Hvem kontrollerer CNN, NBC News, CBS og New York Times?

Det finnes eksempler på at informerte og kunnskapsrike personer har forsøkt å sette eierskapet og kontrollen over store og mektige medier under et kritisk søkelys. Ikke for å spre hverken det ene eller andre av påstått rasisme og antisemittisme, men for å forsøke å få til en diskusjon om mulige problemer i forbindelse med ensidige eierforhold og ledelse.

Det har i flere tiår vært aldeles umulig å rette søkelyset mot jødisk innflytelse og dominans over enkelte hovedstrømsmedier. Sterke økonomiske og politiske krefter har ved hjelp av jødiske lobby-grupper i alle de vestlige nasjoner nærmest eksplodert i hyperaktiv og voldsom fordømmelse av av de som har forsøkt, og ikke overraskende har De presstituerte/Lamestream media latt de jødiske aksjonistene få fritt spillerom til å hudflette og nærmest skremme folk til å holde kjeft.

Paul Reuter, eller Israel Beer Josafat som var hans egentlige navn. Kilde: Wikipedia

I Norge har vi de samme grupperingene og enkeltpersonene som gang etter gang trer støttende til for å slå ned alle forsøk på å rette søkelyset mot den jødiske dominansen over enkelte medier. Om de ikke er jødiske selv alle de som eksploderer i det de ser ut til å mene er rettferdig harme, men som egentlig er full panikk, har de nok av ikke-jødiske forsvarere som mediene har trykket til sitt bryst og benytter som såkalte sannhetsvitner.

Da telegrambyråene kuppet nyhetsstrømmen

I 2014 skrev skrev jeg Bankene er pressens halliker der jeg tittet litt på historien bak Reuters telegrambyrå, Wolff Telegrambyrå, og Norsk Telegrambyrå (NTB). Da så vi at alle hadde jødisk opphav gjennom bankoligarker, og at både Paul Reuter og Bernhard Wolff begge hadde arbeidet for Charles-Louis Havas/Agence France-Presse (AFP), hvordan NTB ble etablert på ordre av Wolff fra Berlin og hvordan bankieren og finansmannen Edmund Leopold de Rothschild takker Reuters på en byste reist til hans minne utenfor Reuters hovedkontor i London. Med monopol på de viktigste redskapene for å formidle nyheter til aviser over hele den gamle verden, skaffet den jødiske lobbyen og deres finansielle bakmenn seg en enorm makt og innflytelse over folkeopplysningen og dermed opinionen.

Edmund L. De Rothschild takket Paul Reuter for framifrå innsats. Bilde: The Telegraph

Står det bedre til i dag?

Fra etableringen av telegrambyråene og fram til i dag har mange år gått, men har monopolisieringen av og eierskapet og/eller kontrollen over Lamestream Media blitt mindre? Undersøker man dette nærmere, vil en komme til en tvert imot-konklusjon. Nå skal vi se svært grundig på forholdene rundt de fire store amerikanske mediehusene CNN, New York Times, CBS og NBC.  For alle som leter etter De presstituertes/Lamestream medias rolle i spredningen av falske nyheter, minner jeg om at disse fire selskapene har enorm innflytelse over hva som havner i den norske rikspressen av utenlandsstoff. Arbeidet med å dokumentere den jødiske dominansen over de tre mediebedriftene i USA ble publisert i 2017, og jeg snublet over lenkene til dokumentasjonen på Pastebin på nettsiden Russia Insider.com og kommentarfeltet der.

Jeg har lest alle de fire dokumentene, og fulgt lenker og kildehenvisninger til en viss grad, og kan ikke gå god for hvor korrekte påstandene er, men må nevne at de henvisningene og påstandene jeg har sjekket alle stemmer. En svakhet hefter ved dokumentet om CNN, ettersom dette er under produksjon og til nå mangler kildehenvisninger og øvrig dokumentasjon og i det store og hele er ufullstendig. Jeg har imidlertid sjekket noen av navnene, og ingen har meg bekjent noen gang forsøkt å skjule at de er jødiske.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Anki
Anki
24. september 2018 20:12

Welcome back!