg studerte på Norges Markedshøyskole, lærte vi at «ingenting er så praktisk som en god teori.» Nå skal nevnes at forskjellen på teori og hypotese, er at en teori har motstått prøvelse. Veldig mangler dette begrepet, og sier «teori» når de egentlig mener «hypotese.» Den legitimitet man i dag nytter i tribunaler, er svært skjemmet. Den er ment til forledelse.

Man har forskjøvet til humanisme, og denne er basert på at mennesker er av forskjellig verd etter utvikling / prestasjon. Det gir at man forholder seg til «største gode» -hvilket ligger til grunn for forsettet om «agenda 21» / «Georgia Guidestones,» om å redusere menneskeheten. Altså ikke noen «likhet for loven» eller «alle mennesker har lik rett til livet.» Denne befolkningsreduksjonen er drevet av FN, som er bankierstyrt med ledelsesfilosofi at verden bør ledes av «vise menn» / «ekspertstyre.» Dvs IKKE være folkestyrt.

Jeg presiserer jeg har et pragmatisk perspektiv. Disse som har inntatt ledelsen / har tatt makten, tror seg være mer skikket enn alle andre, og i kraft av dette ha legitimitet til å lede / forvalte andres liv og skjebne. La meg gjenta meg selv; Verden er ledet av psykopater. La meg gjenta meg selv enda engang; De gale driver asylet. Disse psykopatene holder seg selv for å være Gud. De har tatt makta, og de har lagt seg til en tilhengerskare som fortrenger alle andre grupper. Psykopatene har altså tatt a) Gud, b) makta, c) den demokratiske kjøttvekta. Jeg kunne i siste tema holdt lenger utledelse om hvorledes sosialistene i over 80 år har styrt norge ut i fra sitt mindretall, men under dekke av demokrati / folkestyre / flertall. La oss for korthets skyld si det er en form for scizofreni at de med knappe 20% av det totale stemmeantall har klart å få «flertall» over de 80% av stemmene som faktisk ikke ville ha dem i styre.

Men, vi ser at for å ha styring, må man ha a) «Gud» b) «makta» og c) «den demokratiske kjøttvekta.» Det blir som en 1-2-3 i bondesjakk. Som kjent er sjakk «kongers spill» og bondesjakk er en grei allegori til å formidle forståelsen.

Psykopatene kjørte frem til rett så nylig en greie med en utenforstående «Gud,» men har erstattet denne «Gud» med sin egen «godhet» og styrer verden med sitt «godhetstyranni.» Dersom man ikke tar «Gud» i fra dem, kommer de til å ta fullstendig kverken på oss. Denne «Gud» / «godheten» er hva som trekker til dem «den demokratiske kjøttvekta» -skaren av «de selvgode» som elsker tyrannisere sine omgivelser etter sitt eget «godhetstyranni.» Psykopatene rotter seg sammen og er drevet av sin herskesyke og vinningstrang og gjør felles ærend i mot oss som ikke er organisert men opptatt av å gjøre vår egen greie. Slik fikk de makta over oss, de TOK makta.

Det er min situasjonsforståelse, og at dersom vi ikke tar i fra dem «Gud» «kjøttvekta» og «makta» så er våre dager talte.

Er dette grunnlag vi kan drøfte videre ut i fra?