Anders Behring Breivik ligner mer på en annen enn seg selv

Det begynner å bli en gjenganger at jeg blir klar over pussige ting og interessante hendelser etter å ha lest kommentarene til 2Q11. Det er ikke til å legge skjul på at det motsatte ofte er tilfelle, men alle de forskjellige linkene må jeg innom, ofte fordi det er så mange av dem i én kommentar at de blir holdt tilbake av antispam-programmet, og derfor må godkjennes manuelt, forteller ofte om både viktige og spennende ting og hendelser.

Hva akkurat denne saken betyr, om den betyr noe som helst, vet jeg ikke. Jeg heller til at det er en verdiløs merkverdighet, men at den sannelig er så merkverdig at en kan begynne å lure. Som en skrev til meg, så ligner ABB mer på en annen person enn han ligner seg selv. Vi får ta en titt på denne saken, om ikke for annet, så for å spe på med litt humor.

Kjeltringen

Dette bildet har jeg vist til flere, og ingen har nevnt særlig tvil om at det viser Anders Behring Breiviks tragikomiske ansikt. En lurte på om jeg hadde manipulert det, slik at det viste en blanding av ABBs ansikt og en annens. En annen så bare ABB, og lurte egentlig ikke på noe som helst. Selv lurte jeg et sekund på om dette var årsaken til at ABB måtte pynte på haka ved hjelp av en plastisk operasjon.

Bildet til venstre viser en av vårt lands mest kjente kjeltringer

Vårt land har i likhet med andre fostret en rekke kjeltringer. Vi har også hatt noen såkalte kjendis-kjeltringer, dere vet slike som det blir skrevet sanger og skrevet bøker og skuespill om. Noen eksempler på de mest kjente er Gjest Bårdsen, Vidkun Quisling, alle folkene i toppledelsen av Arbeiderepartiet, kjente redaktører og journalister, Anders Behring Breivik, og Ole Høiland.

Det er sistnevntes ansikt som muligens lyser mot oss på fotografiet jeg har hentet fra Wikipedia.

https://no.wikipedia.org/wiki/Ole_H%C3%B8iland

Likheten med Anders Behring Breivik er skremmende. I det minste i forhold til ABBs utseende etter at han gjennomførte plastiske operasjoner i ansiktet, enten i USA eller i Bærum, muligens begge steder, kanskje ingen av dem. Kirurgen her i Norge har fortalt at han hadde bilder av ABBs ansikt før operasjonen, men at disse dessverre forsvant i en flom. Fæle greier, slike flommer. Vi får prise oss lykkelige over at vi til tross for dette har bilder av ABBs ansikt fra tiden rett før disse påståtte plastiske operasjonene, for de gir oss muligheten til å se om dagens ABB ligner mest på sitt tidligere jeg, eller om han ligner mest på Ole Høiland.

Ole Høiland og Anders Behring Breivik

Kanskje kirurgen var i køddehumør den dagen han skamskar Anders Behring Breivik? Konklusjonen er i hvert fall at Anders Behring Breivik ligner mer på Ole Høiland enn seg selv.

4 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

10 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Cate Nyvoll
Cate Nyvoll
13. februar 2016 16:40

Hei. Du er inne på noe, som har plaget mig længe. https://www.google.no/search?q=de+f%C3%B8rste+bilder+av+anders+b+breivik&biw=942&bih=375&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjZv_ultMXKAhWBlQ8KHc6xBnQQsAQIHQ Når man ser på alle disse Brevikker, blir man rundtosset.
Hva mener du ??
Hilsen Cate

2Q11
2Q11
13. februar 2016 18:59

; Les: «Ifølge biografen Oddane slo Høiland i stykker haka i fallet, og bildet viser en knust hake.» og «Arkivar ved Riksarkivet, Hege Brit Randsborg, opplyser at det først på midten av 1860-tallet ble vanlig å fotografere fangene ved Botsfengselet i Oslo.»
Les også kommentarene under:
http://www.nrk.no/kultur/er-dette-bilde-av-ole-hoiland_-1.8051362
Jeg tror dette føyer seg inn i rekken av helt ordinære chutzpah..
http://mmm.dk/underholdning/look-alikes-hollywood-reinkarneret
Jeg tror de har andre metoder enn plastiske operasjoner for å endre utseendet. Håper å komme tilbake til det. Og for de som husker 227 fotografen Olssøn så operer de to og to, eller tre som jeg antydet i det tilfellet. De tre igjen har representert en lang rekke identiteter. Jeg forventer ikke å bli trodd, snarere dumbass-erklært, men jeg mener å ha grunnlag for dette:
Chutzpah.jpg
http://postimg.org/image/ut90d26jn/
cumberabbendedict227.jpg
http://postimg.org/image/fvl6yjolz/

An illusion it will be, so large, so vast it will escape their perception.
Those who will see it will be thought of as insane.

Amatør1
22. februar 2016 21:02

Jeg må si jeg lenge har hatt problemer med bildene av Breivik i stolen inne på Utøya
http://www.nrk.no/norge/her-er-breivik-pagrepet-pa-utoya-1.7981940

Spesielt hodeformen virker annerledes (mye magrere) enn andre bilder, f.eks.
http://gfx.dagbladet.no/labrador/217/217181/21718158/jpg/active/978x.jpg

Da er vel også jeg Dumbass-erklært. Greit nok.

hetda
hetda
23. februar 2016 15:01

Er det ikke slik at man alltid folder hendene på samme måte hvis man gjør det uten å tenke på det? Enten høyre eller venstre tommel øverst.

Vapaus
Vapaus
11. april 2019 01:11

Det har du sannelig helt rett i, hetda! Testet selv, og jeg folder med høyre tommel øverst. Når jeg må tenke meg om for å gjøre motsatt, føles alt fullstendig feil. I stolen på Utøya gjør høyrehendte ABB motsatt av meg, og jeg er også høyrehendt, uten at jeg vet at det er noe system i akkurat det.

Jeg er høyrehendt, men jeg folder alltid med venstre tommel øverst, det motsatte føles unaturlig for meg, så tror ikke det har noe å si om en er høyre eller venstrehendt.